3 Best flea și tick tratamente pentru câini comparativ: frontline vs. Sereseo vs. Vet e mai bine

Puricii nu provoacă doar câini de mâncărime și proprietarii supărați, pot purta și boli și pot provoca unele probleme grave de sănătate. Fleasul infectează, de asemenea, câinele dvs. cu viermi, care sunt un alt parazit care poate provoca o mulțime de probleme. De aceea, fiecare proprietar de animale de companie trebuie să aibă Cel mai bun purici și bifați tratamentul pentru câini La îndemână în orice moment.

Crede-mă, cu peste 20 de ani de proprietate de câini sub centura mea am avut câteva run-in-uri cu acești mici buggers. Este mult mai ușor de a preveni purici decât este de a scăpa de ei odată ce animalul dvs. de companie este infestat. Și prevenirea căpușelor este mult mai ieftină decât abordarea problemelor de sănătate pe care le pot duce la.

Cele mai bune tratamente de purici și bifați pentru testul câinilorUn alt lucru pe care l-am învățat de-a lungul anilor este că există multe dintre cele mai bune purici și că bifați tratamentul pentru câini și fiecare pretenție este mai bună decât restul. Din păcate, țara noastră nu are standarde înalte Pentru aceste tipuri de produse. Acest lucru a condus la un număr de purici comerciali și că bifați tratamentele care sunt nu este sigur pentru animale de companie sau oameni.

Există, de asemenea, multe tipuri diferite de produse și bifați produse pe care le puteți alege. Prevenționarea orală devin foarte populară și suntem familiarizați cu colierele de purici și cu preventivii topici. Să nu uităm de spray-urile de purici și de opțiunile de tratament cu pulbere.

Trebuie să găsiți un tratament care va fi atât de sigur și eficient, dar aveți și un buget pentru a rămâne. De aceea am ales trei dintre cele mai bune purici și bifați tratamentul pentru câinii care îndeplinesc aceste trei criterii. Aceste produse au fost extrem de revizuite de mii de proprietari de câini și nu vor sparge banca.

Am încercat toți cei trei cu câinii mei și, în timp ce pot spune că sunt eficiente, toți au dezavantajele lor. Am făcut o mulțime de cercetări și am stabilit în cele din urmă pe aceste mărci să includă recenzia finală a testului și video.

Trei cele mai bune purici și bifați tratamente pentru câini pe care îl testez astăzi

Până acum ești probabil curios cu privire la cele trei produse pe care le-am ales. Am vrut să aleg trei tipuri diferite de cele mai bune purici și să bifați tratamentul pentru câini pentru a alege unul ca fiind cel mai eficient și sigur pentru canini. Am început cu selectarea unui tratament topic, deoarece acestea sunt cele mai populare dintre proprietarii de câini.

Iată cele trei vârfuri de primăvară a câinelui și ajutoarele de purici utilizate pentru revizuirea finală:

FrontlineFrontline. Nu am fost surprins să găsesc că prima linie a fost una dintre cele mai populare branduri alese de proprietarii de animale de companie și, de asemenea, una dintre cele mai recomandate de medicii veterinari. În timp ce tratamentele topice au fost criticate pe scară largă datorită ingredientelor lor toxice, nu este un secret că acestea sunt extrem de eficiente și foarte ușor de utilizat.

SeresetoSereseto. Am vrut, de asemenea, să selectez un puric și că bifați guler, pentru că știu că o mulțime de proprietari de animale de companie preferă să folosească cei în loc de sau împreună cu purici de câine topic și căputați tratamente. Seresedo Flea / Bifați Colierele câinelui sunt cunoscute pentru că sunt foarte eficiente, iar atunci când sunt încercate pe unul dintre câinii mei care pretind că se pare că este adevărat.

VeterinarVeternicul cel mai bun. A fost important să selectați, de asemenea, un purtător de câine natural și că bifați tratamentul, iar compania VET`s cel mai bine face pur și simplu spray-uri care se face cu ingrediente naturale. Veți putea recunoaște fiecare ingredient pe etichetă și lasă un miros plăcut în urmă. De asemenea, acest spray nu va fi doar sigur pentru câinele dvs., ci și pentru dvs., copiii dvs. și orice alte animale din casa dvs.

