10 Moduri de a vă menține câinele cald în vreme rece

10 moduri de a vă menține câinele cald în vreme rece

Mulți proprietari de câini își asumă deoarece animalele lor de companie au un strat de blănuri pe care le pot îndura mai bine decât noi. Acest lucru nu este întotdeauna cazul. La fel ca noi, acești tipi acoperiți de blănuri sunt obișnuiți cu adăposturi interioare calde, așa că vremea rece poate fi dură pe ele. Asigurați-vă că păstrați câinele dvs. cald acest sezon rece pentru a atenua toate riscurile potențiale pentru prietenul dvs. canine.

Câinii se răcesc?

Da, câinii se răcesc, indiferent de straturile lor de protecție încorporate. Este o concepție greșită comună că câinii nu necesită nici o protecție împotriva răcirii, pe lângă haina lor blândă și pielea lor. Cu toate acestea, acest lucru este rar cazul. În timpul vremii reci, interiorul nu este suficient de cald pentru câini; ei pot să se răcească în timp ce înăuntru.

Este câinele dvs. suficient de cald?

câine se simte rece

1. Înțelegeți câinele dvs

Toți câinii nu sunt creați egali. O temperatură în aer liber s-ar putea simți suficient de caldă pentru un câine și extrem de insuportabil pentru altul. Odată ce știți factorii care determină cât de rece se simte câinele dvs., veți fi mai bine poziționați pentru a vă menține câinii calzi. Iată câteva variabile care afectează modul în care câinii reacționează la frig.

  • Tipul stratului

Câinii care au un strat gros, dublu stratificat sunt, de obicei, cel mai tolerant la frig. Acestea includ rase ca Newfoundlands, Huskies sârb, și Samoyeds. Acesta este motivul pentru care astfel de rase sunt comune în climatul nordic și au alte caracteristici comportamentale, fiziologice și anatomice care le permit să se dezvolte când este rece. Pe de altă parte, prietenii noștri canini care au haine subțiri, cum ar fi Xoloccintli și Greyhounds, suferă foarte mult când este rece.

  • mărimea

Câini mari au o suprafață mică de suprafață la raportul volum. Aceasta înseamnă că câinii mari au mai puțin pielea expusă la mediul înconjurător, astfel încât ei pierd mai puțină căldură decât câini mici. Prin urmare, câinii mari nu pierd atât de multă căldură ca câinii mici.

  • Culoarea stratului

Câinii cu culori închise, cum ar fi negru și maro, pot absorbi cantități considerabile de căldură. Căldura le păstrează mai caldă în comparație cu omologii lor de culoare deschisă.

  • Greutate

Grăsimea corporală este un izolator excelent de căldură. Câinii subțiri primesc de obicei mai repede decât câinii de grăsimi. Amintiți-vă că există riscuri asociate cu câinii supraponderali depășesc avantajele. Astfel, nu vă îngrășești animalul de companie în timpul iernii, într-o încercare de a-l menține cald.

  • Vârsta și sănătatea

Câinii care nu sunt, foarte vechi și foarte tineri nu sunt capabili să reglementeze temperaturile corpului lor precum și în comparație cu câinii sănătoși și cei care sunt în vârsta lor primă. Câinii vulnerabili, prin urmare, necesită o mai mare protecție împotriva frigului.

  • Condiții de condiționare

Am avut cu toții un gust de asta. Cincizeci de grade se simt rece în octombrie, dar după un sezon de lungă durată, cincizeci de grade în aprilie ne pot face să eliminăm cămășile. Câinii care au fost expuși la temperatura reci tind să se ocupe mai bine la temperaturile reci decât cele care nu sunt.

2. Verificați vremea

  • Vânt răcoros

Breeze poate trece rapid prin haina unui câine și compromite rapid capacitatea sa de a proteja și de a izola împotriva temperaturii.

  • Plafon de nori

Zilele tulbure se simt de obicei mai reci decât zilele însorite, deoarece câinii nu sunt capabili să se absoarbă căldura și să-și păstreze corpul cald.

