Wunderbar: cele mai populare rase de câine germane din sua

Rasele de câine germane sunt bine cunoscute și iubite în jurul lumii - nici o surpriză, deoarece țara este al treilea cel mai mare producător de rase de câini, în spatele Franței și Regatului Unit. Germania exportă aproape 50 de rase diferite în Statele Unite, iar câinii germani continuă să urce în popularitate. Potrivit clubului american Kennel Clasament Pentru 2020 (pe baza înregistrărilor sale din 2019), câinii germani ocupă un comandant opt ​​locuri în topul celor douăzeci de câini noștri cei mai populari. Să ne uităm la cele mai bune unsprezece rase germane de câini în Statele Unite.

1. Ciobănesc german 

Acest câine popular își păstrează locul înalt la numărul 2 în clasament. Un ofițer de cavalerie german numit căpitanul Max von Stephanitz a început să traverseze rasele germane de herding la sfârșitul anilor 1800, încercând să dezvolte cel mai bun câine de herding. El mai mult decât a reușit. Musculos și agil, păstorul german este al treilea cel mai inteligent cel mai inteligent din lume. Numai Poodle și Collie de frontieră sunt mai inteligenți. Această rasă a trecut de la herding la lucrul pentru militari și de poliție.

Păstorul german are o înălțime de 22-26 inci și cântărește 50 până la 90 de lire sterline. Rasa are un strat dublu lung cu lungime medie, care vine în multe culori și combinații de model. Cea mai mare parte a anului, când câinele nu este vărsat, periajul la fiecare câteva zile este de ajuns. 

Păstorii germani formează legături strânse cu cele pe care le consideră familia. În jurul străinilor, își pun viața în pericol pentru a proteja oamenii pe care îi iubesc. 

Foarte instruire, această rasă poate învăța multe comenzi. Ei cer Socializarea timpurie și formarea continuă pentru a-și gestiona instinctele de protecție. Păstorii germani au nevoie, de asemenea, de o mulțime de activități de exerciții și îmbogățite. Ei excelează la multe locuri de muncă canine, împreună cu sporturi de câine, cum ar fi agilitatea, herărea și urmărirea.

Poodle German Dog Repere

2. Pudel

Prancing în numărul 6 vine Pudelul. Deși mulți asociază pudelul cu Franța, această rasă este de fapt germană. Numele "Poodle" a provenit din cuvintele germane "PUDEL" și "PUDELN", ceea ce înseamnă "Puddle" și "să strige în jur."Poodles au fost crescuți pentru a vâna rațe cu mai mult de 400 de ani în urmă și sunt înotători excelenți. Podele au servit, de asemenea, ca tovarăși la nobilime și câini de circ. Au fost chiar instruiți să găsească trufe.

Poodle standard este mai mare de 15 inci înălțime și cântărește între 40 și 70 de lire sterline. Pudelul vine în alte două dimensiuni: miniatură și jucărie.

Haina currmă a lui Poodle îl protejează de vremea rea. Stratul vine în culori solide sau combinații cu două tonuri, inclusiv nuanțe de caise, negru, alb, maro, gri și mai mult. Mulți oameni optează să-și păstreze haina lui Poodle tăiată scurt pentru a evita maturile. Haina va trebui tăiată la fiecare patru până la șase săptămâni, fie de către proprietar, fie de un groomer profesionist. Deoarece Poodele au vărsat puțin, fac animale de companie bune pentru persoanele care suferă de alergie. 

Poodlele sunt active, cu o mulțime de energie. Ei necesită exerciții zilnice și se bucură de jogging sau drumeții, înot, și jucând fetch. Ei excelează, de asemenea, în concursuri de câini, cum ar fi urmărirea și agilitatea. Foarte trainabil și inteligent, Poodles Învață comenzi de bază în doar câteva minute și sunt dornici să vă rog. 

Acești câini afectuosi sunt buni cu copiii și formează legături strânse cu oamenii lor. 

