Puii din malinis belgian

Trei pui belinois de malinis într-un domeniu

Belagian Malinis este legată de atât Tervurenul Belgian, cât și de Sheepgogul belgian și este versiunea acoperită cu scurte a acestor canini de oaie. Rasele sunt atât de strâns legate de faptul că nu sunt neobișnuite să aibă un catelus acoperit cu mult într-o gunoi de alte cățeluși scurți. Ca adult, Malinoisul arată ca o dimensiune medie, cu o lumină scurtă acoperită Ciobănesc german, iar culoarea tipică bogată a stratului de mahon este combinată cu urechi negre și o mască neagră care acoperă fața.

Aceasta este încrezătoare Câine inteligentă, rezervat cu străini, dar afectuos și protector cu propriul său popor. El este ușor instruit și face cel mai bine atunci când a dat un loc de muncă de făcut. Versatilitatea rasei, rezistența, trainabilitatea și dorința de a lucra îl fac un candidat ideal pentru a lucra cu poliția și militarii. Cu toate acestea, Malinisul belgian poate fi, de asemenea, un minunat câine de companie în familii capabile să-și satisfacă exercițiile fizice și nevoile energetice. Și ei sunt foarte energie înaltă și poate fi condusă.

Ca și în cazul altor rase de ciobanesc, Malinois nu poate fi în măsură să curgă nevoia de a urmări. Le place să Chase Cars, iar joggerii și motocicliștii pot deveni ținte. Ei pot încerca să-i învețe pe copii prin bătăi la picioarele lor.

Greutatea și înălțimea umărului

  • 55-80 de lire sterline
  • 22-26 "înalte

Tipul și îngrijirea stratului

Atitudine / personalitate

Unii spun că "clingy" este o subestimare. Mary Hogan descrie suportul capului Malinois, văzută în prima mână și auzită descrisă de profilurile de rasă a câinelui Snobs. Mary spune: "Câinii doresc să aibă un contact atât de mult cu proprietarii lor, ei încearcă să se depună în proprietarii lor și să se sfârșească pe capul lor cu corpul lor în aer. Practic doresc să se târască în pielea proprietarului lor."Pentru un câine care cântărește până la 80 de kilograme, care poate fi o considerație!

  • Înclinată și poate duce la anxietate de separare
  • De protecţie
  • Afectuos
  • Foarte instruire
  • Îi place să urmărească mașini, biciclete și joggers

Probleme comune de sănătate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Puii din malinis belgian