Aceasta este ceea ce face cea mai bună cutie de companie pentru câinele dvs. Specific

Deci, ați decis în cele din urmă să obțineți singur, un câine, dar cu această responsabilitate vine o mulțime de timp petrecut gousebreking. În ultimii ani, câinii de antrenament cu Crate a fost o modalitate foarte populară de a vă antrena câinele. Va trebui să găsiți cel mai bun crate de companie Pentru nevoile specifice ale puilor, iar acest articol vă va duce prin ceea ce trebuie să știți despre cutii de câini.

Crăciunul de câine sunt una dintre cele mai utile consumabile de câine. Canini iubesc un spațiu unde pot merge atunci când lucrurile vor fi prea mult. Îi place să aibă un loc sigur unde știu că nimeni nu le va deranja. Aici se produce o cutie de animale de companie la îndemână.

Nu toți câinii sunt aceiași și asta merge pentru diferitele cutii de companie. Poate fi confuz să aleagă Crăciun drept Pentru câinele dvs., mai ales pentru că există atât de multe tipuri diferite de cutii de companie. Pentru mai multe detalii despre diferențele dintre toate curelele de câine, Citiți acest articol.

Ceea ce face cea mai bună cutie de companie pentru câinele dvs. specificNici o cutie de câine nu este perfectă pentru toți câinii.

Mulți factori trebuie să fie luați în considerare la alegerea celui mai bun crate de companie pentru câini și în special caninul dvs. specific. Câini mari, mici, tineri, bătrâni - toate aceste aspecte trebuie luate în considerare atunci când alegeți și cumpărați o nouă cutie de câini.

Stilul tău de viață al câinelui trebuie, de asemenea, să fie luat în considerare. Veți călători cu câinele dvs. sau veți fi cutia de companie numai pentru casă? Locuiți într-o casă sau un apartament? Va fi această cusătură pentru în aer liber, în interior sau ambele? Este casa dvs. de catelus instruit sau nu încă?

Găsirea celei mai bune crate pentru animale pentru câini ar putea părea o problemă de matematică pentru unii, dar dacă știi ce să caute că ești deja la jumătatea drumului. Lăsați mai adânc în asta.

Clasament: Top 50 cele mai bune cutii de caine din toate timpurile

Aceasta este ceea ce face cel mai bun crate pentru animale pentru câini
(și puiul dvs. specific)

Aceasta este ceea ce face cea mai bună cutie de companie pentru câinele dvs. specific

1. Luați în considerare haina câinelui

Anumite rase, cum ar fi Husky și Chow, au haine dense, groase. Aceasta înseamnă că pot supraîncălzi foarte repede. Când cumpărați o cutie pentru câini cu haine grele, asigurați-vă că este făcută din sârmă, astfel încât aerul poate circula cu ușurință.

Va face cainele dvs. să se simtă mult mai confortabil și să se bucure de petrecerea timpului în cutia lui. Doar nu lăsați-o undeva unde soarele va ajunge în cele din urmă la el. Asigurați-vă că este o zonă rece în care aerul călătorește prin cameră.

Puteți cumpăra o cutie mare cu un divizor pe care îl puteți folosi, deoarece catelul dvs. crește mai mare și are nevoie de mai mult spațiu. O mulțime de opțiuni de cutie de companie sunt realizate din sârmă metalică puternică și pot fi ușor stocate atunci când nu sunt utilizate. Cele mai multe vin cu o tavă de pardoseală detașabilă, care este foarte ușor de curățat.

RECOMANDAT: Top 5 cele mai bune cutii de caini metalice

2. Distructiv și de scăpare câini de artist

Câțiva proprietari au câini care doresc să mestece totul în calea lor, iar câțiva chiar știu cum să scape de o cutie.

Acesta este locul în care Crăciun greu de datorie vine la îndemână. Ele sunt, în principiu, indestructibile (cu excepția cazului în care le conduceți peste ele) și vă pot păstra prietenul tău de la Havoc atunci când nu sunteți în jur.

Știind că câinele tău nu poate ieși și rănit el însuși este un lucru reconfortant atunci când ești ocupat în altă parte. Ele sunt, de asemenea, perfecte pentru călătorie, mai ales dacă tu și câinele tău sunt jetsetre.

3. Mici câini nedistructivi

O cutie moale este perfectă pentru Yorkie sau Pomerania, care nu-și mestecă drumul prin viață (cățelușii încă mestecă, indiferent de dimensiunea lor). Este ușor și perfect pentru a fi folosit atunci când călătoriți într-o mașină sau chiar atunci când mergeți la un picnic.

Acesta este un alt tip de cutie de animale de companie care este ușor de îndoit și de a stoca atunci când nu este utilizat.

