De ce câinii le place să se rostogolească în zăpadă

De ce câinii le place să se rostogolească în zăpadă

Mult la adorarea proprietarilor din întreaga lume, mulți canini iubitoare de zăpadă nu iubesc nimic mai mult decât să se joace și să se rostogolească în țările minunilor din Newfound Winter. Acest lucru ridică problema De ce câinii le place să se rostogolească în zăpadă? Și ce rase iubesc cel mai mult?

Când se întreabă De ce un câine îi place să se rostogolească în zăpadă, A contribuie la ia în considerare rasa lor, personalitatea lor și, poate chiar instinctele lor. Aici, discutăm de ce puiul tău iubit dorește să se rostogolească și să se joace în zăpadă.

De ce câinii le place să se rostogolească în zăpadă?

Există multe motive pentru care un câine îi place să se rostogolească în zăpadă! Acestea includ plăcerea, explorarea noului lor mediu, rulouri de parfum, și ameliorarea acelui mâncărură persistentă pe care tocmai o poate atinge.

Plăcere

Cel mai simplu răspuns este acela zăpada este distractivă! În climă ușoară, zăpada nu vine tot timpul, iar câinele tău probabil nu știe când se va întoarce. Acest lucru face zăpada proaspătă o noutate la pooch-ul tău curios. Nu numai că pot să manipuleze și să se miște zăpada mai ușoară, dar zăpada mai mare oferă oportunități ample pentru exerciții fizice. În plus, spre deosebire de murdărie, câinii se pot supune cu ușurință în zăpadă adâncă, fără a avea nevoie de o baie mai târziu. Toți acești factori împreună fac rularea în zăpadă o activitate distractivă și interesantă pentru caninul tău rece! Atâta timp cât pupul tău nu este prea rece sau arătând semne de hipotermie, Este mai bine să le lăsați să se distreze în zăpadă.

Explorarea unui nou mediu

După o noapte de zăpadă grea, Mediul câinelui dvs. arată nou și interesant! Zăpada se schimbă nu numai caracteristicile senzoriale ale curții dvs. și modifică și mirosurile din jurul casei dvs. Acest lucru reînnoiește adesea interesul unui câine în mediul lor și face ca o experiență de îmbogățire. Dacă câinele dvs. nu a văzut niciodată zăpada înainte, ei vor fi dornici să afle ceea ce simte, miroase și gusturi ca pentru prima dată. Din aceste motive, majoritatea câinilor au o explorare în timp ce își exploră din țările minunilor de iarnă!

Scent de rulare

Medii reci, în special cele de zăpadă, modifică capacitatea câinelui de a urmări o serie de parfumuri. Când aerul este foarte rece, moleculele de miros sunt numai capabile să călătorească o distanță mai scurtă pentru că îngheța. Dacă câinele dvs. nu poate mirosi mirosurile care au fost anterior în curtea voastră, ei fac să-l iau pe ei înșiși să investigheze mai departe sau să se rostogolească în zăpadă Restabiliți mirosul lor în casa dvs.

În timp ce nu este în întregime clar de ce câinii participă la rularea mirosului, unii cercetători sugerează că există o aspectul instinctiv al comportamentului. Lupii se rostogolesc la mirosuri pentru a aduce informații înapoi la pachetul lor. Prin rularea pe o carcasă decăzută sau carne proaspătă, un lup poate să-și spună familiei despre ceea ce au găsit. În teorie, acest comportament facilitează lupi pentru a găsi o ucidere abandonată.

Scutire de la mâncărime

Fiecare câine a fost acolo încercând să zgârie un aparent imposibil - ajunge la atingere mâncărime. Odată ce zăpada sosește, Câinele dvs. nu trebuie să se uite departe de ușurare! Nu numai că temperatura de înghețare a zăpezii nu oferă o ușurare instantanee de la o mâncărime, dar textura zăpezii și a gheții greu poate face minuni pentru zgârierea acelui mâncărime persistentă. Chiar înainte ca zăpada să vină, câinele dvs. se va bucura de beton rece și înghețat pentru a zgâria o mâncărime. Dacă găsiți că câinele dvs. are frecvent să zgâriească împotriva zăpezii, luați în considerare cererea dvs. de veterinar pentru sfaturi. Câinii care zgâria frecvent pot suferi de paraziți externi ca Fleas sau păduchi.

