Ar trebui să-mi duc câinele mai puțin în timpul iernii?

Ar trebui să-mi duc câinele mai puțin în timpul iernii?

Nu există nimic pe care câinele tău îi place mai bine decât o plimbare bună (cu excepția unei cochidoase, poate). Asta e tot Hunky-Dory într-o frumoasă zi de vară când poți ieși, purtând pantaloni scurți și sparge o transpirație bună, în timp ce avea o explozie cu câinele tău. Cu toate acestea, că nu pare ca atrăgătoare o perspectivă într-o zi de iarnă rece, cu tone de zăpadă pe pridvorul tău (că vei avea la lopată) și vântul care îți transformă nasul într-un ghemic. Acest lucru vă poate face să vă întrebați și # 8216;ar trebui să merg câinele mai puțin în timpul iernii?`

În astfel de condiții înghețate, fiecare proprietar de animale de companie se găsește că întreabă aceeași întrebare; Ar trebui să vă plimbați câinele mai puțin în timpul iernii? Este cu siguranță o propunere dificilă. Cu siguranță putem încerca să facem ca un câine de iarnă să meargă la fel de sigur și cât mai plăcut posibil. Să trecem prin unele măsuri și alternative pentru a vă asigura că acest lucru.

Ar trebui ca câinii să meargă în continuare în iarnă?

Câini de mers pe jos în vreme foarte rece coboară la o varietate de factori inclusiv vârsta câinelui, sănătatea, cât de rece este, iar contramăsurile pe care le puteți permite și le puteți oferi (e.G. Coats de câine, plimbare acoperită).

Plimbarea unui câine în vremea extremă rece este cu siguranță o provocare pentru ambele, tu și câinele tău. Riscul de a hipotermie, Frostbite, și Infecții ale tractului respirator atârnă ca o sabie peste cap. Acest lucru este chiar mai adevărat pentru câini cu staturi scurte, piele subțire și / sau condiții medicale preexistente. În mod similar, atât puii tineri, cât și câinii vârstnici se confruntă cu risc crescut.

Nu există nici un răspuns definitiv dacă ar trebui să mergeți pe un câine în timpul iernii. Cu toate acestea, un lucru este sigur. Nu poți să-ți păstrezi pooch-ul în interiorul perioadelor lungi de timp, fără să primească puțin groaznic. Chiar dacă puteți contracara aceste probleme, încă mai rămân unele pericole ascunse. Câinele dvs. poate merge pe substanțe chimice anti-zăpadă, cum ar fi etilen glicol (anti-îngheț), care, atunci când este lins, se poate dovedi a fi fatal. Chiar și pășunatul un pic de gheață pentru distracție poate duce la hipotermie în rasele vulnerabile.

Indiferent de aceste pericole, dacă câinele dvs. este un adult sănătos al unei rase mai tolerante la rece (E.G. Ciobănesc german, Saint Bernard, și Huskies), cu suficientă protecție împotriva frigului și umidității furnizate de dvs. în timp ce sunteți ținut pe o strânsă Leash, ar trebui să puteți merge la o scurtă plimbare. Este vorba despre modul în care îl descurci.

Care sunt unele alternative pentru a vă plimba câinele în timpul iernii?

Chiar dacă mergeți la o jogging cu câinele dvs. pare ca cea mai evidentă modalitate de a vă oferi pooch-ului o ieșire dificilă, există o mulțime de alternative atractive. Să discutăm câțiva dintre ei aici.

Fetch

Evident, acest joc clasic este prima alternativă care vine la mintea tuturor. Toți câinii iubesc să joace Fetch. Aruncați un obiect, de preferință o minge și câinele dvs. merge după el și îl aduce înapoi. Clătiți și repetați.

Ideal, Acest lucru ar trebui făcut într-un spațiu deschis, Poate o grădină sau o curte. Cu toate acestea, dacă aveți o cameră suficient de mare în casa dvs. sau într-un hol suficient de larg, acest joc poate fi ușor de jucat în interior. Cu toate acestea, câinele dvs. poate avea nevoie de o pregătire înainte de a învăța complet cum să joace Fetch. Mai mult decât atât, este posibil să fie necesar să aruncați un plus de câteva ori într-un spațiu interior limitat.

