Cele mai bune 10 rase de câine pentru a călători cu

Cele mai bune 10 rase de câine pentru a călători cu

Dacă vă place animalele, poate fi un pic de inimă de a lăsa în urmă visele de călătorie în favoarea îngrijirii pentru puii voștri. Vestea bună este că nu mai trebuie să alegeți unul sau altul. Indiferent dacă sunteți în căutarea de a pleca în străinătate sau pur și simplu doriți o companie bună pe călătorii rutiere, există un câine pentru dvs. care vă va bucura de aventurile cât de mult veți face.

Mai jos, vorbim despre ce câini sunt cel mai potriviți pentru a călători cu cel mai bun prieten al lor - tu. Bineînțeles, o mulțime de acest lucru va coborî la preferințele personale și stilul dvs. de călătorie, deci nu uitați să verificați factorii care trebuie considerați a fi siguri că noul dvs. partener de călătorie va fi la fel de fericit ca tine.

În legătură cu o postare: Cele mai bune remorci de biciclete pentru câini

Bichon Frise

Bichon Frise

Ușor și confortabil în jurul oamenilor noi, Bichon Frise este un partener de călătorie fantastic. Ei sunt fericiți în spații mici și iubesc să fie în mod constant în jurul oamenilor lor, așa că lucrează strălucit în sferturi apropiate și sunt perfect fericiți drumeții sau călătoresc cu tine într-un avion. Ele sunt excepțional de bune cu bărci și sunt de fapt cunoscute ca niște câini de marinar fantastic.

În legătură cu o postare: Cel mai bun transportator de animale de companie aprobat de companie aeriană

De asemenea, este puțin probabil să vărsați sau să drool, care este la îndemână dacă doriți să vă păstrați depozitele atunci când călătoriți de la Camera Hotel la B & B. În ciuda stării lor mici, ele sunt, de asemenea, câini foarte rezistenți care se pot ocupa de temperatura schimbătoare, în timp ce rămâne încă fericită și foarte afectuoasă.

Ați putea dori, de asemenea: Gard de câine portabil pentru RV

Chihuahua

Chihuahua

În timp ce acești tipi nu sunt atât de dornici de imprevizibilitatea copiilor sau străinilor, sunt foarte mult un câine cu o singură persoană pe care îi place să-și petreacă tot timpul cu - făcându-i cel mai bun partener pentru aventurierii solo. Acești câini mici au bonusul de a fi foarte probabil să fie capabili să călătorească cu dvs. în cabină pe zboruri, de asemenea, nu sunt, de asemenea, consumatori masivi, care pot ușura sarcina pe excursii.

Chihuahuas nu sunt atât de mari cu exerciții excesive, dar sunt încă fericite să călătorească în jurul orașelor cu voi - făcându-i o mare potrivire în timpul călătoriilor rutiere europene.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Chihuahuas

Boston Terrier

Boston Terrier

Ca una dintre cele mai adaptabile rase, Boston Terrier este partenerul perfect de călătorie pentru o serie de aventuri - din călătorii simple din întreaga țară la zboruri de lungă durată către un climat diferit (doar asigurați-vă la abilitățile lor de respirație ca unele mai lupta cu nasul lor scurtat). Ele sunt hardoase, fericite și întotdeauna par pasionale de a fi în afara și despre prietenul lor de călătorie.

Acestea sunt afectuoase cu toată lumea, oarecum ușor de antrenat și sunt, de asemenea, incredibil de ușor de mire - aceste trăsături, combinate cu statura lor globală, fac din Boston Terrier o alegere de top când vine vorba de selectarea celei mai bune rase pentru a călători cu.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Boston Terriers

Jack Russell terrier

Jack Russell terrier

Mic, dar puternic, Jack Russell terrier este un om fericit-go-norocos care iubește să-și petreacă timpul cu omul său. Ele sunt surprinzător de energice pentru o astfel de mică rasă și poate fi un pic de livewire atunci când călătoriți, deci asigurați-vă că adăugați o mulțime de exerciții fizice oprește. Care a spus, aceasta face ca JRT cea mai bună alegere în călătorie Canine Companion Pentru acele tipuri aventuroase care doresc să ia o călătorie rutieră sau chiar să meargă pe drumeții mai lungi.

