Cum de a rasa wolfhounds irlandez

Cum de a rasa Wolfhounds irlandez

Vrei sa inveti Cum de a rasa Wolfhounds irlandez ca un profesionist? Ghidul nostru vă va arăta tot ce aveți nevoie pentru a ști despre una dintre cele mai vechi și cele mai iconice optime din lume. Cunoscut pentru capacitatea sa de vânătoare, de dimensiuni de impunere și caracteristici atletice excepționale, lupul irlandez a influențat chiar poeții să scrie despre asta.

Wolfhounds irlandez sunt, de asemenea, renumiți pentru temperamentul lor și de temperament de fier, caracteristici care le fac excepționale ca câini gardian, în special împotriva lupilor. În acest articol, vă vom învăța totul reproducția irlandeză wolfhound, originea, temperamentul, aspectul și problemele de sănătate.

Fundal de Wolfhounds irlandez

Așa cum veți vedea, Wolfhoundul irlandez este o rasă cu o istorie mare și bogată. Vom acoperi originea și modul în care au fost create, precum și versiunea modernă a lupilor irlandeze și a altor variante de rasă.

Origine

Wolfhoundul irlandez este una dintre cele mai vechi rase din lume, aparținând din Irlanda. Potrivit istoricilor, avem o înregistrare a acestei rase datând din nou la 1Sf secol, când au fost crescuți pentru război. În timpul vremurilor romane, au fost folosite pentru sporturile de sânge.

După cum au trecut secolele, au devenit alegerea preferată pentru agricultori pentru a-și proteja animalele și case. După cum sugerează clar numele lor, au fost crescuți să lupte lupi. În plus, au fost crescuți pentru vânătoarea de vedere. Datorită dimensiunilor lor uriașe și a caracteristicilor atletice puternice, au fost obișnuiți să vâneze cerbul și mistrețul sălbatic.

Înapoi în această zi, au fost menționați ca Irlandez wolfdogge sau Cu Faoil. Ei au inspirat o mulțime de literatură, cu referințe în poezii și romane. De asemenea, este important să rețineți că lupul irlandez modern și cele vechi sunt diferite. Vom discuta această parte în secțiunea următoare.

Wolfhounds modern irlandez

Persoana Responsabil de reproducere Wolfhound irlandez așa cum o știm astăzi este Căpitanul George Augustus Graham. Pe baza mărturiei sale, el nu a putut găsi rasa în ea Integritate autentică, Dar el a făcut tot ce este mai bun pentru a ajunge cât mai aproape de vechiul ideal posibil.

Pentru ao realiza, el a amestecat următoarele rase:

Acest amestec ia permis să pună cele mai importante caracteristici în specimen, plasând un accent important asupra abilităților sale de vânătoare de forță, viteză și vedere.

Prin urmare, chiar dacă ceea ce avem astăzi este foarte aproape de rasa veche irlandeză de wolfhound, nu este același lucru. Cu toate acestea, are beneficii proprii, deoarece ne-a permis să obținem un câine cu un temperament mult mai calm decât originalul.

Variante de rasă

Wolfhounds irlandez sunt de asemenea folosite pentru încrucișarea. Iată cele mai populare variante de rasă ale Wolfhounds irlandez:

  • Mastiff X Wolfhound irlandez = Mastiful irlandez
  • Gigant schnauzer x irlandez wolfhound = Irlandez Wolf Schnauzer
  • Great Dane X Irish Wolfhound = Irlandez dane
  • Mari Pyrenees x Wolfhound irlandez = Great Wolfhound
Cum de a rasa Wolfhounds irlandez
Ghidul nostru pentru reproducerea wolfhounds irlandez etic!

