Pungi de călătorie pentru câini: cum să alegeți unul potrivit

Cum de a alege cele mai bune pungi de călătorie câine

Unul dintre lucrurile minunate despre câini comparativ cu alte animale de companie este portabilitatea lor. Nu numai că le puteți scoate pentru o alergare, dar iubesc să călătorească în mașini! Uneori, călătoria cu animalul dvs. de companie necesită mai mult decât o leșie sau o centură de siguranță. Indiferent dacă PET dvs. nu este construit pentru o plimbare lungă sau aranjamentele dvs. de călătorie necesită asigurarea animalului dvs. de companie, Pungi de călătorie pentru câini sunt o bază bună a oricărei colecții de furnizare a animalelor de companie.

Alegerea sacului Doggy Doggy este mai complicată decât credeți, iar căutarea poate fi la fel de distractivă ca cumpărăturile pentru o pungă sau un rucsac nou de câine. Pungile de călătorie pentru câini vin într-o gamă largă de culori și stiluri. Unii provin chiar de la etichetele de designer.

Primul lucru pe care îl veți dori să vă gândiți când începeți vânătoarea dvs. este ceea ce intenționați să utilizați sacul de călătorie. Căutarea dvs. va fi diferită dacă sunteți în căutarea unui transportator pentru călătorii rapide la veterinar sau o pungă de zi cu zi pentru a vă împiedica Chihuahua în timp ce voi doi alergați în jurul orașului.

LEGATE DE: 4 sfaturi esențiale pentru a călători cu câini care îi vor păstra în siguranță

Pungi de călătorie pentru câini: cum să alegeți unul potrivit

Pungi de călătorie pentru câini - cum să alegeți unul potrivit

Ce tip de sac de călătorie câine vrei?

Pungile de călătorie pentru câini vin în multe stiluri diferite și trebuie să vă asigurați că alegeți unul care vă convine. Mesagerul corpului încrucișat sau pungile de duffel sunt excelente pentru a purta o mulțime de greutate, deci sunt ideale atunci când aveți un câine mai mare - sau o mulțime de ele! Ei atârnă de partea corpului tău, astfel încât să puteți înmuia cu ușurință.

Cu toate acestea, acest design special înseamnă că greutatea nu este distribuită uniform și poate să nu fie cea mai bună alegere dacă aveți probleme de spate, șold sau umăr. Ele pot fi greoaie dacă faceți drumeții sau explorați mare în aer liber de asemenea.

Dacă vă place să aveți câinele dvs. de-a lungul când ieșiți la cumpărături sau drumeții, și ea este suficient de mică pentru a purta, ați putea dori să faceți cumpărături pentru un transportator de câine mai degrabă ca o pungă sau un pachet. Sunt disponibile un număr justificat de modele diferite. Selecția pe care o faceți va depinde de cât de greu este câinele dvs. și cât de intensivă vor fi activitățile dvs.

LEGATE DE: Rucsaci pentru a transporta câini: Cum să-ți aduci câinele mic peste tot

Stilurile de rucsac distribuie greutatea mai uniform, deși umerii și spatele dvs. va lua greutatea. Rucsacurile sunt mai ușor de transportat dacă călătoriți pe distanțe lungi pe jos sau dacă Drumeții, Pe măsură ce vă părăsesc mâinile libere.

Ele sunt, de asemenea, mai compacte în comparație cu stilurile de mesagerie, făcându-le o alegere bună dacă veți zbura sau veți lua transportul public. Cu toate acestea, va trebui să opriți și să scoateți rucsacul dacă trebuie să recuperați nimic din ea și forma lor înseamnă că elementele pot ajunge în sus îngropate în partea de jos.

Stiluri de tote și serviete facilitează preluarea echipamentului Doggy`s. Stilul lor ușor le face ideale pentru excursii cu mașina sau vor vizita rudele, dar pot fi ciudate pentru a transporta perioade mai lungi de timp.

Multe pungi de călătorie câine vin ca kituri și includ mâncăruri ușoare și sticle de apă.