În legătură cu o postare: Dog alimente pentru Jack Russell

Labrador Retriever

Labrador Retriever

Unul dintre cei mai populari câini de familie din SUA, Labrador Retriever este o favorită fermă printre multe pentru a fi fericit-noroc și având doar cantitatea potrivită de energie pentru viața de familie. Acest lucru se traduce perfect atunci când vine vorba de a călători cu pooch-ul dvs., deoarece se pot ocupa de faptul că amândoi s-au întors în zilele mai calme, în timp ce țineți încă o rezistență decentă atunci când vine vorba de zile care necesită o mai mare efort.

Acești tipi ar putea să nu facă acest lucru atât de bine în timpul zborurilor, dar sunt minunate pentru călătoriile rutiere, deoarece pur și simplu doresc să fie în jurul familiei lor în orice moment. Dacă vărsare este o problemă, puteți opta întotdeauna pentru o rasă cu părul mai scurt și sunt, de asemenea, foarte ușor de antrenat, fiind atât inteligenți cât și dornici să vă rog.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru laboratoare

Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel

Un pui care este pus la dispoziție suprem, Cavalier King Charles Spaniel este perfect pentru călătoriile aeriene, deoarece este puțin probabil să devină subliniat de cerințele hectice ale securității și de verificarea acestor zboruri necesită. Ușor și social, ei se pot ocupa de faptul că sunt în jurul străinilor, fără a deveni copleșiți, în timp ce sunt încă confortabili și suficient de fericiți pentru a vă bucura mai mult cu dvs. dacă vă simțiți ca să mergeți solo sau poate că drumeții ocazional.

Acești băieți mici sunt, de asemenea, ușor instruiți, dar statura lor mică ar putea să nu fie cea mai bună pentru zilele foarte lungi, deoarece vor avea nevoie de opriri frecvente de odihnă pe tot parcursul zilei pentru a ține pasul cu dvs. în călătoria dvs.

Buldog francez

Buldog francez

Foarte mult un lapdog care vrea să fie în jurul oamenilor lor în mod constant, Bulldogii francezi sunt blânde, calme și fac pentru un mare partener de călătorie. De asemenea, sunt foarte leneși, ceea ce le face o alegere excelentă pentru călătorii mai lungi care pot provoca, de obicei, câini mai energici să devină un pic cam încurcat.

Veți fi, de asemenea, încântați să știți că sunt ușor de mire, deoarece este puțin probabil să vărsați și hainele lor sunt scurte, dar aproape de catifea - perfect pentru a vă strânge în sferturi strânse. Mai bine, sunt în mod surprinzător de ușor să se antreneze și pot fi destul de inteligenți, deși acest lucru vine de obicei cu o doză sănătoasă de răutate, deci va trebui să rămâneți fermi, încât veți fi corecți în călătorii dvs. pentru a le păstra în locul lor.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru câini pentru buldogii francezi

Dalmation

Dalmation

Cu o mulțime de rezistență și un demulator relaxat, Dalmații sunt tovarăși fantastici, oriunde doriți să mergeți în viață. Cel mai fericit când cu stăpânii lor, acești câini pot gestiona atât temperaturile reci, cât și cele fierbinți, fără a fi prea stresați și sunt foarte ușor de instruit datorită inteligenței lor ridicate.

Ar trebui să fiți conștienți de faptul că acești puii necesită o sumă echitabilă de socializare de la o vârstă fragedă înainte de a fi aruncați într-un oraș aglomerat, pentru a vă asigura că vor fi la fel de fericiți ca și în aventurile voastre.