Aspect

Pentru a vă asigura că Wolfhound-ul irlandez este vrednic de a fi în spectacolele de câine sau de a vinde la un preț mai mare, trebuie să îndeplinească standarde specifice de aspect. Indiferent dacă cumpărați această rasă, astfel încât să puteți examina părinții în mod corespunzător, sau așteaptă cu nerăbdare să reproduceți Wolfhounds irlandez, această secțiune este esențială.

mărimea

Ele sunt una dintre cele mai mari rase din lume. Următoarele sunt înălțimea medie a lupilor irlandeze de sex masculin și feminin:

  • Masculin: 32-35 inci
  • Femeie: 30-34 inci

Dacă nu este suficient să vă surprindă, aici este greutatea medie a wolfhounds irlandez:

  • Masculin: 120-180 de lire sterline
  • Femeie: 105-140 de lire sterline

Construi

Rasa irlandeză de wolfhound are o dimensiune impunătoare, consetate musculare și construi grațios. Seamănă cu apariția puternică și atletică a altor lucruri. De asemenea, este capabil să genereze o mulțime de putere și poate viteza de ceas până la 40 de mile pe oră.

Iată câteva detalii despre construirea sa:

  • Cufăr: Largă și adâncă
  • Burtă: Desenat notoriu
  • Picioare: Musculos și drept
  • Findquarters: Coapsele foarte musculare
  • Sistemul anterior: Umeri musculoși
  • Înapoi: Lung și coapsele sunt arcuite
Standardul Irlandez Wolfhounds Rass
Diagrama standardului irlandez de rasă de wolfhound.

Fata si craniul

Are un cap alungit, iar craniul nu este notoriu larg. În plus, oasele frontale ale frunții sunt ridicate ușor, și, împreună cu indentarea minimă dintre ochi, aceste caracteristici dau wolfhound irlandez aspectul său caracteristic.

Gât

Afișează un gât lung, muscular și puternic. De asemenea, are un arc notoriu care completează construirea puternică și musculară.

Palton

Haina irlandeză a rasei de wolfhound este dură și tare, dar mai ales mai lungă și mai femeie sub maxilar și peste ochi. Este ideal pentru terenuri brute, deoarece le protejează de vreme.

Potrivit crescătorilor irlandezi de wolfhound, acestea sunt culorile oficiale de strat:

  • alb
  • Cafeniu
  • Gri
  • Negru
  • roșu
  • Brindle

În plus, orice culoare prezentă în Deerhound este, de asemenea, valabil pentru wolfhound irlandez.

Urechi

Urechile sale sunt surprinzător de mici și seamănă cu grinzile. Dacă urechile sunt prea mari, atunci sunt considerate a fi o defecțiune de reproducere sau genetică.

Coadă

Coada este lungă și curbată. Se potrivește în mod corespunzător construitul și concurența câinelui, oferindu-i o aură de putere și atletism.

Personalitate și temperament

În ciuda dimensiunii lor mari și a naturii de vânătoare, Wolfhounds irlandez sunt minunate, sensibile, nobile și ușoare. Pentru a rezuma, aceștia sunt pacifisti mari cu inima unui vânător, care are propriile sale argumente și contra.

Binele

Rasa irlandeză de wolfhound este calmă și blândă pentru oameni și, prin urmare, poate fi un câine de familie excelent, mai ales dacă aveți o curte mare în care poate funcționa liber.

Ei sunt, de asemenea, foarte loiali și vor face totul în puterea lor de a-și proteja proprietarii, mai ales dacă sunt provocați.

Deoarece sunt câini foarte inteligenți, au nevoie de o mulțime de stimulare mentală în plus față de exercițiile fizice. Le va instrui în mod corespunzător și le va împiedica să dezvolte comportamente nedorite.

Wolfhounds irlandez sunt, de asemenea, prietenoși față de străini în majoritatea cazurilor. Acest fapt le face dulce, dar face mai dificilă să le antreneze ca câini de gardă. Este posibil, dar va cere mai mult efort și răbdare.

Pentru a rezuma: Wolfhound irlandez este un câine dulce și loial care ar face totul pentru a-și proteja familia.

Răul

Pentru că sunt vânători și priveliști, ei au tendința de a urmări după animale, în special pisici și animale mici. Prin urmare, trebuie să rămâneți extra vigilent atunci când în aer liber, deoarece chiar și atunci când este instruit în mod corespunzător, ei vor avea această tendință.

