Distracție în zăpadă cu fido: modalități de a juca cu câinele dvs. În timpul iernii

Retriever în zăpadă

Iarna aduce cu ea abilitatea de a face niște amintiri frumoase cu întreaga familie. Și de întreaga familie, o facem desigur, includ prietenii noștri cu patru pawed - la urma urmei, ce este o familie fără noi Canine Companioni? Dacă vă luptați pentru idei cu privire la modul de a face câteva amintiri noi cu câinele dvs., sunteți în locul potrivit. Am compilat o listă cu cele mai bune modalități de a juca cu câinele dvs. în timpul iernii, astfel încât să vă puteți bucura de amintirile dvs. de ani de zile. Să nu mai vorbim că am fost destul de amabili pentru a răspunde la unele dintre cele mai mari întrebări din jurul proprietății de companie în timpul iernii.

câine joacă în zăpadă

Sunt câinii mai puțin activi în timpul iernii?

Cel mai simplu răspuns la această întrebare este că depinde de câinele dvs. Puteți găsi că unii puii se calmează cu o sumă considerabilă și se bucură de somnul lor mai mult. Acestea fiind spuse, există multe rase de câine care devin mult mai relaxate în timpul verii, deoarece nu-i plac căldura mai mare. Desigur, principalul motiv pentru câinii fiind mai puțin activ în timpul iernii este pur și simplu că proprietarii lor sunt mai puțin activi. Este vorba doar de faptul că oamenii americani nu se bucură să fie în răceală intensă, așa că avem tendința de a vrea să fim în afara mai puțin de multe ori pentru a se potrivi.

Câinii noștri iau în apropierea tuturor lucrurilor, așa că dacă suntem mai puțini mai puțin, atunci este un motiv pentru că ei își vor conserva energia, având un somn și să vă aștepte să le informați când este timpul să jucați, să umblați sau să facă acele amintiri prețioase. Astfel, dacă doriți ca câinele dvs. să fie mai activ, apoi conduceți prin exemplu! Ia-te în sus și afară și puștiul tău va urma cu plăcere - doar asigurați-vă că aveți grijă atât de tine, cât și de câinele tău în timp ce o faci.

Cât de frig este prea rece pentru a-mi plimba câinele?

Din nou, nu există o temperatură stabilită care să dicteze dacă ar trebui să-ți iau câinele - dar este întotdeauna o idee bună să-ți păstrezi ochii asupra răspunsului câinelui tău la vreme și să fii sigur să nu faci nimic care să vă rănească sau să vă rănească câine. Deci, cât de rece este prea rece? Verificați lista de mai jos ca un ghid dur și, atunci când aveți îndoieli, adresați-vă medicului dvs. pentru mai multe sfaturi:

  • Verificați stratul de câine - unele rase de câine au haine duble, inclusiv Husky și Samoyeds, ceea ce înseamnă că sunt în mod natural mai rezistente la temperaturile reci.
  • Dimensiunea câinilor care sunt mai mici și mai aproape de pământ tind să devină mai răciți, mai repede. Acest lucru este pur și simplu pentru că au mai puține rezerve de grăsime pentru a ține în căldură și, astfel, lupta cu vremea rece mult mai mult decât rasele mai mari.
  • Vârstă- Câini mai în vârstă sunt în mod natural să se lupte mai mult la temperaturi extreme. Nu este niciodată o idee bună să luați un câine în vârstă în timp ce inimile lor mici nu pot lua presiunea suplimentară necesară pentru a-și păstra temperatura reglementată.

Ghidul general pentru vreme rece este prea rece, conform PETMD, este de 45 ° F. Orice mai jos acest lucru este considerat periculos și luarea de animale de companie în afara nu ar trebui nici măcar să fie luate în considerare, deoarece riscurile hipotermiei și degetelor cresc dramatic în acest moment.

Câinii au nevoie de mai multă mâncare în timpul iernii?

La fel ca noi, câinii au nevoie de hrană potrivită pentru ieșirea lor energetică. Dacă vremea este prea rece pentru a vă lua câinele, atunci este probabil că vor avea nevoie de mai puține mâncare pentru a se potrivi. Acestea fiind spuse, dacă jucați mai mult cu câinele dvs. în timpul iernii și / sau continuați pe plimbări lungi, nu ar trebui să aibă nevoie de mai puțină mâncare, deoarece utilizarea lor de energie va fi aceeași.

