Cum să opriți un cățeluș de la săpare

Câine săpat pe câmpul ierbos

Puppy Sapat poate transforma curtea într-un lobescape. Puppies - și în special rasele terrier - nu pot scăpa de atragerea murdăriei. Terrierii au fost crescuți pentru a "merge la pământ" după ce critterii burrowing și nu se pot ajuta singuri. Dacă nu este permis o priză, ele pot să se săpare prin canapeaua sau covorul.

De ce puii săpăm

Dar el nu trebuie să fie un "terrier sfânt" să se răsună în comportamentul Diggidy-Dog. Puii de orice rasă pot observa că lucrați în grădină și doriți în distracție și copiați săpat. Ei sapau plante, tunel sub garduri sau sapa din plictiseală.

De asemenea, ei sapa la misto off sau stai cald. Câinii calzi scot instinctiv găuri pentru a-și odihni burumele împotriva solului răcoros. În iarnă, Mizeria este o izolare mare și o gaură este un loc cald pentru odihnă. Înțelegerea de ce animalele de companie vă poate ajuta să vă dați seama de modalități de a declanșa excavarea.

Cum să opriți săparea catelului

  • Spune-i nu. În mod ideal, doriți să întrerupeți obiceiul de săpare al câinelui, spunându-i mai întâi să se oprească. Utilizați un corn de aer, manual sau scurt, accentuat nr! Apoi laudă când se oprește să săpare și să-i dea o jucărie sau să se trateze pentru a înlocui activitatea interzisă.
  • Dați mai multă atenție. Câinii care sapa din plictiseală au nevoie de mai multă atenție una de la omul pe care îi iubesc. Petreceți mai mult timp cu puii și când este în curte, dă-i ceva mai bun de făcut.
  • Să-l plictisească. Exercițiul de anvelope puppies și reduce săpat - un animal de companie obosit este, în general, un animal de companie mult mai bine comportat. Douăzeci de minute de exercițiu aerobic de două ori pe zi este o regulă bună de "laba" pentru puii de peste patru luni de vârstă. Asigurați-vă că atât dvs., cât și animalul dvs. de companie nu se termină atunci când jucând fetch.
  • Răciți câinii calzi. În vreme caldă, dați puii în aer liber o mulțime de locuri umbrite, răcoroase pentru a se odihni cu o mulțime de apă disponibilă. Care va împiedica dorința de a tunel pentru locuri răcoroase de odihnă. Mai bine, adu-l înăuntru să se răcească Preveniți căldura.
  • Păstrați pup-cles cald În rece Vremea, oferiți un loc cald adăpostit din vânt și umed. Se referă la acestea Sfaturi la vreme rece pentru a păstra puii în siguranță și pentru a împiedica nevoia de a săpa.
  • Fixați-vă puiul. Câini spulbed și neaterat au mult mai puțin stimulent pentru a scăpa de o curte împrejmuită în căutarea unei companii.
  • Oferă o distracție de catelus. Jucarii puzzle, cum ar fi nava bună, Buster Cube, sau Jucării Kong pot fi umplute cu unt de arahide și alte bunuri. Rex va fi mult mai înclinat să lucreze la obținerea tratamentului și pentru a renunța la plăcerea de a vă încovoia curtea.
  • Faceți ispitele neatractive. Plasarea firului de pui cu un centimetru sub solar, sau împrăștiați tăierea tăierii trandafirului, Holly sau alte mulci de prickly ajută la menținerea puiilor de la săpat în grădini. Picioarele lipicioase pentru plante funcționează bine pentru a păstra plantele interioare în siguranță de la comportamentul săpat al catelusului.
  • Barricada deschideri. Uneori este util să acoperiți găurile cu panza, garduri de lanțuri, cărămizi sau alte impedimente. Dar câțiva câini nu vor fi negați și pur și simplu să se săpați în jurul obstacolului.
  • Dați-i propria sapă. Pentru puii de caz, construiți o cutie de nisip pentru excavarea sa legală. O zonă umbrită de aproximativ trei metri lățime, șase picioare lungi și două picioare adânci vor satisface majoritatea câinilor. Lăsați-l să vadă că vă îngropați una sau două dintre jucăriile sale (foarte superficiale) și apoi să-l încurajați să le săpați. Coborâți pe mâini și genunchi și arătați-i prin pasărea nisipului cu mâna.

Câștigul tău trăiește în acest moment. Ea nu ține grușii și nu este să te aducă. Ea este tânără, plină de iubire și energie și caută ceva de făcut. Există o mulțime de jucării disponibile care sunt concepute pentru a vă distra catelul. Uitați de ceea ce gândește vecinul! Dacă un jucător de câine poate salva restul curții și păstrează dragostea pe care o ai pentru cățelușul tău, nu merită?

Antrenează-ți catelul să lase singură pisicile

Uita-te acum: 12 rase de câine gigant și ceea ce le face special

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să opriți un cățeluș de la săpare