În opinia mea, cel mai bun tratament de purici și căpușe pentru câini nu este un produs plin de substanțe chimice, dar care nu se poate corela întotdeauna cu eficacitatea puriciului și că bifați tratamentul pentru câini. Am vrut să mă asigur că testează diferite opțiuni, astfel încât proprietarii de animale de companie ca mine care sunt preocupați de siguranța produselor pot obține o imagine completă. În timp ce unele dintre aceste produse pot fi bine să vă puneți pe animalul de companie, uneori pot fi toxice.

Deci, care dintre aceste cele mai bune purici și bifați pentru câini a făcut partea de sus a listei mele? Să vedem!

Testul meu anterior: Cea mai bună comparație a produselor de curățare a urechii câinilor

Top 3 Best Flea și Tick Tratament pentru câini
Frontline vs. Sereseo vs. VET O REVISTA CELOR

Cel mai bun tratament cu purici și bifați pentru compararea câinilor

Asemănări de 3 cele mai bune purici și căpușe pentru câini

Ei bine, este destul de simplu să vezi diferențele dintre aceste produse, dar ce au în comun? Este sigur să spunem că sunt eficiente. Nu numai că au lucrat la câinii noștri, există recenzii de la clienții fericiți pe tot parcursul internetului care utilizează aceste produse pentru a păstra puricii și căpușe de la câinii lor.

Cel mai bun Flea și Tick Tratament pentru compararea câinilorToate cele trei produse ucid purici, ouă de purici și căpușe. Gulerul serestru și tratamentul topical de front, de asemenea, ucide larvele de purici și păduchi. Nici unul dintre aceste produse nu poate fi folosit pe puii tineri.

Gulerul seesto poate fi folosit pe câini de peste 7 săptămâni, line pe câini de peste 8 săptămâni, iar cel mai bun pulverizator al veterinarilor poate fi folosit numai pe sau în jurul câinilor care au peste 12 săptămâni.

Unul dintre cele mai bune beneficii ale gulerului seest și tratamentul topical din front este că acestea sunt rezistente la apă. Dacă aveți un câine care petrece mult timp înotul în timpul verii, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la reaplicarea frecventă a tratamentului.

De asemenea, citiți: Cele 50 de tratamente cele mai bune de purici pentru câini (AS aleși de către proprietarii de animale de companie)

Cel mai bun purici și bifați tratamentul pentru câini

Diferențe ale acestor 3 cele mai bune purici de câine și căputați tratamente

Am testat aceste produse cu câinii mei în ultimele câteva luni. Din moment ce locuiesc în Marea stare a Maine, am testat aceste produse în timpul tranziției statului de la cădere la iarna. Aceasta este una dintre cele mai grave momente ale anului pentru purici și căpușe din regiunea noastră.

Pe măsură ce vremea devine mai rece, paraziții încep să caute gazde care îi vor menține calde și hrănite prin iarnă. Am crezut că acest lucru ar fi momentul perfect pentru a testa eficacitatea acestor produse.

În timp ce erau toate eficiente, ei au și toate greșelile lor. Mi-am ales preferatul meu, pe care o voi discuta într-o clipă. Înainte de asta, permiteți-mi să discutăm celelalte două produse.

LEGATE DE: Cum să eliminați o bifă de la un câine (ghid video)

Merial Frontline Plus pentru revizuirea câinilor

Merial Frontline Plus pentru revizuirea câinilor

Dacă nu ați locuit sub o stâncă, ați auzit cu siguranță de frontline. Acestea sunt una dintre cele mai populare branduri de purici și căpușe de tratamente și preventive atât pentru câini, cât și pentru pisici. Frontline este foarte recomandată de proprietarii de animale de companie și de către veterinari, așa că am știut că trebuie să fie inclusă în această comparație.

