De ce se uită la mine la mine?

De ce se uită la mine la mine

Ați simțit vreodată vreodată Pisici ochi albaștri plictisitor în sufletul tău? Sau te-ai trezit să-ți găsești așezarea pe piept, cu ochii uitându-se chiar în a ta? Când pisica ta are ochii tăi care se concentrează pe tine, poate fi greu să o ignori. Motivul principal pentru care pisicile tind să se uite la ore mai lungi la proprietarii lor este că ei sunt foame. Ei cred, după intuiția micului lor pisică, care te privește la tine, pot să-ți hrănească exact ceea ce sunt dorința. Există mai multe alte motive pentru care pisicile se uită, și, cel mai adesea, acum nu sugerăm aceste motive. Ce știm ID-ul că contactul cu ochii direcți de pisici poate însemna o mulțime de lucruri și este responsabilitatea dvs. ca proprietar de pisici pentru a-și studia aspectul și a descifra nevoile lor sau lipsa acestora. Acest articol explorează diferitele motive pentru o privire de pisică, cum să reducă apariția și alte comportamente pe care pisica ta o poate expune.

  • Ei folosesc simțurile lor: Pisicile se bazează pe simțurile lor pentru o mare varietate de lucruri. Aceste animale sunt curioase de natură și sunt, de asemenea, considerate a fi adevărate maeștri ai mediilor lor. Ei au multe instincte naturale născute, ceea ce le permite să se uite la creaturi mici la tulpina și vânătoarea, rămân alerte în cazul în care o altă pisică se rătăcește pe teritoriul lor și, de asemenea, păstrați un ochi pentru posibile prădători. Toate acestea se întâmplă atunci când sunt ținute în aer liber. Când o pisică se naște și se ridică în interior; Cu toate acestea, nu sunt la fel de expuși la diferite scenarii; Astfel, ei își pot ține ochii blocați pe un singur obiect pentru cel mai lung timp. Din mesele tale la rafturile tale și chiar tu, există multe lucruri disponibile în casa ta pentru pisica ta pentru a-și pune ochii pe.
  • Ei încearcă să comunice: Un alt motiv pentru pisici se vor uita la tine este atunci când au nevoie să vă comunice ceva. Acest lucru nu este legat numai de modelele lor de alimentație și trebuie să pipi. Pisicile nu se nasc fără o formă de abilități de comunicare; Astfel, ei folosesc limbajul trupului foarte mult, pentru a-și lua punctul peste. Dacă aveți masă programată ori pentru pisica ta, el / ea ar putea începe să se uite la tine când este aproape timpul. De asemenea, pisicile se uită la noi ca o formă de securitate atunci când ceva nou este introdus în vecinătatea lor. Un exemplu clasic este sosirea vizitatorilor. Ei se uită pentru că au nevoie de un nivel de asigurare că vizitatorul este un prieten sau dușman (care este înainte de a lovi, bineînțeles).
  • Agresiune: Un alt motiv pentru păstrarea pisicii este agresiune, și acest tip de stare trebuie oprit cât mai curând posibil. Când pisicile vin în contact unul cu celălalt, au tendința de a privi severă. Proprietarii sunt sfătuiți să facă zgomote puternice, care vor sperie pisicile în afară unul de celălalt. Un alt mod de a face față unor astfel de priveliști este de a introduce pisicile unii pe alții încet până când se familiarizează bine.
  • Pisica ta doreste atenția ta: Când căutați modalități de a atrage atenția proprietarului, pisicile pot deveni foarte creative și inteligent. Ei alternează între mei de a privi la mine!", La Stare subtile, dar profunde, care vă pot opri scurt, indiferent unde vă îndreptați. Pisicile o iubesc când proprietarii lor se angajează cu ei; Astfel, ei se pot privi la tine dacă doriți un pic mai mult mângâiat și angajament. Alții fac asta pentru a vă face conștienți de hrănirea lor iminentă sau timpul de joc. În lumea animală, privirea nu este la fel de nepoliticoasă ca oamenii consideră actul. Este doar o altă modalitate de a face pe cei care îngrijesc conștienți de dorințele, dorințele și nevoile lor.
  • Un gest de încredere: Dacă un limbaj al corpului relaxat este combinat cu o relaxare relaxată și clipește, aceasta înseamnă că pisica ta este într-o stare foarte bună și este o încredere gesturând. Se simte în siguranță în vecinătatea dvs. și nu are nevoie să-și scaneze în mod constant mediul pentru amenințări. În astfel de situații, dacă vă uitați înapoi, pisica dvs. ar putea chiar reciproc cu un zâmbet.

Ar trebui să mă îngrijorez când pisica mea se uită la mine?

Pisica privită este o apariție foarte regulată și nu necesită o prudență în majoritatea cazurilor. Când privirea de la pisica ta este asociată cu un comportament sau atacuri agresive, se poate concluziona că privirea nu este sănătoasă. Mai mult, contracția unor probleme de sănătate poate provoca, de asemenea, pisica dvs. să privească pentru perioade lungi de timp. Unele dintre boli includ hipertiroidism, insuficiența cardiacă și bolile renale care sunt cunoscute că conduc la hipertensiune arterială dacă sunt lăsate netratate. Când Pisica începe să privească, asigurați-vă că le arătați direct în ochi, pentru a afla dacă lor elevi sunt dilatate sau nu. Veți ști că este timpul pentru o călătorie veterinară atunci când privirea pisicii voastre vine cu ochii goi. Pe partea flip, nu poate fi nimic teribil să se întâmple cu pisica ta sau ar putea să se confrunte cu o formă de boală. Indiferent de caz, fiți atenți la ochiul și limba corpului felinei dvs., pentru a descifra limba lor.

Alte comportamente ciudate CAT

Credeți sau nu, dar există lucruri mai ciudate pe care pisicile o fac, în afară de a ne privi jos. Privind nu este singurul lucru, și nici nu este cel mai misterios, mai ales cu pisicile interioare. Pisicile care sunt ridicate în interior au, de obicei, dorința de a dezvolta o legătură puternică și de a comunica cu proprietarii lor pe un nivel mai profund și de a privi singurul mod în care știu - cum știu. Unele dintre cele mai frecvente semne de afecțiune afișate de pisici includ frecare împotriva picioarelor pantaloni, frământare, purtring, și mușcătoare blândă sau lins. Pisicile, de asemenea, iubesc să ajungă la proprietarii lor să le atingă prin împrumutând o labană moale spre corpurile noastre sau cu un cap de lumină. Cel mai adesea, pisicile fac acest lucru ca un mijloc de marcare a teritoriilor și a familiei. Glandele lor de miros sunt situate pe picioarele lor și în fața capului lor, motiv pentru care folosesc aceste zone.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce se uită la mine la mine?