Rottweiler German Dog Rass

3. Rottweiler

Musculare în numărul 8, acest câine puternic are o forță de mușcătură de 328 de lire sterline, o mușcătură mai puternică decât un taur pit sau păstor german. În timpul ocupației romane din Europa de Nord, această rasă a fost dezvoltată la efectivul efectiv de efect. Numele a venit sute de ani mai târziu, când acești câini au călcat bovine în orașul german Rottweil. Această rasă a trecut la lucru ca Câini de poliție, Gărzite câini, câini de ghidare și câini de căutare și de salvare.

Rottweilers stau la 22 la 27 inci înălțime și cântărește între 80 și 135 de lire sterline. Haina lor neagră scurtă are marcaje de rugină, bronzare sau mahon. Haina necesită periaj săptămânal. Rottweilers aruncă foarte mult în primăvară și cad.

Această rasă are o mulțime de energie, care necesită exerciții zilnice și un proprietar activ. Rottweilers se bucură de înot, mersul pe jos și jogging. Ei excelează și în sporturi canine sau lucrează în herding sau urmărire.

Rottweilers sunt inteligenți și foarte instruiri, dar pot fi încăpățânați. Au nevoie de socializare și de formare timpurie pentru a gestiona instinctele lor teritoriale.

Pointer german cu părul scurt

4. Pointerul german de scurte

Revendicând un loc la numărul 9, acest câine a fost crescut în anii 1800 pentru a vâna păsări. Ei pot recupera din pământ sau apă, Vânătoare mai multe tipuri diferite de joc

Acest indicator este de 21-25 inci înălțime și cântărește 45 până la 70 de lire sterline. Haina este maro roșie sau sport un model ficat și alb. Întreținerea constă în utilizarea unei mănuși de perie sau îngrijire la fiecare câteva zile. 

Prietenos, inteligent și dornic să vă rog, pointerii germani scurți dezvoltă legături puternice cu oamenii lor. Cu energia lor fără limite, au nevoie de o mulțime de exerciții: o sesiune de alergare, înot sau alt sport de câine de două ori pe zi.

Socializarea și formarea precoce sunt esențiale pentru acești câini inteligenți. Energia lor mare și o acționare puternică de pradă trebuie să fie gestionată deoarece se vor angaja în comportament distructiv dacă sunt lăsați singuri prea mult timp.

DAHSHUND GERMAN DOG RAED

5. Dachshund

Celebrul "Wiener Dog" se situează pe locul 11, cu urechile sale floppy, corpul lung și picioarele scurte. Bred pentru a vâna Badgers în jur de 600 de ani în urmă, numele câinelui se traduce din limba germană ca "Badger Dog."Dachshunds a urmărit badgeri periculoși chiar în dens, iar pachetele dachshund au vânat, de asemenea, mistrețul sălbatic. În consecință, acest câine poate fi curajos cu o dungă nesăbuită. 

Rasa vine în două dimensiuni: miniatură și standard. Versiunea miniaturală este de 5 până la 6 inci înălțime și cântărește mai puțin de 11 lire sterline. Versiunea standard este de 8 până la 9 inci înălțime și cântărește între 16 și 32 de lire sterline.

Un strat al lui Dachshund poate fi neted, părul cu părul lung sau cu părul lung și vine în nuanțe de bronz, negru, ciocolată, roșu și mai mult. Această rasă acoperă ocazional și are miros puțin sau deloc "câine". 

Acest câine prietenos și curios iubește să fie în poala ta și nu se poate înțelege cu alți câini. Dachshunds face Buni supraveghetori, cu o coajă care este mult mai mare decât sunt. 

Forma lor alungită înseamnă o spate sănătoasă este critică. Pentru a-și păstra spatele în siguranță, dachshunds nu ar trebui să ruleze pași în sus și în jos sau să sară pe mobilier. Proprietarii pot ajuta prin hrănirea porții adecvate; orice greutate suplimentară pe care o transportă din spate. Exercițiul suficient - în jurul a două plimbări moderate pe zi - ar trebui să construiască mușchii puternici din spate.

