Cele mai ușoare rase de câine pentru a instrui: cei mai buni cursanți cu patru picioare!

Cel mai bun-câine-antrenament-rase

Cu toții vrem câini bine comportați. Toți câinii sunt instruiți și mulți câini "răi" sunt un produs de pregătire săracă, mai degrabă decât neplăceri inerente, dar există încă câini care sunt mult mai ușor de antrenat decât alții. Există un motiv pentru care îl vedeți adesea labradorii care lucrează ca câini de ghidare, mai degrabă decât chows.

Astfel încât rasele de câini sunt cele mai ușor de antrenat? Vă vom spune (și vă vom explica de ce)!

Ce face un câine ușor de antrenat?

Când vorbim despre câini care sunt ușor de antrenat, ce înțelegem? Câinii care sunt ușor de antrenat adesea au mai multe caracteristici specifice:

  • Ele sunt alimente motivate
  • Îi place să fie în jurul oamenilor
  • Ei se pot concentra timp de cel puțin câteva secunde

Când spunem că câinii precum Shar Peis sau Hounds afgane sunt greu de antrenat, înțelegem, în general, că nu sunt ușor motivați de alimente și nu caută compania noastră umană.

De ce este greu câinele meu să se antreneze?

Câinii de formare care nu sunt deosebit de interesați de alimente sunt mult mai dificile decât câinii de formare care iubesc toate tipurile de alimente.

Este greu de "plăti" un animal pentru un comportament bun dacă nu vrea ceea ce oferiți.

Dacă lucrați cu un animal care este mai puțin interesat de mâncare, veți avea până la jocul dvs. ca antrenor. Nu este imposibil, dar ar trebui să obțineți creativ folosind într-adevăr Tasty tratează sau chiar recompense non-alimentare pentru a motiva animalul dvs.

Dacă vă luptați să vă antrenați câinele, uitați-vă la ceea ce "plătiți". În unele cazuri, modernizarea la o calitate superioară, mai multă drool-vrednică, poate funcționa minuni.

Chiar dacă câinele dvs. nu este alimentat, acest lucru nu înseamnă că toată speranța este lista. Dacă nu-i place tratează, nu le folosiți ca o recompensă de antrenament și încercați în schimb un stimulent diferit. Am pregătit câinii folosind remorcher, aduc, somn sau libertate de a urmări o veveriță ca recompense.

Linia de jos este, dacă un zookeper poate antrena o girafă sau un hipopotă, probabil că vă puteți antrena câinele.

Uneori trebuie să te gândești în afara casetei sau să faci lucrurile mai ușor. Când pregătesc un câine nou cu un client, de multe ori începem cu recompensarea câinelui pentru că suntem lângă noi și că ne concentrăm asupra noastră.

Acestea sunt câștiguri ușoare pentru câine și o primește obișnuiți cu sistemul de lucru și recompensa. Numai atunci putem începe să pregătim câinele noi trucuri sau comportamente la îndemână.

Cele mai ușoare rase de câine pentru a se antrena

Deoarece rasele de câine sunt strâns legate de genetic, există anumite tendințe în rasele pentru trainabilitate. Toți câinii sunt indivizi, dar, în general, anumite rase sunt mai ușor de antrenat decât altele.

Asta este pentru ca rasele ultra-trainabile au provenit de la câini că oamenii cresc pentru a fi buni la anumite sarcini, cum ar fi ascultarea comenzilor unui proprietar la oile de efectivitate corespunzătoare.

Câinii care au fost crescuți pentru herding (cum ar fi păstorii australieni) sunt adesea deosebit de ușor de antrenat, în timp ce câinii care au fost crescuți pentru alergare sau urmărire (cum ar fi Huskies sau Bloodhounds) pot fi mai provocatoare.

1. Shepherd australian

Ca o rasă de herding, Aussies sunt, de asemenea, crescute pentru a lucra în afara leșiei cu proprietarii lor în medii provocatoare. Acest accent natural pe proprietari și abilități pentru rezolvarea problemelor le pune în partea de sus a listei.

Multe aussieri vor sta fericit în schimbul unei jucării sau a trata. Având o varietate de modalități de a recompensa câinele dvs. poate face o pregătire mai ușoară!

Ca și alți câini de herding, unele aussies pot fi nervoase cu noi situații - dar multe sunt ușor socializate pentru a fi încrezători cu străinii. Ei sunt, de asemenea, câini de mare energie care pot fi problematici atunci când nu au dat un loc de muncă, deci asigurați-vă că înțelegeți ce faceți atunci când adoptați un Aussie!

  • Motivația alimentară: 5/5
  • Sociabilitate: 5/5
  • Focus: 5 / 5

2. Collie de frontieră

Cunoscută pentru a fi extrem de inteligentă și aproape iritantă atent, coloana de frontieră Collies Top liste de trainabilitate.

Mulți coloane de frontieră se acordă în mod natural atenție proprietarului lor cu un accent pe Ești, făcându-i să pară ca genii de citire a minții.