Socializarea timpurie este o necesitate pentru a evita agresiunea împotriva altor câini. Puteți rezolva cu ușurință această trăsătură negativă cu o pregătire adecvată. Luați notă că tind să fie mai agresivi împotriva câinilor de același sex.

De asemenea, Wolfhounds irlandez sunt una dintre cele mai grele rase pentru a instrui, deoarece ele sunt cursanți lenți și au un temperament încăpățânat. Instruirea lor ia o mulțime de răbdare, și, prin urmare, wolfhounds irlandez sunt mai potrivite pentru proprietarii de câini cu experiență.

A rezuma; Luați în considerare faptul că acești câini au fost crescuți și instruiți să vâneze și să omoare lupii. Instinctul ucigașului va rămâne întotdeauna și, prin urmare, trebuie să fiți mai atenți și să oferiți tone de formare, socializare și exerciții fizice pentru ei.

Proprietarul ideal

Doar prin citirea negative și pozitive ale unui temperament al lui Irlandez Wolfhound, puteți obține o idee despre cum ar arăta un proprietar ideal. Iată ce arată proprietarul ideal irlandez wolfhound:

  • Experimentați câini de formare
  • O mulțime de spațiu acasă sau poate lua wolfhound irlandez la în aer liber timp de cel puțin 45 de minute pe zi
  • Poate da câinelui o atenție deosebită
  • Iubește în aer liber și are nevoie de un bun partener de companie
  • Nu are alte animale mici la domiciliu

Dacă credeți că vă potriviți factura, atunci această rasă ar putea fi perfectă pentru dvs!

Wolfhounds irlandez vs. Marele Danes

Oamenii care doresc de a deține un wolfhound irlandez sunt, de asemenea, atrasi de ideea de a cumpăra sau de a reproduce danezi. Mai jos veți găsi o comparație completă a celor mai importante caracteristici ale acestor rase pentru a atrage o diferență clară între ambele.

Caracteristică Irlandez wolfhound Marele Dane
Origine Irlanda Germania
Înălţime Masculin: 32-35 inci Femeie: 30-34 inci Masculin: 30-34 inci Femeie: 28-32 inci
Greutate Masculin: 120-180 de lire sterline Femeie: 105-140 de lire sterline Masculin: 120-200 de lire sterline Femeie: 100-130 de lire sterline
Palton Dur și wirt Dens
Vărsare Moderat Moderat
Durată de viață 6-10 ani 8-10 ani
Trainitate Moderat ușor (cel mai bun pentru proprietarii experimentați) Uşor
Nivelul emoțional Foarte loial și afectuos Moderat emoțional
Temperament Loyalsweetsmartthrus Rezervate personale personale
Capacitatea socială In medie Foarte social
Scop Caine de vanatoare Câine de lucru
Apartament de locuit Nu se recomandă Alegerea ideală
Preț $ 1.300- $ 6.000 $ 600- $ 3.000

Acum că știți principalele diferențe, puteți determina care rasă va potrivi nevoilor dvs. cele mai bune. Dar pentru a rezuma; Dacă intenționați să obțineți un tovarăș pentru vânătoare, atunci un wolfhound irlandez este cea mai bună alegere. Dacă aveți nevoie de un câine de lucru durabil și curajos, atunci Marele Dane este o opțiune mult mai bună.

Să nu mai vorbim, Marele Dane este o alegere de sunet dacă nu aveți mult spațiu acasă. Deoarece, deși ambele sunt câini mari, Marele Dane se poate adapta la apartament care trăiește mult mai bine decât Wolfhound irlandez.

Cum de a rasa marele danezi
Cum să reproduceți Marele Danezii: Ghidul de reproducere a sănătății mari danezi.