Great Dane German Dog Repere

6. Marele Dane

Mulți recunosc această rasă din personajele de desene animate Scooby-doo și Marmaduke, atât Marele Danezii. La clasament 17, acest câine este un gigant blând. Inițial crescute pentru a vâna mistreț, această rasă a făcut, de asemenea, ca câini de spectacol.

Marele Danezii măsoară până la 32 de centimetri înălțime și cântărește până la 175 de lire sterline. Stratul scurt și neted vine în negru, fawn, albastru, brindle (dungat) și alte culori și modele.

Această rasă necesită exerciții zilnice, poate două sau trei rozuri pline de o zi. De asemenea, se bucură de joguri sau de drumeții cu proprietarii lor. În calitate de vânători, se rătăcesc când urmărind mirosurile, astfel încât ar trebui să fie umbrite pe lesa și au permis să ruleze doar într-o curte închisă.

Marele danezi sunt prietenoase și protectoare. Ei fac bine cu copiii și cu alte animale. Păstori buni, ei sunt alertă și impunătoare. Din cauza dimensiunii lor, Formare timpurie și este nevoie de socializare. 

Miniatura Schnauzer German Dog Raed

7. Miniatura Schnauzer

Dashing în numărul 18 este un câine mic, plin de viață. În secolul al XV-lea, această rasă a fost dezvoltată pentru a controla șobolanii și alte vermine. Artiștii germani renumiți Rembrandt și Dürer au pictat schnauzerul. Schnauzerul vine în trei dimensiuni: miniatura, standard și gigant. Toate cele trei tipuri plasate în top 100 din clasamentul Clubului American Kennel.

Schnauzerul miniatural este înalt de 12 până la 14 inci și cântărește între 11 și 20 de lire sterline. Stratul lor wirt vine în trei culori: alb-negru, negru și argintiu și negru solid. Acești câini au vărsat foarte puțin, dar fac necesită îngrijire regulată

Cu dimensiunea și nivelul lor de energie, schnauzers miniaturală se adaptează bine la apartament care trăiește și se întâlnesc cu copiii și alți câini. Ei fac pagători buni, deși pot fi Batry.

Miniatura Schnauzers au nevoie de exerciții zilnice și de joc cu oamenii lor, cu probabil o zonă sigură, astfel încât să poată rula și să urmărească bilele. Această rasă are o acționare puternică de pradă, așa că ar trebui să fie întotdeauna plimbată pe lesa.

Smart și instruire, formarea și socializarea timpurie vor beneficia de ei. Schnauzerul este una dintre cele mai sănătoase rase de câine, cu puține probleme congenitale. 

Doberman Pinscher Rasa Germană câine

8. Doberman Pinscher

După închiderea în spatele miniaturii Schnauzer la clasament 19 este Doberman Pinscher. Un colector de impozitare german numit Karl Friedrich Louis Dobebermann a dezvoltat această rasă la sfârșitul anilor 1800. Vroia ca un câine să-l protejeze în timp ce a colectat taxe. Doberman Pinchers au servit, de asemenea, ca câini de pază, câini de poliție și militari, câini de salvare și câini de terapie.

Acest câine mare mare, musculos reprezintă înălțimea de 24-28 inci și cântărește 60 până la 100 de kilograme. Stratul scurt, neted vine în negru, roșu, albastru sau fawn cu marcaje de rugină. Nevoile de îngrijire sunt minime, doar o pensulă zilnică rapidă sau utilizarea unui a Grooming Mitt.

Doberman Pinchers ar trebui să fie întotdeauna ridicată în casă cu oamenii lor. Ei nu pot face bine cu alți câini. 

Această rasă are nevoie de o mulțime de exerciții fizice și de joc cu oamenii lor. Ei se bucură de plimbări zilnice lungi sau drumeții și se desfășoară într-o curte împrejmuită. Ei excelează, de asemenea, la sportul câinilor, cum ar fi ascultarea, urmărirea și agilitatea. Doberman Pinchers beneficiază, de asemenea, de o instruire de socializare timpurie și de ascultare.

