Calul meu are nevoie de un tovarăș?

Caprele tinere care stau pe cal în stabile

Caii au nevoie de tovarăși. Ele sunt animale de turmă și se simt mai sigure dacă au propriul lor fel de a trăi cu. În sălbăticie, caii trăiesc în turme sau trupe mici. Există lideri și adepți și fiecare cal are un loc pe scara socială din cadrul turmei. Caii care sunt păstrați cu alți cai sunt mai puțin plictisiți și mai puțin probabil să vă răsfățați de obiceiurile distructive cum ar fi stâlp de mers pe jos, Lemn de mestecat, și alte comportamente repetitive anormale. Este mai bine fizic și emoțional pentru calul tău dacă poate face parte dintr-o turmă, chiar dacă calul tău își petrece o parte din timpul său într-un stabil. Deținerea altor cai poate fi costisitoare dacă ați bugetat doar pentru unul. Doar deținând doi cai înseamnă de două ori costurile de fân și furaje, Vaccinarea, VET și cheltuielile de Farrier și îngrijirea mai multor cai necesită mai mult timp. Dar când nu vă puteți permite să cumpărați un alt cal, doriți alte animale și poate că nu veți avea spațiu pentru toți, sau pur și simplu nu doriți un alt cal, ce puteți face? Iată câteva idei.

Oferta de boarding

Dacă aveți spațiu și timp pentru a avea grijă de alt cal, puteți oferi un fel de bord.Astfel pășuna ta ar putea face puțini bani pentru a-ți susține calul, oferind un amic. Deoarece nu toți caii se întâlnesc cu alți cai, alegeți cu atenție dacă sunteți doar îmbarcare pentru a vă oferi calul cu însoțitor. Au adresat administrate clare contracte și asigurați-vă că toată lumea știe ce așteptările sunt.

Căutați un cal de companie gratuit

Un cal însoțitor poate fi exact ceea ce aveți nevoie. Contactați un cal salvare, Căutați clasificări de cai on-line sau întrebați-vă pentru un cal însoțitor gratuit. Mulți oameni sunt bucuroși să găsească case bune pentru caii nesănătoși sau mai în vârstă, care nu pot fi călătoriți din anumite motive. Acest lucru va rezolva două probleme - dați companiei dvs. de cai și oferiți o casă iubitoare pentru un cal care poate fi în afara opțiunilor. Fiți conștienți de faptul că ați putea obține un cal care are nevoie de îngrijire extra, deci asigurați-vă că sunteți în stare să aveți grijă de un cal cu nevoi speciale. Doar pentru că prețul inițial al unui cal este scăzut sau zero nu înseamnă că întreținerea sa va fi gratuită sau ieftină.

Du-te mic

Dacă nu aveți camera pentru un cal mediu, de ce să nu luați în considerare un cal miniatură? Caii miniaturali mici, dar foarte personalizabili, pot face tovarăși excelenți, cu cereri de întreținere mai mici.

Încercați să găsiți un prieten non-ecvine

Un însoțitor pentru calul tău nu trebuie neapărat să fie un alt cal. O capră, măgar, alpaca / llama sau alte creaturi cu patru picioare (cum ar fi un porc bellut!) ar putea fi un amic pentru calul tău. Unii cai sunt foarte fericiți trăiesc cu alte animale. Alții pot fi o amenințare - depinde de specia și de personalitatea calului tău.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Calul meu are nevoie de un tovarăș?