Top # 6: cât de eficiente și benefice sunt testele adn de câine?

Aceste zile, testele ADN pentru câini devin devenind Din ce în ce mai popular ca o mulțime de proprietari de animale de companie aleg să învețe cât mai mult posibil despre câinele pe care l-au adoptat. Dar cât de eficiente sunt testele ADN de câine și sunt de fapt benefice pentru noi ca proprietari de animale de companie? În această a șasea teorie a episodului Podcast Podcast, discutăm despre acest lucru și mult mai mult de testarea ADN-ului canin.

Pentru a ajunge la fundul acestor întrebări legate de genetică canin, am sunat Ryan Boyko, CEO-ul lui Tambur, Cui cantitate vastă de cunoștințe despre acest subiect a ajutat la răspunsul la o mulțime de întrebări pe care le-am avut despre testele Doggy ADN. Compania Ryan Imbark este una dintre cele mai importante companii de ADN și de testare genetică de astăzi.

UITA-TE LA ASTA: Se îmbarcă Kit de testare a câinelui ADN de revizuire și testați testul

În timpul conversației noastre, am reușit să acoperim multe aspecte ale acestui subiect, iar Ryan mi-a spus totul despre beneficiile unui test de ADN canin făcut pentru FIDO. Trebuie să recunosc că acest interviu mi-a deschis ochii, pentru că m-am gândit că ideea de testare a Doggy ADN a fost prostie și inutilă, dar după ce am vorbit cu Ryan, înțeleg acum beneficiile majore de sănătate și economii de bani pe termen lung pe care testarea genetică o oferă.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

De asemenea, citiți: Top 5 cele mai bune teste ADN-uri pentru câini

Cât de eficiente și benefice sunt testele ADN de câine?
(transcrierea podcast brut)

Cât de eficiente și benefice sunt testele ADN de câine

Hei băieți, este episodul șase din Teoria animalelor de companie, Numele meu este Samantha pentru cei care sunt noi aici, iar teoria animalelor de companie este un podcast care vorbește despre toate lucrurile legate de animalele de companie, așa că vă iau comentariile și întrebările pe care le lăsați pe site-ul nostru Teyoryofpets.COM, și încerc să găsesc răspunsuri la acestea, răspund la întrebările mele câteva săptămâni că am fost curios și unul dintre lucrurile pe care chiar am fost cam sceptic despre testele ADN de câine, devin din ce în ce mai populare acum, Vedeți mai multe companii le fac și veți auzi despre ei mai multe. Așa că vreau să răspund la întrebarea mea săptămâna aceasta și am vrut să știu ce a fost cu aceste teste ADN, ce sunt ei? Pentru ce sunt bune? Sunt benefice? Cât de scumpe sunt ei?

Așa că m-am gândit să mă uit în jur și poți obține ceva destul de ieftin, le poți obține la fel de ieftin ca aproximativ 50 de dolari sau pot fi la fel de scumpe ca câteva sute de dolari și ca și cu orice, desigur, cu teste de ADN de câine, ce plătiți pentru ceea ce obțineți. Deci, cu cele 50 de dolari pe care le obțineți destul de mult doar fundalul câinelui, ce rase sunt alcătuite, acest lucru este că este important dacă aveți o mutt și sunteți curios cu privire la ce reproiectați , este, de asemenea, important dacă aveți un câine cu rasă pură și doriți să vă asigurați că este un crescător pur, așa cum spune crescătorul.

Există câteva motive comune de genul acesta, iar apoi există și câteva motive de sănătate pentru a obține aceste teste ADN și cu cât am făcut mai multe cercetări, cu atât mai mult mi-am dat seama că testele mai scumpe, aceste teste pe care le puteți cumpăra pentru 200 de 200 sau mai mulți dolari vă vor oferi și o mulțime de informații despre sănătatea câinelui dvs. și chiar și cele mai ieftine, dacă sunteți doar căutați rasă, aceștia vă pot oferi și câteva informații de sănătate.

