Cât de mult ar trebui să vă așezați groomerul câinelui?

Tipping-your-groomer

Blocarea este un subiect care provoacă opinii puternice.

Unii oameni tind să sfideze liber și să predea câțiva dolari pentru instalatorii de cablu, purtătorii de poștă electronică, stilistii de păr și toată lumea între ele; alții sfat numai atunci când presiunile sociale le obligă să facă acest lucru.

Oamenii diferă, de asemenea, în cantitățile pe care le au. Unii se vor ridica dintr-un restaurant, aruncați câteva monede pe masă și ieșiți cu o conștiință clară. Alții aruncă un mic teanc de bani pliante și sunt fericiți să facă acest lucru.

prin giphy

Nu există autoritate centrală pentru eticheta de basculare, astfel încât majoritatea "regulilor" sunt de fapt mai bine descrise ca "sugestii."Există o mulțime de articole despre subiectul împrăștiat în jurul internetului, dar majoritatea pe care l-am găsit au fost auditori de groomers. Și puteți ghici unde coboară în această problemă.

Nu suntem groomers, deci Astăzi vom discuta în mod obiectiv opțiunile dvs. atunci când vine vorba de a vă înclina groomerul câine și ramificațiile alegerilor dvs.

Da sau nu: ar trebui să vă așezați groomerul de câine?

Pe scurt: Da, probabil că ar trebui să vă înfruntați groomerul, dar nu reușiți să faceți acest lucru, nu va duce la același tip de dispreț socială care ridică șoferul de livrare sau hairstylistul.

Să începem să explorăm problema, analizând tipurile de locuri de muncă pe care societatea a decis, în general, merită sfaturi:

  • Așteptați personalul
  • Cooks
  • Barmani
  • Drivere de livrare
  • Barbers și coafuri
  • Masaj terapeuti
  • Copilul de divertisment
  • Strippers

Fiecare dintre acestea are câteva lucruri în comun cu locul de muncă al lui Groomer. Ele sunt toate locurile de muncă care necesită o atenție finală de atenție personală, și satisfacția clientului este puternic corelată cu performanța lucrătorului.

De exemplu, tipul care vine să jongleze la petrecerea de ziua de naștere al copilului dvs. va oferi copiilor o atenție personalizată, iar jonglerul său de jonglerie și abilitățile de divertisment vor determina cât de distractiv au copiii. Deci, are sens perfect pentru a ajunge în buzunar și a arăta o recunoștință pentru un loc de muncă bine făcut.

Groomers îndeplinesc cu siguranță aceleași criterii: ele vă oferă aspectului lor mai mult sau mai puțin nedivizat, iar abilitățile și nivelul eforturilor lor vor determina în mare măsură rezultatul.

Mai departe, o slujbă a unui groomer implică un pic de risc (ca majoritatea Locuri de muncă care implică îngrijirea câinilor). Serverele - unul ar trebui să sperăm - rar suferă mușcături din clientele lor în timpul zilei de lucru; groomers primesc bit tot timpul. Și indiferent cât de tare barul, majoritatea barmanilor primesc noaptea fără a fi priviți de patronii lor. Groomers, pe de altă parte, se găsesc în mod obișnuit fiind folosiți ca o țintă tinkle.

Încă nu este convins? Luați în considerare acest lucru: Îți încredințezi groomerul cu viața, siguranța și bunăstarea puilor. Nu vrei ca cineva să fie acuzat de astfel de responsabilități fericit? Nu vrei ca ei să aștepte cu nerăbdare afacerea dvs?

Asta am crezut și eu.

basculantă-câine-groomer

Cât de mult ar trebui să vă sfărâmați groomerul?

Determinarea sumei adecvate pentru a afișa groomerul dvs. nu este ușor. Răspunsul simplu este de 15% -25%, la fel ca și cum ați dori să așteptați personalul sau driverele de livrare. Acest lucru este probabil potrivit în cele mai multe circumstanțe și este cu siguranță echitabil pentru a modifica valoarea vârfului ușor pe baza rezultatelor.

