Face și nu pentru ciclism montan cu un câine

face și nu pentru ciclism montan cu un câine

Biciclete de munte, câini de prieteni, și câinii împărtășesc o dragoste de în aer liber și natură. Aceasta înseamnă că este un hobby comun pentru părinții câinilor de pretutindeni. Dacă vă iubești ciclism montan, atunci sunt sigur că ați considerat că luați cel mai bun prieten cu dvs., dar poate că nu știți de unde să începeți? Avem niște "dosi" și "Don`ts" pentru a vă ajuta să vă prezentați câinele dvs. la ciclism montan pentru a face un mare hobby pe care ambii îl puteți împărtăși.

Ciclism montan cu un câine

Face pentru ciclism montan cu un câine

Chiar dacă ați început deja să vă luați câinele pentru călătorii de ciclism, există o mulțime de idei utile care ar putea face experiența cea mai bună pe care ar putea fi. Aici conturim 7 sfaturi sau "dos", care va face introducerea câinelui dvs. la ciclism cât mai nedureros posibil:

1. Începeți mai devreme

Dacă câinele dvs. nu mai este un pui, încă nu este prea târziu pentru a le începe, dar este mai bine să începeți cât mai curând posibil. "Puppyhood" este un moment minunat pentru a obține câinele dvs. obișnuit cu obiecte noi și străine. Acest lucru este valabil și pentru bicicleta dvs. de traseu. Nu vă ascundeți bicicleta în garaj sau în afara vederii. Puneți-l în hol și lăsați-i să-l investigheze în mod sigur. Mutați bicicleta în jurul casei, astfel încât să poată da seama cum funcționează roțile. După ce a făcut acest lucru timp de câteva săptămâni, ați putea dori să vă uitați la cele mai bune Coșuri de câine pentru biciclete astfel încât să poată sta în ele în timp ce le mutați. Ați putea încerca chiar și o mică călătorie în magazine.

2. Încercați să vă aduceți bicicleta pe o plimbare

Următorul pas, după ce câinele dvs. a devenit obișnuit cu site-ul și mișcarea bicicletei, este de a lua bicicleta pe o plimbare normală. Nu vreau să spun că ar trebui să conduci bicicleta, dar să-ți folosești câinele pe prezența lui pe plimbări. Faceți prima plimbare pe una mică de-a lungul unui traseu familiar, astfel încât câinele dvs. să se confrunte cu foarte puține schimbări. Păstrați câinele pe lesa, cu excepția cazului în care acest lucru este foarte diferit de mediul lor normal de mers pe jos. Sperăm că aceasta ar trebui să înceapă o asociere pentru câinele dvs. între bicicletă și distracția de a fi afară.

Ați putea dori, de asemenea: Câine biciclete leashes

De asemenea, ar trebui să luați acest lucru ca posibilitatea de a vă învăța câinele în cazul în care să vă plimbați când este cu o bicicletă. Nu-i lăsa să meargă direct în fața bicicletei. Lăsați-i să meargă în spatele bicicletei și la partea, astfel încât să nu existe riscul să intre în contact cu bicicleta, chiar dacă accelerează, brusc veri în lateral sau se rupe. Utilizare câine tratează și armarea pozitivă pentru a se asigura că învață locația corectă pentru a merge

3. Îmbunătățiți pregătirea de rechemare a câinelui

O altă utilizare excelentă pentru tratamentele de câine este să vă asigurați că câinele dvs. are abilități de rechemare de top. Abilitățile de rechemare sunt răspunsul lor la a fi chemat înapoi la dvs. Cei mai buni caini se vor intorca la tine cand chem pentru ei sau fluier, chiar daca sunt distrase de ceva cu adevarat intim ca o veverita. Acest lucru este esențial în timpul unei expediții, deoarece ați putea fi undeva cu o vizibilitate slabă, ca o pădure și dacă nu se află pe o lesa în timp ce vă mișcați destul de repede, ați putea să le pierdeți. De asemenea, nu doriți ca acestea să ajungă într-un alt mod al utilizatorilor de traseu sau să alerge în drumuri. Aceasta este una dintre cele mai importante trăsături pe care trebuie să le aibă câinele dvs., pentru propria lor siguranță, precum și alții ".