Collie de graniță, orz, a instruit cu succes mulți oameni să-i arunce o minge în loc să-l mângâie. Așa este inteligent! Trainabilitatea lor vine de la focalizarea lor laser.

Cea mai mare slăbiciune a lor este că mulți colonii de frontieră pot fi nervoși de oameni noi, locuri și lucruri.

În afară de aceasta, este important să oferim o muncă de frontieră un loc de muncă pentru a-și folosi energia și inteligența lor fără limite - în caz contrar ei să inventeze locuri de muncă pentru ei înșiși, cum ar fi separarea penelor de pe perne.

  • Motivația alimentară: 5/5
  • Sociabilitate: 4 / 5
  • Focus: 5/5

3. Shetland Sheepdog

Cu toate acestea, o altă rasă de herding rundă primele trei!

Sheetdogii Shetland sunt câini mici și sensibili. Ele se concentrează în mod natural pe proprietarii lor și sunt rapid pentru a ridica noi jocuri de formare.

Multe Shelties sunt atât de sensibile la mediul lor că se hotărăsc pe teama de lucruri noi și să solicite Socializare atentă. Haina lor nu este ușor de îngrijorat, deci păstrați-vă în minte înainte de a aduce acasă noul tău Sheltie.

  • Motivația alimentară: 5/5
  • Sociabilitate: 4 / 5
  • Focus: 5 / 5

4. Doberman

Ca prima rasă non-herding pe listă, Dobermans poate fi surprinzător de inteligent și atent.

Din moment ce Dobermans au fost inițial crescuți pentru a ajuta colectorii fiscali să-și facă locurile de muncă fără a fi dat afară din oraș, sunt în mod natural destul de atent și se concentrează pe proprietarii lor.

Acestea fiind spuse, Dobermans necesită o pregătire și o socializare atentă pentru a se asigura că sunt toleranți față de străini. Sunt un favorit al formatorilor de câini care se bucură de o atenție rapidă și o concentrare intensă.

  • Motivația alimentară: 4/5
  • Sociabilitate: 4/5
  • Focus: 5/5

5. Labrador Retriever

Laboratoarele au o dispoziție blândă și sunt în mod natural aflați în mod natural cu străinii, făcându-le cea mai bună alegere mâini pentru casa medie și familia (și cea mai populară rasă în U.S.).

Motivația lor intensă de alimentație provine dintr-un QUIRK genetic care îi face să nu se simtă pline chiar și atunci când sunt.

În calitate de câine de vânătoare de rață, un laborator bine curat ar trebui să fie capabil să lucreze off-leash cu proprietarul său în apă și pe pământ și să rămână neperturbate de focuri de foc și de străini în timp ce vânează. Păstrați-vă în minte înainte de a aduce acasă un câine de mare energie.

Dacă nu sunteți un vânător obișnuit, va trebui să veniți cu alte modalități creative pentru a vă menține noul Labrador bine exercitat!

  • Motivația alimentară: 5 / 5
  • Sociabilitate: 5/5
  • Focus: 4/5

6. Labrador

Anecdotal, formatori pe care am vorbit-o au observat că mai multe rezultate de aur Comportamentul de protecție a resurselor decât alte rase. Există șansa ca existența unei predispoziții genetice la această problemă de comportament din rasă, motiv pentru care sunt un pas mai mic decât laboratoarele de pe această listă.

  • Motivația alimentară: 5 / 5
  • Sociabilitate: 5/5
  • Focus: 4/5

7. Papillion

Papillonii sunt ușor de antrenat

Ca cel mai mic câine de pe listă, papillonul este adesea trecut cu vederea. Acești câini mici sunt incredibil de inteligenți și instruiți, cu focalizare naturală și o dispoziție însorită.

Mulți formatori de câini iubesc Formarea papilonilor pentru agilitate, Din moment ce sunt puțin mai ușor de trăit cu un câine de herding mare. Fața lor adorabilă și dimensiunea mică ajută cu siguranță!

  • Motivația alimentară: 5 / 5
  • Sociabilitate: 5 / 5
  • Focus: 4 / 5

8. Belagian Malinis

Un malinois belgian este ușor de antrenat

Malinoisul belgian nu este o rasă pentru cei slabi ai inimii. Acești câini sunt literalmente crescuți pentru a lua pe băieți răi - prin mușcarea lor. Aceste câini incredibil de inteligenți sunt populari în multe sporturi de câine. Cu toate acestea, faptele lor impresionante de atletism și de fier Willpower le pot face foarte greu de trăit.

Ca puii (și adulți), "Mals" sunt adesea foarte bitei. Fără un proprietar calificat care știe cum să valorifice acest lucru pentru bine, multe malinois se termină în adăpost. Cele mai multe sunt obsedate de jucării și au o puternică "fixare orală" pentru a avea lucruri în gura lor. Formatorii calificați iubesc adesea formarea acestor câini inteligenți, receptivi, atletici.