  • Umezeală

Zăpada umedă, ceață densă, ploaia sau chiar merge pentru o înot poate să-ți răcească cu ușurință câinele, chiar și atunci când temperatura aerului nu este prea mică.

  • Activitate

Când câinii sunt activi pentru o vreme, ele generează o mulțime de căldură care îi împiedică calde chiar și atunci când temperatura este relativ scăzută.

3. Încălziți și izolați copilul și patul de câine

Pentru a vă asigura confortul câinelui dvs. în timpul vremii severe, ar trebui să instalați caracteristici eficiente din punct de vedere energetic în canisa. Dacă câinele dvs. se află de obicei pe podelele din lemn de esență tare, este momentul în care schimbați acest lucru. Luați în considerare investiția în încălzite paturi de câine Pentru a-ți păstra câinele cald în somn. Se poate ridica, de asemenea, patul de pe podea. De asemenea, puteți găsi unități de aer condiționat accesibile și eficiente, care sunt special concepute pentru casele de câine. Există, de asemenea, o serie de dispozitive de izolare ecologică, cum ar fi panourile solare, pe care le puteți utiliza.

câine pe frig

În legătură cu o postare: Case de câine pentru iarnă

4. Îmbrăcați-vă câinele pentru vreme

S-ar putea să fiți de părere că îmbrăcămintea de câine este degradantă și prostie, dar pulovere, cizme de câine, și Pijamale de câine are sens în timpul sezonului rece. Câinii își folosesc labele pentru a regla căldura. Gheața și zăpada pe picioarele lor ar putea fi foarte inconfortabile, mai ales dacă gheața se acumulează în blana în jurul labei. Când cumpărați cizme de câine pentru animalul dvs., ei vor păstra labele calde. Ratele cu părul scurt și câinii mici sunt, de obicei, mai confortabil în pulovere în timpul anotimpurilor reci.

În legătură cu o postare: Cel mai bun pulovere de câine

5. Covoare

Când puneți un covor în casa de câine, veți fi făcut un pas uriaș spre asigurarea că câinele dvs. nu este supus la betonul rece sau podele din lemn de esență tare. Asigurați-vă că atașați covorul pe podea pentru a împiedica animalul de companie să tragă mat. Puteți adăuga o lampă de căldură sau orice altă lumină obișnuită pentru a oferi căldură pentru spațiul mic. Dacă vă decideți să faceți acest lucru, asigurați-vă că ați fixat firele astfel încât câinele să le mestecați.

6. Păstrați grăsimea câinilor și hidratați

La fel ca orice alt animal cu sânge cald, câinii ard de obicei mai multe calorii în timpul frigului, deoarece necesită energie suplimentară pentru a face față temperaturilor la rece. Aceasta înseamnă că animalul dvs. de companie va aprecia o porțiune suplimentară de alimente în timpul lunilor reci. Cu toate acestea, asigurați-vă că confirmați cu VET cu privire la cantitatea de alimente pe care ar trebui să o adăugați, mai ales dacă câinele dvs. este pe o dietă specială.

De asemenea, amintiți-vă că vreme rece combinată cu încălzire centrală poate deshidrata rapid câinele. Asigurați-vă că păstrați castronul de apă plin în orice moment. Evitați utilizarea unui vas de alimentare metalic în aer liber în timpul vremii reci.

7. Micșora casa de câine

O casă de câine mare ar putea să arate fantezie, dar nu este un lucru bun pentru câinele tău în sezonul rece. Reducerea dimensiunii canisei vă va ajuta animalul să rămână cald. Acest lucru se datorează faptului că o casă mare accelerează pierderea de căldură. Alternativ, puteți cumpăra una dintre cele mai bune case de câine pentru iarnă.