Weimaraner German Dog Rass

9. Weimaraner 

Linking in la fața locului 39 este un câine cunoscut sub numele de "Ghost Gray", din cauza culorii și obiceiului său de a lipi aproape de oameni. Numit după Republica Weimer (un stat în Germania înainte de al doilea război mondial), acești câini au fost crescuți la începutul anilor 1800 pentru redevența germană pentru a servi ca câini de arme pentru un joc mare. Neînfricat, Weimaraners a urmărit cerbul, mistrețul și urșii. Mai târziu au devenit câini de păsări. 

Acest câine elegant reprezintă 23-27 inci înălțime și cântărește între 55 și 90 de lire sterline. Stratul lor scurt vine în gri albastru, gri sau argintiu și are nevoie doar de periaj ocazional.

Weimaraners doresc să facă parte din familie și sunt bune cu copiii. Ei nu pot face și cu animalele de companie mai mici. Jucăuș și activ, au nevoie de o mulțime de exerciții pentru a-și arde toată energia și o curte sigură, închisă, cu cameră pentru a alerga. Viteza lor este de până la 35 de mile pe oră și Rularea este importantă pentru sănătatea lor fizică și psihică. Inteligent și dornic să vă rog, Weimaraners beneficiază de socializarea și formarea precoce.

Pinscher miniatural Rasa de câine germană

10. Miniatura Pinscher

Clasat la 74 este un câine mic cu o personalitate mare. Rasa are un mers distinctiv, ridicat. Originile sale sunt neclare, dar majoritatea experților cred că rasa a fost o cruce între un dachshund și o unge italiană.

Rasa este de aproximativ 10 până la 12 inci înălțime și cântărește 8 până la 10 kilograme. Stratul scurt scurt vine în roșu, ciocolată și rugină, sau negru și rugină. Menținerea stratului necesită doar a Pensulă săptămânală sau utilizarea unei mănuși de îngrijire.

Pinscherul miniatural are nevoie de exerciții zilnice, poate că mergând de câteva ori pe zi sau de a urmări bile în curte. Independent, acești câini beneficiază de socializarea și formarea precoce. 

Leonberger Rasa de câine germană

11. Leonberger

Ultima noastră rasă de câine germană, venind la 95 de ani în clasament, este un amestec de Newfoundland, cu părul cu părul lung, și Mari Pyrenees. Numele câinelui a venit din orașul Leonberg, Germania. În secolul al XIX-lea, Heinrich Essig a vrut să dezvolte un câine care arăta ca leul pe creasta lui Leonberg. Acești câini cu domnii lor de leu au fost populari cu Royalty: Prințul Țării Galilor, regele Italiei, și Czar al Rusiei au avut leonbergers. 

Acest câine mare se află între 25 și 31 de centimetri înălțime și cântărește 90 până la 170 de lire sterline. Haina este medie și impermeabilă. Ea vine în roșu, maro roșcat, nisip și galben. Ei necesită periaj zilnic, deoarece părul lor tinde să se maturizeze. 

Cu nivelul ridicat de energie, Leonbergers au nevoie de o mulțime de exerciții cel puțin o dată pe zi. Câinii adulți pot merge cu proprietarii lor sau pot alerga cu o bicicletă. Antrenament de agilitate este, de asemenea, o altă sursă excelentă de exercițiu. 

Câini prietenoși, plecați, ei fac bine cu copiii. Din cauza dimensiunii și puterii lor, leonbergerii au nevoie de socializare timpurie și de formare continuă.

Indiferent de fel de câine pe care îl căutați, rasele germane oferă o mare varietate și tovarășii perfecți pentru mulți oameni. 

Citiți următorul: Cele mai populare rase de câine irlandeze

Cele mai populare-populare-germane-câine-rase

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Wunderbar: cele mai populare rase de câine germane din sua