Cât costă să adopte o pisică?

pisica gri

Așadar, ați decis în cele din urmă să adoptați o pisică după ce ați întâlnit o pisică foarte drăguță și adorabilă de la vecinul dvs. sau, probabil, după ce ați citit câteva dintre recenzii de rasă de pisici foarte bune online. din pacate, Adoptarea unei pisici (sau orice alt animal de companie, pentru asta) implică cu atenție având în vedere o mână de factori. Unul dintre ele este costul adoptării unui animal de companie felinar. Din păcate, nu numai comisioanele de adoptare inițiale pe care trebuie să le țineți cont; Există, de asemenea, alte costuri care trebuie luate în considerare în decizia dvs. Înainte de a începe procesarea lucrărilor de adoptare a pisicilor dvs., asigurați-vă că înțelegeți și implicațiile următoarelor costuri.

pisoi drăguț

Costul inițial al adoptării unui pisic

Nu există standarde atunci când vine vorba de taxele de adopție a pisicilor. Diferitele agenții de bunăstare a animalelor pot avea taxe semnificativ diferite de adopție. La nivel municipal, acest lucru poate fi la fel de scăzut cu 25 de dolari. Cu toate acestea, pe măsură ce vă deplasați spre zone extrem de urbanizate și a metropolei, taxele pot ajunge până la 255 USD. Acest lucru este, de asemenea, dependent de statul în care vă aflați. Există anumite state în care costul adoptării pisicilor este, în general, mai mic decât altele.

Un alt factor care poate juca în calculul final al taxei de adopție este vârsta pisicii în momentul adoptării. În mod obișnuit, pisicile mai mici sau pisicile comandă o taxă de adopție mult mai mare decât pisicile mai mari. De exemplu, un pisoi sub vârsta de 6 luni va comanda în mod obișnuit o taxă de adoptare de 125 de dolari în majoritatea statelor, în timp ce o pisică cu vârsta de 7 luni și 4 ani poate avea o taxă de adopție de 75 USD. Acest lucru este în New York. Dar dacă te duci la Chicago, o pisică asemănătoare ar putea costa 100 de dolari.

În mod ideal, taxa de adopție ar trebui să includă deja neutering sau spaying, Tratamentul de degradare și de purici, examinarea medicală sau veterinară completă și aplicarea imunizărilor sau vaccinărilor adecvate în vârstă. Alte servicii care ar trebui să fie deja incluse în calculul taxei de adopție includ testarea pentru virusul leucemiei feline (FELV) și virusul imunodeficienței feline (FIV), micro-chipping și înregistrarea pisicii.

Unele servicii de bunăstare a animalelor pot include, de asemenea, tratamente suplimentare în timp ce pisica este încă în grija lor, așteptând să fie adusă acasă. Unii pot include, de asemenea, o examinare veterinară post-adopție de la o clinică veterinară care este parteneriat cu agenția. Alții pot da un sac de probă de produse alimentare de înaltă calitate, plus resurse pentru îngrijirea pisicilor.

Cu alte cuvinte, va trebui să studiați cu atenție diferitele elemente sau servicii care sunt deja incluse în taxa de adopție. De exemplu, dacă spaying sau neuteling nu este încă inclus, atunci ar trebui să afli cât de mult ar costa să aveți noua pisică spayed sau sterilizat afară. Același lucru este adevărat cu Micro-chipping, imunizări de pisici și alte tratamente inițiale.

În legătură cu o postare: Cel mai bun gunoi de pisică

Costul echipamentelor și accesoriilor Kitty

Unul dintre motivele pentru care pisicile ajung în unitățile de bunăstare a animalelor și adăposturile lor anterioare nu au avut grijă de ei. Sperăm că acum că v-ați hotărât să adoptați unul, ați luat în considerare și celelalte costuri care merg cu adoptarea unui pisic. Pisicile pot trăi mai independent decât câinii. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că ar trebui să ignori deja nevoile lor de bază.

