35 De rase de câine de pază

Cele 35 de rase de câine de pază

Dacă sunteți în căutarea unui câine pentru a vă proteja casa ta sau sperie intrușii, nu poți obține nici o rasă. De multe ori oamenii cred că orice rasă mare va face atunci când vine vorba de a găsi câinele de ceas perfect. Faptul este că există câteva rase mari care nu au un os intimidant în corpul lor, în timp ce unii câini mici și mijlocii vor face câinele de ceas ideal.

Găsirea câinelui de protecție din partea dreaptă nu este doar despre dimensiune sau aspect. Aveți nevoie de un câine care este alertă și va lăcata la sunetul de intruși. De asemenea, aveți nevoie de o rasă care nu este prea prietenoasă. Ultimul lucru pe care îl doriți este pentru câinele dvs. de ceas mare, înfricoșător să se transforme într-o coadă, lins, happy-go-norocos dragoste mașină minut cineva plimbare prin ușa din față.

Unele canini care sunt intimidante în aparență vor încetini doar un intrus prin cerșind pentru iubire. Dar nu-ți face griji, te-am acoperit! Continuați să citiți pentru a afla cele mai grave rase pentru câinii de protecție.

OPUS: 14 cele mai bune câini și rase care sunt câini de protecție bun

35 de rase de câine de pază

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă

Rasele mari cele mai rele pentru păstrare

Nu credeți că doar pentru că aveți un câine mare că sunteți toți stabiliți pentru securitate. Unele rase sunt prea prietenoase și jucaui pentru a-și arunca greutatea într-un mod agresiv. Desigur, rasele din această secțiune vor veni ca o surpriză pentru majoritatea oamenilor!

1. Mare dane (harlequin, albastru, etc.)

Imaginați mai sus, marele Dane este cu siguranță un câine intimidant în aparență. Cu toate acestea, această rasă este iubitoare și loială. Aceste pooches se vor înțelege cu ceva. Active și jucăușă, se potrivesc cu familia activă care este întotdeauna în mișcare.

Danezii mari sunt cunoscuți ca fiind răbdători și amabili. Doar amintiți-vă, cu atât mai mare câinele cu atât mai multă planificare trebuie să meargă în călătorie. De asemenea, totul este mai scump atunci când aveți unul dintre acești bebeluși pentru a oferi.

Pirineii mari ca fiind cele mai grave rase pentru câinii de protecție2. Mari Pyrenees

Acești câini frumoși sunt la fel de puternici și fermi ca munții pe care îi sunt numiți după. Acești câini sunt doar minunați, cu o haină pufoasă albă și ochi maro suflete. Blând și iubitor, aceasta este o rasă mare care este Mare cu copii. Marele Pyrenees face bine în climă caldă și rece, preferând frigul. Acești pui energici au nevoie de o familie activă care o va face să se simtă utilă prin învățarea unor trucuri.

Irlandez wolfhound ca cele mai grave rase pentru câinii de gardă3. Irlandez wolfhound

Cunoscut sub numele de "Greyhounds of Irlanda", acești câini sunt puternici și rapizi. Foarte prietenos, wolfhounds irlandez se înțeleg cu totul și toată lumea. În timp ce cineva nu vrea să riscă o întâlnire cu aceste mari pooches, ele sunt de fapt afectuoase pentru chiar străini. Pentru a opri această descriere strălucitoare, aceste canini sunt inteligente și ușor de antrenat, de asemenea.

Leonberger ca cele mai grave rase pentru câinii de gardă4. Leonberger

O rasă creată din alte câteva rase, inclusiv Sfântul Bernard, acest câine mare nu este foarte bine cunoscut. Afectuos și jucăuș, acest câine este minunat pentru copii. Acești bebeluși activi se bucură că fac parte din familie și doresc să facă ceea ce faceți. Leonbergers sunt curioși, aducând multă divertisment proprietarilor lor. În timp ce au fost creați pentru a fi un animal de lucru, ele sunt mai multe aventuri sociale decât tragerile de coș.

Newfoundland ca fiind cele mai grave rase pentru câinii de gardă5. Newfoundland

Puternic și muscular, aceste animale de companie fac ca orice activitate să arate fără efort. "Newfie" poate fi tăiată în timpul verii pentru a ajuta la poartă căldura. Pacientul și acest lucru, acești membri ai familiei blană preferă de fapt compania copiilor. A Mare câine de familie, Aceste animale iubitoare sunt foarte sociale și prietenoase. Ușor de antrenat, acești puii nu doresc nimic mai mult decât să-i placă omul lor.