8. Utilizați paharul

Paie este un izolator accesibil pentru utilizare într-o casă de câini. Puteți să îl înlocuiți și să îl opriți frecvent. Avantajul utilizării paiei este că nu este probabil să înghețe sau să rămână umed. Asigurați-vă că evitați fânul și orice alt material care ar putea conține frunze, semințe și alt conținut care ar putea fi prinși pe blana câinelui tău. De asemenea, luați în considerare punerea unui palet sub stratul de paie pentru a vă asigura că animalul dvs. de companie rămâne pe terenul rece, gol.

9. Mirele sau doom

Câinii se descurcă mai bine în vremea rece când au o haină groasă și izolată. Câinii mai mari se descurcă bine în timpul iernii, deoarece au mai multe izolații pentru a gestiona temperaturile scăzute. Prin urmare, este important să vă ocupați în timpul lunilor reci și să permiteți animalului dvs. de companie să crească blană. Cu toate acestea, asigurați-vă că tăiați părul în jurul labei câinelui pentru a preveni blocarea zăpezii în picioare.

Ați putea dori, de asemenea: Câine de îngrijire a câinelui Clippers

10. Permiteți câinelui dvs. să rămână în casa dvs

Păstrați ușa deschisă câinelui. Chiar dacă câinii obișnuiți cu vremea rece pot gestiona temperaturi severe, asigurați-vă că le permiteți să vină în casa voastră. Deci, poate doriți să vă deschideți ușa de multe ori sau să utilizați un Ușă de câine electronică. Păstrați niște pături pentru animalele de companie în interiorul casei, pe care le puteți folosi pentru a le acoperi când vă vizitează. De asemenea, nu permiteți niciodată câinelui dvs. să rămână în mașină peste noapte.

În legătură cu o postare: Pături de câine

câine pe vreme rece

Cum să spuneți dacă câinele dvs. este prea rece

Câinii nu pot vorbi, dar pot trimite semne când nu sunt confortabile.

  • Tremurând sau tremurând

Câinii reacționează la temperaturi scăzute, similar cu modul în care fac ființele umane. Dacă observați că animalul dvs. este tremurat sau tremurând, există o posibilitate ca ei să se simtă prea rece. Tremurând, tremurând și tremurând că corpul folosește pentru a menține cald și crește temperatura internă. Amintiți-vă că ar putea fi, de asemenea, semne de emoție, stres sau frică.

  • Letargie

Temperaturile extreme ar putea face ca câinele să se simtă săptămâna sau să-și pună mușchii. Dacă animalul dvs. de companie se simte letargic sau se mișcă încet, atunci ar putea fi prea rece. Câinii care se jări sau alergați în jur se bucură de joc în zăpadă. Pe de altă parte, cele care sunt nemișcate și îndoite încearcă să conserve căldura.

  • Dormit

Dacă ale tale Câinele dormește Mai mult decât ea, ea ar putea încerca să conserve căldura din cauza temperaturilor scăzute. Ar putea fi, de asemenea, un simptom al hipotermiei, care este o boală care rezultă din temperaturi scăzute.

  • Corpul rece sau urechile

Dacă bănuiți că animalul dvs. de companie se simte extrem de rece, încercați să vă simțiți urechile. Dacă urechile se simt rece, în cea mai mare parte la margini, este un semn că corpul se luptă să rămână cald. În acest moment, luați în considerare luați-l în casă și țineți-l cald.

  • Nelinişte

Un alt semn că animalul dvs. de companie este prea rece este când el este scârțâind, plângând sau chiar latră excesiv. Dacă câinele dvs. rareori se scufundă, și începe să facă acest lucru necontrolat, el ar putea fi incomod.

  • Ascunderea sau căutarea unui adăpost

Dacă animalul dvs. de companie încearcă să se ascundă sub sau în spatele lucrurilor, este un semn că încearcă să păstreze căldura. Face-o cald imediat.

În legătură cu o postare: Dog Bandanas

Prevenirea riscurilor la nivelul sănătății la rece pentru câini

Vremea rece este periculoasă pentru câinele dvs. Ar trebui să înțelegeți pericolele de vreme rece pentru câinii dvs., astfel încât să puteți atenua riscurile.

