Clubul kennel kennel - istorie, scopuri, rase & # 038; înregistrări

Clubul Kennel Kennel - Istorie, scopuri, rase & # 038; Înregistrări

Clubul Kennel United, sau UKC Așa cum este cunoscut în mod popular, este un Registrul internațional de câini la nivel internațional. Este de peste 100 de ani și a fost inițiată ca o alternativă la AKC, Clubul American Kennel, conducerea Clubul Kennel în America de Nord.

UKC crește în popularitate în Statele Unite ale Americii, în special pentru vânătoare și câine de reproducere Aficionados. În timp ce Clubul American Kennel este larg, Clubul Kennel United se concentrează în special pe crescătorii de bani de vânătoare.

Istoria clubului Kennel United

Clubul Kennel United a fost fondat de Chauncey Zachariah Bennett. El a subliniat rase care au fost folosite ca Câini de lucru cu o ideologie de conducere - câinele total. Ceea ce a început în limitele casei sale, răspândit încet în continuare. Bennett poate să fi început UKC ca ceva de făcut în timpul liber, dar în cele din urmă, a devenit obsesia lui cu normă întreagă. Soția lui sa implicat și cu clubul Kennel United și a început o revistă numită Coonhound linii de sânge dedicat Câini coonhound - A fost o lovitură instantanee.

Când domnul. Bennett a murit, fiica lui Frances Ruth a preluat totul, inclusiv diferitele publicații. Călările au fost în cele din urmă transmise lui Dr. Furham, soțul lui Ruth, care a renunțat la practicarea medicinei, astfel încât să se poată concentra asupra UKC. Până în 1945, UKC sa mutat la un birou mult mai mare. Și până în 1960, au fost deja Realizarea spectacolelor de câini la scară largă, încercări și Campionatele cu proprietarii și crescătorii lor.

În anii 1970, Furham a vândut afacerea Domnul. Fred Miller, ca să-și petreacă mai mult timp cu familia sa. Domnul. Miller a luat clubul Kennel United la noi înălțimi înainte de a trece în 2000. Reins au fost acum în mâinile vicepreședintelui, Domnul. Wayne r Cauvanaugh, care Digitalizat UKC și a introdus o mulțime de noi concepte către UKC. Domnul. Cauvanaugh În prezent, se ocupă de afaceri.

Câine totală

De la înființarea sa, UKC a fost mai concentrat pe recunoașterea și recompensarea Câine totală, aka câinele de lucru sănătos. Pentru a fi un câine total, câinele trebuie să fie părți egale ale fiecăruia:

  • Aspect,
  • Funcția și
  • Temperament.

Ei trebuie să fie un câine frumos care este folosit în scopuri dincolo de faptul că este doar un animal de companie de uz casnic. Astfel încât câini de păstor, câini de terapie și câinii de salvare fac totul. Practic, ele trebuie să fie animale de companie cu un scop.

Câine totale (câini de lucru UKC)
Definiția câinelui total de către Clubul Kennel United.

Scopul și rolul UKC

Clubul Kennel United este în primul rând și cel mai important, un registru de câini care se concentrează pe toate rasele de câini de lucru.

UKC supraveghează, de asemenea, populația canină, bifurcând între rase, cu ajutorul registrului lor. Este o bază de date unică pentru câinii tuturor raselor. Clubul își desfășoară, de asemenea, propria secțiune clasificată pentru cumpărarea și vânzarea câinilor.

Site-ul UKC este o platformă de lider pentru toate problemele câinilor. Acesta servește drept front și vitrină pentru orice companie decide să se concentreze asupra.

Restaural

UKC este al doilea mare registru de rasă din SUA. Odată ce un câine este înregistrat la UKC, acesta poate participa la evenimentele UKC și poate fi urmărit atunci când sunt în continuare crescute.

UKC nu este la fel de strictă ca Clubul american Kennel, care o face o mare opțiune pentru câinii care nu pot fi înregistrați sub orientările mai stricte ale AKC. De exemplu, pentru ca un câine să fie înregistrat la AKC, părinții săi trebuie, de asemenea, să fi fost înregistrați împreună cu ei. UKC nu urmează niciun astfel de reguli și își împarte înregistrările de rasă în trei tipuri:

  1. Înregistrare unică,
  2. Înregistrarea cu privire la privilegiul limitat și
  3. Înregistrarea gunoiului.

UKC vs AKC este un subiect fierbinte printre crescători. Clubul Kennel United are propriul său set de reguli și reglementări, prin care determină pedigreea și valoarea unei rase. De asemenea, oferă licențe.

Vânătoare

Clubul Kennel United joacă un rol imens în păstrarea Vânătoarea patrimoniului câinilor. Ei cred că câinii sunt în esență vânători și domesticiți, nu ar trebui să ne înșelăm acest lucru.