Anumite rase sunt mai predispuse la anumite conditii genetice, anumite conditii de sanatate, cum ar fi artrita, displazie de hip, anumite tipuri de cancer, acele lucruri pot fi genetice, asa ca daca aflati ce sa rasa cainele tau este ca si-a aflat ca el este mai predispus la anumite lucruri și, dacă aveți un câine tânăr, puteți fi proactivi despre asta, dacă adoptați un câine mai în vârstă sau nu faceți testul până când câinele dvs. este mai în vârstă, vă oferă acele semne de avertizare la un fel de vizionare pentru și câteva informații minunate pentru veterinarul dvs. dacă sunteți "# 8230; De exemplu, câinele nostru are o condiție de inimă și pentru a obține acest lucru diagnosticat și # 8230; Are cardio miopatie și pentru a obține asta diagnosticat ea a fost la veterinar, ea a rămas peste noapte la veterinar timp de patru zile, a fost extrem de costisitoare pentru noi și a făcut o mulțime de testare la un fel de buruieni pentru că există atât de multe probleme se poate întâmpla cu inima unui câine pe care o fac mai întâi cu cele mai frecvente.

Cardiomiopatia se întâmplă să fie una dintre cele mai puțin frecvente, așa că am trecut printr-o mulțime de teste și o mulțime de bani și o mulțime de stres și anxietate pentru noi înainte de a ne imagina asta. Dacă am făcut un test genetic înainte sau un test ADN înainte și am știut că boxerii erau mai susceptibili la faptul că am fi putut menționa și a făcut mai întâi testarea.

Deci, există multe beneficii pentru aceste teste. Testarea ADN-ului în general, care să vă dea doar informațiile de rasă și veți afla dacă câinele dvs. este un boxer cu rasă pură sau poate un amestec de boxer și un labrador și un păstor german, sau Oricare ar fi cazul.

Testele mai ieftine nu oferă cât mai multe rase, astfel încât unele dintre ele, de exemplu cele mai scumpe ar putea oferi peste o sută 50 de rase, unele dintre testele mai ieftine ar putea testa doar cele mai comune 50 de rase. Așa că păstrați-vă în minte, din nou acest lucru este doar unul dintre acele cazuri în care obțineți ceea ce plătiți pentru astfel de teste mai ieftine nu testează cât mai multe lucruri. Testele mai scumpe vor testa pentru alte lucruri, precum și pentru rasă. Și unul pe care l-am dat peste se numește îmbarcare, și că am spus, aș spune, cel mai incluziv de încercare genetică DNA de câine de pe piață, funcționează la fel ca și testul ADN pentru oameni, tu doar și # 8230; O comandați, obțineți un kit în poștă și există un tampon acolo. Tu tapi obrazul câinelui și îl trimiți înapoi și apoi laboratorul testează-l.

Este nevoie de șase până la opt săptămâni pentru a obține rezultatele înapoi, dar primești e-mailuri o dată pe săptămână sau o dată la fiecare altă săptămână, în timp ce acest proces se întâmplă doar să știi că fac teste de rasă chiar acum, fac genetice Testarea chiar acum, ei caută astfel de boli comune, indiferent de caz în care lucrează în acest moment veți primi aceste mici actualizări pe tot parcursul și apoi șase până la opt săptămâni mai târziu obțineți rezultatele extinse de la testul ADN-ului câinelui sau de testare genetică, cred că amândoi amândoi în acest caz de la îmbarcare. Deci, îmbarcă un kit mai scump, costă aproximativ 200 de dolari, dar puteți obține o mulțime de informații cu adevărat benefice din testul.

În această săptămână am reușit să vorbesc cu Ryan Boyko, care este CEO-ul de îmbarcare și așa cum am menționat, sunt o companie care face testarea genetică și ADN pe câini. Embark oferă câteva lucruri pe care alte teste ADN și # 8230; Firmele de testare a DNA DNA nu au oferit astfel încât am vrut să vorbesc cu ei și să obțin câteva informații despre testarea genetică pe câini și beneficiile acestui lucru și așa mai departe. Așa că voi sari chiar în interviu și voi lăsa Ryan să explice aceste beneficii pentru tine, de asemenea.

Interviu cu Ryan Boyko

Samantha: Cred că prima mea întrebare ar fi doar ca și geneticele câinilor Cred că este ceva pe care oamenii nu cunosc o mulțime de așadar când aud testele ADN pentru câini, ei nu știu cu adevărat ce să se aștepte, așa că ai putea să-mi spui doar Un pic despre genetica câinilor și de ce sunt atât de importante?

