De ce mă urmărește câinele peste tot?

De ce mă urmărește câinele peste tot
De ce mă urmărește câinele meu

Majoritatea oamenilor doresc compania atunci când adaugă un nou câine familiei, dar uneori, veți obține mai mult decât ați negociat.

Unii câini par a fi legați gravitațional la picioarele proprietarului, asigurându-se că sunt întotdeauna în timpul distanței.

În timp ce acest tip de comportament de umbrire poate fi ușor iritant, nu reprezintă neapărat o problemă care necesită corectarea. În plus, este un fel de măgulitor!

cu toate acestea, Wee va oferi câteva sfaturi despre cum să opriți acest tip de comportament, săpați în unele dintre motivele De ce Unii câini se comportă în acest fel, și Explicați ce rase sunt mai susceptibile de a fi "câini de velcro."

Motive pentru câinele dvs. este întotdeauna în picioare

Evident, câinele dvs. vă urmărește pentru că el intenționează să vă ducă, fură economiile de viață și îndreptându-vă spre Mexic.

Glanding & # 8212; asta este mai mult comportament asemănător pisicii.

Ca și în cazul celor mai multe alte comportamente, "Shadowing" poate avea o serie de cauze rădăcină. Va trebui să descifrați motivul pentru care puiul dvs. este întotdeauna în picioare dacă sperați să opriți comportamentul.

  • Câinele dvs. este anxios sau frică. Câini, chiar și rase mari, adesea caută confort, rămânând foarte aproape de proprietarul lor. Acest lucru poate apărea în răspuns direct la un eveniment înfricoșător sau ca o parte de bază a personalității câinelui dvs., dacă ea este suferind de anxietate de separare. În acest caz, veți dori să lucrați Construirea încrederii câinelui pentru a-și îmbunătăți mai bine calitatea vieții. Un câine nesigur nu este un câine fericit.
  • Câinele tău este în durere. Câinii exprimă durerea într-o serie de moduri diferite, inclusiv mai multe care nu sunt intuitive pentru proprietarii lor. În timp ce după comportamentul nu este un semn comun de durere, merită o considerație în interesul temeiului.
  • Câinele tău încearcă să-ți spună ceva. Unii câini vă vor urmări în jur pentru a comunica. Ei pot fi foame și încercând să vă spună că este timpul de cină, este posibil să trebuiască să iasă la baie, sau pot încerca să semnaleze că Jimmy este prins în fântână! Unii câini pot urma proprietarul lor într-un efort de a juca (aka "de ce vă place să lucrați mai mult decât mă iubești?).
  • Ei anticipează un tratament delicios. Câinii care sunt adesea alimentați frecvent alimente umane devin obișnuiți să vă urmăriți fiecare mișcare - în special atunci când alimentele sunt implicate! Indiferent dacă pregătiți cina sau purtați niște mâncăruri goale la bucătărie, câinii obișnuiți să obțină alimente umane vor urma fiecare mișcare.
  • Câinele dvs. este pur și simplu aglomerat. Câțiva câini sunt doar ca să fie dreptate prin partea proprietarului lor; la urma urmelor, ei consideră că sunteți familia. Deși acest tip de comportament se poate manifesta în orice rasă, este mai frecvent în unele rase decât altele.

În mod similar, câini care stau pe picioarele tale sau ca să te apleci pe tine poate să-și exprime un fel de anxietate sau frică - sau ar putea fi doar modul lor de a spune și de a vă iubi!& # 8221; Luați notă de orice alt comportament pe care îl afișează Pooch pentru a decide dacă această acțiune este un semn de afecțiune sau nervozitate.

Strategii de recuperare a spațiului dvs. personal

Într-o oarecare măsură, va trebui să acceptați că câinele dvs. dorește să urmeze fiecare mișcare - amintiți-vă că într-o lume ideală, câinele dvs. vrea să fie lângă dvs. 24/7! Încercați să o luați ca un compliment.

Cu toate acestea, dacă sunteți disperată să vă păstrați câinele la Bay, puteți încerca unele dintre strategiile prezentate mai jos pentru a ajuta la generarea unei camere cotului mult mai necesar.

  • Învățați câinele dvs. să așteptați într-o zonă desemnată când sunteți instruiți să faceți acest lucru. Aceasta ar putea fi cutia ei, canapeaua, patul ei sau chiar un loc desemnat pe podea, dar încercați să folosiți un loc de la care vă poate vedea în orice moment. Dacă câinele dvs. îi place să învețe comenzi de ascultare și îi place să vă mulțumească, acest lucru poate fi o modalitate ușoară de a gestiona situația.
  • Nu mai hrăniți resturile de masă de câine. Acest lucru poate fi un lucru dificil de realizat, pe măsură ce pooch-ul tău rănit este sigur de a vă da ochilor de catelus care sunt suficient de eficiente pentru a încălzi inima lui Scrooge, dar ruperea acestui obicei va ajuta adesea să atenueze unele umbrite.
  • Examinați nevoia câinelui dvs. de exerciții și atenție. Câinele dvs. vă poate urmări în jur pentru că este pur și simplu singuratic sau stimulată. Doar devotarea unui pic mai mult timp pentru a vă juca în fiecare zi, vă puteți reduce tendința de a vă urmări în jur. De asemenea, puteți să vă mențineți câinele stimulată cu jucării puzzle, Kongs înghețate și alte jucării de distribuire a tratamentului.
  • Asigurați-vă că câinele dvs. nu este înspăimântat sau intimidat de un alt membru al familiei sau de un animal de companie. În astfel de cazuri, câinele dvs. vă urmărește pentru protecție, mai degrabă decât de companie, oferiți. S-ar putea să fiți surprins cât de repede următorii comportamente pot dispărea atunci când aceste tipuri de factori sociali sunt abordați.