Deci, pentru a păstra cultura din spatele bucuriei de vânătoare ca un sport de familie și de a încuraja câinii să-și păstreze instinctul intact, UKC organizează evenimente și concursuri regulate de vânătoare. Aceste evenimente lucrează prin simularea situațiilor de vânătoare, fără a fi folosite real Joc (pentru că este ilegal și considerat crud). Ei promovează o atmosferă plină de bucurie pentru a se bucura de vânătoare ca un eveniment de familie de agrement, recomandăm Hunting Dog Supplies, și altele.

Fiecare câine are un fel de simulare potrivită pentru a-și activa instinctul sălbatic și pentru a acționa asupra ei.

Afișați programul de operațiuni și evenimente

Clubul Kennel United conduce o mulțime de evenimente cu scopul de a certifica câinii care posedă anumite calități bune. Câinii li se dă o sarcină și fiecare câine, în conformitate cu rasa, a fost înregistrată ca, va trebui să îndeplinească măsurile predefinite pentru a fi acordate.

Regulile sunt stabilite în conformitate cu capacitatea de rasă de a efectua această sarcină particulară. Ele sunt apoi judecate conform acestor informații. UKC organizează evenimente bazate pe performanță - judecând câini prin capacitatea lor de a-și da sari, cursă și chiar de tragere a greutăților. Ascultarea și abilitatea de a distruge lucrurile, de asemenea, pe lista de evenimente.

UKC permite fiecărui câine înregistrat posibilitatea de a utiliza și de a-și prezenta abilitățile unice. Unii crescători de câini sunt foarte competitiv și frecventați doar concursuri și studii superioare, în timp ce alții fac doar pentru distracția lui.

Lobbying

Clubul Kennel United este un hobbyist hardcore pentru crescătorul câinelui și drepturile proprietarului.

Nu numai că nu reflectă durerile și problemele de crescători, luptând pentru drepturile lor, ei educă proprietarii de câini și crescătorii care nu cunosc drepturile lor fundamentale. Ei ajută la luarea legilor și să se implice profund în orice problemă referitoare la drepturile deținere a câinilor.

De asemenea, UKC vă ajută să luați legătura cu Parlamentari Dacă vă confruntați cu problemele legate de animalul dvs. de companie. De la ajutor cu înregistrarea câinelui dvs. pentru a vă ajuta să vă transportați câinele într-o altă țară - UKC oferă asistență juridică în orice mod posibil.

Simțiți-vă liber să contactați reprezentantul dvs. local UKC dacă doriți Raportați un crescător de câine rău, de exemplu.

Înregistrarea UKC

Clubul Kennel United a fost format cu scopul de a oferi o alternativă la Clubul de Kennel American mult mai strict. În timp ce AKC are o mulțime de bariere pentru a traversa pentru a obține câinele dvs. înregistrat, de asemenea, interzice înregistrările anumitor necunoscute sau Rase de câine hibrid. Acest lucru nu este cazul cu Clubul Kennel United. Cu toate acestea, are propriul său set de reglementări, care sunt destul de strânse.

Clubul Kennel United permite câinilor necunoscuți Inregistreaza-te precum și cei înregistrați cu alte cluburi de kennel. În timp ce AKC nu acceptă câini înregistrați UKC, Clubul Kennel United nu are astfel de constrângeri.

Următoarele sunt diferite înregistrări UKC disponibile în prezent.

Înregistrările de gunoi

UKC acceptă Înregistrări de lituri Când părinții puii sunt înregistrați la ei. Deci, pentru a înregistra puii, este posibil să fie necesar să urmați procedura de înregistrare a părinților în primul rând, dacă nu au fost deja înregistrate.

Pentru a fi eligibili pentru înregistrări, așternutul trebuie să fie mai mic de 12 luni de varsta. Gunoiul va fi înregistrat doar odată ce confirmările atât de la proprietarii barajului, cât și cea a sirei sunt primite. În ceea ce privește conformațiile, înregistrarea nu va avea loc.

În timp ce înregistrările sunt acceptate ambele Online și în persoană, Pentru o gunoi de peste 15 pui, înregistrările online nu sunt permise. Va trebui să mergeți fizic la birourile lor pentru a le înregistra.

Înregistrare permanentă

UKC oferă o anumită liberă atunci când vine vorba de înregistrare. Opțiunea de înregistrare permanentă este una dintre ele. Obține doar câinii o înregistrare de bază la UKC.

În timp ce o înregistrare permanentă permite unui câine privilegiile de a fi un câine înregistrat UKC, Nu garantează intrarea lor în evenimente și campionate deținute de Clubul Kennel United.

Acest lucru se aplică atunci când părinții gunoiului nu sunt înregistrați la UKC, dar proprietarii încă mai doresc să înregistreze așternutul. În această situație, proprietarii barajului și sirei trebuie să depună înregistrarea permanentă a câinilor lor non-UKC.

