Câinele de câine din australia sunt furioase cu privire la noile reglementări

Câinele de câine din Australia sunt furioase cu privire la noile reglementări

Câine de mers pe jos este o afacere tot mai mare în multe țări. Cu numărul de animale de companie în creștere, numărul de întreprinderile de companie este în continuă creștere, de asemenea. Multe întreprinderi au propriile facilități, dar câinele de câine sunt unici în acest aspect. Ei folosesc zone publice pentru a merge, exerciții și de a juca cu câini. Într-o parte a Australiei, care devine o problemă.

În New South Wales, Australia, câini comerciali de câine și locuitorii sunt indignați asupra noilor reglementări privind permisele de mers pe jos de câine care sunt puse în aplicare de Consiliul Manly. Noul plan, care a intrat în vigoare la 7 septembrie 2015, afirmă că comercializarea câine walkers nu va putea folosi rezervația LM Graham. Este singurul parc din zona care este complet împrejmuită. Consiliul oferă numai autorizații pentru Parcul Tania, Rezervația Lagoon și Ovală de Seaforth, iar fiecare afacere de câine este limitată la utilizarea unui parc care este pe permisul lor.

LEGATE DE: Cum să începeți o afacere de câine de mers pe jos

În plus, Consiliul dorește doar 3 permise pe parc. Oricine nu primește unul va fi pus pe o listă de așteptare. Prețurile autorizațiilor au crescut, de asemenea, în acest an și vor fi netransferabile. Fiecare permis va putea avea doar un nume pe el. Unii câini de câine spun că noile măsuri își vor distruge afacerea.

Nu mi-am putut imagina ce s-ar întâmpla dacă sa întâmplat așa ceva în Statele Unite. Un purtător de cuvânt al Consiliului declară că schimbările trebuie făcute pentru a gestiona prioritățile concurente. Aceste parcuri sunt proprietatea guvernului local, astfel încât ei au cu siguranță dreptul de a face tot ce vor cu ei, dar cu siguranță pare că va face lucrurile mult mai greu pentru operațiunile locale de mers pe jos.

Daniel Telles deține Soluția PET plaje nordice, și spune că noile restricții ar ruina afacerea lui. El este îngrijorat de faptul că poate să ardă omul care lucrează pentru el. Telles spune că afacerea lui merge în mod obișnuit până la 32 de câini în fiecare zi, dar noile restricții ar scădea acest număr la 12. Pentru proprietarii de afaceri mici care au muncit din greu pentru a-și construi afacerea, acest lucru va fi foarte frustrant. Să nu mai vorbim cât de detrimentul va fi angajații care își pot pierde locurile de muncă.

Câinele de câine din Australia sunt furioase cu privire la noile reglementări

Telles a început o petiție împotriva noilor autorizații și speră să adune suficiente semnături pentru abordarea Consiliului. Mulți clienți și rezidenți sunt, de asemenea, indignați, deci speră să câștige rapid sprijinul. Știu că voi fi indignat dacă s-ar întâmpla așa ceva în comunitatea mea locală. Am o mare respect pentru mici afaceri proprietarii, și aceasta este cu siguranță o palmă în fața câinelui care se află în această zonă.

LEGATE DE: Cum de a scrie un plan de afaceri de câine de mers pe jos

Dacă au existat un anumit tip de probleme cu deșeurile de câine care nu sunt curățate sau numeroase probleme legate de câine care se întâmplă în parcuri, aș putea înțelege preocuparea Consiliului Manly. Gestionarea priorităților concurente? Că nu sună ca un motiv suficient de bun pentru a forța un regulament ca acesta. Dacă aș fi dl. Telles aș vrea să știu ce au fost aceste priorități concurente și de ce câinii de mers pe jos în parc au fost o problemă.

Având o zonă complet împrejmuită în zona publică este un mare beneficiu pentru câinele și proprietarii câinilor. Este mult mai sigur decât să fii într-o zonă deschisă. Desigur, acolo unde câinele Walkers ar dori să-și ia clienții, deci de ce le interzic de acel parc special? Dacă aș fi fost telles, aș cere cu siguranță răspunsuri la câteva întrebări foarte importante.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele de câine din australia sunt furioase cu privire la noile reglementări