Distracție pe scări

Câinii sunt chasere prin instinct și le puteți da doar că alergând în sus și în jos pe scări cu ei după tine. Acest lucru îi va oferi o mare sursă de exercițiu și va activa mai multe articulații și grupuri musculare decât o plimbare simplă.

Desigur, trebuie evitată în cazurile în care Canina dvs. iubită este artritică, are displazie de șold sau alte afecțiuni medicale restrictive. Majoritatea câinilor ar iubi această activitate frenetică. Acesta va produce, de asemenea, o eliberare mai mare și mai rapidă a energiei decât plimbarea dvs. medie în jurul cartierului.

Această activitate vă va obține, de asemenea, un mic cardio și vă va salva câteva sală de gimnastică. La urma urmei, pierderea câtorva calorii nu doare.

Treadmill

Nu vrei Plimbați-vă câinele in iarna? Iată o intrare surpriză în această listă de alternative. Câine de alergare sunt un lucru real! La fel ca unii oameni au o banda de alergat la domiciliu când nu doresc sau nu pot ieși la plimbare sau la sala de gimnastică, doggies au, de asemenea, o astfel de facilitate.

Cu toate acestea, ei nu lucrează pentru tot felul de câini. Acele pooches cu probleme comune, artrită, sau vârsta înaintată este mai bună fără a utiliza banda de alergare. Pentru supelul mediu în stare bună de sănătate, este o mare alternativă pentru o plimbare într-o zi de iarnă.

Cu toate acestea, deoarece aceste mașini pot costa în jur de 1000 $, trebuie să aveți cercetarea dvs. înainte de a face o astfel de investiție.

Parcuri de câine de interior

La fel ca în cazul unor terenuri interioare și arene pentru o mulțime de sporturi umane ca tenis, există și parcuri de câine interior. Ei sunt o opțiune excelentă atunci când este prea rece pentru a vă plimba câinele. Parcurile de câine interioare oferă o varietate de activități concepute pentru a angaja câinii și proprietarii lor jucării, Cursuri și jocuri. Deși nu sunt obișnuite, dar ei câștigă popularitate.

Este posibil să trebuiască să conduceți destul de departe pentru a ajunge la unul, dar experiența a fost descrisă ca merită efortul. În cazul în care ceva, vă oferă o mare scuză pentru a ieși și într-o iarnă care este îndoită că vă înfruntați în canapeaua voastră.

Jocuri și puzzle-uri

Mirosul este cel mai recunoscut de simțurile unui câine. Câinii iubesc să miște lucrurile și puteți folosi acest lucru în avantajul dvs. prin înființarea de jocuri care folosesc acea capacitate. Mai degrabă decât să-i dai cina direct, poți ascunde tratamentul în jurul casei și faceți ca câțiva dvs. să lucreze pentru el. Aceasta este o formă minunată atât a exercițiilor fizice, cât și a exercițiilor fizice și vă va păstra pooch-ul angajat de ceva timp.

De asemenea, ați putea arunca în teaserele creierului ca puzzle-uri Puteți obține de la magazinul de animale de companie sau design-ul singur. De exemplu, ați putea pune împreună niște boluri vechi sau cupe împreună și plasați un tratament sub unul dintre ele. După aceea, puteți să le rotiți și să râdeți capul în timp ce câinele dvs. caută frenetic pentru cookie-ul.

Împreună cu acestea, puteți, de asemenea, să improvizați și să jucați alte jocuri. Chiar și o simplă remorcă de război poate fi destul de plăcută cu aceste ființe ferăcane mici. Indiferent, dacă vreți să ieșiți la o plimbare, aici este ceea ce trebuie să faceți.

Cum să-mi păstrez câinele în siguranță în timpul unei plimbări în timpul iernii?

Plimbarea unui câine în timpul iernii este o perspectivă descurajantă, dar cu protecție adecvată, puteți obține treaba. Cel mai important lucru este să-și mențină temperatura corpului de bază. Puneți întotdeauna pe a Câine rezistentă la umiditate pulover sau jachetă pe puii dvs., mai ales dacă este o rasă mai mică și mai puțin blană. Puteți folosi, de asemenea, cizme de câine sau cizme de zăpadă pentru caini pentru a-și proteja labele de la expunerea la substanțe chimice la rece, umiditate și potențial toxice. O ceară de picior de câine poate fi de asemenea utilizată la același capăt.