Ryan: da. Deci câinii sunt cele mai diverse animale de pe Pământ, puteți vedea Chihuahuas de două lire, 200 de kilograme Great Danes, și o mulțime de diversitate pe care o vedeți în rasa însăși și așa că dacă îmi spui că este un mare Dane, știu că asta știu asta va fi un câine mare și așa ceva; dar câinii sunt, de asemenea, chiar și în rasele aveți o mulțime de caracteristici unice și chiar probleme de sănătate care cunosc rasa pe care unii sunt afectați, unii nu afectați și astfel având un profil cuprinzător de câine genetic, cum ar fi oferim să știe un proprietar În primul rând, ce rase sunt în câinele lor dacă nu știu, ceea ce oferă idei despre personalitate și unele tulburări și toate acestea, dar, de asemenea, vă permite să știți unicul câine, ce fel de preocupări de sănătate pe care le-a avut-o trăsăturile și alte tipuri de lucruri despre câinele dvs. individual.

Samantha: Da, asta este cu siguranță o informație mare de a avea mai ales dacă aveți un câine mai tânăr. Și apoi există, de asemenea, unele condiții de sănătate care pot fi specifice de rasă pe care o testați, o mulțime de condiții de sănătate diferite. Poți să-mi spui puțin despre asta și de ce asta e atât de important?

Ryan: Da exact. Deci, încercăm, de exemplu, MDR, care este o sensibilitate la droguri, deci nu este de fapt o boală genetică este de fapt doar o sensibilitate la anumite medicamente veterinare, lucruri care sunt medicamente anti-parazitare și cancer, acele tipuri de Droguri utilizate în mod obișnuit, astfel încât afectează o grămadă de rase diferite, majoritatea raselor de păstie și unii câini de ședere și este, de asemenea, în opt la sută din amestecuri, de amestecuri de păstori, deci chiar câțiva câini care nu arată ca un câine de păstie sunt afectate.

Deci este doar un exemplu de ceva care este în multe câini de rasă mixtă și o grămadă de rase diferite. Altele sunt și # 8230; Deci, există o boală de inimă pe care o încercăm pentru asta într-o mulțime de rase / amestecuri diferite. Pietrele de vezică este un altul, colaps indus de exerciții, știi că există o mulțime de boli diferite, încercăm peste o sută 60. Da, unii dintre ei sunt mai degrabă specifici decât alții, dar mulți dintre ei afectează o mulțime de rase diferite și o mulțime de diferite rase mixte.

Samantha: Da, de fapt, de fapt, # 8230; Mă interesează cum ți-am spus că am încercat un test de îmbarcare, iar eu iau și # 8230; Doar pentru spectatorii care nu știu, este nevoie de șase până la opt săptămâni pentru a obține rezultatele înapoi. Așa că avem un boxer pe care ea are vârsta de vârstă mijlocie și a fost deja diagnosticată cu o condiție cardiacă, cu cardiomiopatie, dar asta ar fi fost ceva care dacă nu am fi putut sau știam despre testarea genetică a câinelui Ea era mai mică, dacă am fi testat pentru asta înainte de mână și știam că a fost un fel de venire, ce pot face părinții de companie dacă află, de exemplu, dacă ați trimis testul înapoi și a spus că câinele nostru a fost predispus la acele condiții, ce pot face oamenii cu aceste informații?

Ryan: Da, deci mai multe dintre ele puteți schimba dieta câinelui și puteți reduce severitatea sau întârzierea de întârziere sau poate împiedica apariția unor astfel de condiții. Pietrele de vezică este una mare în care am avut oamenii să testeze pozitiv pentru asta și să facă schimbări în dieta câinelui lor. Dar există o serie de alte condiții, dintre care unele ar putea să nu ghiciți nici măcar, dar unde modificările alimentare pot face o mare diferență.

Știi, de asemenea, doar știind în avans vă va ajuta și planul dvs. medicul veterinar pentru ceea ce poate avea câinele dvs. în viitor, care poate accelera când sunt "dacă tratați vă poate împiedica de la o mulțime de stres și să nu știți și să plătiți mii de oameni Dolari în facturi pentru a afla ce este problema atunci când acest lucru ar putea să vă informeze în prealabil ce este probabil această problemă. Știți o mulțime de boli, în special boli de tip neuro-muscular au prezentări similare, o grămadă de boli diferite, deci trebuie să testați o mare varietate de lucruri odată ce câinele prezintă simptome, dacă nu știți deja.

Am avut un client cu un câine cu gena de colaps indusă de exerciții, unde nu au putut să înțeleagă ce se întâmpla cu câinele lor și petrecuse un pic de bani și timp încercând să-și dea seama și ce ar trebui să facă în legătură cu aceasta, și că, în special, colapsul indus de exerciții nu este atât de periculos pentru câine, este șocant pentru proprietar, câinele rulează pentru un pic și se prăbușește, și astfel știind ce le-a ajutat să știe atât ce să facă și, de asemenea pune mintea lor la ușurință.