Procedura tinde să devină ușor complicată dacă câinele înregistrat permanent este vândut unui alt proprietar. Cu toate acestea, UKC afirmă că numele câinelui nu poate fi schimbat odată ce a fost înregistrată. Nici măcar dacă este vândut altui proprietar.

Acest tip de înregistrare UKC este Nu este permis online, Deci, trebuie să fie trimisă prin poștă cu toate documentele corespunzătoare atașate.

Înregistrări unice

Clubul Kennel United ia la câini singuri care nu au înregistrări anterioare și a cărui strămoșă este necunoscută. Acest lucru funcționează excepțional de bine pentru animalele abandonate care se găsesc fără fundal și sunt obligați să înceapă viața din nou.

Aceasta este una dintre cele mai flexibile opțiuni pe care le oferă UKC. Nu o mulțime de cluburi de kennel tind să ofere acest tip de flexibilitate atunci când vine vorba de înregistrările câinilor.

UKC are Standarde și specificații stricte de rasă care trebuie îndeplinite pentru a înregistra un anumit câine. Dacă nu este îndeplinită, înregistrarea poate fi respinsă, chiar dacă câinele efectuează excelent bine la sarcinile necesare pentru rasă.

O singură înregistrare costă aproximativ 35 USD online. Pentru a Înregistrați-vă câinele dvs. neînregistrat online, Trebuie să completați o formă extinsă care necesită detaliile proprietarului actual și ale câinelui. Chiar dacă UKC permite înregistrărilor, este esențial să știm că nu toate rasele sunt permise înregistrări unice. Indiferent dacă rasa dvs. se califică sau nu pentru o singură înregistrare va fi menționată când completați formularul.

Lista de performanță

Proprietarii și crescătorii pot obține un câine total înregistrat printr-o listă de performanță atunci când câinele în cauză este fie o rasă mixtă, fie o pedigree necunoscută. Această listă funcționează, de asemenea, pentru câinii care sunt pură, dar cu o strămoșă necunoscută. De fapt, puteți obține și câinele dvs. înregistrat prin această listă dacă nu reușesc să îndeplinească specificațiile de rasă ale UKC.

Înregistrarea listei de performanță reprezintă o altă prezentare excelentă a flexibilității de către UKC. Acest lucru este în conformitate cu motto-ul lor de a pune accentul pe câinele total - un câine bine performant și sănătos, indiferent de rasa sau strămoșul lor.

Cu toate acestea, constrângerile de aici sunt că câinii care sunt înregistrați nu primesc toate privilegiile UKC. Ele nu sunt calificate în scopuri de reproducere sau înregistrări ale așternuturilor.

Ceea ce pot face este să participe la evenimente și să prezinte un spectacol excelent la ceea ce sunt bune la. Vânătoare, sniffing, curse și alte tipuri de evenimente sunt toate domeniile în care pot efectua, indiferent de pedigree lor.

Dual Sired Înregistrare

AKC Logo
Logo-ul UKC

Clubul Kennel United permite Litters Sered de doi câini să fie înregistrată. Ei au o procedură mai lungă pentru acești câini, dar vestea bună este că câinii din gunoi primesc privilegii complete și sunt eligibile pentru toate campionatele și competițiile.

Cu toate acestea, este cea mai importantă cerință pentru un gunoi dual sired Testarea ADN-ului. O mulțime de documente intră în această înregistrare deoarece fiecare sire și barajul împreună cu fiecare catelus trebuie să fie tampoane. Deci, mai multe kituri de testare ADN vor trebui să fie cumpărate (și sunt scump).

Fiecare raport ADN trebuie să fie etichetat și sortat în diferite plicuri. Numerele UKC ale barajului și sirei trebuie menționate pe plic (pot fi mai multe). În ceea ce privește puii care nu au un număr UKC, orice tip de identificare trebuie inclus (un nume de apel va face și aici).

Este o Aplicație extensivă Pentru un gunoi dublu care trebuie să fie completat și trimis cu toate documentele necesare. De asemenea, o înregistrare duală sirenă nu se poate face online și necesită unul pentru a completa formularul de cerere manual și trimiteți-l la adresa Office a Clubului Kennel Kennel.

După verificarea ADN-ului fiecărui pui, UKC va trimite certificate ADN pentru fiecare pui. Proprietarul și / sau crescătorul va trebui să depună o înregistrare permanentă pentru puii. După aceasta, așternutul dvs. va fi înregistrat la UKC ca pui normali. Cu toate acestea, veți mai fi nevoie să păstrați certificatele ADN pentru viața câinelui.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Clubul kennel kennel - istorie, scopuri, rase & # 038; înregistrări