Probleme de sănătate la reproducerea wolfhounds irlandez

Ca orice altă rasă, acești câini sunt mai susceptibili la anumite boli și defecte genetice. Fiind conștienți de acestea vă va ajuta să examinați în mod corespunzător știftul și cățea, precum și să știți ce să vă așteptați în cele mai grave cazuri. Cu toate acestea, Wolfhounds irlandez sunt o rasă sănătoasă în cea mai mare parte.

Cu o dietă adecvată, exerciții fizice și stimulente mentale, ei pot trăi o viață lungă și sănătoasă. Speranța lor de viață variază de la șase la zece ani, cu șapte fiind media. Cu toate acestea, în funcție de acest studiu de S.R. Urfer și C. Gaillard & A. Steiger, Vârsta obișnuită a rasei irlandeze de wolfhound variază de la 4.95 la 8.75 de ani.

Sensibilitate la anestezie

Sensibilitatea la anestezie este o apariție comună în ceea ce privește Sighthounds, cum ar fi Saluki și se datorează lor Niveluri scăzute de grăsime corporală. Mai mult, deoarece metabolizează medicamentele într-un mod diferit decât alte rase, au nevoie de o atenție deosebită și de îngrijire atunci când sunt anesteziați.

Prin urmare, dacă aveți vreodată nevoie să vă anestezim lupul irlandez, rețineți că ar putea experimenta următoarele efecte secundare:

Prin urmare, continuați cu prudență și asigurați-vă că medicul veterinar este conștient de această problemă latentă.

Hip și displazie cot

Multe rase tind să sufere aceste tipuri de boli ortopedice, iar din moment ce lupul irlandez cresc într-o rată remarcabilă, sunt la un risc mai mare, mai ales dacă dieta lor nu este optimă. Cu toate acestea, în comparație cu alte rase precum câinele de munte Bernese (rata de incidență de 36%), lupul irlandez a avut a Rata de incidență mai mică (10%).

Analiza părintească Riscul de displazie Hip la câini
Analiza părintească la câini vă poate ajuta să evaluați cu precizie riscul unor boli bazate pe genetice, cum ar fi displazia șoldului.

Ambele tipuri de displazie au o componentă genetică și, prin urmare, trebuie să testați părinții înainte de reproducere. Chiar dacă ambele tipuri de displazie nu pun în pericol viața, ele pot duce la o lamerie și afectează sever calitatea vieții puii.

Odată ce medicul veterinar ți-a diagnosticat corect câinele, el va selecta cel mai adecvat tratament, care poate include:

  • Reducerea greutății
  • Fizioterapie
  • Exercitarea restricției
  • Medicamente antiinflamatorii
  • Chirurgie (pentru cele mai severe cazuri)

Diagnosticul și tratamentul precoce vă vor ajuta pe catelul dvs. să mențină o bună calitate a vieții.

Shunt ficat (Shunt Portosystemic)

Portosystemic Shunt este A Boala congenitală rară care împiedică vasele de sânge din ficat să elimine în mod adecvat toxinele. Este o condiție care pune viața în pericol, deoarece duce la otrăvire și, deși este posibilă o intervenție chirurgicală, este scump și complicată.

Toți câinii care suferă de această boală trebuie să sufere o intervenție chirurgicală, deoarece, deși terapia medicală este utilă, nu este suficient să se oprească Fibroza hepatică progresivă.

Acestea sunt cei mai frecvenți indicatori ai șuntului ficat:

  • Creșterea stuntată
  • Dezorientare
  • Dezvoltarea musculară slabă
  • Miscare de rotatie
  • Presa de presare
  • Convulsii

Prin urmare, trebuie să screați puii pentru șuntul portosistemic înainte de a părăsi amelioratorul, deoarece are un a rata scăzută de supraviețuire. Același lucru este valabil și dacă intenționați să reproduceți lupul irlandez, deoarece trebuie să vă asigurați că părinții nu au suferit această condiție înainte.