Saint Bernard ca cele mai grave rase pentru câinii de gardă6. Saint Bernard

Acești pui au fost făcuți de călugării Sfântului Bernard pentru a salva călătorii blocați, astfel încât ei au o personalitate de ieșire care să se potrivească cu sarcina. O rasă afectuoasă, Sfântul Bernard este grozav pentru casele cu copii și alte animale de companie. Sfinții sunt un tad leneș și nu au nevoie de o mulțime de exerciții fizice. Chiar și totuși, au nevoie de joc și de cameră pentru a întinde câteva ori pe zi.

RECOMANDAT: Cum de a instrui un câine de gardă de apartamente

Resursele medii cele mai rele pentru pază

Resursele medii cele mai rele pentru pază

Ratele compacte, de dimensiuni medii sunt foarte populare - nu prea mari, și nu prea mici. Mulți proprietari se simt ca și cum ar obține cele mai bune din ambele lumi, dar în păzire, acest lucru nu poate fi adevărat. În timp ce aceste rase pot fi suficient de mari pentru a sperie intrușii, personalitățile lor sunt prietenoase și primitoare.

7. Shepherd australian

Ca cele mai multe rase, acesta este unul din clasa de lucru de lucru. În ultima vreme, dispoziția lor prietenoasă și jucăușă le-a făcut animale populare de companie. Ca majoritatea păstorilor, ei sunt inteligenți și vor lua la pregătire cu ușurință.

După cum puteți vedea din fotografia de mai sus, Aussies are o haină frumoasă. Dacă vă gândiți să aduceți acasă unul dintre acești membri ai familiei blană, trebuie să fie cunoscut că au vărsat destul de puțin. De asemenea, datorită stratului lor dublu, ele nu pot fi tăiate scurte.

Basset Hound

8. Basset Hound

Calmă și cea redusă, Hound Basset iubește să se culce și să o ia ușor. Acești câini leneși sunt minunați pentru primii proprietari, și cei care sunt formatori leneși. Extrem de prietenos, nu va trebui niciodată să vă faceți griji cu privire la agresivitatea în acest pooch. Doar asigurați-vă că monitorizați gustările și mesele. Acești copii pot într-adevăr ambalaj pe lire sterline care le face susceptibile la probleme comune.

Câinele de munte Bernese9. Câinele de munte Bernese

Această rasă elvețiană este dură. Ele sunt foarte inteligente, ceea ce le face ușor să se antreneze. Acești câini buni sunt calmi și nu se vor spui cu ușurință. Hardy și sănătos, Bernese este o alegere excelentă pentru aventurierul în aer liber. Această canină este prietenoasă și în afara merge. Acest câine de munte este crescut pentru climes mai rece și nu ar trebui să trăiască în climă caldă.

Boxer10. Boxer

În timp ce apare musculară și intimidantă, aceasta este de fapt o rasă foarte prietenoasă. Boxerii fac mare cu copiii, compania și străinii. Acești pui fericiți sunt chiar buni cu alți câini; Cu toate acestea, ei Nu pot să-i placă pisicile și alte animale "pradă". Active și energice, asigurați-vă că sunteți de până la nevoile de exerciții ale acestei canini. Ca și în cazul altor rase care iubesc "pradă", veți avea nevoie de un gard și o lesa robustă.

Collie ca cele mai grave rase pentru câinii de gardă11. Collie

De asemenea, cunoscut sub numele de Shetland Sheepdog, acești puii sunt sensibili la nevoile proprietarilor și foarte inteligenți. Din aceste motive, ele sunt ușor de antrenat și rămân calm în multe situații. Aceste pooches devotați sunt blânde și iubitoare pentru tot ce se întâlnesc. Collies sunt câini de vânătoare care încă mai iubesc să coacă și să urlească. Ei vor avea nevoie de instruire pentru a reduce această dorință.