Shih Tzu

Shih Tzu

Dacă nu veți face multe mile pe jos, a Shih Tzu este un câine confortabil, leneș, care face pentru un mare călător. Ele sunt drăguțe, liniștite și foarte dornice să-și placă proprietarii, în timp ce rămân prietenoși cu străini și alte animale care sunt ideale dacă sunteți în căutarea de a călători în jurul unui oraș aglomerat.

Fiți conștienți de faptul că creșterea lor îi face mai puțin potrivite pentru călătoriile în climatul mai cald, unde respirația poate deveni problematică pentru această rasă de jucărie. Ei necesită, de asemenea, un pic de îngrijire, aproximativ o zi în fiecare zi, pentru a se asigura că părul lor mai lung nu se află în cale și nu se vor vărsa peste tine și lucrurile tale.

În legătură cu o postare: Cel mai bun hrană pentru câini pentru Shih Tzu

Toy Poodle

Toy Poodle

Perfect pentru cei care suferă de alergii, deoarece acești câini au blană hipoalergenică, sunt, de asemenea, incredibil de adaptabili și fericiți atât în ​​casă, cât și pe drum, făcându-i companionul ideal pentru călătorii sporadice. Fiind mare atât cu copiii, cât și cu străinii, fiind suficient de departe pentru a prefera propria lor familie, ei sunt fericiți să fie luați destul de mult oriunde.

Ele sunt, de asemenea, foarte ușor de antrenat și varietatea de jucărie a pudezului este doar dimensiunea potrivită, prin faptul că pot gestiona atât plimbări decente, cât și zile laterie - făcându-le una dintre cele mai adaptabile rase și, prin urmare, tovarășul perfect de călătorie canin.

Factori care trebuie luați în considerare atunci când călătoriți cu câinii

  • mărimea

Bineînțeles, dimensiunea câinelui pe care îl călătoresc cu va afecta cât de plăcută vor fi excursii atât pentru dvs. cât și pentru Canine Companion. Câinii mai mici și rasele de jucărie sunt mai bune pentru călătoriile avionului, deoarece sunt mult mai probabil să fie acceptate pentru a călători în cabină - ceva care poate economisi o mulțime de stres pentru toată lumea.

Desigur, acest lucru nu înseamnă neapărat că câinii mai mari ar trebui să fie scrise complet. În funcție de locul în care călătoriți, uneori poate fi mai bine să optați pentru câini care au o mai mare energie și rezistență, mai ales atunci când se ia în considerare călătoria bazată pe aventuri care necesită mai multe drumeții, de exemplu.

  • Temperament

Fie că este mare sau mic, este important să luați în considerare personalitatea câinelui dvs. Dacă doriți să faceți o mulțime de călătoriile dvs. pe jos, este important să aduceți un câine energic cu o mulțime de rezistență, astfel încât noul dvs. animal de companie să nu devină stresat și bolnav.

Cu toate acestea, dacă călătoriile dvs. sunt mai multe despre stabilirea într-o zonă la un moment dat, câinii de lapte care necesită o mai mică stimulare fizică ar fi o alegere mai bună, deoarece aceste rase nu vor fi nagging pentru plimbări lungi atunci când sunteți mai interesat de vizitarea obiectivelor turistice. Astfel, există mai puțin stres pentru tine și un câine mai fericit care nu va fi condus amestecat de nebun de lipsa de mișcare.

În mod similar, dacă veți petrece o mulțime de timp în orașele ocupate, luați un câine care este obișnuit cu oamenii și fericit să rămână de partea voastră înseamnă că sunteți mai puțin probabil să aveți un câine care devine stresat de navete sau de a fi înconjurat de străini.