Utilizați o lecție strânsă cu a Hamul din față Pentru a minimiza tragerea. Nu permiteți câinelui dvs. să mănânce nici o zăpadă sau să se rătăcească în tufișuri. Un guler de câine cu condus sau o lanternă ar trebui să fie folosit pentru a vă face vizibile împrejurimile.

Încercați să ieșiți în timpul zilei, dacă puteți, pentru a evita cele mai reci ore. Verificați semnele de îngheț pe labele câinelui, nasul și coada când vă întoarceți acasă. Dacă ceva pare rece sau pal, obțineți câinele dvs. la un veterinar imediat. În cele din urmă, spălați-vă labele câinelui imediat după ce vă întoarceți. Folosind un seif de câini hidratant Pentru a evita, de asemenea, orice crăpătură este recomandată.

mers pe jos un câine în timpul iernii
Asigurați-vă că câinele este protejat când îl plimbați în timpul iernii.

Câini de mers pe jos în timpul iernii - FAQ

Oamenii iubesc câinii lor ca membrii familiei, iar plimbarea zilnică iau culorile unui ritual religios. Prin urmare, este vorba numai de proprietarii de câini să aibă îngrijorări cu privire la mersul pe jos câinii lor în timpul iernii. Unele dintre cele mai presante sunt adresate după cum urmează:

Cât de rece este prea rece pentru câinele dvs?

Ca o regulă de bază, dacă simțiți că este prea rece pentru ca tu să ieși afară, este probabil același lucru pentru câinele tău. Dacă este sub 0 ° F, niciun câine nu trebuie luat în afară pentru o plimbare. Câinii cu afecțiuni medicale sau vârste avansate ar trebui, de asemenea, păstrate în interior.

Cu toate acestea, Pouchele sănătoase se pot îndrepta spre o scurtă plimbare. Orice rase mediu sau mai mare cu mai multă toleranță pentru frig, cum ar fi Alaskan Malamute sau păstorul german, poate obține o plimbare de 30 de minute dacă temperatura este mai mare de 20 ° F. Rase mai mici cu pulovere sau jachete, de asemenea, pot ieși pentru o excursie de 15-20 minute.

Cum umbli un câine în timpul iernii?

Trebuie să Protejați-vă câinele de la rece și de umiditate. Pentru aceasta, puteți folosi jachete rezistente la umiditate și cizme de câine. Încercați să alegeți cele mai puțin răi ore ale zilei și să vă păstrați câinele de la îndepărtarea prea departe. Încercați să le împiedicați să mănânce orice zăpadă ca ceea ce poate aduce hipotermie în grabă.

Țineți întotdeauna un ochi pentru letargie, plâns, tremurând sau a încetinit respirația, deoarece acestea sunt simptomele hipotermiei. De asemenea, trebuie să verificați semnele de Frostbite când ajungeți acasă. Se prezintă ca zone reci și palide, de obicei pe labe, nas sau coadă. De preferință, evitați să vă plimbați pe câinele în afara iernii, în special cu temperatura care se încadrează sub 0 ° F.

Câinii au nevoie de mai puțin exerciții fizice în timpul iernii?

Câinii au nevoie de exerciții pe tot parcursul anului Dar în timpul iernii, ei par mai ales leneși și letargici. Acest lucru se datorează zilelor mai scurte de iarnă care provoacă producția de melatonină crescută.

Chiar dacă mergeți la o plimbare este dificilă și potențial periculoasă, nu înseamnă că vă lăsați câinele să stea în jurul casei toată ziua. Acest lucru poate duce la comportamente greșite și grumpuri generale. Un câine fericit este un câine activ. Aflați alte activități pentru exercițiile zilnice cum ar fi redarea preluării, remorcherul de război sau ascundeți și căutați. Puteți chiar să vă luați prietenul într-un parc de câine interior.

Deci, acolo ai! Linia de jos este că, dacă luați măsurile de siguranță potrivite, ar trebui să vă puteți lua câinele la o scurtă plimbare în timpul iernii. Cu toate acestea, rasele mai mici care nu sunt potrivite pentru vreme rece trebuie păstrate în interior dacă nu se simt ca să meargă la o plimbare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ar trebui să-mi duc câinele mai puțin în timpul iernii?