Română Bulldog Ca cele mai grave rase pentru câinii de protecție

12. Bulldog englez

Aceste câini mari, mari nu doresc nimic mai mult decât să fie următorul dvs. Lapdog. Prietenos și iubitor, Bulldogii englezi faceți bine cu copiii și cu alte animale. Ele nu sunt foarte agățate, așa că fac mai bine cu timpul singur decât alte rase. Nu foarte activ, aceste pooches nu au nevoie de multă exercițiu. În timp ce acești câini nu fac bine în aer liber, asta îi face excelent pentru viața de viață.

Engleză Foxhound ca cele mai grave rase pentru câinii de gardă13. Engleză Foxhound

Dacă vrei un câine care iubește să joace, și este minunat cu alți câini și copii, atunci aceasta este rasa pentru tine. Foxhoundul englez iubește experiențe noi care satisfac nevoile sale mentale și sociale. Ca mulți câini, acest câine va urmări un miros într-o bătăi de inimă. Asigurați-vă că vă păstrați câinele de câine pe o lecție robustă sau într-o canisa când călătoriți și aveți un gard înalt, robust.

Aur Retriever ca cele mai grave rase pentru câinii de gardă14. Labrador

Una dintre cele mai populare rase din America, acești câini iubitoare sunt loiali și ușor de antrenat. Social și prietenos, ei sunt un prieten cu toată lumea pe care o întâlnesc. Pouchele energetice, ele sunt cele mai potrivite pentru familia activă, în aer liber. Ei iubesc mai ales apa și găurile de noroi. În timp ce acești câini iubesc să ajute la vânătoare și alte activități în aer liber, nu vă pot ajuta să vă păstrați casa.

Setter irlandez15. Setter irlandez

Sweet Naturat și Experiență, veți fi greu de apăsat pentru a găsi un câine prietenos decât setterul irlandez - dacă nu sunteți un animal blanar. Acest membru al familiei blană păstrează încă o nouă "pradă" și va da chase orice lucru care rulează. Veți avea nevoie de un gard bun dacă dețineți unul dintre acești pui. Un alt plus în colțul lor este că ele sunt inteligente și Ușor de antrenat.

Retrieverii labrador ca fiind cele mai grave rase pentru câinii de gardă16. Labrador Retrievers

Laboratoarele sunt una dintre cele mai prietenoase rase de câine pe care le veți întâlni vreodată. Ele sunt, de asemenea, foarte inteligente și iubesc să vă rog. Din acest motiv, ele sunt ușor de antrenat. Nu numai face Labradors Aflați elementele de bază, dar ele pot fi, de asemenea, învățate pentru a prelua lucrurile, împreună cu alte câteva trucuri utile. În timp ce laboratorul are părul scurt, au vărsat mai mult decât alte rase.

Standard Poodle ca cele mai grave rase pentru câinii de gardă17. Pudele standard

Această rasă este prietenoasă cu alte animale, străini și copii. Inteligența Poodle îi face foarte adaptabilă și ușor de antrenat. Acești câini sănătoși sunt, de asemenea, sănătoși pentru dvs. Au vărsat foarte puțin și sunt considerați a fi hipo-alergeni. Asigurați-vă că vă aflați până la sarcina de a vă îngriji singur, sau aduceți-o la un groomer.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă18. Vizsla

Vizslas sunt activi, câini de familie. Această rasă de vânătoare poate ține pasul cu acele excursii de drumeții de familie și excursii la plajă. Aceste canini sunt extrem de prietenoase cu oamenii, alți câini și alte tipuri de animale. O rasă curată, acest câine nu va mirosi niciodată ca un câine. Ca o mulțime de rase active, au nevoie de ceva pentru a le menține ocupați dacă sunt lăsați singuri - ca o cutie de tratament de puzzle.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă19. Whippet

Acești câini sunt rapizi și agili. O rasă prietenoasă și socială, whippetele sunt minunate la întâlnirea de noi oameni. Acești pui sunt o rasă mai mică, care poate rămâne în continuare cu o familie activă în mișcare. În timp ce acești câini au nevoie de o mulțime de exerciții, ele sunt considerate un "câine fără barca". Pur și simplu poate fi compromisul perfect pentru tine. Cu păr scurt, elegant, ele sunt, de asemenea, ușor de păstrat curat.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă

Rasele mici cele mai rele pentru păstrare

Știu că majoritatea oamenilor nu ar lua în considerare niciodată un câine mic ca un câine de gardă, dar nu avem termenul "gleznă amară" din nici un motiv. Există câteva rase mici care pot face câini de ceas excelent, în special pentru casele cu spațiu limitat și accesul în aer liber. Din păcate, aceste rase nu se încadrează în acea categorie.

