Actualizare: familia bătălii de control al animalelor pentru a obține câinele înapoi

Familia bătălii de control al animalelor pentru a obține câinele înapoi (cu actualizare!)

O familie din Colorado se luptă pentru dreptul lor de a avea câinele înapoi după ce controlul animalelor Aurora a susținut că a fost un hibrid Wolf și a refuzat să-l întoarcă.

Familia Abbato din Aurora, Colorado pune o pledoarie pentru ajutor. Câinele lor a urcat pe gard pe 24 februariea, a fost luată de controlul animalelor, iar casa lui de întoarcere a fost refuzată pe baza suspiciunii instalației că este de fapt a Wolf Hybrid.

Capone de 10 ani a trăit cu familia Abbato pentru aproape toată viața lui. Familia ia salvat de la adăpostul de animale Adams Județean, care la etichetat ca un amestec german de ciobanesc.

Acum, Centrul de Control al Animalului Aurora susține că Capone este parțial lup și din cauza legilor în jurul animalelor exotice, ele refuză să-l returneze familiei sale. El este ținut până la revenirea rezultatelor ADN-ului.

Dacă testul revine pozitiv pentru ADN-ul Wolf, Capone va fi fie transferat la un sanctuar de lupi, fie eutanass dacă nu există loc acolo pentru el.

Facilitatea de control al animalelor Aurora susține că Capone trebuie să fie un lup din cauza aspectului, manierismului și comportamentului său.

Dar familia și pretenția lor medicul veterinar nu ar putea fi adevărată.

Până când rezultatele testului se întorc, Capone este forțat să rămână la adăpost, departe de familia sa și singura casă pe care a cunoscut-o vreodată. Familia lui îl lipsește și are un timp foarte dificil, care se ocupă de această situație dificilă.

Adăpostul susține că nu pot adopta nici măcar capone, dacă se dovedește a fi parte lupul, deoarece atât de multe orașe au legi similare care interzice proprietatea animalelor exotice sau "hibride".

Proprietarul Tracy Abbatat și-a exprimat confuzia și dezmembrarea față de situație, întrebându-se cât de proprietarii neglijenți și abuzivi pot avea câinii lor, dar Capone nu are voie să se întoarcă la familia sa care îl iubește.

Familia a angajat un avocat și a înființat a Gofundme Pagina Pentru a ajuta la ridicarea banilor necesari pentru a lupta pentru Capone.

Tracy Abbato se confruntă cu posibile încălcări ale menținerii unui animal agresiv, păstrând un animal de companie exotic, iar animalele care rulează în mare măsură.

ACTUALIZAȚI: După 5 săptămâni de așteptare pentru rezultatele testului ADN, aseară familia Abbato a anunțat tocmai au obținut rezultatele.

Conform testului ADN, condus de UC David, Capone nu este deloc un lup!

În timp ce familia este dincolo de ușurință pentru a auzi rezultatele, ei încă nu au o dată confirmată atunci când pot saluta capone înapoi acasă din cauza litigiului în așteptare. Judecătorul va lua această decizie în această miercuri.

Tracy Abbato a spus că a fost șocată de cât de mulți oameni din întreaga lume au ajuns la familia ei în sprijinul.

Mai mult de 22.000 de persoane au semnat Schimbare.org petiția și mai mult de 6.000 de dolari au fost ridicate în familie Gofundme pagină.

Povestea lui Capone a primit raportarea de către TIMP, Fox News, si Mail zilnic.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Actualizare: familia bătălii de control al animalelor pentru a obține câinele înapoi