S-ar putea să observați câinele dvs. pune pe o greutate mică în timpul lunilor mai reci. Acest lucru este complet normal și nu ceva de îngrijorat. Se bazează pe faptul că animalele se vor menține în mod natural la rezervele lor de grăsime în lunile de iarnă. Dacă sunteți preocupat de creșterea în greutate sau pare deosebit de neobișnuit, contactați medicul veterinar pentru a exclude amenințarea cu ceva sinistru.

De ce câinele meu își frecă fața în zăpadă?

Rola de miros este un comportament bine-cunoscut câine - și există câteva teorii în spatele acestui lucru. Unul dintre acestea este că puiul tău caută să-și acopere propriul miros, astfel încât să poată continua să fie un prădător în sălbăticie. De asemenea, se credea că câinii le place să se rostogolească în mirosuri diferite, astfel încât să se poată întoarce la pachetul lor cu dovadă de unde au fost și la ce au făcut-o. All-in-azi, în general, este acceptat că câinii o fac mai ales pentru că se simte bine! Și hei, atâta timp cât nu cauzează probleme, de ce naiba nu?

Pielotul Puppy

Activități de iarnă prietenoase pentru câini

  • Lupte de zăpadă

Există puține lucruri care sunt la fel de distractiv ca având o luptă de zăpadă cu câinele dvs. Aceasta aruncă o minge cu beneficiul suplimentar de a avea un joc de ascundere și căutare. Confuz? Încercați și vedeți! Aruncați mingea - dar nu vă faceți griji că încercați să obțineți o anumită distanță, veți dori să vedeți următoarea parte. Dacă câinele dvs. captează mingea, ei vor fi încântați și intrigați de modul în care se încadrează în timp ce încearcă să o înțeleagă. Desigur, dacă le lipsesc, mingea dispare în zăpadă în sine. Acest lucru duce la câinele dvs. care merge într-o vânătoare pentru ceva care nu mai există - o modalitate excelentă de a arde o anumită energie, fără o energie excesivă, arsă de pe partea ta. Să nu mai vorbim că este destul de amuzant să te uiți!

  • Drumeții

S-ar putea să nu fie o vreme ideală pentru dvs., dar este foarte probabil că nu există nici un rău luând câinele dvs. pentru o plimbare lungă (Furnizați că sunteți sigur că nu va cauza nici un rău puilor dvs., vezi mai sus). Deci, pop pe cizmele tale de mers și să investești în unele Booties de câine Pentru a vă proteja labele câinelui. Acestea au avantajul suplimentar de a face curățenie mai ușoară, deoarece papucile vor proteja tampoanele de la zăpada și gâtul prins. Să nu mai vorbim de garnitura adăugată va rămâne acolo unde ar trebui să fie - pe teren și nu pe labele câinelui (sau gura lor, deoarece câinii au obiceiul de a-și linge tampoanele pentru a se curăța).

Asigurați-vă că rămâneți departe de apa înghețată. Câinii se luptă să-și mențină calmul pe suprafețe alunecoase și par să fie necunoscute de acest lucru. Într-adevăr, prietenii noștri canini au un obicei prost de a alerga entuziasm direct în cele mai periculoase situații în cel mai rău timp. Dacă câinele dvs. alunecă și călătoriți pe apa înghețată, este foarte probabil ca ei să se rănească serios.

  • Formarea parnică

Una dintre cele mai bune activități pentru stimularea mentală și fizică a câinelui dvs. se joacă cu cel mai puternic activ - nasul lor. Acesta este momentul perfect pentru a vă antrena mirosul câinelui și să vă distrați în timp ce faceți acest lucru. Tot ce aveți nevoie este preferatul lor caine toy și un cuplu de câine tratează. Acest lucru poate fi jucat în interior, dar poate fi făcut extra-provocator prin utilizarea noului teren pentru a vă menține câinele pe degetele de la picioare. De exemplu, ascundeți jucăria câinelui undeva în timp ce sunteți în afara vederii, atunci porniți-vă cățelul pentru a-și găsi jocul. Vremea rece poate oferi o provocare suplimentară, ceea ce înseamnă că această activitate poate dura mai mult decât credeți! Desigur, dacă nu ați jucat acest lucru înainte, ar trebui să începeți cu siguranță în interior, deoarece mediul îi permite să-și concentreze mintea asupra comenzii dvs. de "găsi", fără a deveni copleșit.