20. Affenpinscher

Imaginați mai sus, această rasă este mai tolerantă la schimbările de temperatură decât alți câini mai mici. Sunt câini sănătoși. Agilitatea și ascultarea le fac excelent pentru călătoria activă, cum ar fi drumeții sau camping. Affipinscherul este, de asemenea, un câine "fără barca", așa că nu se bazează pe ei să sperie orice intruși. Haina lor cu părul scăzut, cu părul scurt este, de asemenea, hipoalergenică. Acești câini mici sunt independenți și au nevoie de un antrenor experimentat.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă21. Beagle

Beagle este o rasă jucăușă care iubește descoperirea și exercitarea. Acești câini mici încă împachetează un pumn. Crescuți să fiți câini de vânătoare, beagles sunt pentru aproape orice. Acești câini de păr scurt sunt ușor de păstrat și curat. În timp ce ei vor lătra și vor urca, ei nu vor face altceva pentru a descuraja un criminal. De fapt, acești puii zgomotos vor avea nevoie de formare pentru a-și reduce dorința de a face zgomot.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă22. Boston Terrier

Această rasă este făcută americană. Terrierii Boston sunt drăguți și iubiți. Ei fac minunat cu copii, străini, vecini, alți câini și pisici. Ei chiar au nevoie de un prieten. Ca și cu o mulțime de terrii, acești câini "tuxedo" sunt energici. Ei au nevoie de o mulțime de exerciții și lucruri de făcut pentru a fi fericite și sănătoase. Dacă lăsați acești blănuri singuri, asigurați-vă că au o jucărie interesantă de a juca.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă23. Bruxelles Griffon

Clever și fericit, Griffonul Bruxelles face un partener de călătorie mare. Ei sunt dornici să-i plăcească și să se antreneze cu ușurință. Prietenia lor cu alte animale, copii și străini vor fi apreciate când le luați pe excursii. Acești bebeluși iubesc fiind centrul atenției și vor fi fericiți să vă urmeze oriunde te duci. În timp ce inteligența lor este drăguță, ele pot fi distructive când sunt plictisite.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă24. Cavalier King Charles Spaniel

Acești pui mici iubesc oamenii. De fapt, ei devin deprimați dacă sunt lăsați prea mult timp. Sensibil și inteligent, această rasă este excelentă pentru primii proprietari de câini. Ele au, de asemenea, un nivel mai mic de energie decât o mulțime de alte mici rase. Aceste canini de bine sunt, de asemenea, destul de ușor de mire. Părul lor lung nu are nevoie de o pieptănare ocazională pentru a scădea vărsarea.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă25. Coton de Tulear

Un fericit, Resursă sănătoasă, Acest câine salută din familia regală a Madagascarului. Aceste blănuri sunt prietenoase, fermecătoare și fericite, la fel cum ar trebui să fie orice câine bun. Numele lor provine din haina lor, care este la fel de moale ca bumbacul. Câinii din această rasă, de asemenea, nu vărsați, dar au nevoie de un pic de îngrijire, deoarece părul lor alb poate deveni colorat.

Glen of Imaal Terrier

26. Glen of Imaal Terrier

Acești câini blânzi sunt prietenoși și fericiți. O combinație excelentă înseamnă că de obicei nu vor răni pe nimeni. Glen este curios și inteligent, făcându-l ușor de antrenat. Puternic și energic, acești câini mici pot ține pasul cu un proprietar activ. În timp ce iubesc oamenii, acești bebeluși nu pot ca alte animale. Ei vor avea nevoie de formare de socializare atunci când tinerii să le pregătească pentru alte animale de companie.