Abilități puternice de formare a jucăriilor și abilitatea de a descompune abilitățile în piese mici sunt o necesitate pentru proprietarii Malinois. Dacă nu sunteți interesat de un câine care este gata și dispus să facă munca poliției, s-ar putea să nu fiți destul de sus pentru un mal.

  • Mâncare: 5/5
  • Sociabilitate: 5/5
  • Focus: 5/5

9. Ciobănesc german

Păstorii germani sunt ușor de antrenat

Există destul de mult varietate în rasa de ciobaneră germană în zilele noastre. În timp ce păstorii germani au fost inițial crescuți pentru munca polițienească și militară, rasa a explodat în popularitate. Dacă căutați un câine ușor de antrenat, inteligent, atletic, loial, păstorii germani de lucru pot fi tovarăși uimitori. Asta nu înseamnă că sunt ușor de trăit - dar sunt cu siguranță crescuți să lucreze!

Mulți păstori germani iubesc jucării și sunt ușor instruiți pentru tot ceea ce de la ascultarea competitivă de a sluji câine de lucru la agilitate. Acești câini inteligenți, cum ar fi făcând parte dintr-o echipă cu dvs. și faceți cel mai bine atunci când ați dat o pregătire clară și direcții.

Un dezavantaj major de căutare pentru un păstor german este că este o linie frumoasă între "suspecte de străini" (a trăsătură necesară pentru mulți câini de protecție) și plat-out anxios. În timp ce un GSD bine crescut și bine ridicat este unul dintre câinii mei preferați, adăposturile din jurul țării sunt pline de păstori prea anxioși, prost crescut.

Faceți cercetarea și întâlniți părinții, mătușile, unchii, verișoarele și jumătățile mai vechi ale unui catelus înainte de a cumpăra sau plăti un depozit. Reactivitatea și agresiunea de leșie față de oameni ciudați și câini este tristeală în această rasă.

  • Alimente: 4/5
  • Sociabilitate: 3/5
  • Focus: 5/5

10. Rottweiler

Instruirea Rottweilers este ușoară

În timp ce Rottweilers nu domină campionatul mondial în multe sporturi de câine, acestea sunt totuși o rasă foarte inteligentă. Sunt puțin mai moderate la nivel de energie și, în general, mai puțin anxioși decât multe dintre rasele de hrănire de pe această listă. Bineînțeles, Rottweilers sunt încă mari, câini puternici care iubesc să joace din greu!

Rottweilers fac bine la ascultarea competitivă și pot fi învățați să facă aproape orice altă sarcină. Ele sunt, de obicei, câinii care lucrează fericit pentru orice tratament. Și care ar putea rezista antrenamentului cu un fund de wiggle de bloc?

Anecdotal, multe rotații par să se lupte cu agresiunea resurselor. S-ar putea să nu facă bine în case cu copii din acest motiv și # 8212; plus ei adesea nu cunosc puterea lor în timpul jocului de joc!

  • Mâncare: 5/5
  • Sociabilitatea: 4/5
  • Focus: 4/5

11. Pudele

Poodlele sunt ușor de antrenat

Poodle de toate dimensiunile sunt incredibil de inteligente și ușor de antrenat. Acești câini receptivi excelează la agilitate, ascultare și trasee de vânătoare. Nu lăsați coafura amuzantă să te păcălească! Poodle sunt parteneri excelenți de lucru și de formare.

Unul dintre lucrurile minunate despre podele este că este relativ ușor să găsești a Poodle care este dimensiunea potrivită pentru familia ta. Rețineți că Poodle Traverses (toate amestecurile de Doodle sunt acolo) sunt rase mixte, ceea ce înseamnă că acestea nu pot avea creierul unui pudel tipic.

Unii păduri pot fi destul de sensibili sau anxioși, ca și celălalt Herding Rase de câine Pe această listă. Ei fac bine cu o pregătire blândă, clară, ca tehnici dur sau o formare neclară, neclară, le pot copleși.

  • Mâncare: 4/5
  • Sociabilitatea: 4/5
  • Focus: 5/5

Un cuvânt de avertizare

Înainte de a vă bucura de cea mai apropiată salvare a lui Australian Shepherd, a ascultat avertismentul meu: Câinii incredibil de inteligenți nu sunt neapărat ușor de trăit.

Mulți dintre cei mai inteligenți câini de pe această listă sunt ușor de antrenat, dar și se plictisesc ușor. Câinii plictisit fac adesea jocuri sau distrug neliniște lucrurile. Este o constantă dăruire și luați între granița de graniță și cu mine pentru a vă asigura că el este în mod corespunzător, așa că nu-mi distruge casa.

Dacă nu sunteți pregătiți pentru o mulțime de activități și instruire grele, săriți câinii de herding pe această listă și optați pentru un retriever în schimb. Mai bine, verificați lista noastră de Cele mai bune și cele mai grave rase de câine pentru primii proprietari.

***

Cred că am pierdut un câine ușor de instruit? Anunță-ne! Vrem să aflăm despre câinele de vis de antrenament!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai ușoare rase de câine pentru a instrui: cei mai buni cursanți cu patru picioare!