  • Agilitate

Agilitatea are avantajul mare de a folosi mintea și corpul câinelui într-o activitate plăcută pentru dvs. Chiar mai bine, există multe școli de câini care se specializează acum în formare de agilitate, deci este posibil ca să puteți găsi un loc decent pentru a începe pregătirea câinelui cu ajutorul unui profesionist cu experiență. Nu aveți una lângă dvs? Asigurați-vă propriul curs de obstacol în casa sau grădina dvs. și vizionați câteva videoclipuri YouTube Mare despre cum să vă învățați câinele elementele de bază ale pregătirii agilității. Aceasta este activitatea perfectă pentru rasele mai excitabile și inteligente, cum ar fi granița Collie, care se poate plictisi cu ușurință dacă nu primesc exerciții regulate.

Ați putea dori, de asemenea: Tunelul de agilitate pentru câini

  • Indoor Ice-Hockey

Dacă aveți niște gheață care se află în jur sau poate fi suficient de strânsă de zăpadă, aveți un joc de hochei pe gheață cu câinele dvs! Loviți sau lăsați gheața în jurul bucătăriei și încurajați câinele dvs. să faceți același lucru înapoi la dvs. Aceasta este, de asemenea, o mare activitate pentru lunile mai calde, pentru a vă răciți și câinele în jos! Fi pregătit totuși, deoarece acest lucru necesită o mulțime de curățare după ce gheața se topește în jurul casei tale. Simțiți-vă liber să încercați o activitate similară în afara, dacă nu sunteți dornici de curățare; Fotbalul de zăpadă. Acest lucru are aceleași reguli ca și fotbalul normal, cu excepția faptului că mingea dvs. este probabil să se prăbușească cu fiecare lovitură! Câinele dvs. va iubi această activitate de când ajung să urmărească, să iau, să găsească și să găsească mingea în jurul zăpezii - doar asigurați-vă că este clar ce este o bară de zăpadă mare și diferența dintre acelea și bilele mai mari pe tine și familia ta pot fi încercând să creezi când faci un om de zăpadă. Ultimul lucru pe care îl vrei este ca câinele tău să creadă că omul de zăpadă trebuie să pună în gol.

  • Face un memento pawprint

Această activitate este într-adevăr pentru utilizarea în interior, numai și va trebui să ridicați un set de cerneală prietenos cu animalele de companie online pentru a participa. Tot ce aveți nevoie este câinii dvs. Paw, o hârtie și un cadru și puteți petrece o oră sau două făcând o minunată memento a amprentelor câinelui dvs. pe care le puteți prețui pentru totdeauna.

  • Aflați trucuri noi

În același mod ca agilitatea, învățând câinele dvs. noi trucuri În timpul lunilor de iarnă adaugă un strat de profunzime pe care probabil că nu îl puteți avea în izvoarele și veri mai calde. Arata online sau investesti intr-o Cartea de formare a câinilor care vă poate ajuta și legătura cu pudurile în vremea rece. Unele exemple mari de trucuri noi pentru câinele dvs. și câinele dvs. de practică includ "atingeți", unde câinele dvs. este învățat să bată ceva cu laba lui, "Bell" care încurajează câinele dvs. să sune un clopot când vor să meargă în afara sau chiar "aduce", care vă poate încuraja câinele să vă aducă papucii, ziarul sau chiar o băutură specifică dacă pot ajunge la ea!

Pooch se bucură de iarna

Luați câinele în vacanță

Dacă nu aveți intenția de a rămâne în frig în această iarnă, apoi luați câinele cu dvs. în timpul sărbătorilor dvs! Împachetați toate necesitățile dvs. și obțineți-vă la un climat mai cald. Sau, dacă sunteți tipul de a vă bucura de lunile de iarnă, dar simțiți că, probabil, regiunea dvs. locală nu este într-adevăr o zonă de iarnă prietenoasă de câine, ar putea fi merită să luați o scurtă călătorie în mediul rural cu puii dvs. Uitați-vă online pentru a găsi o serie de locuri care sunt proiectate cu animalul dvs. de companie în minte, inclusiv incendii închise, dar calde, reale și chiar activități centrate pe câine care sunt completate sub ochiul vigilent al unui profesionist instruit.

Cu cât este lungă și scurtă de ea, vremea nu ar trebui să vă descurajeze să vă lipiți și să vă jucați cu câinele dvs. Atâta timp cât tu și câinele tău sunteți în siguranță și fericiți, există foarte puține lucruri pe care va trebui să vă opriți în lunile de iarnă. Deci, bucurați-vă de timpul cu Fido!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Distracție în zăpadă cu fido: modalități de a juca cu câinele dvs. În timpul iernii