Samantha: Și aveți "# 8230; Embark au veterinari sau specialiști în domeniul sănătății caninei pe personal? Dați sfaturi sau informații despre aceste lucruri sau explicați pur și simplu rezultatele testului și apoi proprietarul de companie este un fel de cont propriu pentru a vedea medicul veterinar și pentru a căuta sfaturi pentru ceea ce sunt constatările?

Ryan: Da, avem un medic veterinar care este instruit în genetică, precum și un VDM care e-mail emails sau îi cheamă pe toți cei care au un rezultat pozitiv înainte de a obține toate rezultatele eliberate la ele și, astfel, oferim o mulțime de informații și contactăm cu privire la Boala în general și prezentarea și ce studii au arătat oamenii pot face. Nu înlocuim medicul veterinar, așa că, în cele din urmă, dacă aveți rezultate pe care trebuie să le aveți la "# 8230; Medic veterinar și face un plan despre ce vrei să faci pentru câinele tău, pentru că ai nevoie de cineva care poate vedea câinele și cunoaște întreaga istorie veterinară și vârsta, toate lucrurile și ce trebuie să faci este. Nu suntem diagnosticul final sau înlocuindu-vă veterinarul, dar cu siguranță nu vă lăsăm clueless.

Samantha: Da & # 8230; nu este mare, așa că cel puțin dă oamenilor un punct de plecare pentru a înțelege un pic. Știu, de exemplu, pentru noi, din nou, mă voi întoarce la boxerul nostru Chloe, când am auzit mai întâi diagnosticul că avea cardiomiopatie și că era o condiție de inimă, ea a petrecut o noapte la veterinar, de fapt, să facă unele teste și lucruri de genul asta, așa că am auzit acele informații despre telefon și apoi, la 30 de minute de mers cu mașina la veterinarul nostru, deci timp de 30 de minute, suntem un fel de rafinare cu creierul nostru despre ceea ce înseamnă acest lucru și fel de ceea ce viitorul deține, Deci, eu cred că cred că un lucru foarte frumos pe care îl faceți cel puțin acea informații inițiale, astfel încât părinții de companie să-și ușureze mintea puțin despre unde să meargă înainte și apoi să atingă baza cu veterinarul lor pentru a face mai mult Planul formal.

Ryan: Da, exact.

Samantha: Grozav. Deci, teste de ADN de câine, un lucru despre ei Cred că o mulțime de oameni & # 8230; că am auzit că cred că de la mulți oameni sunt că sunt atât de scumpe, iar părinții de companie spun întotdeauna că sunt scumpe și este acest lucru care este cu adevărat necesar? Dar unul dintre lucrurile minunate despre testele ADN-ului este un fel de plată pe termen lung. Puteți explica puțin despre modul în care testele sunt de fapt beneficii financiar proprietarilor de animale de companie?

Ryan: Da, așa cum am spus înainte de a avea oameni care ", de fapt, mai mulți oameni au testat pozitiv & # 8230; au câini pentru condiții în care puteți evita literalmente mii de dolari în îngrijirea veterinară de urgență și testarea inutilă. Am avut o femeie care ne-a trimis e-mailuri lungi pentru că a cumpărat testul de îmbarcare și apoi o săptămână mai târziu câinele ei sa îmbolnăvit și nu a putut urina și a trebuit să-l ducă în camera de urgență.

Era într-un weekend și a petrecut aproximativ 2.000 de tari pentru a afla, în principiu, câinele avea pietre de vezică și apoi rezultatele noastre de testare s-au întors la scurt timp după aceea, care, din păcate, ar fi ajutat să evite acest lucru dacă ar fi cumpărat-o puțin mai devreme, dar Nu am fost "# 8230; Ea a cumpărat-o chiar când am început să o vindem așa, dar nefericită, dar a ajutat la restrângerea ce fel de pietre vezicere au fost și ce planul de tratament care avansează înainte ar trebui să fie, așa că a ajutat-o. Dar din nou nu știți niciodată ce este ca câinele dvs. să aibă și unde vor veni beneficii, dar am avut mulți dintre câinii noștri au testat pozitiv pentru lucrurile care, în cele din urmă să meargă la "# 8230; știind că informațiile vor salva proprietarul lor literalmente mii de dolari.

Samantha: Dacă un proprietar de animale de companie se gândește să facă orice tip de teste genetice, vă recomandăm să fie ceva făcut în anii mai tineri? Există o anumită vârstă care poate că atunci când primiți pentru prima oară un cățeluș la opt săptămâni, este prea tânăr să faceți acest lucru sau există o vârstă mai bună pentru a face testarea la?