Ați putea, de asemenea, să vă placă ghidurile complete pe: Câine de formare fluieră de câine și Cele mai bune fluiere de câine

4. Jucam v-ati ascunselea

Când câinele dvs. este gata să fie de pe lesa, o cale mare și distractivă Îmbunătățiți rechemarea câinelui Formarea este de a juca ascunde și de a căuta. Acest lucru vă va face ca câinele să vă obișnuiască să vă găsiți și veți întări în mod pozitiv găsirea ca o activitate distractivă. Începeți în grădina dvs. și apoi mergeți la alte locuri familiare în care câinele dvs. este permis de pe plumbul lor. Spuneți câinelui dvs. să stea și să rămână, în timp ce mergeți și să vă ascundeți. Când sunteți gata, apelați-vă sau utilizați un alt apel familiar ca un fluier. Nu uitați să le răsplătiți pentru că vă găsiți pentru a consolida comportamentul.

5. Comunica

Recalarea de formare nu este singura pregătire importantă pentru câinii de traseu. Există o gamă largă de comenzi care sunt utile. S-ar putea să utilizați diferite variații, dar câinele dvs. ar trebui să fie familiarizat cu toți:

  • `Stop`
  • `Încet`
  • "Drop-l"
  • `Grăbiți-vă`

Ar trebui să țineți întotdeauna linia de comunicare deschisă în timpul când bicicleta de munte. Asigurați-vă că câinele dvs. este foarte folosit pentru a auzi aceste comenzi în timpul plimbări, drumeții și orice aventură. Acest lucru ar trebui să-i ajute să rămână în interiorul urechilor. De asemenea, ar trebui să întăriți pozitiv să rămâneți în urechi prin recompensarea răspunsurilor lor corecte la aceste comenzi. Amintiți-vă: Câinii pot învăța, de asemenea, tonul vocii, așa că aveți grijă să vă faceți sensul clar. Este o comandă urgentă sau un avertisment calm?

6. Verificați pentru a vedea regulile zonei dvs. călătoresc în

Există multe plimbări prietenoase de câine acolo. Dar, există și câteva locuri care nu permit câinilor. Ar trebui să încercați cel mai bine să fii un proprietar de câine conștiincios și dacă undeva are o regulă "fără câini, este probabil pentru un motiv. La urma urmei, nu vrei cainele ta să înspăimânte o familie de mici rațe sau să fugi sub o față periculoasă, zdrobitoare. Este ușor să verificați online pentru a vedea regulile oricărui loc pe care îl veți merge, deci asigurați-vă că aderați la toate prevederile pe care le solicită.

7. Puneți informațiile de contact ale câinelui dvs. despre gulerul lor

Chiar și câinii cei mai bine pregătiți s-ar putea să se întrebe din urechi și să se piardă. Dacă se întâmplă acest lucru, doriți să știți că cineva i-ar putea ajuta să-și găsească drumul spre casă. Un bun samaritean poate face acest lucru numai dacă le-ați dat suficiente informații pentru a continua. O modalitate excelentă de a face acest lucru este să vă atașați numele și informațiile de contact la gulerul câinelui. Coliere de câine poate sparge și se pierde, totuși, astfel încât să puteți alege aveți microcipul câinelui Dacă sunteți într-adevăr îngrijorați, mai ales dacă intenționați să mergeți în mod regulat în zonele foarte nepopulate, unde câinele dvs. ar putea să nu găsească un alt om care vă poate contacta.

Ați putea dori, de asemenea: ID-uri de câine

Biciclete de echitatie cu un caine

Don`ts Pentru ciclismul montan cu un câine

Deseori nu este suficient doar să știți ce ar trebui să faceți, dar poate fi util să cunoașteți greșelile comune pe care oamenii le pot face pentru a le evita. Pentru a vă ajuta să faceți acest lucru, am compilat 7 dintre aceste capcane sau "Don`ts":

1. Includeți prieteni fără avertizare

Ciclismul montan poate fi o mare activitate socială, astfel încât să fiți obișnuiți să mergeți cu colegii dvs. Dar, ca fiecare aspect al ciclului de munte cu un câine, este o idee proastă de a face acest lucru foarte brusc. Înainte de a vă putea gândi la lăsarea câinelui să se alăture unui grup, trebuie să vă asigurați:

  • Câinele dvs. este bine pregătit și confortabil în jurul bicicletei. Aceasta înseamnă că acestea sunt receptive la apelurile dvs. și se desfășoară în mod constant într-o poziție sigură față de bicicletă.
  • Câinele dvs. este confortabil în grupuri de oameni. Aceasta înseamnă că nu primesc supraexcitați sau anxioși. S-ar putea chiar să doriți să invitați un prieten să vă însoțească pe niște plimbări cu câinele dvs. și atât bicicletele să le prezint la ideea mai multor biciclete și oameni.
  • Prietenii tăi dau consimțământul ca câinele tău să se alăture și să cunoască poruncile câinelui tău în cazul oricărui lucru.