Am folosit Frontline cu animalele noastre în trecut. Este absolut eficace și funcționează la fel de bine atât pentru purici, cât și pentru căpușe. Este formulată în mod specific pentru a ucide purici, ouă de purici și larve, precum și păduchi. De asemenea, ucide toate etapele de viață ale căpușelor.

RECOMANDAT: 5 cele mai bune pilule de purici pentru caini pentru a vă proteja câinele de paraziți

Marele lucru despre acest lucru cel mai bun puric și că bifați tratamentul pentru câini este cât de repede funcționează dacă câinele dvs. este deja infestat cu purici. În trecut, l-am folosit pentru a scăpa de purici și am observat o diferență în doar câteva ore după aplicare.

Problema cu purici este că odată ce animalul tău le primește, este extrem dificil de a scăpa complet de ele. Odată ce Fido a adus paraziți în casa dvs., încep să se răspândească în întreaga casă și înmulțind o rată alarmantă.

Unul dintre avantajele la front este că ucide puricii timp de 30 de zile. Chiar dacă sunt în casa ta, ei nu vor putea să se hrănească cu poochia ta. Veți mai trebui să vă tratați casa, deoarece acestea pot trăi fără hrănire pe o gazdă de mai multe luni.

Merial Frontline Plus pentru câiniÎn timp ce poate fi un produs foarte eficient, este, de asemenea, foarte murdar. Ca și în cazul celor mai multe purici topice și tratamente pentru animale de companie, frontul este aplicat între lamele de umăr al câinelui. În revista video de mai sus, vă arăt cum să deschideți aplicatorul și să o aplicați la câinele dvs.

Este un lichid uleios care își funcționează în sistemul câinelui dvs. prin intermediul pielii sale. Acest lichid uleios acoperă, de asemenea, blana câinelui și lasă o mizerie în urmă. Uleiul este apoi transferat din haina lui la mobilier, lenjeria de pat și oriunde altundeva Fido ia un pui de somn. De asemenea, se întâmplă pe pielea dvs. și pe pielea oricărei altcineva care l-au bătut.

S-ar putea să vă gândiți, "Ce este marele afacere? Spălați-vă mâinile.& # 8221; În timp ce este o remediere rapidă, nu-mi place ideea acestui produs care se găsește pe pielea mea, pielea câinelui meu sau pe copiii mei. Lista avertismentelor care vine cu Frontline este de necrezut și vă oferă o indicație a modului în care este acest tratament de purici și bifați.

Avertizările includ să nu lăsați câinele să ingerați produsul, care mă împiedică pentru că va merge la leech în sistemul său, oricum. De asemenea, trebuie să păstrați acest tratament de la copii și la toate celelalte animale.

Ambalajul afirmă că ar putea provoca iritarea și roșeața pielii, iar aceasta este doar informațiile furnizate de producător. Lista plângerilor din partea cumpărătorilor acestui produs sunt destul de lungi.

Merial Frontline Plus pentru câiniÎn timp ce sa dovedit a fi eficientă la mii de animale de companie, există și o lungă listă de plângeri de efecte secundare urâte. Unii proprietari susțin că prima linie a făcut ca câinele lor bolnav, le-a dat o erupție teribilă și câțiva susțin că animalul lor a suferit convulsii după ce a fost linia de față.

Ingredientele active din acest produs sunt FIPRONIL ȘI (S) -METHOPRENE. Acestea sunt doar două într-o listă lungă de ingrediente pe care nu le pot pronunța. Nu pot argumenta cu eficacitatea sa, nu mă simt confortabil să-mi tratez câinii lunar cu o formulă care este umplută cu ingrediente toxice nesigure.

Frontul este mai scump decât alte tratamente topice, dar este mult mai sigur. Produse similare vinde la puncte de preț mai ieftine, dar ingredientele lor sunt Chiar mai periculos. Unii dintre ei au fost chiar legați de decesele caninei!

Există o mulțime de opțiuni atunci când achiziționați Frontline. În primul rând, va trebui să cunoașteți greutatea exactă a câinelui, pentru că veți obține aplicatoarele adecvate de dozare. În funcție de dimensiunea câinelui dvs. și de cantitatea pe care o cumpărați, prețul va varia.