Probleme cu inima

Wolfhoundul irlandez are o rată ridicată de incidență a disfuncției cardiace, care se poate manifesta în mai multe tulburări genetice și non-genetice. Acestea sunt cele mai frecvente probleme cardiace pe care le-am prezentat wolfhounds irlandez:

  • Fibrilația atrială (AF) - Cel mai comun
  • Cardiomiopatie dilatată (DCM) - Ca rezultat al AF
  • Insuficiență cardiacă congestivă (AHF) - Ca rezultat al DCM

Deși aceste probleme sunt periculoase, wolfhound-ul dvs. irlandez va trăi o viață bună și fericită dacă primește tratament timpuriu și adecvat. Inutil să spun că diagnosticul precoce este o necesitate.

Cu toate acestea, trebuie să testați părinții pentru aceste condiții înainte de reproducere, pentru a șterge piscina genetică și pentru a împiedica puii să dezvolte această boală.

Dilatarea gastrică-Volvulus (GDV)

Dilatarea gastrică-Volvulus este o boală gravă afectează lupul irlandez rasă. De fapt, în cercetarea privată efectuată de faimosul crescător american Gretchen Bernardi (1986), sa văzut că GDV a fost cauza morții în 11.7% de wolfhounds irlandez.

Cele mai frecvente simptome includ:

  • Excesiv de drooling
  • Heading uscat neproductiv
  • Depresie
  • Durere abdominală
  • Anxietate
  • Vărsături
  • Colaps

Dacă detectați aceste simptome, atunci obțineți atenția medicală imediată pentru wolfhound-ul irlandez, deoarece această boală are o rată ridicată a mortalității.

Potrivit cercetării, Nu există nici o cauză clară pentru GDV, și, prin urmare, se crede că este congenital. Prin urmare, este important să se testeze părinții înainte de reproducere și pe puii, de asemenea, înainte de a părăsi amelioratorul.

Blotat și Torsiune la câini
Blotat și torsiune la câini este o urgență medicală mai frecventă pentru rasele de câini profunde.

Atrofia retinei progresivă (PRA)

PRA este o tulburare a ochilor congenitali care determină degenerarea celulelor fotoreceptor ale tijei și conului (retina), ceea ce duce la pierderea vederii periferice și, eventual, orbire totală. Din păcate, face parte din piscina genei irlandeze de lupi și, prin urmare,, Aceasta face și mai importantă să sculezi părinții înainte de reproducere.

Simptomele includ:

  • Pupile dilatate
  • Noapte orbire (problemele care vă văd în întuneric sau lumină scăzută)
  • Reducerea reflexului de noapte pupilară

Creditorii din Marea Britanie au redus rata de incidență a acestei boli prin excluderea câinilor afectați și testarea tuturor părinților posibili. Au creat chiar a lista de purtători cunoscuți, care sunt părinții unui câine cu diagnosticare PRA.

Dacă intenționați să reproduceți Wolfhounds irlandez, trebuie să luați o abordare similară. Testarea PRA este surprinzător de accesibilă la doar 50-60 USD pe câine și puteți obține chiar și reduceri multi-testare.

Prin urmare, este o investiție excelentă, vă va permite să vă comercializați mai bine puii și să obțineți profituri mai bune și ceea ce este și mai important, veți aduce proprietari puii sănătoși care îi vor face fericiți.

Osteosarcom

Cancerul de oase este unul dintre Conducerea cauzelor de deces în lupul irlandez, reprezentând 20% din cazuri. Are un comportament de agresiv și tinde să se extindă rapid la alte organe, în special la plămâni.

Acestea sunt semne cele mai frecvente:

  • Limping
  • Diferența de a pune greutatea pe o limbă specifică (afectată de osteosarcom)
  • O bucată vizibilă asupra limbii afectate (tumora)

In conformitate cu Fundația de Sănătate Canine, Are o rată de supraviețuire de aproximativ un an pentru 50% dintre câinii tratați. Din păcate, este considerată o boală incurabilă în majoritatea cazurilor.