LEGATE DE: Beneficiile unui transportator de câini și de ce îmi place a mea

Pungi de călătorie pentru câini - Cum de a alege dreptul 3

Dacă câinele dvs. va ocupa doar noul său transportator atunci când este timpul să mergem la medic, veți dori ceva robust cu o mulțime de ventilație. Chiar dacă unele veterine vă vor permite să vă aduceți câinele in lesa, Este important să aveți un transportator în cazul în care animalul dvs. devine rănit sau este prea bolnav pentru a vă deplasa pe cont propriu.

Câinii răniți pot fi, de asemenea, periculoși, în special în jurul altor câini. Din acest motiv, ar putea fi înțelept să vă limitați la un transportator, chiar dacă ea este în mod normal bine comportată. Niciodată nu știi ce un câine bolnav sau rănit poate vedea ca o amenințare - în acest caz, este mai bine să fii sigur decât să-ți pare rău.

Pungi de călătorie pentru câini care funcționează bine pentru vizitele VET pot fi făcute din material rigid sau țesături. Puteți găsi chiar și unele care se îndoaie pentru depozitare și pop deschis ca un cort când sunteți gata să vă puneți câinele înăuntru.

Calități importante de căutat sunt găuri de ventilație sau ecrane pe toate cele patru laturi, un zăvor puternic sau un fermoar care va păstra ușa sigură și portabilitate.

Dacă aveți o rasă mai grea, poate doriți să alegeți ceva echipat cu roți. Puteți cere veterinarului ce tip de purtător preferă să aduci. Chiar dacă biroul nu are o preferință, ei pot să recomande câteva modele bune.

Pungi de călătorie pentru câini - cum să alegeți unul potrivitPreț

După ce ați redus căutarea dvs. la tipul de sac sau purtător dorit, următorul filtru de utilizat este prețul. Ce vrei să cheltuiți pe noul satchel? Trebuie să vă asigurați că faceți cumpărături numai pentru pungi de călătorie pentru câini care se potrivesc în cadrul bugetului dvs.

Căutarea Amazonului, puteți găsi unele de 12 $ și altele la fel de mari ca 700 $. Prețul nu ar trebui să fie singurul dvs. factor de decizie, dar cu o gamă la fel de largă ca aceasta, cu siguranță trebuie să fie o preocupare. Rețineți că în majoritatea cazurilor, cu atât mai mult cheltuiți punga de calitate mai bună pe care o veți obține.

Cheltuielile mai multe vă vor aduce, de obicei, unii caracteristici unice de asemenea. Unele pungi de călătorie câine au găuri pentru picioare pentru ca pooch-ul tău să-și pună labele și alții au doar deschideri pentru cap. Veți cheltui mai mulți bani pentru caracteristicile de siguranță și confortul.

Nu vă mulțumiți pentru cea mai ieftină pungă pe care o puteți găsi, asigurați-vă că găsiți unul care se potrivește cu bugetul dvs. și vă satisface nevoile.

LEGATE DE: 5 cele mai bune paturi de câine ieftine sub 20 de dolari

Calitate

Pungi de călătorie pentru câini - cum să alegeți unul potrivitUn alt criteriu important pentru selectarea celei mai bune pungi de călătorie câine este calitatea sacului. Un preț ieftin este minunat, dar de obicei obțineți ceea ce plătiți pentru.

Fiți atenți la materialul pe care îl face. Orice pungă pe care o alegeți trebuie făcută din țesături puternice care nu au prea mult. Nu veți dori să vă întindeți după doar câteva călătorii.

De asemenea, trebuie să verificați cusăturile pentru cusătura dublă și să aveți grijă de fire libere. Chiar și o pungă din țesătură groasă se poate despărți dacă cusăturile nu sunt sigure. Va trebui să vă gândiți dacă doriți să aveți o pungă pentru viață sau dacă este necesar numai pentru unul sau două călătorii. Dacă sunteți în căutarea unei pungi de călătorie care va dura câinele dvs. mulți ani, trebuie să alegeți una de înaltă calitate, realizată dintr-un material puternic și rezistent.

De asemenea, veți dori să luați în considerare tipul de închidere pe care o are sacul. Zipperurile de înaltă calitate sunt, de obicei, cele mai bune, deoarece închiderile magnetice sau velcro nu sunt potrivite pentru un pooch inteligent și peckish! Compartimentele interne ar trebui să se închidă în siguranță, astfel încât toate dvs Lucrurile Doggy Nu vărsați dacă sacul este aruncat sau răsturnat în călătoria dvs.