The 3-Pack pe care vă arăt în revizuirea video de mai sus este ca câinii care cântăresc 45-88 de lire sterline și se vinde pe Amazon pentru aproximativ 37 USD. Aceasta este o aprovizionare de 3 luni pentru un câine. În timp ce poate părea puțin scump, este mult mai puțin costisitor decât să trebuiască să se ocupe de o infestare de purici.

VEZI SI: Cele mai bune 5 instrumente de removersiune pentru câini

Bayer Seesto Flea și bifați recenzia gulerului

Bayer Seesto Flea și bifați recenzia gulerului

Sereținele coliere sunt un alt produs larg apreciat de către proprietarii de animale de companie, cât și de veterinari. Ca și Frontline, aceste coliere vă protejează animalul de pe căpușe și purici în toate etapele vieții și păduchiilor. Este, de asemenea, rezistent la apă, care este mare pentru câinii iubitoare de apă.

Acesta este și un alt produs pe care l-am folosit cu câinii mei în trecut. Îmi plac aceste gulere, deoarece nu poartă mirosul că alte produse similare fac. De asemenea, ele nu au o acoperire cu pulbere ca și alte coliere de purici.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune coliere de purici pentru câini pentru a preveni purici și căpușe

Doar unul dintre aceste gulere va oferi 8 luni de protecție, ceea ce este mult mai bine pentru bugetul dvs. decât pentru a cumpăra un tratament topic, cum ar fi Frontline, în fiecare lună. Îmi place, de asemenea, că obțineți purici și bifați protecția că câinele dvs. are nevoie fără mizeria grasă a tratamentelor topice.

Bayer Seesto Flea și Bifați gulerUn lucru de a ține minte este că, dacă câinele dvs. înotă o dată pe lună sau mai mult, va reduce eficacitatea gulerului său. Acesta nu este ceva care este publicat pe scară largă de companie, dar am găsit informațiile din inserție care vine cu gulerul. Pentru câinii care înotă cel puțin o dată pe lună, protecția puricii este redusă la 5 luni, iar controlul bifați este redus la 7 luni.

După cum veți observa în revizuirea mea de mai sus, acest guler este echipat cu o caracteristică rapidă de eliberare. Dacă câinele dvs. se întâmplă să se prindă în timp ce se joacă cu un prieten de canin sau a fost cuplat pe o ramură de copac în timp ce alerga în aer liber, gulerul de pauză va elibera, așa că nu va fi rănit.

Această caracteristică rapidă de lansare este o caracteristică importantă de siguranță - nu trebuie să cumpărați un guler de purici care nu îl oferă!

În timp ce este cu siguranță unul dintre cele mai bune purici și că bifați tratamentul pentru câini, acest guler folosește, de asemenea, substanțe chimice periculoase pentru a controla dăunătorii. Ingredientele active sunt flumethrin și imidacloprid. Din nou, veți găsi o lungă listă de ingrediente în acest guler pe care nu le puteți pronunța.

Un alt dezavantaj la acest guler este costul său. Trebuie să vă amintiți că oferă luni de protecție, nu doar săptămâni. Un guler seerest pentru un câine care cântărește mai mult de 18 kilograme, veți cheltui 74 USD.78 la comercianții cu amănuntul online precum Amazon. Acest lucru este destul de scump pentru un guler de purici, dar dacă faci mat este de peste 9 dolari pe lună pentru prevenirea puriciilor și a căpușelor.

Frontul și gulerul seesto nu fac partea superioară a listei mele din cauza substanțelor chimice pe care le conțin și riscurile de sănătate pe care le prezintă câinilor. Deci, ce produs am ales ca fiind cel mai bun puric și că bifați tratamentul pentru câini? Să aflăm afară!