Fiecare pisică merită să aibă propriul set de angrenaje și accesorii pentru animale de companie adecvate. Nu vă alimentați pisica pe aceeași placă pe care o utilizați pentru întreaga familie; cumpărați un castron alimentar pisică. Același lucru este valabil și cu apa. Pentru aceasta, bolurile convenționale de apă pot să nu funcționeze pentru simplul fapt că pisicile nu au unitate de seif mare pentru ca ei să vrea să bea. Ca atare, veți avea nevoie și de o fântână de apă pentru animale de companie.

Cutia de pisică și cutia de gunoi sunt o necesitate pentru fiecare casă care are pisici; Doar dacă nu vă deranjează să vă întoarceți casa într-o mizerie sufocată. Pisicile vor beneficia, de asemenea, de jucării interactive și puzzle pentru animale de companie, precum și de pisica zgârierea turnurilor cu terenuri integrate de joacă și de odihnă. Ei vor necesita, de asemenea, un post de zgâriere, cu excepția cazului în care nu vă deranjează să vă transformați mobilierul într-unul. Paturi de pisici sunt opționale, dar trebuie să gândești pe termen lung. Unele pisici sunt predispuse la probleme comune și vor beneficia cu siguranță de un pat de pisică bun. Același lucru este valabil și pentru transportatorii de animale de companie. Acest lucru nu este important numai pentru a vă lua animalul pentru o plimbare la parc sau la mall; Este, de asemenea, o modalitate sigură de a călători cu pisica dvs. pentru a-și vedea medicul veterinar.

Vă uitați potențial la un cost care poate ajunge până la câteva sute de dolari. În timp ce este ușor să alegeți cel mai ieftin, este posibil să nu dureze că îndemnându-vă mult să cumpărați altul.

În legătură cu o postare: Cea mai bună cutie de gunoi de pisică

Cat de dormit

Costul nutriției feline

Pisicile necesită proteine ​​animale de înaltă calitate pentru mușchii și alte țesuturi. Care se spune, conservat sau alimente de pisică umedă este ideal deoarece acest lucru are mai multe proteine ​​decât Produse alimentare uscate de pisică. Un aliment tipic de pisică umed are o umiditate de 78% și doar 12% din proteina brută. Douăsprezece procente nu pot arăta prea mult, dar trebuie să faceți o mică matematică aici pentru a obține compoziția de greutate a materiei uscate pentru proteine. Deoarece 78% din alimentele de pisică este apă, aceasta înseamnă că ingredientele uscate (inclusiv proteina) sunt de numai 22%. Împărțiți 12% cu 22% pentru a obține 54.54 sau 54%. Conținutul de proteine ​​din acest produs alimentar umed este, astfel, 54%.

Acum încercați să compariți faptul că cu alimente uscate de pisică care conține aproximativ 12% umiditate și 34% proteină. Din nou, faceți matematica pentru a obține materia uscată a alimentelor de pisică prin scăderea cu 12% de la 100%. Acest lucru vă oferă 88% pe care îl veți folosi pentru a împărți 34%. Acest lucru vă oferă un conținut de proteine ​​de 38.6 sau 39%. Deci, care este mai mare, 54% alimente umede de 54% sau 39%?

Există un alt motiv pentru care mâncarea de pisică umedă este preferată față de kibbles. Pisicile nu beau atât de mult ca depind de conținutul de umiditate al pradă lor de hidratare. Puteți da alimente uscate de pisică, de ce nu, dar ar trebui să vă asigurați că Kitty-ul dvs. nou-adoptat va bea și o mulțime de apă.

