Mod unic de a reduce anxietatea câinilor, un animal de companie psihic

un mod unic de a reduce anxietatea câinilor

Mod unic de a reduce anxietatea câinilor, un animal de companie psihic

Această femeie a numit un psihic pentru ajutor cu anxietatea severă a câinelui ei.

Nu toți psihicurile se specializează în animalele de companie, dar unul psihic, Maryam Fresh are a Podcast Totul despre animalele de companie și ajutând la problemele de comportament. Ea ajută toate tipurile de animale, nu doar câini. Ei și partenerul ei Cora Wittekind, un antrenor profesionist de câine răspunde la apeluri și ajută la o expertiză combinată a experienței de formare a câinilor supranatural și a lui Cora.

Nu a fost până când toate celelalte resurse au fost epuizate cum să-i ajute câinele, că a decis să ajungă la un psihic psihic. Finley, câinele, este o vizibilă și nu una dintre cele mai frecvente rase precum un retriever de aur. Când cărțile și informațiile online nu au făcut mai bine anxietatea de separare, este de înțeles de ce proprietarul Finley a fost dispus să fie deschis și să încerce o altă abordare.

Finley a sărit deja printr-o fereastră încercând să-i urmeze pe proprietar și să-i distrugă cutia. Era ca și cum Finley nu se va opri la nimic pentru a încerca să-l urmeze pe proprietarul ei să lucreze. Acest proprietar al lui Finley se simte ca și cum ar fi făcut ceva greșit în creșterea Finley. Psihologul a luat-o pe modul în care a fost structurată casa. Psihologul și-a dat seama că casa a fost pe un program strict. Când adulții ar pleca la muncă dimineața, Finley nu a mai rămas să nu știe ce să facă cu timpul ei.

Maryam a luat-o pe anxietatea de separare a câinelui, dar și-a dat seama că câinele avea nevoie de un scop. Este un câine de lucru prin natura naturii și acest câine avea nevoie de ceva de a face cu timpul. Cora a confirmat, de asemenea, acest lucru prin căutarea istoriei rasei care arată că au fost câini de vânătoare. Cora, care are peste 13 ani de experiență de antrenament, a ajutat proprietarul lui Finley să vină cu idei pentru a păstra Finley Intelectual stimulate și active fizic.

Cu o perspectivă psihică confirmată de expertiza lui Cora, proprietarul lui Finley sa simțit speranță că va ajunge la fundul problemei odată pentru totdeauna. I sa spus să pună un rucsac pe Finley în timp ce drumeții, creează jocuri unde ar găsi jucării în jurul casei și să-și dea antrenamentul de agilitate. Ea chiar a sugerat Herding Oi.

De asemenea, ei se concentrează pe schimbarea rutinei de dimineață care îi dădea anxietatea. Ei vor veni și vor merge cu ea într-o cameră diferită și au încercat să observe dacă vreuna dintre acțiunile lor de rutină de dimineață au făcut anxietate. Ei au crezut că ar putea fi la fel de simplă ca și ridicarea cheilor sau întoarcerea dușului. Poate că a fost miros de ouă sau cafea sau motorul mașinii începând. Ei au recomandat, de asemenea, o îngrijire a câinelui care ar oferi mai multă stimulare.

Unii câini, au explicat Cora, obține suficientă stimulare mentală și fizică, doar jucând în momentul în care câinii de lucru extrem de inteligenți sunt crescuți pentru a avea o utilizare mai semnificativă a timpului și energiei lor. Așa că a reafirmat proprietarul lui Finley că nu a făcut nimic rău, avea nevoie doar de o perspectivă suplimentară asupra liniei câinelui.

Sursa: http: // dogster.com / stil de viață / i-a-a-psihic-citit-meu-câine-la-help-cu-separare-separare-anxietate

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Mod unic de a reduce anxietatea câinilor, un animal de companie psihic