Cum să spuneți dacă un aur este însărcinată

Cum să spuneți dacă un aur este însărcinată

Goldfish sunt un animal de companie comun pentru persoanele care caută un tovarăș de întreținere redusă. În timp ce este normal, sănătos Goldfish poate fi destul de ușor de îngrijit, ei încă mai trăiesc, animale de respirație. Aceasta înseamnă că peștele tău poate să cadă bolnav, să intre în lupte și să se reproducă. Sarcinile de aur nu sunt neapărat nimic de îngrijorat, dar ele pot fi neașteptate și nu doriți să fiți șocați de aspectul brusc de o mulțime de pește pentru copii. Pentru a vă ajuta să fiți pregătiți, aici este ghidul nostru despre semnele de a privi într-o sarcină de aur.

Poate Goldfish să rămână gravidă?

Adevărul este de aur, nu rămâne de fapt însărcinată. Ei nu au capacitatea de a purta și de a gestiona un făt, pe care ei le dau naștere. Deci, de ce ne deranjează să scriem acest articol? Ei bine, Goldfish sunt oviparous. Ei transportă și dezvoltă ouă, pe care le eliberează pentru fertilizare și acest proces este cunoscut în mod obișnuit denumit "sarcină".

Creșterea goldfish-ului dvs. poate fi o provocare ușoară și distractivă dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre animalul dvs. de companie. Procesul este cunoscut sub numele de reproducere, și veți fi, în mod surprinzător, trebuie să aveți o femeie de sex feminin și de sex masculin care împărtășește același rezervor. Femeia își va elibera ouăle, iar bărbatul va fertiliza acele ouă prin eliberarea MILT. Dacă doriți ca aceste ouă să tragă și să crească, va trebui să le despărțiți de părinții lor, deoarece Goldfish își mănâncă frecvent ouăle și prăjiți.

Găsind sexul de aur

Este întotdeauna o idee bună să întrebați "ce gen este Goldfish meu?Când cumperi Goldfish. În acest fel, nu aveți surprize neașteptate dacă încercați să evitați să vă ocupați de o mulțime de copii de pește. Acest lucru nu este întotdeauna ușor. Dacă ai de aur de la un prieten care nu știa cum să spună diferența, de exemplu, ar trebui să-ți dai seama pentru tine.

Există trei caracteristici care arată că goldfish-ul dvs. este de sex feminin:

  1. O burtă rounderă, mai plină, chiar și atunci când nu este însărcinată
  2. Aripioarele pectorale mai scurte și mai rotunde, care sunt aripioarele imediat în spatele ghimpei
  3. O aerisire anală puțin mai groasă și mai proeminentă, în special ca sezon de reproducere

Din păcate, acestea sunt semne foarte subtile și poate dura ceva timp pentru a le vedea și a fi experimentat în notarea semnelor. Dacă este important să știți sexul de aur pentru sigur, ar trebui să vă consultați medicul veterinar.

Când ar putea fi gravidă a goldfish-ului tău?

Primul pas pentru a înțelege dacă goldfish-ul tău este însărcinată, este de a înțelege dacă este posibil ca ei să poarte ouă. Este important să subliniem că, spre deosebire de mamifere, lipsa unui bărbat în rezervor nu face sarcină o imposibilitate ca peștele dvs. feminin poate elibera în continuare ouăle. Acest lucru face totuși imposibil ca acele ouă să fie fertilizate, deci nu veți ajunge cu nici un pește pentru copii. S-ar putea să nu observați nici măcar peștele dvs. era însărcinată, pe măsură ce Goldfish își mănâncă adesea spawnul.

Cerințele pentru un aur pentru a rămâne gravidă includ:

  • Peștele trebuie să fie cel puțin un an vechi, și este de obicei mai mare de patru centimetri lungime
  • Trebuie să fie sezonul de reproducere. Aceasta variază, dar este în mod natural primăvara până la începutul verii. Goldfish în aer liber se va reproduce în această perioadă de timp, în timp ce goldfish-ul de interior poate să se spună în orice moment al anului.
  • În mod similar, temperatura apei este importantă și peștele dvs. va apărea atunci când apa din rezervorul lor este de 68 de grade Fahrenheit.