Mielopatia embolică fibrocartilagină (FCE)

Această boală este, de asemenea, cunoscută sub numele de Fibrocartilagina de emboli sau Infarctul măduvei spinării. Afectează funcțiile normale ale măduvei spinării, ceea ce duce la atrofia vaselor de sânge din această regiune. Din păcate, este comun în rasa irlandeză de wolfhound.

Potrivit cercetării, motivul blocajului fluxului sanguin este fibrocartilajul din pulpozitul nucleului unui disc intervertebral. Când se întâmplă, acesta părăsește măduva spinării fără oxigen și nutrienți, ceea ce determină neuronii din măduva spinării să moară sau să rămână disfuncțional. Aceasta duce la următoarele simptome ale FCE:

  • Pierderea funcției la un anumit membru (e) sau o întreagă parte a corpului
  • Slăbiciune și letargie
  • Paralizie completă
  • Incapacitatea de a urina

Din fericire, FCE poate fi tratată. Cele mai comune metode sunt terapia și fizioterapia de susținere. Ar trebui să testați părinții înainte de reproducere, deoarece va limita calitatea vieții puii.

Osteochondrita disecatoare (OCD)

TOC este o tulburare care afectează îmbinarea umărului câinilor și apare atunci când cartilajul din articulații nu se atașează corespunzător la os. Aceasta duce la pierderea cartilajului pe porțiunea de minge a articulației, ceea ce provoacă durere și inflamație, deoarece expune nervii.

Wolfhounds irlandez sunt la o Risc ridicat de suferință TOC, deoarece unele specimene tind să crească prea repede, ceea ce duce la malformarea cartilajului în articulații.

Metoda cea mai frecventă și mai eficientă de a trata TOC este îndepărtarea chirurgicală a clapei cartilajului numită artroscopie. Această metodă este chirurgicală și permite să se vindece osul.

În plus, dovezile sugerează că OCD este genetic. Prin urmare, părinții ar trebui să fie testați înainte de reproducere pentru a le împiedica să coboare acest defect la piscina genei Wolfhound Irlandez.

Cum de a rasa Wolfhounds irlandez

Acum că aveți un fundal adecvat despre acești câini de gardieni fantastici, este timpul să vorbim despre punctele specifice de reproducere. Mai jos veți găsi tot ce trebuie să știți despre reproducerea Wolfhounds irlandez.

Dimensiunea medie a gunoiului unui wolfhound irlandez

Wolfhounds irlandez pot avea o dimensiune de gunoi de la 1 la 12 pui. Tind să fluctueze foarte mult pe baza coeficientul de încrucișare, care se corelează direct cu numărul de generații.

Cu cât este mai mare numărul de generații, cu atât este mai mare coeficientul endogamie. De exemplu, la 6 generații este de 8 ani.72, în timp ce la 10 generații este 18.16, care este mai mare decât media. Prin urmare, cu atât mai mic numărul de generații, cu atât este mai probabil ca așternutul să producă mai multe pui.

Clasa irlandeză de wolfhound =
Infremeul joacă un rol important în influențarea unui număr de catelus irlandez de lupi.

Probleme de naștere

Pe partea de sus a problemelor de sănătate pe care le-am menționat, Wolfhounds irlandez sunt, de asemenea, expuse riscului de suferință de probleme de naștere. De exemplu, în acest raport putem găsi acest lucru 19 din 438 Wolfhounds irlandez au suferit cazuri de distocie, care reprezintă aproximativ 4% din populație.

Chiar dacă este mult mai mică decât alte rase, cum ar fi brahycefalicul, este încă important să inspectați mama înainte de reproducere pentru a detecta probleme precum Dimensiunea inadecvată a canalului de naștere sau inerția uterină.

Pe de altă parte, este încă esențial să se monitorizeze mama în timpul sarcinii, să detecteze problemele fetale, cum ar fi supradimensionarea fătului sau o orientare anormală potențială.

Prețuri

Un catelus irlandez wolfhound vă va costa a minim de 1.300 USD USD, dar prețul poate fi la fel de mare ca $ 6,000 + USD. Toate depinde de factorii cruciali cum ar fi reputația crescătorului, calitatea de sânge, înregistrările de sănătate, arată calitatea și trăsăturile fizice dorite.