Greyhound italian

27. Greyhound italian

Dacă sunteți un alergător, excursie sau veche, această rasă este pentru tine. Ele sunt agile și atletice. Liniște și politicoasă, acest puști este grozav pentru călătorii. Rasa are nevoie, de asemenea, foarte puțină întreținere și îngrijire. Greyhounds italian sunt o altă rasă prietenoasă, scăzută. Acești bebeluși de blană se atașează foarte bine de proprietarii lor și nu-i place să rămână singuri.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă28. Miniatura Schnauzer

Oricine deține unul dintre acești câini vă poate spune că sunt o mulțime de distracție. Personalitatea abundă în acești câini prietenoși. Nu numai că sunt prietenoși și fericiți, dar sunt ascultători și inteligenți. Acești pui tolerează, de asemenea, un timp extrem de bine. Ele sunt independente și auto-distractive. În timp ce vor avea nevoie de îngrijire regulată, au vărsat foarte puțin.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă29. Papillon

Acest animal plin de viață este descendent de la unul dintre Cele mai vechi rase de jucărie in lume. Șapte sute de ani de reproducere au transformat-o într-un lapdog fericit - nu păzitor câine. Ca și cu toți câinii mici, acest copil-baby trebuie să fie puternic supravegheat. O cădere ar putea să-și rănească serios corpul fragil. Aceste pooches nu le place să fie singuri. Ei au nevoie de o companie aproape constantă umană pentru a fi sănătoși și fericiți.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă30. Pembroke Welsh Corgi

Deși este adevărat că prietenul prietenos Welsh nu ar fi niciodată un câine de protecție, este alertă și poate face un câine decent de ceas. Aceste ființe robusi fac în tot felul de vreme, în tot felul de tipuri de locuințe și în tot felul de situații de locuit. În timp ce sunt prietenoși cu oamenii, ei nu pot ca alte animale din casă. Cu o cantitate mare de vărsare, este mai bine să aveți podele dure dacă aveți una din aceste Pohes.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă

31. Mops

Pug este o rasă răutăcioasă care oferă ore de divertisment pentru tovarășii săi. Din păcate, acești câini afectuosi sunt susceptibili la o mulțime de probleme de sănătate. Structura lor facială poate provoca probleme de respirație și supraîncălzirea și sunt predispuse la artrită. Aveți grijă ca părinții PUG pe care îl considerați pentru casa dvs., sunt sănătoși.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă32. Terrier scoțian

O rasă de numeroase nume, un terrier scoțian este, de asemenea, cunoscut ca un "Scottie" și un terrier aberdeen. La fel ca și omologul său de desene animate pe "doamna și tramp", aceste bebeluși de blană de dimensiuni de pint sunt curajoase și încrezătoare. Ei au foarte mult natura plină de viață a zonelor Highlands. Deci, în timp ce sunt prietenoși și inteligenți, ei sunt greu de antrenat. Acești pui simt că modul lor de a face lucrurile este întotdeauna calea cea bună.

LEGATE DE: 17 rase mici de câini care sunt bune cu copiii

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă

33. Shih Tzu

Cei mai mici câini au reputația de a fi hiper și tare, dar nimic nu ar putea fi mai departe de adevărul pentru Shih Tzu. Acești câini mici sunt liniștiți și nu au o mică dorință de a lătra. În timp ce sunt lapdogi, ele sunt afectuoase și amabili oamenilor și animalelor noi. Această rasă a fost crescută pentru a fi un câine de tur și ei excelează la ea. Aceste pui nu sunt construite pentru prea multe exerciții fizice și schimbări de temperatură.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă34. Skye Terrier

Aceste tăieturi mici sunt o altă rasă care are cantități mai mici de energie și necesități de exerciții fizice. Acești câini curajoși sunt prietenoși și bine temperați. Acești câini sunt puternici, dar prietenoși cu străinii care îi fac minunat pentru a merge la noi locuri. Terrierii Skye fac, de asemenea, extrem de bine în extreme extreme. Un câine încăpățânat și auto-voit, aceste pooches au nevoie de un antrenor puternic și experimentat.

Cele mai grave rase pentru câinii de gardă35. Toy Poodle

Acești câini mici au dimensiunea și inteligența pentru a le face un puști puțin râvnit. Această rasă este prietenoasă cu alte animale, străini și copii. Inteligența Poodle îi face foarte adaptabilă și ușor de antrenat. Podelele de jucărie au vărsat foarte puțin, ceea ce va fi o binecuvântare pentru orice suferinzi alergici. Deși, dacă părul nu este păstrat scurt, mingea de blană va necesita îngrijire extinsă.

Citiți următorul: Cele mai frumoase rase de câine din lume

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 35 De rase de câine de pază