Ryan: Ei bine, lucrul este că genele tale nu se schimbă atât de mult timp ca câinele are saliva, atunci poți obține câinele testată, astfel încât un catelus vechi de opt săptămâni este cu siguranță bine să testeze, de fapt am luat o mostră pe catelul meu când ea a fost de opt luni și # 8230; Îmi pare rău de opt săptămâni și # 8230; Da, deci nu este într-adevăr nici o vârstă este prea tânără.

Evident, este unul dintre acele lucruri în care beneficiile se acumulează în timp și unele dintre condițiile pe care le încercăm pentru prezent atunci când un câine este de câteva săptămâni, unii prezenți atunci când câinele este de șase luni sau un an, și un an prezent când Sunt patru sau cinci, unele dintre cele, în special cele legate de orbire și lucruri vor prezenta când sunt opt, nouă ani. Și așa este întotdeauna valoros pentru că există întotdeauna lucruri pe care le încercăm pentru asta ar putea afecta un câine târziu în viața lor, în unele dintre lucrurile pe care le încercăm, dar, evident, mai devreme puteți testa mai mult timp Trebuie să schimbați în mod potențial cursul vieții câinelui prin schimbarea stilului lor de viață sau a dietei lor sau a altor lucruri, cu atât mai mult timp trebuie să acumulați beneficii.

Samantha: Da, absolut. Iar datele pe care le colectați acum știu, din nou pentru că am făcut unul dintre teste, faceți un chestionar la început și, evident, trimiteți în eșantion și voi faceți atât de multe teste pe aceasta, utilizați oricare dintre acestea Aceste date pentru cercetarea de orice fel?

Ryan: Da exact. De fapt, suntem încântați, în următoarele câteva săptămâni vom lansa mai multe lucruri pe care le numim și # 8220; Mini-Checkups & # 8221; Dar ei folosesc de fapt genetica câinelui dvs., unele dintre rezultatele lor, unele dintre ele într-adevăr mixul lor de rasă și unele genetica lor personală și apoi vă întreb o serie de întrebări despre dieta și exercițiile lor, de exemplu, și despre ei Istoria cu alergii și lucruri în jurul comportamentului lor, avem mai multe diferite dintre acestea care vor veni online și vă oferă șansa de a ne oferi câteva informații care ne ajută să cercetăm în viitor pentru a înțelege genetica mai multor lucruri, dar și Vă oferă informații despre unde ajungem de fapt să punem împreună ceea ce cunoaștem despre genetica câinelui dvs. și despre ceea ce știți de la a trăi cu câinele dvs. și puneți-l împreună pentru a da utilizatorului "# 8230; Recomandările părintelui PET despre hrănirea și exercițiile și alergiile și toate tipurile de lucruri.

Deci, suntem cu adevărat încântați de cauză că clienții noștri sau părinții de companie doresc cu adevărat să știe cât mai mult posibil și așa că petrecem luni să le construim cu unele dintre cele mai mari și cu veterinari și unii dintre cei mai mari cercetători academici din domeniu Abilitatea de a vă oferi acest tip de informații.

Scopul nostru este într-adevăr ca o companie este că niciun câine nu ar trebui să moară de o boală ereditară, așa că am atacat faptul că oferind acum oamenilor informații, dar de asemenea colaborând cu cei mai buni cercetători din lume să înțeleagă și să descopere noi Lucruri, și, de asemenea, colaborați cu crescători pentru a le ajuta să crească bolile de la animalele lor și câinii lor.

Samantha: Da, cardiomiopatia boxerului este o boală genetică care, de fapt, ea este de fapt câine de salvare și a venit de la o reproducere foarte iresponsabilă, astfel încât să-mi iei pasiunea mea că îmi place să-i educăm și de fapt unul dintre podcasturile mele anterioare a atins acest lucru și am scris o mulțime de articole pentru asta, de asemenea, pentru a educa oamenii despre reproducerea iresponsabilă și modul în care multe dintre aceste boli genetice ar putea fi foarte ușor, așa cum ați spus, să fiți înstrăinați dacă oamenii ar face testarea și lucrurile corespunzătoare ca asta. Așa că am o pasiune și pentru asta, și kudos pentru voi pentru că ați lucrat la asta.