Câinii ca niște ierni și zăpadă?

Ca noi, mulți câini par să se bucure de lunile mai reci ale anului. Temperaturile mai reci permit pooch-ul dvs. energetic să-și folosească toată energia fără riscul de supraîncălzire. În plus, temperaturile răcitoare pe care iarna le aduce schimbă capacitatea câinelui de a urmări mirosurile din mediul înconjurător. Aceasta oferă aventurosul dvs. Pooch un nou SCENT-SCAMER pentru a explora, Reîmprospătarea interesului în împrejurimile lor.

Nu toți câinii se vor bucura de lunile mai reci, indiferent de cât de multe daruri aduce sezonul. Nu numai face unele rase se luptă să facă față frigului, dar unii indivizi pur și simplu nu se bucură de răceala de zăpadă și gheață întrerupindu-și plimbări zilnice. Temperaturile răcitoare determină, de asemenea, unii proprietari să se simtă reticenți în a-și plimba câinii, ducând la mai puțin exerciții pentru mulți canini cooped-up.

câinii ca zăpada
Câinii pot juca în timpul iernii fără riscul de supraîncălzire.

Ce rase de câine iubesc zăpada?

Multe rase care iubesc zăpada au o apreciere naturală a acestuia. Aceste rase provin din regiuni reci și zăpadă unde Munca continuă, indiferent de temperaturile de prăjire. La celălalt capăt al spectrului, unele rase se luptă să facă față frigului și nu ar trebui să fie expuși la condiții de zăpadă pentru perioade lungi de timp.

Poate una dintre cele mai iconice rase de zăpadă, hardy Siberian Husky provine din climatul rece din Asia de nord-est. Acești câini de lucru greu au fost crescuți de oameni indigeni chukchi a peninsulei Chukchi pentru tragerea la sanie, tutelă și companie. Cu un subsol gros, cașmir, cuplat cu un topcoat gros, husky-ul Siberian este gata să joace în orice vreme, chiar și în Temperaturi de la -58 ° F la -76 ° F.

Următorul în linie este Sf. Bernard! Originare din Alpii de Vest, ST. Bernard este o altă rasă distinctă construită pentru a rezista la frig. Giganții blânzi ai lumii câinilor, Newfoundlands ia o Rezistent la apă, haina dublă care le protejează de frigul înghețat de apă rece. Există mai multe rase care sunt construite pentru frig, inclusiv Alaskan Malamute, Câinele de munte Bernese, Elkhound norvegian, si Vechi English Sheepdog.

Mai multe rase se luptă să găsească orice bucurie în sezonul de iarnă. Aceste rase includ cele cu păr scurt, corpuri mici și picioare mai scurte. Nu numai că aceste rase nu sunt izolate de la frig, dar picioarele mai scurte trebuie să funcționeze mai greu pentru a naviga zăpada adâncă. Dachshunds, Chihuahuas, Basset Hounds, Greyhounds, Bulldogii francezi, și Yorkshire Terriers sunt doar câteva rase care se luptă în frig. Asigurați-vă că păstrați aceste rase înfășurate cald în frig!

Câine de rulare în zăpadă - Întrebări frecvente

Încă întrebam de ce câinii le place să se rostogolească în zăpadă? Simțiți-vă liber să consultați secțiunea Întrebări frecvente pentru mai multe detalii. Dacă aveți îndoieli cu privire la obiceiurile de rulare a zăpezii câinelui, Întrebați întotdeauna veterinarul dvs. pentru sfaturi!

Pot să miroasă câinii în zăpadă?

În timp ce câinii pot mirosi în zăpadă, Temperaturile răcoroase fac mult mai dificilă mirosuri de urmărire. Mediile reci au de obicei mai puține mirosuri decât cele mai calde ca particule de miros în aer. Deoarece particulele de miros îngheț, câinele dvs. poate mirosi doar mirosurile dintr-o gamă strânsă și poate lupta pentru a alege un miros specific printre ceilalți. În ansamblu, aceste condiții reci fac ca mediul să fie mai puțin și # 8221; pentru pooch
Ar putea să vă surprindă că căldura, Condițiile ploioase îmbunătățesc capacitatea câinelui de a urmări mirosurile, În timp ce condițiile de zăpadă fac o urmărire a mirosului mult mai dificilă. Acest lucru se datorează faptului că aerul umed și greu transmite mirosul mult mai ușor decât aerul rece amar.