Fermoarurile cu fermoar sunt o altă caracteristică importantă pentru a căuta. Unii câini inteligenți își pot da seama cum să lucreze o închidere cu fermoar prin împingerea la deschidere suficient pentru a glisa fermoarul înapoi.

La fel de drăguț ca un sac roz, rhinestoned, ar putea fi sac de designer, nu va rămâne drăguț pentru mult timp dacă nu este lavabil.

Pungi de călătorie pentru câini - cum să alegeți dreptul 1Orice material pe care se produce sacul trebuie să fie rezistent la pată și fie că spălat mașina sau ușor de șters cu o cârpă umedă.

Chiar și cei mai buni câini pot face greșeli pentru că se sperie sau distrag.

Examinarea potențială a sacului de călătorie pentru câini în persoană va fi cel mai bun pariu, astfel încât să puteți verifica cusătura, țesătura și greutatea. De asemenea, ar trebui să încercați sacul și să vă asigurați că este confortabil. Dacă faceți cumpărături într-un magazin care vă permite să vă aduceți câinele, să vedeți dacă puteți încerca, de asemenea.

Asigurați-vă că câinele dvs. poate vedea și nu este nimic de blocat respirația sau circulația ei. De asemenea, luați în considerare modul în care este predispus ca câinele dvs. să mestece. Dacă aveți un câine care îi place să mănânce pe pantofi sau de mână, șansele vor dori să-și scufunde dinții în noul ei purtător. Vedeți că sacul este suficient de durabil pentru a face față câtorva urme dinte, fie că nu poate ajunge ceva masticabil.

Dacă este nepractic să încerci pungi în persoană și căutați unul dintr-o sursă online, utilizați specificațiile produsului pentru a vă informa decizia. Această secțiune ar trebui să vă dea dimensiuni și materiale. Verificați, de asemenea, comentariile clientului.

În timp ce descrierea produsului furnizată de vânzător poate încerca să vă convingă că tocmai ați găsit cea mai bună pungă din lume, un rating de două stele ar trebui să ridice niște steaguri roșii. Vedeți dacă puteți descoperi orice comunitate între comentariile care indică o caracteristică slabă sau un punct puternic, produsul poate avea.

LEGATE DE: Rucsac purtător de câini sau sling transportator? Este o chestiune de confort

Unde și cum veți folosi o pungi de călătorie pentru câini?

Pungi de călătorie pentru câini - cum să alegeți unul potrivit

Un alt lucru de luat în considerare este destinația dvs. Dacă mergeți pe drumeții sau în pădure, există mai multe șanse că sacul de călătorie va deveni noroios, plouat și, înmugat de ramuri și pietre. Va trebui să alegeți unul dur, rezistent la apă și lavabil.

Alternativ, dacă dumneavoastră și câinele dvs. sunt la o destinație fierbinte, doriți să alegeți o pungă ușoară și făcută dintr-un material respirabil, astfel încât să nu fiți prea cald și deranjați. Punga pe care o alegeți depinde și de cât timp veți călători. Dacă vă aflați într-o călătorie mai lungă, veți avea mult mai mult pentru a purta și aveți nevoie de o pungă mai mare.

Indiferent dacă decizia finală este Canine Couture sau o pungă mai economică Pooch Asigurați-vă că vă introduceți câinele către noul ei purtător treptat. Pune-l pentru ea să se miște. Poate să o pună în interiorul ei și să o încurajeze cu laudă și trata.

Apoi, faceți o plimbare sau două în jurul blocului pentru a testa sacul pentru confort înainte de a merge într-o călătorie mai lungă. Când sunteți gata să mergeți împreună în jurul cartierului, stați câteva elemente într-un buzunar lateral. Poate fi util să aveți sanitizer de mână, bagajele Doggie Pick-up, o sticlă de apă proaspătă, o lesa și câteva tratamente împreună cu tine.

Citiți următorul: Backpacking cu câini - Sfaturi și trucuri esențiale

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pungi de călătorie pentru câini: cum să alegeți unul potrivit