Dacă vă ridicați câinele și observați că groomerul a făcut o slujbă bună, dacă nu a făcut un pic mai mult decât a promis inițial, poate că ajustați vârful spre capătul de 15% al ​​spectrului. În schimb, este posibil să doriți să poniți 25% din factură sau mai mult dacă găsiți câinele dvs. sportând cea mai bună tunsoare pe care a primit-o vreodată.

De asemenea, este important să luați în considerare contribuția câinelui dvs. la sesiunea de îngrijire. Dacă câinele dvs. face lucrurile deosebit de dificile pe groomer, este probabil cel mai bine să succezi acest vârf un pic. De exemplu, dacă câinele dvs. Nips sau pees pe groomer, probabil merită un extra zece dolari sau așa - poate mult mai mult dacă mușcătura era deloc gravă.

Câinii mai în vârstă și mai grași prezintă, de asemenea, probleme speciale, deoarece rasele care necesită îngrijire elaborată, cum ar fi Bichon Frisde sau Poodles. Dacă Doo-ul câinelui dvs. este în mod special elaborat, probabil că este corect să adăugați un pic de bani în plus.

De asemenea, doriți să vă gândiți la provocări tu aduce la masă.

Ați nevoie de groomerul veniți mai devreme sau rămâneți târziu pentru a vă adapta programul? Vârful dvs. ar trebui să reflecte acest lucru. În mod similar, dacă vă arătați câinele dvs. arătând ca o mizerie murdară, groomerul dvs. va trebui să meargă mai sus și dincolo de a-l face să se uite la cel mai bun lucru, ceea ce probabil îl câștigă un pic mai mulți bani.

Tipping-your-groomer

Orice freebies groomerul tău aruncă calea dvs. ar trebui să se reflecte, de asemenea, în vârf. Cu toate acestea, este important să mergem pe linia fină între a arăta recunoștința îngrijitorului pentru a face ceva rapid și simplu gratuit și, în esență, angajarea în furtul și # 8212; Taxele suplimentare nu sunt întotdeauna groomers pentru a renunța.

Cum te duci să-ți pui groomerul de câine?

Vrei să te asiguri că vârful tău merge de fapt în buzunarul groomerului și nu este interceptat de degete lipicioase sau fără scrupule de-a lungul drumului. Aceasta înseamnă că ar trebui să încercați întotdeauna să puneți vârful direct în mâna groomerului.

De obicei, groomerul care a avut tendința la pooch-ul tău va aduce câinele tău să te întâlnească, și acesta este momentul să o faci. Doar asigurați-vă că vă prezentați cu cash în mână pentru a vă asigura că merge fără probleme.

Țineți minte, unele companii își interzic angajații să accepte sfaturi. Nu doriți să puneți groomerul într-o poziție incomodă, dar puteți face unul din cele trei lucruri în astfel de cazuri:

  • Puteți oferi oricum sfatul. Este decizia lui Groomer de a accepta sau de a scădea.
  • Săriți vârful pentru a respecta regulile.
  • Alunecați vârful ca o spion în mână un microfilm la un contact. Fi rece, omule. Fi rece.

Prima opțiune este probabil cea mai prudentă, dar de obicei merg cu a treia opțiune. Înțeleg de ce unele companii au adoptat politici fără sfaturi, dar doar pare rău în cazul groomers. În plus, este foarte distractiv să fii masacos pentru o cauză binevoitoare.

Desigur, Nu trebuie neapărat să vă sfărâmați groomerul Fiecare vizită - mai ales dacă folosiți întotdeauna același lucru. În schimb, le puteți schimba periodic. Veți dori totuși să faceți aceeași cantitate brută ca în mod normal, dar veți face acest lucru în mai puține bucăți mai mari.

Și tu? Cum vă simțiți în legătură cu înclinarea îngrijirii câinilor? Cât de mult vă tusei de obicei? Spuneți-ne gândurile despre problema în comentariile de mai jos. Sunt foarte interesat să văd opiniile variate despre această chestiune.

Dar, pentru moment, trebuie să încep în următorul meu articol: ar trebui să vă sfărâmați scriitorul preferat?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cât de mult ar trebui să vă așezați groomerul câinelui?