1. Câinii pot obține hipotermie

Aceasta este o condiție severă de vreme rece, care apare atunci când câinele dvs. petrece mult timp în frig, iar temperatura depășește normal. Temperatura ideală trebuie să fie între 101 F și 102 F. Temperaturile care sunt sub 99 de grade sau peste 104 sunt o indicație a unei urgențe și trebuie să contactați imediat medicul veterinar.

Deci, de ce este hipotermia teribilă pentru câinele tău?

Hipotermia compromite sistemul nervos central și ar putea afecta fluxul sanguin și ritmul cardiac. De asemenea, se deteriorează sistemul imunitar și reduce rata de respirație. Efectele sunt adesea amenințătoare pe viață. Uneori câinii intră într-o virgulă când suferă hipotermie.

Cum poți spune dacă câinele tău are hipotermie?

  • În cazuri ușoare, câinele se va trezi, iar urechile și picioarele lui vor deveni reci.
  • Pe măsură ce starea progresează, rata de respirație va scădea, iar mușchii ei se vor întări. Animalul dvs. de companie ar putea deveni, de asemenea, nu răspunde.

Când observați aceste simptome, contactați un veterinar astfel încât să vă poată trata câinele înainte ca starea să se înrăutățească.

2. Câinii pot obține degerături

Frostbite apare atunci când corpul canalizează sângele departe de piele într-o încercare de a menține corpul cald. Când câinele dvs. rămâne în frig pentru o perioadă prelungită, țesuturile care se supun fluxului de sânge restricționat ar putea îngheța și în cele din urmă mor. Pentru a evita această condiție să se întâmple, asigurați-vă că nu vă lăsați câinele în afara când temperatura este sub 320 f. Puloverele și cizmele de câine pot ajuta, dar aducerea lor în casă este de obicei cea mai bună soluție.

Câinele se simte rece afară

Cât de rău este Frostbite pentru câinele dvs?

Țesuturile ar putea îngheța; Astfel, rezultând deteriorarea țesutului cronic. Cele mai afectate părți sunt urechile, picioarele, labele, coada și nasul.

Cum pot spune dacă animalul meu are degerat?

  • Ulcere de piele și blistere
  • Gheață care formează o secțiune a pielii
  • Decolorarea pielii
  • Pielea care se simte fragilă sau rece pentru a atinge
  • Pe măsură ce câinele devine cald, partea afectată ar putea deveni inflamată, dureroasă și roșie

Pași pentru a lua dacă credeți că câinele dvs. are degerat

  • Evitați frecarea sau masarea părții afectate
  • Faceți ca câinele să fie cald imediat folosind pături sau prosoape
  • Utilizați apa TEPID pe partea afectată
  • Nu utilizați încălzire directă uscată, cum ar fi un uscător de păr sau un tampon de încălzire
  • Evitați să vă dați câinelui dvs. orice medicament dacă nu vă instruiți un veterinar
  • Luați câinele dvs. la un veterinar

3. Temperaturile scăzute ar putea irita artrita câinelui

Dacă ale tale Câinele are artrită, ar putea suferi greutăți în timpul sezonului rece. Temperaturile scăzute accelerează inflamația în zona comună. De aceea ar trebui să vă păstrați câinele în mișcare atunci când este rece deoarece un stil de viață sedentar ar putea agrava simptomele artritei. Luați plimbări scurte cu câinele dvs. și păstrați-l cald.

Surse:

  1. Laura Playforth, 15 sfaturi despre cum să vă păstrați animalele de companie cald și în siguranță în timpul înghețării, Vestenow
  2. Monica Weymouth, Cum să păstrați un câine cald în vremea de iarnă, Petmd
  3. Cum să păstrați câinii calzi în timpul iernii, Cei mai buni prieteni pentru animale
  4. Vremea la rece Siguranța animalelor, Asociația medicală veterinară americană
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Moduri de a vă menține câinele cald în vreme rece