Revizuire: transportatorul de câini mici wpet

Unul dintre cele mai mari beneficii ale deținerii Un câine mic are capacitatea de a călători cu ușurință cu poochia ta. Un transportator de animale de companie pentru câini este cel mai simplu mod de a vă da puști împreună cu dvs. pe avioane, trenuri și în propriul vehicul.

Unii dintre acești purtători de câini sunt foarte scumpi, în timp ce alții, ca acesta Wopet, sunt destul de accesibile pentru părinții de companie pe un buget. Dar un preț mai accesibil înseamnă un produs de calitate mai ieftin? Eu ăla o revizuire a transportatorului câinilor moale, voi discuta despre avantajele și dezavantajele sale în detaliu.

WPET Small-lider Small Carrier ReviewPentru a începe, trebuie să spun că am fost surprins de calitatea acestui transportator de câini mic pentru prețul pe care îl costă în comparație cu mulți alți transportatori de animale de companie. Cu toate acestea, nu este fără defectele sale.

Când alegeți un transportator de câini, trebuie să vă bazați selecția cu privire la nevoile animalului dvs. de companie și călătoria pe care o veți face. Trebuie să vă asigurați că oricare dintre transportatorul pe care îl alegeți este confortabil pentru dvs. și câinele dvs.

De asemenea, trebuie să vă asigurați că transportatorul dvs. este aprobat pentru modul de călătorie pe care îl veți lua. Dacă mergeți cu mașina, asigurați-vă că transportatorul poate fi asigurat corespunzător într-un vehicul. Dacă veți lua un avion, un tren sau un autobuz, asigurați-vă că transportatorul pe care îl alegeți se potrivește cu reglementările pentru modul dvs. de călătorie.

LEGATE DE: 5 cele mai bune cauciuc de călătorie pentru călătorii lungi

WPET Small-lider Small Carrier Review

WPET Carrier de câini mici

Acest prim lucru pe care îl veți observa despre acest transportator este că este mult mai ieftin decât cele mai multe produse similare. Puteți să-l luați pe Amazon pentru doar 32 de dolari. Bineînțeles, am fost sceptic cu privire la calitatea la început, din cauza prețului. Cu toate acestea, am fost plăcut surprins de calitate.

Cu siguranță nu este partea de sus a liniei, dar este bine făcută și cusătura este durabilă. Are toate facilitățile unui transportator de câini mai scumpe, dar puteți vedea cu siguranță de ce nu costă atât de mult. De exemplu, vine cu un tampon moale pentru a-ți păstra câinele confortabil în timp ce el în interiorul transportatorului, dar este foarte subțire și nu va oferi nici un sprijin FIDO.

După cum menționez în videoclipul meu, compania declară că acest transportator de câini moi este compatibil cu compania aeriană, dar totuși doriți să fiți precauți. Înainte de a cumpăra acest lucru sau orice alt transportator, pentru a vă lua animalul pe un avion, verificați reglementările companiei aeriene intenționați să zburați cu. Aceste reglementări se schimbă tot timpul și, din păcate, doar pentru că o companie spune că produsul lor este conform, nu înseamnă întotdeauna că este.

LEGATE DE: Flying cu câini - Lăzi de câini aprobate de companie și transportatori

WPET Carrier de câini mici

Puteți vedea că acest purtător de câine este echipat cu un mâner scurt, precum și o curea de bagaje mai lungă, care este ușor de reglabilă.

De asemenea, are panouri de plasă pe trei laturi pentru ventilație. Puteți accesa câinele dvs. prin partea de sus a transportatorului sau a frontului. Așa cum vă arăt în videoclipul meu, ambele deschise foarte ușor printr-un fermoar durabil.

Dimensiunile exacte ale transportatorului sunt de 41 cm x 28 cm x 28 cm.

Se îndoaie cu ușurință pentru depozitare, care este un bonus frumos dacă nu o veți folosi foarte mult. Aceasta este, de asemenea, a Beneficitați că transportatorii moi au fost supuși transportatorilor grei.

Acest suport mic de câini din WPET este, de asemenea, echipat cu o etichetă de bagaje care are spațiu pentru numele dvs., adresa, numărul de telefon și alte informații importante.

În videoclipul meu vă arăt, de asemenea, cele trei buzunare mici și un buzunar mic cu fermoar pe marginea transportatorului. Ele sunt minunate pentru deplasarea de-a lungul câinelui tău esențiale, ca o lesa sau trateaza, dar sunt foarte mici. Cu siguranță salvează necazul de a avea de gând să facă în jur Crăciunul tău de câine moale oriunde mergi. Nu intenționați să vă puneți toate lucrurile de companie ale lui Canine.

Pentru preț, într-adevăr nu veți găsi un transportator mai bun pentru animalele de companie, dar Nu aș recomanda-o proprietarilor de câini care călătoresc frecvent cu puii lor. Acest transportator nu oferă stabilitatea că veți obține de la produse similare de o calitate mai bună. În fotografiile mele puteți vedea că o parte a transportatorului nu se ridică drept.

Dacă călătoriți doar cu câinele dvs. pentru călătorii scurte sau nu călătoriți frecvent, ați putea face cu siguranță această lucrare de transport moale, dar veți dori să găsiți un transportator cu o dezosare mai robustă dacă veți călători mult distanța sau dacă călătoriți frecvent cu câinele.

REVIZUIRE: Pătură originală de călătorie pentru câini

Rezumatul transportatorului de câini mici de la WPET Revizuire

Pro:

  • 2 Accesați ușile pentru a vă face ca câinele să vă fie simplu
  • Echipat cu un mâner scurt și o curea de bagaje reglabilă
  • Include un covor moale, subțire pentru confortul câinelui tău
  • Pretinde că sunt conforme cu reglementările aeriene, dar ar trebui să verificați în continuare înainte
  • Mult mai puțin costisitoare decât multe produse similare

Contra:

  • PAD inclus este foarte subțire
  • Panoul de ochiuri este doar pe trei laturi
  • Dezamăgirea nu este foarte robustă

Acum este rândul tău să revizuiască transportatorul de câini mici de la WPET

Ați încercat transportatorul de câini mici de la WPET sau un produs similar? Mi-ar plăcea să vă aud revizuirea personală. Spuneți-ne cum utilizați transportatorul și cât de frecvent călătoriți.

Nu uitați să împărtășiți imagini ale lui Fido, bucurându-vă de transportatorul său. Puteți să vă împărtășiți recenzia în comentariile de mai jos și să vă amintiți să ne urmați pe social media pentru a obține toate informațiile despre cele mai recente recenzii ale produselor.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: transportatorul de câini mici wpet