Cutia moale, nu trebuie să fie utilizată cu câini distructivi, veți veni acasă la o cutie și acasă mărunțită. Deci, asigurați-vă că ați cumpărat unul pe care câinele dvs. este trecut de etapa de mestecat și mai degrabă se bucură de o așezare pentru un pui de somn.

UITA-TE LA ASTA: Cum de a alege Crate Dog Dog Dog (Video)

Cum să alegeți o cutie de câini

4. Crate pentru iubitorii den

Cutia de plastic este cea mai bună cutie de animale pentru acei câini care se bucură de napping sub masă sau găsind un loc într-un colț, unde pot avea pace și liniște.

Este, de asemenea, o cutie dificilă pentru a scăpa de mai ales dacă îl cumpărați cu o dimensiune mai mare decât nevoile dvs. de câine. Există diferite culori disponibile și este minunat pentru călătorii cu avionul.

Deci, dacă sunteți destul de norocoși să aveți un prieten cu patru picioare, aceasta este o mare opțiune. Cu siguranta o bucatarie mare in jur daca ai un pui care se bucura de a dormi si sa se simte in siguranta.

5. Crate pentru câinii adulți

Aceasta este ceea ce face cea mai bună cutie de companie pentru câinele dvs. specificCând alegeți o cutie pentru un câine adult care este deja pregătit de casă, puteți permite un spațiu suplimentar suplimentar pentru confort.

El Nu va fi olita în cutie pentru că el știe deja că o face în aer liber sau pe Puppy Pee Pads. În acest caz, puteți alege o cutie care este mult mai confortabilă și mai iertătoare, în loc de unul folosit pentru instruire.

6. Cutia de companie de călătorie

Când achiziționați cea mai bună cutie de animale de companie pentru călătorie, amintiți-vă să vă asigurați că există suficient spațiu pentru ca câinele dvs. să se ridice și să se întoarcă. Părțile sale nu ar trebui să atingă cutia și capul ar trebui să aibă spațiu pentru a se deplasa în jurul. Amintiți-vă să adăugați și un spațiu pentru coada lui, nu doriți o coadă crociată atunci când vă aterizați.

De asemenea, nu doriți să cumpărați o cutie care este prea confortabilă, nici prea mare. Dacă este prea mic, câinele va fi inconfortabil și va avea un zbor teribil. Dacă există prea mult spațiu, câinele va flop și ar putea fi rănit. Asigurați-vă că dimensiunile sunt corecte înainte de a vă îmbarca într-o călătorie cu cel mai bun prieten.

LEGATE DE: 5 cele mai bune cauciuc de călătorie pentru călătorii lungi
Aceasta este ceea ce face cea mai bună cutie de companie pentru câinele dvs. specific

7. Puppy Dog Cutii

Când ieșiți să vă cumpărați catelus prima sa cutie, Nu optați să cumpărați unul care să se potrivească dimensiunii actuale. Catelul tău va crește și, dacă nu cumperi o cutie care să se potrivească dimensiunii adulților, va trebui să cumperi un altul când el depășește primul.

Există cutii cu divizoare care sunt cea mai bună opțiune pentru cățeluși. După cum am menționat mai devreme, puteți să mutați separatorul în timp ce catelul dvs. crește. Dimensiunea cutiei va fi un joc ghicit, pentru că nu veți ști dimensiunea exactă a câinelui tău plin.

Faceți un pic de cercetare pentru a găsi dimensiunea medie a rasei câinelui dvs. atunci când sunt adulți și sperăm că poochia dvs. nu este o excepție.

Verificați următoarele: 15 cele mai bune capete mici de câini pentru cățeluși sau câini mici

8. Câini de rang înalt

Odată cu vârsta vine mult mai multă responsabilitate. Dacă câinele dvs. se sprijină spre partea geriatrică a lucrurilor, controlul vezicii urinare va începe cu siguranță să devină o problemă. Câinii mai în vârstă nu sunt la fel de ocupați și nici nu sare pe oameni la fel de ușor.

Nu optați să vă puneți animalul superior într-o cutie când nu puteți fi în jur pentru a vă ține ochii pe el. Șansele lui Sine însuși sunt mult mai mari, iar timpul său aici este limitat. În schimb, permiteți-vă câțeptului superior să-și petreacă cât mai mult timp cu dvs. și să-l ajuți să iasă afară când are nevoie să meargă.

O cutie moale cu o mulțime de așternuturi și laturi moi este perfectă pentru generația mai veche canină. Doar nu lasă-l de sine de prea mult timp și nu închide poarta de curatare. Câinele tău vechi va fi foarte recunoscător, crede-mă.

Citiți următorul: 11 sfaturi despre cum să utilizați cutii de câine în condiții de siguranță

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Aceasta este ceea ce face cea mai bună cutie de companie pentru câinele dvs. Specific