Pentru o perspectivă mai bună, aici sunt câteva exemple reale de mai jos:

  • O cățeluș de sex feminin irlandez cu verificat pedigree, Înregistrarea completă, certificatele de sănătate, garanția de sănătate și de la părinții testați vânduți de un crescător de top vă vor costa în jur $ 2.500 USD
  • Un catelus de sex masculin cu Înregistrare limitată, Pedigree verificat, certificat de sănătate, garanție de sănătate și cu o inspecție veterinară poate fi a ta pentru $ 1.000 USD

După cum puteți vedea, numărul de certificate de sănătate, tipul de înregistrare, reputația amelioratorului și linia de sânge joacă un factor determinant în preț.

După cum am spus, acești puii pot costa peste 6.000 de dolari SUA, iar un astfel de preț este, de obicei, pentru puii vânduți de crescătorii exclusivi care au lupi irlandeze de la Champion Bloodlines.

Irlandeză Wolfhound Rasa FAQ

În timpul cercetărilor noastre, am găsit aceste patru întrebări pentru a fi cele mai populare între care au aspirat crescătorii irlandezi de lupi și proprietarii. Veți primi un răspuns detaliat la fiecare aici.

Sunt hipoalergenice irlandeze?

Rasa irlandeză de wolfhound nu este hipoalergenică, deoarece tinde să producă o mulțime de condamnați din cauza dimensiunii sale și a structurii hainei sale. În plus, deoarece au nevoie să-și petreacă mult timp în afara, pot declanșa și mai multe alergii, deoarece haina lor va prinde murdărie și alergeni.

Pot fi instruiți Wolfhounds irlandez pentru șerpi de vânătoare?

Wolfhounds irlandez pot fi instruiți să vâneze șerpi deoarece au a mare drive de pradă. Au fost folosite pentru a vâna un joc mare și periculos de la început, și asta ar include șerpi.

Dar ar necesita o pregătire specializată, similară cu ceea ce labradorii primesc în Florida pentru a ajuta la ciuma de Pythons Birman.

Pot lupi irlandeze să fie câini de căutare și salvare buni?

Wolfhounds irlandez nu sunt bune Căutați și caini de salvare Datorită dimensiunii lor mari. Dimensiunea lor face mai greu să le transporte și le face mai susceptibile la traume și răniri. Nu doar că, ar fi aproape imposibil ca Wolfhounds irlandez să folosească cabluri de salvare.

În plus, deoarece are o durată de viață mică, rasa irlandeză de wolfhound nu ar avea o viață lungă de lucru. În timp ce lucrați numerele, luați în considerare și faptul că durează cel puțin doi ani pentru a instrui un câine de căutare și salvare adecvat.

Sunt câini de familie irlandezi câini de familie?

Wolfhounds irlandez sunt Câini de familie buni pentru case unde nu există alte animale mici. Să nu mai vorbim, Wolfhounds irlandez fac bine cu copiii; ele sunt loiale și foarte protective. Cu toate acestea, divertismentul lor de pradă și instinctul de vânătoare îi fac predispuși la atacarea altor animale de companie ca pisicile.

Cu toate acestea, deoarece au fost crescuți pentru spectacol și, prin urmare, temperamentul lor sa îmbunătățit considerabil, wolfhounds irlandez sunt o alegere bună pentru familii. Ele necesită doar formarea și socializarea timpurie pentru a-și dezvolta trăsăturile de personalitate dorite.

Acum știi Cum de a rasa Wolfhounds irlandez. După cum ați văzut, este o rasă incredibilă cu caracteristici fizice interesante și temperament. De asemenea, are propriul său set de provocări. Dar dacă v-ați îndrăgostit de această rasă de câini adorabili și de foc, atunci acum aveți cunoștințele necesare pentru a avea grijă de ea sau chiar deveniți un crescător irlandez de wolfhound!

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rasa wolfhounds irlandez