Cele mai bune alimente pentru câini pentru rottweilers: 5 mărci recomandate de vet

Rottweilers sunt câini uimitori, frumoși cu personalități care se potrivesc. Acești câini sunt inteligenți și ușor de antrenat, ceea ce le face o rasă excelentă de lucru.  Cele mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers va oferi animalului dvs. de companie cu nutriția necesară pentru a construi mușchi puternici, își păstrează energia în sus și de a-și da corpului nutrienții că trebuie să prospere.

Înainte de a deveni un favorit în SUA, Rottweiler - cunoscut astăzi ca și # 8220; Rottie & # 8221; - A fost iubită în Europa ca câine de gardă încă din 1900. De-a lungul secolului trecut, Rottweiler a căzut în și din favoare. Au apărut pe Lista de rase interzise, Dar, din fericire, ei fac o revenire bine meritată.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru RottweilersAutorul trebuie să-și arate părtinirea, așa cum am avut mai mulți minunați Rottweilers în viața mea - atât în ​​și din clinica veterinară. La vârsta de 8 ani, jocul meu preferat de la babysitter a fost un Rottie numit Honda. Proprietarii Rottweiler sunt dedicați și, mai des decât nu, au cel mai bun câine în camera mea de așteptare.

Rottweilerul este un câine de repaus mediu până la mare, cu un corp compact, muscular, urechi floppy și ochi expresivi mari. Ele sunt una dintre cele mai recunoscute rase, arătând trei combinații de culori - un strat negru strălucitor, fie cu puncte de bronz, rugină sau mahon.

Pe măsură ce vârî cu vârsta, acești câini vor începe să încetinească. Al lor Aportul de calorii trebuie să fie ajustate astfel încât să nu înceapă să obțină o greutate excesivă. Veterinarul dvs. poate sugera, de asemenea, adăugarea suplimentelor la dieta Pooch în funcție de nevoile sale dietetice unice.

Găsirea celei mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers este o provocare, pentru că va trebui să-ți schimbi dieta de mai multe ori pe parcursul vieții lor. Puppies, adulți și rottieni senior au nevoie de nevoi nutriționale unice. Greutatea câinelui dvs., nivelul de activitate și starea de sănătate vor factura, de asemenea, în cerințele sale nutriționale.

Voi intra în mai multe detalii despre cerințele dietetice ale Rottweilers într-un moment, dar pentru moment, aici este o listă rapidă a celor 5 mărci de mâncare câine, voi fi recomandat mai târziu în acest articol. În opinia mea, acestea sunt unele dintre cele mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers de pe piață.

Branduri alimentare pentru câini Preț Valoare Rating
Dieta de știință a lui Hill Puppy de rasă mare $$ $ 1.58 / lb 4.5/5
Royal Canin Rottweiler rasă pentru sănătate nutriție adultă $$. $ $ 2.30 / lb 4.2/5
Dieta de prescripție a dealului metabolic și mobilitate $$$$$ $ 5.00 / lb 4.6/5
Purina Pro plan luminoase minte adult 7+ rasa mare $$ $ 1.83 / lb 4.4/5
Purina Pro plan planifică Puiul de pui și piure de dovleac $$$$$$ $ 10.90 / oz 4.3/5

* Faceți clic pe marca Rottweiler Dog Alimentar pentru informații și prețuri sau derulați mai jos pentru mai multe detalii.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru RottweilersRottweilers sunt câini de energie medie și ar trebui să aibă exerciții zilnice. Ele sunt foarte inteligente și adesea vor să fie acolo unde vă aflați. Rotties Excel la ascultare și sunt ușor instruiți cu consistență.

Precaut cu câini nefamiliare și oameni, socializarea timpurie este esențială pentru un puști bine echilibrat. Se recomandă începerea socializării înainte de vârsta de 16 săptămâni. La domiciliu, Rottweilerul nu știe că nu este un câine de lapte - acești giganți blânzi se bucură de o plimbare bună!

Rottweilers sunt loiale și iubitoare, dar suspecte de străini. Ei excelează ca câini de familie loiali, câini de protecție și câini de lucru militari / polițieni. Ei trăiesc aproximativ 10-12 ani în medie.