Ryan: Da, vreau să spun, în cele din urmă, este parteneriat cu părinții americani și de animale de companie pentru a face în general cele mai bune pentru câinii pe care îi au acum, dar pentru a cere, dorim să putem da informațiile care să permită oamenilor să știe ce crescători sunt, care crescătorii sunt reputați și într-adevăr griji de sănătatea câinilor lor. Apoi, este împreună cu cererea de consum pentru practicile de reproducere sănătoase și informațiile pe care le putem oferi, pe termen lung, putem face ca câinii să fie mai sănătoși de-a lungul consiliului de reproducere a acestor boli.

Samantha: Da, ar fi un lucru minunat dacă în următorii ani crescătorii au fost obligați să aibă teste genetice pe câinii lor, astfel încât potențialul părinților de companie să poată vedea bolile care ar fugi în acea familie, cred că câinii. Deci, este un lucru minunat, și din nou, este pasiunea mea, așa că sunt încântată de asta, și cu adevărat Kudos pentru voi pentru a face acest lucru pentru că este cu siguranță foarte important pentru câinii pe care îl avem acum la fel de bine generatiile viitoare.

Sper că vă bucurați de acel interviu și conversația că am reușit să am cu Ryan, evident că am învățat multe răspunsuri la propria întrebare personală și sper că, dacă vreunul dintre voi se întreba despre testarea ADN-ului câinelui care a răspuns Întrebarea dvs. și dacă sunteți nou la testarea ADN-ului câinilor și ați căzut peste el sau poate că sunteți un fan al podcast-ului meu, ați ascultat și ați ascultat să ascultați săptămâna aceasta pentru a obține ceva mai mult informații, știi că este cu siguranță ceva care ia un pic de cercetare pentru a înțelege și vă încurajez să faceți asta.

Am postat câteva link-uri în notele de spectacol pentru acest podcast pe site-ul nostru Teyoryofpets.COM, Și acestea includ site-ul web al îmbarcării, precum și alte informații despre testarea ADN-ului și genetica câinilor, astfel încât să puteți începe acolo și vă voi da cu siguranță o mulțime de informații despre unde să vă începeți cercetarea și poate că dacă un test ADN de câine este un bun potriviți pentru animalul dvs. de companie.

Deci, sper că v-ați bucurat de acest podcast, din nou sper că ați primit niște informații minunate din ea așa cum am făcut și dacă v-ați bucura de ea și nu vă place să luați un minut pentru a ne oferi o recenzie despre iTunes, care ar fi Fiți super-beneficați pentru mine, mă ajută să răspândim știrile din Podcast mai repede și ne ajută, cu atât mai bine recenziile pe care le obținem în mod evident experții mai mulți animale de companie pe care îl pot intra aici și doar experți în industrie în ansamblu Du-te să vorbești cu mine, așa că îmi face munca mai ușoară și mă face să pot lua legătura cu unii oameni pentru a răspunde și la câteva întrebări.

Ca întotdeauna dacă sunteți nou la spectacol, vă rugăm să urlați pe site-ul nostru, Teyoryofpets.COM, Există o secțiune de comentarii, puteți lăsa orice comentarii sau întrebări; Nu există loc acolo unde puteți înregistra un comentariu sau o întrebare pe care aș putea să o folosesc pe o viitoare podcast și dacă nu vă simțiți confortabil cu faptul că puteți trimite aceste comentarii și întrebări și orice alt animal de companie, nu trebuie să fie Câini, dacă aveți o întrebare despre animalele de companie, anunțați-mă, voi face tot posibilul pentru a vă răspunde pentru dvs., găsiți un expert în domeniu pentru a discuta despre el, și doar obțineți cât mai multe informații ca pentru tine.

Cotele sunt dacă aveți această întrebare, atunci există și alți părinți acolo, ceea ce face și întregul obiectiv al teoriei animalelor de companie este de a ne aduce împreună ca o comunitate de proprietari de animale de companie, așa că mi-ar plăcea într-adevăr să aud de la voi și asta va fi o mare parte a spectacolului pentru mine, așa că vă încurajez să sari pe Teyoryofpets.COM, veți vedea secțiunea de comentarii acolo și este foarte ușor de făcut. Și din nou, dacă v-ați bucurat de acest lucru și doriți să îl împărtășiți cu ceilalți să vă împărtășiți și să vă asigurați că veți obține pe iTunes și să ne lăsați o recenzie. Mă voi întoarce săptămâna viitoare cu un alt podcast pentru voi, nu pot să aștept să vorbesc cu tine atunci. Au o săptămână excelentă și sper că vă bucurați de ea.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 6: cât de eficiente și benefice sunt testele adn de câine?