  • Îngrijirea

Din moment ce veți fi în clasamente apropiate cu câinele dvs. pentru o perioadă lungă de timp, merită să aruncăm o privire la cât de des veți avea nevoie să vă grăbiți poochia. Având un pui care este probabil să scape - în special în climatul mai cald - poate provoca dezastru dacă sunteți în căutarea unor călătorii rutiere, deoarece acea blană se va sfârși peste tot - patul tău, mâncarea ta, gura ta ... peste tot.

Alegerea unui câine care nu necesită atât de mult îngrijirea vă poate face călătoria cu atât mai ușoară, deci verificați obiceiurile de periere pe care le cere câinele dvs.

În legătură cu o postare: Cele mai bune corturi de câine

Câinii care călătoresc

Sfaturi pentru călătoria cu câinele dvs

Indiferent de rasa pe care o alegeți, fiind pregătită vă va face călătoriile cu cele mai plăcute, așa că citiți mai mult pentru a afla cele mai bune sfaturi pentru a călători cu puii dvs. și asigurați-vă că toate amintirile sunt pline de dragoste și bucurie (spre deosebire de câinele bolnav și catastrofe legate de blană).

  • Nu călătorește niciodată cu câinii care sunt bolnavi, răniți sau însărcinați
  • Dacă veți petrece o mulțime de timp departe de noul dvs. prieten de blană, ar putea fi cel mai bine să nu aduceți un câine deloc. Stați într-un hotel în timp ce vă aflați în afara raftingului de apă albă nu este la fel de distractiv pentru ei, deoarece ar fi pentru dvs.
  • Lucrați la formarea dvs. înainte de a vă lăsa - în special comenzile dvs. de "concediu", "Vino" și "așteptați", deoarece acestea pot opri lucrurile rele în melodiile lor înainte de a deveni o problemă.
  • A face o Numirea cu veterinarul dvs Înainte de a pleca, astfel încât să puteți da pupului dvs. o verificare bună și asigurați-vă că nu se află nimic în așteptare - gata să-și întoarcă capul urât al doilea pas pe gaz.
  • Nu uitați să aduceți o aprovizionare constantă a mâncării potrivite pe care stomacul puii dvs. este obișnuit. Schimbarea acestui drum prin călătorii dvs. poate duce la tulburări de stomac care se traduc în accidente și un câine stresat.
  • În mod ideal, puii dvs. va fi deja instruit, deoarece acest lucru poate face călătorii mult mai ușor. Dacă nu, încercați să aduceți unele asociații pozitive cu cutia, astfel încât câinele dvs. nu este prea nervos sau stresat.
  • Păstrați întotdeauna gulerul câinelui și eticheta - ar trebui să se întâmple cel mai rău, iar cățelul dvs. decide să ia o evadare mare, având o etichetă cu numărul dvs. gravat poate opri un scenariu rău înainte de a avea loc. În același sens, microcipurile sunt destul de importante - precum și o cerință legală în unele state și țări.
  • Aduceți o mulțime de jucării și jocuri pentru puii voștri. Mai ales dacă sunteți în căutarea de a efectua o călătorie rutieră, care poate deveni destul de plictisitoare pentru orice câine care nu-i place să-și scoată capul din fereastră timp de ore întregi.
  • Dacă călătoriți în mașină, aduceți o leșie concepută pentru a vă menține câinele în siguranță, ar trebui să apară un accident.
  • În cele din urmă, planul de baie pauze în avans. În afară de beneficiile evidente, este o scuză bună să se oprească, să joace unele jocuri întinde atât picioarele și companionul tău canin.

Postări asemănatoare: Cele mai bune cutii de câine, Cele mai bune jucării pentru câini, Cel mai bun câine tratează și Cele mai bune scaune pentru câini

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Ultimul ucigaș pentru curtea ta
Creșterea paturilor de câine
Alimentatoare automate de câine
Coșuri de câine pentru biciclete
Caiace pentru câini
Cărucioare de câine
Dog Backpack Carriers
Sticle de apă de câine
Coborâre de câine

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cele mai bune 10 rase de câine pentru a călători cu