Rottweilers iubesc să mănânce. Ele sunt "gropi fără fund" și vor pune un dent în buzunarul tău dacă le-ai suprasolicitat. Supraîncălzirea nu este doar costisitoare, poate dăuna sănătății lor. Este important să le hrăniți suficient de echilibrul corect al nutrienților de la început.

Cereți un veterinar: Ce este cel mai bun hrană pentru câini și dieta pentru câinii artritici?

Care sunt cele mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers?
Top 5 mărci recomandate de VET

Cele mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers

Cum să hrăniți un rotweiler

Înainte de a vă schimba câinele la orice dietă nouă, consultați întotdeauna cu un medic veterinar. Amintiți-vă că niciun articol de pe Internet, inclusiv acesta, nu poate înlocui o consultare cu un veterinar.

Puppy Rottweilers

Puii de mare rase precum Rottweilers sunt mai susceptibile la malnutriție și boala ortopedică de dezvoltare comparativ cu puii de rasă mică. Mulți proprietari Rottie sunt familiarizați cu aceste boli, cum ar fi:

  • displazie de șold
  • Osteochondrosis Dessicans (OCD)
  • panosteita
  • osteodistrofia hipertrofică (HOD)

Deși există o componentă genetică la aceste boli, există factori semnificativi de risc nutrițional care joacă o parte în timpul puppyood. Aceste factori de risc (PDF) sunt o creștere rapidă și un consum exces de calciu alimentar.

Pentru a evita aceste probleme, veterinarii recomandă hrănirea alimentelor de cățeluș mari până când Rotties sunt de 12-18 luni de vârstă. Ferăstrău întotdeauna pe instrucțiuni de pachet, deoarece fiecare hrană de catelus este diferită.

Dieta de știință a lui Hill Puppy de rasă marePick-ul meu de top pentru cele mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers, care sunt mai mici de 12 luni este Dieta de știință a lui Hill Puppy de rasă mare. Dieta de știință a lui Hill a fost lider în alimentația PET de la începutul anilor 1900.

Formula lor de catelus de mari dimensiuni a fost modificata de-a lungul anilor, dar asigură o nutriție de calitate consistentă pentru a promova creșterea sănătății în Rottweilers. Este fortificat cu acizi grași omega-3 cum ar fi DHA pentru a promova dezvoltarea creierului, articulației și a pielii sănătoase. Toate produsele de dietă științifice ale lui Hill sunt făcute în SUA din Materii prime din America de Nord.

Cele mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers pentru adulți

Dacă sunteți în căutarea celor mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers pentru adulți sau treceți de la hrana de catelus la alimente adulte, este o idee bună să vă consultați cu medicul veterinar. Veterinarul dvs. poate ajuta la determinarea scorului actual al corpului dvs. actual al corpului dvs. Cu acest lucru în mână, puteți decide ce "întreținere" dieta adultă este cea mai bună.

Stare normală a corpului Rottweilers

Royal Canin Rottweiler rasă pentru sănătate nutriție adultăUn loc minunat pentru a începe pentru o greutate / condiție corporală activă și normală Rottweiler este Royal Canin Rottweiler rasă pentru sănătate nutriție adultă. Această formulă pentru adulți este excelentă pentru adulți cu vârsta peste 18 luni. Royal Canin oferă balanța potrivită a nutrienților pentru a optimiza o afecțiune a corpului slab pe o durată de viață.

Rottweilerele sunt predispuse la boala articulară și boli de inimă. Royal Canin include ingrediente anti-îmbătrânire, cum ar fi sulfat de condroitină, extract de rozmarin și ceai pentru a vă ajuta să vă păstrați cât mai sănătos posibil, cât mai mult posibil.

Rottierele adulților tind să fie "câinii de chow" și să-și împiedice mâncarea repede fără mestecare. Royal Canin și-a dezvoltat mâncarea "Rottie" cu acest lucru în minte. Forma kibbilului uscat încurajează Rottweiler pentru a încetini și a mesteca alimentele, promovând digestia eficientă.

Supraponderali Rottweilers adulți

Dieta de prescripție a dealului metabolic și mobilitateRottweilerele sunt predispuse la obezitate datorită tendințelor lor de apetite și canapele-cartofi. Este important să vă păstrați Rottie activă și la un scor bun de corp în toată viața lor.

