Cum să vă antrenați cățelușul pentru plimbările cu mașina

Fată care se joacă cu vest Highland Terrier în spatele mașinii

Dacă puiul tău se teme de echitatie în mașină, poate fi un hassle de a călători cu ea, chiar să-l aducă pe comenzi. Unele pui aruncă se potrivesc, plâng și chiar se îmbolnăvește pe unitate. Aflați ce puteți face pentru a ușura aceste temeri, astfel încât noul dvs. câine va crește într-un tovarăș excelent de călătorie acasă și departe.

De ce pui urăsc mașinile

În timp ce unele animale de companie așteaptă cu nerăbdare plimbările cu mașina, este de înțeles de ce unii dezvoltă o teamă de aceste călătorii. Multe plimbări cu mașina ajung la medicul veterinar pentru vaccinări și termometre neplăcute la rece inserate în locuri incomod.

Poate doriți să vă mângâiați animalul înspăimântat, dar aveți grijă să nu imitați sunetele pe care câinele îl face. Când faci ceea ce crezi că sunt liniștitoare, sunete simpatice, poate suna la câinele tău ca propria sa plâns. Ați putea fi întăriți că sunt plimbări cu mașina incomod și înfricoșător, Chiar și pentru oameni, și dându-ți justificarea cățelușului pentru a continua agitația.

Ușurează temerile de călătorie

Asociați mașini cu experiență distractivă, fericită în loc de doar o excursie la veterinar. Acest proces, numit desensibilizare, ia răbdare și timp, dar funcționează dacă un acte de animale de companie speriat, bolnav sau doar hiper. Odată ce catelul dvs. realizează o plimbare cu mașina înseamnă lucruri minunate, va aștepta cu nerăbdare la fiecare călătorie.

Pentru un pup foarte înspăimântat, își pune casa de mâncare lângă mașină și lăsați-o să se bucure de o masă. După câteva zile când este folosit pentru asta, lăsați ușa mașinii deschise și hrăniți câinele pe scaunul din spate dacă vă simțiți confortabil cu asta. Între timpurile de hrană, aruncați tratamentele non-dezordonate pe ușa autovehiculului deschis pentru ca puștii să găsească.

Câinele dvs. ar trebui să învețe lucruri bune care se pot întâmpla când sunteți lângă mașină. Încercați să jucați un joc sau să faceți trucuri în vecinătatea mașinii. Dacă lăsați ușile mașinii deschise și câinele urcă, nu faceți o agitație mare, continuați jocul ca nu este mare lucru.

Asigurați-vă că mașina este parcată în siguranță, departe de stradă și cu frâna de parcare. Nu jucați niciodată jocuri pe stradă sau cu o mașină în mișcare.

Stați în mașină liniștită

Când mănâncă puiul sau altfel distras în scaunul din spate, intră pe scaunul din față în spatele volanului. Doar stai acolo pentru un timp ca nu este mare lucru, apoi ieși, așa că înțelege că nimic înfricoșător se întâmplă atunci când ești și în mașină. Faceți acest lucru pentru o zi.

A doua zi când sunteți în spatele volanului și mângâierea catelului tău tratează pe scaunul din spate, începeți mașina. Apoi opriți motorul și ieșiți fără să mergeți nicăieri. Faceți acest lucru de trei sau patru ori în timpul zilei până când animalul de companie o ia în considerare.

Luați (foarte) călătorii scurte

În cele din urmă, după ce începeți mașina, întoarceți mașina până la capătul drumului și opriți. Faceți acest lucru de două sau trei ori la rând, lăsând întotdeauna animalul după ce vă întoarceți. Dacă cârligele, pașii sau arată stres, S-ar putea să vă mișcați prea repede pentru asta. Procesul durează un timp, dar funcționează.

Continuați să măriți timpul auto prin incremente - o excursie în jurul blocului și apoi acasă, apoi o excursie la cel mai apropiat loc de distracție ca și parcul înainte de a se întoarce acasă. Du-te undeva știi că câinele tău se va bucura. Faceți ca fiecare călătorie cu mașina să fie optimă și pozitivă, astfel încât experiența face ca câinele să aștepte cu nerăbdare următoarea călătorie.

Cratează trenul în mașină

Este o idee bună Trenul de crate și să vă limitați catelul în timpul mașinii în mișcare. Un animal slab în interiorul mașinii poate fi periculos atât la animalul de companie, cât și la șofer. Investiți într-o centură de siguranță, barieră auto sau o canisa.

Probleme și comportament de verificare

Puii pot fi zdrobite prin implementarea airbag-urilor, deci păstrați-le pe bancheta din spate. Multe accidente s-au întâmplat atunci când un câine devine sub picioare, iar șoferul nu poate folosi frânele sau acceleratorul în mod corespunzător. Mai presus de toate, un câine pe scaunul din față este o distragere a atenției și trebuie să vă păstrați atenția asupra conducerii dvs.

Odată ce câinele dvs. este prea mare pentru a se potrivi într-o cutie de dimensiune a mașinii, luați în considerare instalarea unei bariere închise sau potriviți câinelui cu un ham, folosind centura de siguranță pentru siguranță. În timp ce câinele dvs. nu vă place acest lucru la început, este cel mai sigur lucru pe termen lung.

Prin asigurarea faptului că majoritatea călătoriilor dvs. auto sunt destinațiilor pe care le va bucura câinele dvs., puteți ușura treptat temerile câinelui dvs. Cu persistență, puteți avea un animal de companie care nu numai că tolerează călătile auto, dar așteaptă cu nerăbdare acestora.

Urmăriți acum: tot ce trebuie să știți despre cățeluși

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă antrenați cățelușul pentru plimbările cu mașina