Mâncarea de pisică uscată are avantajul de a avea grijă de dinții și gingiile lui Kitty, totuși. Din păcate, este adesea umplut cu carbohidrați că pisicile nu au nevoie (ați văzut vreodată un tigru sau un leu mâncând pe un dovleac?). Carburile sunt minunate pentru furnizarea energiei necesare de pisici. Cu toate acestea, dacă se întâmplă să aveți o pisică care este, în general, ladback și nu face nici o activitate fizică, atunci aceste carbohidrați excesiv pot fi ușor traduse în grăsime, care vă pot transforma pisicile în următorul Garfield.

Alimentele de pisică umede este scumpă. Costul se poate dubla, dacă nu respectați stocarea corectă, deoarece poate fi ușor de stropit odată ce poate fi deja deschisă. Nu dați mâncăruri de pisici răsfățate vreodată. Ca atare, merge la deșeuri. Din acest motiv, unii oameni ar combina mai degrabă alimente uscate de pisică cu alimente umede de pisici pentru a economisi.

De asemenea, trebuie să luați în considerare posibilitatea ca pisica dvs. să fie alergică la un anumit element alimentar. În astfel de cazuri, va trebui să lucrați îndeaproape cu medicul veterinar pentru a decide cele mai bune alimente pentru a obține pisica hipersensibilă. Același lucru este valabil și cu pisicile care pot avea alte probleme de sănătate în care pot fi necesare diete speciale. Și tu trebuie să faci acest lucru, în considerentele dvs. de cost pentru adoptarea unei pisici.

Indiferent de brand de alimente de pisici pe care le-ați hotărât în ​​cele din urmă, asigurați-vă că este potrivit pentru pisica dvs. Acest lucru este probabil cel mai costisitor lucru pe care toți părinții de companie trebuie să se confrunte ca o nutriție PET este o nevoie pe viață.

Costul îngrijirii

Chiar dacă nu aduceți pisicile dvs. la un groomer profesionist PET, veți avea nevoie să asigurați câteva lucruri de bază pentru păstrarea pisicii să arate bine. Ar trebui să aveți întotdeauna o perie sau o piesă potrivită pentru animalele de companie, mai ales dacă adoptați o rasă cu părul lung. În timp ce pisicile se pot curăța excepțional de bine, scăldarea acestora pot fi de ajutor. Ca atare, veți avea nevoie de unelte de baie de pisică, cum ar fi șamponul adecvat pentru pisici și uscător de păr pentru animale de companie.

Ați putea dori, de asemenea: Șampon pentru pisici medicinale și Șampon de pisici

De asemenea, va trebui să vă tăiați sau să vă clipiți unghiile astfel încât să obțineți un cipper de unghii potrivite pentru pisici este o necesitate. Același lucru este valabil și cu agenții de curățare a urechilor, deși puteți face cu ușurință propria soluție de casă. Majoritatea oamenilor cred că pisicile nu trebuie să-și perie dinții; ei fac. Va trebui să cumpărați o periuță de dinți care este făcută special pentru pisici, precum și pastă de dinți care este formulată special pentru pisici.

În legătură cu o postare: Cel mai bun cimbru de unghii de pisici

Costul îngrijirii veterinare pentru pisici

Chiar dacă pisica dvs. nu este bolnavă, va beneficia în continuare foarte mult de excursii regulate la veterinar. Acest lucru este foarte important, mai ales în primele câteva luni pisica dvs. adoptată a fost în viața voastră. În timp ce unitatea de bunăstare a animalelor pe care ați primit-o deja a avut deja o verificare medicală cuprinzătoare înainte de eliberarea sa, nu există nici o informare a ceea ce ar fi putut fi transpiptat în perioada care acoperă ultima verificare la momentul în care este deja în casa dvs. Deci, este mai bine să aveți date de bază despre starea de sănătate a pisicii adoptate.

VET-ul dvs. poate oferi vaccinărilor dvs. de pisică împotriva rabiei, dezmembrării feline, rinotraheita virală felină și calicivirus felină, precum și Chlamydia, Bordetella și leucemie felină. Acest lucru este valabil mai ales dacă adoptați un pisicut mai tânăr. Pisicile adulte au nevoie de obicei de fotografii mai puțin frecvente, de obicei, administrate o dată la 1 până la 3 ani.