De ce câinii le place să mănânce zăpada?

Există mai multe motive pentru care pooch-ul tău ar putea gusta pe zăpadă. Cel mai simplu motiv este fascinația. Pentru mulți câini, zăpada este ceva nou, roman și interesant și, în mod natural, Câinele dvs. explorează lucruri noi cu gura și nasul lor. În plus, la fel ca oamenii, unii pui au gusturi ciudate. Pentru câini, temperatura de înghețare și criza zăpezii grele fac pentru o gustare rapidă și gustoasă!

Cu toate acestea, ca și în cazul unui comportament, există întotdeauna o știință științifică și probabil în ceea ce privește acest lucru. Unul dintre cele mai frecvente motive pentru a mânca zăpada este deshidratare. Unii câini preferă să mănânce zăpadă peste băuturile învechite, care a fost ultima dată schimbată câteva zile înapoi. Din păcate, pentru câinele dvs., zăpada conține mai puțină apă decât ploaia. Câinele dvs. poate mânca, de asemenea, zăpadă din cauza unei stări medicale subiacente. O iubire bruscă pentru consumul de zăpadă indică mai multe condiții, inclusiv Boala lui Cushing, insuficiență renală, și boli endocrine.

De ce câinii le place să se rostogolească pe spate și să se rătăcească?

În timp ce comportamentele de laminare și răsturnare nu sunt pe deplin înțelese încă, Ea a sugerat în prezent că comportamentul are un element instinctiv. Unii cercetători cred că se rostogolesc și răpind harken înapoi la comportamentul strămoșilor sălbatici ai câinelui, care ar masca mirosul lor să se strecoare pe pradă. Ei pot, de asemenea, să se rostogolească deasupra mirosuri neobișnuite pentru o show-and-spune cu familia lor mai târziu.

Pe partea mai simplă, există o mulțime de motive pentru care câinele dvs. ar putea să se rătăcească și să se rostogolească că nu implică neapărat instinct. Câinele tău ar putea să se rostogolească exprimă fericirea și mulțumirea. Dacă ați văzut vreodată pooch-ul în jurul lor în patul lor confortabil, puteți presupune, de asemenea, că se poate simți bine pentru ei. De asemenea, ei pot să se rostogolească pe un obiect pentru a ușura o mâncărime.

De ce câinii merg nebuni în zăpadă?

Dacă câinele dvs. este nou în zăpadă, nu este neobișnuit să le vedeți spontan într-un sprint incontrolabil cât mai curând pe care îl iau afară. Această izbucnire amețitoare de energie este a numit iubit și # 8220;Zoomies& # 8220;, sau mai științific, Perioadele de activitate aleatorie a aleatorilor, prin adorarea proprietarilor. Cu sosirea zăpezii, câinele dvs. are nevoie de o modalitate de a-și exprima entuziasmul, iar alerga este adesea cea mai bună modalitate de a face acest lucru!

Ea a sugerat, de asemenea, că câinii vor izbucni în aceste perioade de activitate aleatorii frecvente când vor să joace, dar nimeni nu se joacă cu ei. De asemenea, poate fi o modalitate pentru a încuraja alți câini sau proprietari, să joace împreună cu ei. Comportamentul similar este văzut în lupi atunci când încearcă să inițieze jocul, adăugând astfel un posibil element instinctiv la acest comportament îndrăzneț.

Câinele tău iubește zăpada la fel de mult ca tine. Dacă câinele dvs. se rostogolește în zăpadă, pot face acest lucru pentru motive de plăcere, explorare, instinctive sau pentru a ușura o mâncărime. Unele rase se bucură de iarnă mai mult decât altele. Aceste rase sunt în mod obișnuit dublu acoperite, crescute inițial pentru a lucra în climatele reci și tolerante la temperaturile de îngheț.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii le place să se rostogolească în zăpadă