Cum câinii oferă confort și bucurie în cuibul gol

Zâmbind câinele Shih Tzu, așezându-se în aer liber

Una dintre cele mai mari plângeri dintre nestrenele goale este că nu mai este nimeni care să aibă grijă de odată ce copiii lor pleacă acasă. Chiar și un soț, la fel de frumos ca și cum cineva să iubească, nu necesită un fel de atenție și îngrijire că copiii fac. O modalitate de a canaliza toate acele instincte materne sau paterne este de a adopta un câine. Câinii sunt o responsabilitate, desigur, dar ei sunt, de asemenea, dispuși beneficiari ai cât mai multă iubire și atenție, așa cum trebuie să dați.

Cercetare înainte de a adopta

Înainte de a adopta un câine, gândiți-vă la ceea ce căutați într-un însoțitor.

  • Doriți un câine de laptare care va sta cu dvs. în timp ce vizionați TV sau citiți o carte?
  • Vrei un câine mare, tare să te facă să te simți protejat și sigur?
  • Vrei un câine care necesită o mulțime de activități sau o rasă mai relaxată și sedentară?
  • Vrei un catelus și munca care merge împreună cu antrenamentul unui câine tânăr sau un Mai vechi, Housebroken animal de companie?

Odată ce ați dat seama ce sunt nevoile dvs., sunteți gata să începeți să căutați partenerul dvs. perfect. Iată câteva motive majore pentru care un nelstru gol poate beneficia de adoptarea sau salvarea unui câine.

Adoptarea unui câine? Iată cum să vă pregătiți pentru a aduce acasă un nou prieten

Câinii sunt neclintiți loiali

Odată ce aduceți un câine în casa dvs. și știe că sunteți păsările lui, veți descoperi că va fi partenerul dvs. constant. Un câine va sta lângă partea lui Pageres, urmați-l în jur și ascultați poruncile sale, după ce a fost instruit. Câinii sunt foarte conștienți de absența maeștrilor lor și va saluta întotdeauna întoarcerea lor cu entuziasm și bucurie. Spre deosebire de adolescenți, ale căror dispoziții se pot schimba de la minut la minut, câinii sunt, în cea mai mare parte, fericită, afectuoasă și loială.

Câinii vă pot ajuta să vă faceți prieteni

Plimbarea este minunată pentru sănătatea ta, toată lumea știe asta. Dar plimbarea cu un câine nu este doar mare pentru sănătatea ta - poate fi un impuls pentru viața ta socială, de asemenea. Nimic nu este mai atrăgător pentru un iubitor de câine decât un câine cu fața prietenoasă - și oamenii se vor opri și vor spune salut câinelui tău, chiar dacă nu te cunosc. Dacă cuibul tău gol ți-a lăsat cu niște găuri în viața ta socială, să profite de ocazia de a lovi o conversație cu vecinii, probabil că nu s-ar fi întâlnit cu alți proprietari de câini la parcul de câini locali, sau, dacă sunteți singuri, date potențiale poate fi acolo, de asemenea. Nu ezitați să opriți și să admirați câinele altcuiva, fie - la fel ca și copiii lor, oamenii iubesc să vorbească despre puii lor.

Un câine vă poate schimba rutina

Rutinele pot deveni groaznice după prea mulți ani de a face același lucru în fiecare zi. Obținerea unui câine va schimba cu siguranță ritmul zilelor voastre. În cazul în care odată ce ați trezit și a băut niște cafea, citiți știrile și ați pregătit pentru muncă, acum pupul dvs. va cere atenția dvs. cu plimbări, hrănire și afecțiune. Dacă vii acasă noaptea și stai în fața televizorului, câinele tău te va scoate în sus și de pe picioare, cel puțin pentru un timp scurt, pentru a ieși pentru o plimbare de seară. Pe partea flipului, dacă sunteți cineva care nu știe cum să stea în continuare, un câine are nevoie de afecțiune-petting și sănuggling - vă va forța să încetinească de câteva ori în timpul zilei. Pui un câine este o modalitate excelentă de a ușura tensiunea și anxietatea!

Un câine vă poate îmbunătăți sănătatea

Având un câine de a iubi și grija vă va îmbunătăți starea de spirit și de sănătatea mintală, pur și simplu, oferindu-vă ceva pentru a vă concentra atenția și pentru a primi dragoste înapoi de când vă ajustați la cuibul gol. Vă puteți instrui câine să facă trucuri, sau vă puteți bucura doar de compania câinelui dvs. Câinele dvs. are nevoie de exerciții fizice, așa că, în mod prestabilit, veți obține exerciții și stați în formă și sănătos, pe măsură ce vârsta este o parte esențială a vă bucurați de cuibul tău gol. Câinii mici, în special, sunt destul de portabili și pot călători cu dvs. dacă doriți, în timp ce câinii mari oferă un sentiment de putere și de securitate pe care mulți oameni - în special cei care trăiesc pe propriul lor apreciez. Un câine este o adunare minunată la o casă goală a lui Nesster.

Tot ce trebuie să știți înainte de a adopta un câine

Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum câinii oferă confort și bucurie în cuibul gol