În plus față de excursii veterinare regulate, va trebui, de asemenea, să oferiți un buget pentru tratamentul de purici al pisicilor adoptate și dezworming.

pisica care stau jos

CAT de asigurare de sănătate

Având asigurările dvs. de pisici adoptate nu este într-adevăr o necesitate. Cu toate acestea, este întotdeauna ceva pe care toți părinții de companie ar trebui să ia în considerare mai ales dacă aveți o pisică care este destul de predispusă la dezvoltarea anumitor boli care ar putea necesita cheltuieli uriașe atât în ​​îngrijirea veterinară, cât și în munca de laborator. Alegerea asigurării drepte a animalelor de companie este, astfel, crucială.

În mod ideal, ați dori să vă asigurați pisicile adoptate în cel mai scurt timp posibil. Asigurarea de sănătate a animalelor de companie oferă în mod obișnuit acoperirea pisicilor la o primă mult mai scăzută în comparație cu pisicile adulte și mai mari. Acest lucru se datorează faptului că pisicile nu au condiții preexistente, astfel încât acestea au în mod natural prime de asigurare mai scăzute.

În alegerea unui potrivit asigurare de sanatate Pentru pisicile tale, plătește să privești cu atenție acoperirea. Unii furnizori vor include doar evenimente medicale, dar nu vor acoperi condițiile genetice sau chiar spitalizarea. Unii pot oferi o gamă largă de produse care acoperă întreaga gamă de nevoi veterinare și de îngrijire a sănătății de animale de companie din taxe profesionale veterinare la lucrările de laborator și chiar terapia comportamentală. Înțelegeți, totuși, că cu cât este mai extinsă acoperirea, cea mai mare este prima de asigurare.

Fondul de urgență sau de urgență pentru pisici

Este întotdeauna o necesitate pentru fiecare părinte de companie adoptiv să înființeze o contingență sau un fond de urgență pentru pisicile lor sau orice alt animal de companie. Acest lucru este valabil mai ales dacă nu veți obține asigurare de sănătate pentru ei. Și chiar dacă pisica dvs. are asigurări de sănătate, ea încă mai plătește pentru a înființa un fond de urgență pentru acele scenarii just-in-caz.

De exemplu, în timp ce asigurarea dvs. de sănătate a animalelor de companie poate acoperi pentru îngrijirea de urgență, poate exista o instanță atunci când va trebui să umezească mai întâi cheltuielile și furnizorul de asigurări va fi pur și simplu rambursarea cheltuielilor dvs. Dacă nu aveți un fond de contingență, atunci ar trebui să-l obțineți de pe cardul dvs. de credit. Dacă pisica ta se întâmplă să intre într-o luptă cu pisicile unui vecin, iar cealaltă pisică a fost grav rănită, puteți paria că vecinul vostru vă va obliga să aveți grijă de cheltuielile medicale ale pisicilor sale. Dacă nu aveți un fond de urgență, atunci ați fi strâns în întuneric, destul de literalmente.

Fiind un părinte de companie al unei pisici adoptive implică o mulțime de responsabilități, fără a aduce atingere costurilor. Și dacă credeți că ieșirea de bani se oprește în momentul în care plătiți pentru taxa de adopție, gândiți-vă din nou. Există și alte costuri care trebuie luate în considerare atunci când adoptă o pisică.

În legătură cu o postare: 10 sfaturi la cumpărarea de asigurare pentru animale de companie

Mai multe recenzii pentru produse de companie

pisica zgârierea turnurilor
Cat Crăciun Costume
Jucarii de pisici
Alimentatoare automate de pisici
Purtatorii de pisici
Cat fântâni de apă
Cutii de gunoi auto-curățare
Casă veche
Hamacuri de pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât costă să adopte o pisică?