Comportamentul gravidă de aur

Dacă sunt îndeplinite condițiile pentru sarcină, este posibil ca peștele dvs. să fie însărcinată. În acest caz, ar trebui să vă uitați la orice simptome fizice. Există trei semne cruciale de sarcină de aur pentru a căuta:

  1. Schimbări în dimensiunea sau forma lor

Deoarece goldfish de sex feminin sunt, în general, în mod natural rounder, poate fi dificil de spus când transportă ouă. Cu toate acestea, o burtă mai mare care se lipeste ar trebui să fie vizibilă în peștele de aur gravide, în special dacă sunt aproape de a-și așeza ouăle.

  1. Modificări ale nivelurilor de activitate

Un pește de aur care se pregătește să-și pună ouăle, de obicei încetinește și poate chiar să apară lentă. Unii pești par să "cuib", ascunzându-se în adăposturi și plante.

  1. Modificările sunt comportamentul de hrănire

Goldfish gravidă începe, de asemenea, să mănânce mai puțin când sunt pe cale să spună. Dacă observați unul din peștele dvs. care îi refuză mâncarea, poate fi un semn că își vor pune ouăle în curând.

În legătură cu o postare: Cel mai bun alimente de aur

Bărbați de aur de sex masculin

Păstrarea unui ochi pe goldfishul de sex feminin nu este singura modalitate de a spune dacă ar putea fi însărcinată. De aur de sex masculin reacționează, de asemenea, la reproducerea viitoare, astfel încât merită să căutăm simptome pe care le pregătesc să le joace în fertilizare. Cele două semne ale acestui lucru sunt:

  1. Urmărirea femelelor

Goldfish de sex masculin care se așteaptă să spună că poate fi văzut adesea urmărirea și deranjarea peștelui feminin în încercarea de a le încuraja să pună ouăle. În special, ei pot să-i facă pe burtă de sex feminin.

  1. Tuberculi

Tuberculii sunt mici umflături albe și pot apărea pe un cap de aur de sex masculin, aripioare pectorale și branhii. Ei se dezvoltă în bărbați înspăimântați, dar pot fi foarte greu de văzut, așa că nu știți toate concluziile dvs. despre văzută aceste mici lovituri.

Creșterea aurului tău

Dacă sunteți interesat să vă încurajați goldfish-ul dvs. de a împerechea și să producă descendenți, nu există prea multe lucruri pe care trebuie să le faceți decât să vă asigurați că un bărbat și femei au un rezervor în timpul sezonului de reproducere. Pentru peștii de interior, acest lucru ar putea fi oricând când apa nu este prea rece.

Îngrijirea pentru spawn, totuși, este pasul crucial pe măsură ce goldfish sunt cunoscute pentru a-și mânca ouăle și prăjirea lor. Pentru a avea grijă de spawn, ar trebui să:

  • Furnizați un mat de reproducere specifică sau faceți propriul dvs. de la un cap de mop nou, neutilizat, neutilizat
  • Scoateți acest teren de reproducere la un rezervor separat după ce a apărut reproducerea. În mod normal, acest lucru este devreme dimineața și durează aproximativ 3 ore.
  • Ouăle fertilizate sunt maro de aur, în timp ce ouăle nefertilizate sunt albe. După douăsprezece ore, verificați covorașul de reproducere și eliminați ouăle albe și nefertilizate.
  • Ouăle vor fi trase între 46 și 54 de ore, dacă temperatura apei este de 84 de grade și între cinci până la șapte zile dacă temperatura este de 70 până la 75 de grade.
  • FRY apoi supraviețuiește propriilor saculete de gălbenuș, și când acestea sunt goale, ar trebui să le hrăniți mâncăruri vii, cum ar fi creveții de saramură și Daphnia de trei ori pe zi.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să spuneți dacă un aur este însărcinată