Rasele remarcat pentru a fi aglomerate

Unele rase tind să fie mai atașate emoțional la proprietarii lor decât alții. Proprietarii următoarelor rase ar trebui, probabil, să se obișnuiască cu un tovarăș în mereu prezent, care vă va urmări prin casă (și în afara casei, dacă le lăsați).

Labrador Retrievers

Labs sunt tovarăși iubiți și distractivi și îi place să stea împreună cu proprietarul lor cât de mult este posibil. Chiar dacă nu aruncați jucăria lor preferată, ei vor dori să fie în prezența voastră. Cu toate acestea, laboratoarele nu sunt adesea la fel de strânse ca și alte rase afectuoase, deci în timp ce vă vor urma peste tot, vor încerca rareori să stea în poala ta.

Rottweilers

În ciuda aspectului lor formidabil, Rottweilers sunt câini destul de sensibili și afectuosi care sunt mai fericiți atunci când în compania persoanei lor. În plus, pentru că își păstrează unele dintre instinctele lor vechi de bovine, Rottweilers se sprijină frecvent împotriva proprietarilor lor, urmându-le în jurul casei.

Dobermans

O altă rasă de intimidare care este totul Gooey în interior, Dobermans sunt, în esență, lapdogii de 80 de kilograme. Datorită dimensiunii lor mari, Dobermans poate reprezenta ceva de pericol de călătorie proprietarilor pe care îi umblă.

Retrieveri de aur

O mare parte a motivului Retrieveri de aur Sunt astfel de câini populari sunt comportamentul lor iubitor, afectuos; dar ei doresc adesea să împărtășească rezervele lor ample de dragoste dacă doriți sau nu. Având în vedere energia lor aparent fără margini și interesul în ceea ce este să faci, va trebui să accepți că aurul tău vă va urmări ori de câte ori poate.

Pugs

Așa cum este comună printre cele mai multe rase care doresc să stea în poala ta toată ziua, Pugs sunt destul de monștri, care sunt adepți notorii. Dacă ei nu stau în poala ta, merg alături de tine, așteptând să stai jos.

Onorate Mențiuni: Alte canini clingy

Marele Danes, Sheetland Sheetdogs, buldogii francezi și păstorii germani sunt, de asemenea, probabil să vă urmeze în jurul casei și să stați lângă dvs. pe canapea.

Rase care vă dau spațiu

Spre deosebire de rasele nevoiașe enumerate mai sus, unii câini sunt mai confortabil rătăciți de partea dvs. Aceste rase sunt mai potrivite pentru proprietarii cu probleme de spațiu personal sau orare care le împiedică din casă pentru perioade lungi de timp.

Chow Chows

Chows sunt infamă pentru personalitățile lor mândru, îndepărtate. Unii proprietari le compară de fapt personalitățile lor celor ale pisicilor (probabil că nu înseamnă asta ca o insultă), iar chow-ul dvs. va urma rar în jurul valorii de sub picioare ca multe alte rase.

Basenjis

Basenjis poate fi afectuos și loial familiilor lor, dar nu sunt o rasă nevoiașă de orice întindere a imaginației. Ei iubesc să joace și să interacționeze cu oamenii lor, dar ei nu sunt deosebit de interesați să-i plăcească pe stăpânii lor, și ei nu deranjează să-și facă propriul lucru.

American Foxhound

Un oarecum rasa neobișnuită, American Foxhounds sunt membri energetici și dulci ai grupului de hound. Ferveric independent, acești câini au nevoie o mulțime de socializare în timp ce tinerii pentru a se asigura că se obligă puternic cu proprietarii lor.

Chineză Shar-Peis

Inițial dezvoltat ca o rasă de luptă și de pază, Chineză Shar-Peis sunt deseori descrise ca fiind îndepărtate sau îndepărtate cu oamenii. Deși sunt o rasă inteligentă, au nevoie de un proprietar care emite încredere liniștită, pentru a le ajuta să-i mențină de la dezvoltarea comportamentelor nedorite.

Bulldogii englezi

În timp ce afectuos și fermecător în felul lor unic, Bulldogii englezi nu sunt tipul de câine care să se ridice și să vă urmeze de fiecare dată când veți ieși din canapea pentru a obține o reumplere. Ei sunt, în general, mulțumiți să rămână chiar acolo unde sunt și pur și simplu așteptați să vă întoarceți.

Câinii de salvare și de rasă mixtă pot fi agățați sau Îndepărtat

Mulți câini de salvare care au suferit trecutul traumatic pot păstra oamenii - chiar și membrii familiei iubiți - la lungimea brațului. Mulți astfel de câini se vor încălzi în cele din urmă proprietarilor lor și vor deveni mai afectuosi, dar alții nu își schimbă niciodată personalitățile hiper-independente.

Desigur, Alți câini cu astfel de trecut pot prezenta tendința opusă. Acești câini pot rămâne lângă tine ca un copil nervos care se ascunde în spatele rochiei mamei sale. Este ușor de înțeles de ce câinii maltratați pot trăi într-o stare perpetuă de frică, așa că încercați să fiți un pacient suplimentar atunci când se ocupă de cloșcarea lor.

***

Aveți un câine acasă care vă urmărește în jur, pentru a împrumuta o frază, un câine de catelus pierdut? Spuneți-ne totul în comentariile de mai jos. Spuneți-ne rasa și orice ați făcut pentru a ajuta la atenuarea comportamentului.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce mă urmărește câinele peste tot?