Este important să discutați cu medicul veterinar dacă Rottie este supraponderal sau are o stare de sănătate concurentă, cum ar fi atopia, care provoacă pielea calității alergică. Unele alimente pot viza mai multe probleme. În general, am ajuns Dieta de prescripție a dealului metabolic și mobilitate Când Rottweilers devine prea ciudat și au venit la mine pentru ajutor.

Această dietă este numai prin bază, dar funcționează frumos la câinii de vârstă mijlocie, care nu pot părea să scape de kilograme. De-a lungul timpului, greutatea excesivă poate provoca predispune la artrită, astfel încât componenta de mobilitate va contribui la menținerea articulațiilor lor în formă de top.

Senior Rottweilers

Rottweilerele sunt considerate "senior" sau "geriatric" în jur de 7 ani. Pe măsură ce îmbătrânesc, cerințele lor nutriționale se schimbă și. Articulațiile încep să dureze și funcția mentală pot începe să scadă. Ingrediente active din partea de sus Alegerea pentru cele mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers în anii lor seniori vă vor ajuta bebelușul de blană să meargă cât mai mult timp posibil.

Purina Pro plan luminoase spirit adult 7+ mare formula de rasaPurina Pro plan luminoase spirit adult 7+ mare formula de rasa este alegerea mea de top pentru cele mai bune alimente pentru câini pentru Rottweilers, cu vârsta de 7 ani sau mai în vârstă. Planul Purina Pro folosește ingrediente premium în linia lor de alimente "luminoase". Purina și-a făcut și temele cu privire la modul de păstrare a câinilor superiori mai sănătoși pentru mai mult timp, sunt unul dintre pionierii în cercetarea nutrițională a alimentelor pentru câini.

Această formulă "luminoasă" vizează nevoile speciale ale unei îmbătrâni Rottie. Acesta conține un amestec unic de acizi grași omega-3 EPA și DHA pentru sănătatea creierului, glucozamina pentru îmbinări, fibre prebiotice pentru a ajuta la digestia eficientă și uleiurile botanice pentru a spori claritatea mentală.

Uleiurile botanice îmbunătățite s-au dovedit a promova vigilența și claritatea mentală la câini de peste 7 ani în termen de 30 de zile. Aceste trigliceride cu lanț mediu oferă corpuri de cetonă ca o sursă alternativă de energie pentru neuronii de îmbătrânire, ceea ce poate ajuta la încetinirea disfuncției cognitive ("Doggy demența").

Rottweilers cu dificultate de defecare

În ciuda unei creșteri a reproducerii responsabile, unele Rottweilers dezvoltă displazie de șold și artrită dureroasă în șoldurile lor. Durerea de șold poate avea de fapt o taxă pe digestie, prin faptul că face dificilă poziția de câine și defecate.

Purina Pro plan planifică Puiul de pui și piure de dovleacDacă observați că Rottie dvs. are un timp greu de mers pe jos, ghemuit sau având probleme cu trecerea fecalelor, discutați cu medicul veterinar. Medicamentul și suplimentarea dietetică pot ajuta. Unul dintre cele mai bune alimente pentru câini pentru Rotttweilers poate acționa ca un remediu pentru defecație dificilă și este, de asemenea, un produs Purina.

Purina Pro plan planifică Puiul de pui și piure de dovleac este un supliment ușor de hrană care este un zeu-trimite pentru părinții de catelus on-the-Go. Acesta conține inulin, o fibră prebiotică importantă care ajută la stimularea digestiei eficiente. Puree de dovleac este, de asemenea, preferatul meu pentru a urca scaunul, făcând mai ușor să treacă.

Bagul Doggy - ia mesajul acasă

Rottwelectoarele tind să trăiască cea mai lungă și mai sănătoasă vieți atunci când sunt păstrate într-o stare de corp mai slabă, primesc o nutriție echilibrată adecvată de viață și îngrijire veterinară de rutină.

Indiferent de alimentele de câine pe care le alegeți pentru membrul familiei dvs. blană, este important să urmați cu atenție instrucțiunile de hrănire și să vă consultați cu medicul veterinar dacă sunteți preocupat de sănătatea sau nutriția câinelui dvs.

Citiți următorul: Hipoalergenic hrana de câine funcționează într-adevăr și de ce?

PIN și partajați cu alți proprietari Rottweiler:

Cea mai bună mâncare pentru câini pentru Rottweilers


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune alimente pentru câini pentru rottweilers: 5 mărci recomandate de vet