Veterinar

Vet Best Flea și Tick Home Spray Review: Favoritul meu personal

Până acum puteți vedea că siguranța și sănătatea sunt două dintre cele mai mari preocupări ale mele la achiziționarea de produse pentru animalele de companie. Cancerul, boala hepatică, problemele inimii și atât de multe alte condiții de sănătate seroase în animalele de companie sunt în creștere și cred că o afacere bună din aceste probleme sunt legate de produsele nesigure pe care le folosim pe animalele noastre și în jurul caselor noastre.

Acum doi ani m-am împiedicat pe cei mai buni purici și să tipăresc spray-ul acasă și m-am îndrăgostit. Nu numai că acest produs este sigur, este eficient! Am încercat să fac Placa de casă și spray-ul de tip, Dar cumpărarea acest lucru este mult mai convenabil și nu costă mult mai mult decât ingredientele pe care le cumpăram când făceam lucrurile de casă.

Ingredientele active din acest spray includ ulei de mentă și extractul de cățel. În timp ce majoritatea ingredientelor sunt naturale și sigure, acest produs nu este perfect. De asemenea, conține Lauril sulfat de sodiu (cunoscută în mod obișnuit ca SLS). SLS este folosit pentru a crea o spumă, dar există unele preocupări cu privire la siguranța substanțelor chimice.

Au existat o mulțime de teste, dar până acum nu există nici o dovadă că această chimică este legată de condiții grave cum ar fi cancerul. Cu toate acestea, sa demonstrat că irită pielea ocazional.

Un lucru este sigur, acest spray este cu siguranță mai sigur pentru animalele de companie și oamenii decât cele mai multe tratamente topice sau coliere tradiționale de purici.

TVeterinarel alt avantaj care stabilește acest produs în afară de celelalte două pe această listă este versatilitatea sa. Spre deosebire de tratamentele și gulerele topice, puteți utiliza acest spray pe animalul dvs. de companie și în jurul casei tale!

Dacă puiul tău a fost vreodată infestat cu purici, știi cât de mult poate fi să scapi de ei. Odată ce sunt în casa dvs., s-au răspândit rapid pe mochetă, mobilier, lenjerie de pat și orice altă suprafață de pânză în casa dvs.

Când utilizați tratamente sau gulere topice, scapi de purici pe câine, dar nu fac nimic pentru puricii din jurul casei tale. Veterinarul cel mai bun puricitate și spray-ul de pornire poate fi folosit pentru a scăpa complet de purici. Puteți trata câinele, covoarele, mobilierul și lenjeria lui Fido.

Oriunde care trebuie tratată poate fi cu acest spray! De asemenea, puteți trata orice animal în casa dvs. Acesta este un avantaj imens dacă aveți o gospodărie multi-companie ca a noastră. Colierele și tratamentele topice pot fi utilizate numai pe animale de companie de o anumită dimensiune și specie.

Puteți folosi cel mai bun spray-ul lui veter pe pisici, câini și chiar iepurași! Este sigur pentru toate animalele de orice dimensiune și poate fi folosit pe câini și pisici cu vârsta peste 12 săptămâni.

Este, de asemenea, mult mai ieftin decât celelalte două cele mai bune purici și bifați tratamentul pentru câini pe care l-am discutat. Puteți achiziționa o sticlă de 32 de uncii de acest spray pentru doar 6 USD.89 de la comercianții cu amănuntul online precum Amazon. Desigur, veți folosi mai mult din acest lucru, deoarece vă veți pulveriza peste casa dvs. Dar, este cu siguranță mai accesibil decât celelalte două opțiuni.

Deoarece este accesibil, sigur, ușor de utilizat și eficient la uciderea puricilor, ouăle de purici și căpușe, cel mai bun spray-ul veterinar și bifați Home Spray este cel mai bun puric și bifați tratamentul pentru câini în opinia mea. Factorul în mirosul natural al lui Clove și Peppermint și faptul că respinge țânțarii și este ușor să vedem de ce și alți proprietari de animale de companie se ridică și despre el!

UITA-TE LA ASTA: Cum de a elimina puricii de la un câine - un ghid video pas cu pas

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 3 Best flea și tick tratamente pentru câini comparativ: frontline vs. Sereseo vs. Vet e mai bine