6 Moduri de a vă obosi câinele

Modalități de a vă plictisi câinele

Există multe cazuri în care ați dori ca câinele dvs. să fie la fel de calm și relaxat ca și când doriți oferindu-i o baie sau să o îngrijească sau chiar Scoaterea căpușelor OFF OFF a pielii sale. Indiferent de cât de mulți oameni vă spun să obțineți un câine care are niveluri de energie care imită îndeaproape, nu există întotdeauna nici o garanție că iubitul dvs. animal de companie va fi mai puțin activ decât tine. Deci, dacă aveți un câine care este o energie literalmente, aici sunt 6 moduri ușoare de a vă plictisi prietenul canin.

Play Fetch pe scări

Aceasta este o modalitate foarte unică de a utiliza energia fără limite a câinelui. Desigur, desigur, este că trebuie să căutați într-adevăr un loc sau o clădire care are scări în cazul în care casa dvs. nu are niciunul. Jocul de redare pe scări utilizează fascinația naturală a câinelui dvs. cu bile, precum și tendința sa înnăscută de a urmări. Stând în partea de sus a scărilor cu animalul dvs. de partea dvs., puteți rostogoli o minge colorată spre partea de jos a scărilor. Puteți comanda apoi animalul de companie pentru a merge "aduceți" mingea și vă întoarceți-l.

Câine joacă în jos pe scări

Doar plecând în jos și înapoi în josul scărilor va necesita o producție musculară extraordinară de la animalul dvs. de companie. Acest lucru ar trebui să-l plictisească cu ușurință. Fiți avertizați că, dacă animalul dvs. de companie are probleme comune, aceasta nu este adesea o idee bună, deoarece o singură mistreză poate duce la mai multe probleme musculo-scheletice, să nu mai vorbim de leziuni legate de cădere.

Merge la înot

Dacă aveți un animal de companie care are unele probleme cu articulațiile sale, totuși este încă plin de energie, ia-o pentru o înotă, deoarece acesta este unul dintre cele mai prietenoase exerciții pe care le puteți da. Deoarece animalul dvs. de companie este de fapt "plutitor", forța gravitației, deoarece trage pe corpul său este negată cumva de forța floitoare a apei. Puteți juca cu multe lucruri pe apă pentru a face acest lucru chiar mai distractiv.

În legătură cu o postare: Cele mai bune suplimente comune de câine

câine înot

Mulți fizioterapeuți veterinari recomandă, de fapt, înotul nu numai ca un exercițiu bun pentru câinii foarte activi, ci și ca tratament pentru acei câini care pot avea probleme existente cu sistemele lor musculo-scheletice. Când câinii "se desfășoară de fapt mai multă forță decât dacă se execută. Membrele lor vor trebui să se deplaseze împotriva tragerii produse de apă. Uită-te la ea ca o formă de rezistență sau de antrenament de forță pentru animalul dvs. de companie. Dar, deoarece efectul gravității este negat, este blând pe articulațiile lor.

În legătură cu o postare: Cele mai bune bazine de câine

Utilizați un pol de flirt

Unii oameni o numesc bastonul de flirt, dar, în realitate, este mai mult ca un pol de pescuit cu căptușit cu o atmosferă foarte atrăgătoare la sfârșit. Acest lucru este de fapt perfect pentru părinții de companie care pur și simplu nu pot renunța la telecomandă și să-și ridice fundul în afara canalelor lor. Ei pot minți toată ziua, lovind stickul lung până la și în fro. Câinele va fi difuzat după aderare la capătul liniei sau chiar la capătul stickului lung.

Câinii care se joacă cu frânghie

În funcție de cât de viguros vă mutați polul de flirt, puteți să vă plictisiți câinele în câteva minute. Lucrul este că, de fapt, jucați la tendința naturală a câinelui de a urmări prada. Pentru prietenul tău canin, atracția de la capătul polului este ca pradă care așteaptă doar să fie pusă.

Dați-le să trateze jucăriile de puzzle pentru câini

Știați că unii tratați jucăriile de distribuire pot fi de fapt mai eficiente atât în ​​timpul animalului dvs. de companie, cât și în îmbunătățirea concentrației și focalizării acestuia? De exemplu, dacă le dați un jucărie de distribuire, cum ar fi Kong Classic, de fapt le pregătești să lucreze pentru gustările lor. Ei își pot deschide drumul spre tratament, mușcă-l cu toată puterea lor, aruncați-l în jur și chiar a împins-o până când tratamentul iese din canistra. Ideea este că câinele dvs. va folosi toată energia pentru a prelua tratamentul din interiorul acestor jucării.

câine care se joacă cu jucărie puzzle

Există, de asemenea, jucării puzzle care sunt și mai complicate decât Kong Classic. Aceste jucării interactive sunt proiectate în primul rând pentru a utiliza energiile mentale ale câinelui pentru ao ajuta să se relaxeze și să se simtă mai calme. În plus, acestea Jucării interactive pentru câini poate ajuta la îmbunătățirea concentrației câinelui, care este unul dintre elementele cheie pentru a avea succes Canina de antrenament de ascultare.

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării puzzle pentru câini

Timp pentru a scoate frisbee

Copiii iubesc jucând cu Frisbee. Și de atunci Câinii iubesc să joace Fetch, Poate doriți să utilizați un Frisbee în loc de bilele obișnuite sau de stick. Îți îndeplinești două forme de exerciții în joc cu Frisbee. În primul rând, vă cereți câinelui dvs. să alerge după discul de zbor. În al doilea rând, veți dori să sari la fel de mare ca și ei pot să prindă discul care zboară cu gura în timp ce este încă în aer. Dar, desigur, acest lucru ia practică. Dar este sigur că va fi distractiv odată ce au luat talentul. Puteți chiar să vă cereți copiilor să joace Frisbee cu câinele dvs., astfel încât să puteți sta înapoi și să vă bucurați de acțiunea de pe lounge.

În legătură cu o postare: Cel mai bun câine Frisbee

câine care se joacă cu Frisbee

Timpuri distractive cu bule

Dacă nu aveți un Frisbee cu dvs. și tocmai ați amintit că ați cumpărat copilul dvs. un pistol bubble pentru ziua lui de naștere, puteți folosi acest lucru pentru a crea mai multe momente distractive cu animalul de companie de companie, încurajându-i, de asemenea, să alerge și să alunce după bule. Acestea sunt miniaturale bile pe care câinii le vor iubi cu "captura" și odată ce aceste "pop" vor trebui să-și schimbe imediat atenția asupra următoarei. Doar ca și jocul cu Frisbee, puteți să întrebați și copiii să facă acest lucru pentru dvs. și să vă ajutați să vă îmbunătățiți relația cu câinele dvs. de companie.

câine care se joacă cu bule

Există multe moduri în care puteți să vă obosiți cu ușurință câinele de companie. Poate că cel mai important este să găsești dorința de a conduce un stil de viață foarte activ, de asemenea. Dacă faceți exercițiul o parte din rutina zilnică, puteți implica animalul dvs. în aceste rutine. Asigurați-vă întotdeauna că activitatea pe care o veți efectua este în siguranță atât pentru dvs. cât și pentru animalul dvs. de companie.

În legătură cu o postare: Launcher automat cu bile

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 6 Moduri de a vă obosi câinele