Ca regulă generală, siguranța altor utilizatori ai traseului vine mai întâi, apoi siguranța câinelui tău, atunci a ta. Păstrați acest lucru în minte atunci când încercați să decideți dacă aduceți câinele dvs. este o idee bună sau nu.

2. Împingeți câinele

Unii câini pot alerga ore întregi înainte de a obosi, alții nu pot face atât de mult. Chiar și extrem de potrivit Câinii vor începe să îmbătrânească, Așa că țineți cont de faptul că capacitatea lor se poate schimba. Păstrați-vă la ritmul și urmăriți semne că sunt în picioare. Dacă aveți îndoieli, opriți și faceți o pauză. Există tot felul de factori care influențează rezistența și capacitatea. Câinii cu picioare scurte vor lupta mai mult decât câinii cu picioare lungi, dar vor fi adesea fericiți să se prindă. Ca întotdeauna, începeți treptat și construiți. Dacă doriți să mergeți pe trasee deosebit de lungi, ar trebui să luați în considerare căutarea celor mai buni Remorci de biciclete pentru câini Deci, întotdeauna aveți un loc pentru a vă pune câinele dacă credeți că nu mai sunt aburi. Trailerele sunt, de asemenea, minunate pentru introducerea treptată a câinelui dvs. la ciclism montan ca un loc sigur pentru a vă pune câinele acolo unde se pot confortabil cu bicicleta înainte de a avea încredere în ei pentru a alerga alături de ea.

3. Uitați apă și gustări

Ar putea părea de bază, dar poate fi atât de ușor să vă grăbiți din casă fără a împacheta apă, chiar și pentru dvs. Aduceți sticle de apă pentru dvs., dar nu uitați că câinele dvs. nu bea în același mod pe care îl faceți. Câinele dvs. va face la fel de mult exercițiu ca și dvs., dacă nu mai mult, investit în Sticle de apă de câine astfel încât să nu riscați niciodată deshidratarea. În mod similar, ar trebui să aduceți, de asemenea, niște gustări pentru a vă energiza pe dvs. și câinele dvs. Un sfat bun este de a avea întotdeauna o mulțime de apă și gustări permanent în mașină, astfel încât nu sunteți niciodată prinși fără nici un fel.

4. Lasă o mizerie

Un alt lucru pe care trebuie să-l luați cu tine este pungi de poop. Din nou, ar trebui să aveți un stoc permanent în mașină, dar nu uitați să aduceți câteva cu dvs. Nu este nimic mai rău decât a fi victima care nu se întreabă a unui proprietar de câine inconsiderat care tocmai a părăsit câinele lor în urmă. Traseul este probabil folosit de tot felul de oameni care rulează sau drumeții. Știu ideea de a purta deșeurile câinelui dvs. cu dvs. pentru restul călătoriei ar putea părea brută, dar puteți să o dublezi și să o puneți într-o pungă de transport separată pentru a fi în siguranță.

5. Lesa câine la bicicletă

Acest lucru este periculos și nu ar trebui făcut niciodată. Este periculos pentru câine, care ar putea fi târât sau chiar sufocat dacă lesa este prinsă în mecanism sau mergeți prea repede și este periculos pentru tine, ca un câine distras ar putea trage bicicleta. De asemenea, va face evitarea obstacolelor mult mai greu. Câinele dvs. nu mai poate manevra cu ușurință în jurul copacilor, rocilor sau altor utilizatori de traseu și trebuie să luați în considerare lățimea suplimentară pe care câinele dvs. și conducerea lor îl creează.

Omul și o ciclism montan de câine

6. Du-te în vreme foarte caldă sau rece

Verificați vremea locației pe care o întâmpinați, deoarece ar putea fi mai caldă, mai rece sau mai umedă decât în ​​cazul în care în prezent sunteți. Rețineți că câinele dvs. este acoperit de blană, ceea ce va face să funcționeze la temperaturi fierbinți și mai mult o provocare. În mod similar, în vreme rece, ați putea dori să investiți într-o jachetă de câine sau o pătură. De asemenea, fiți precauți cu privire la suprafețele alunecoase, ați putea avea formatori, cizme sau anvelope concepute pentru aderență mare, dar câinele dvs. are doar labele lor moi.

Ați putea dori, de asemenea: Coat de iarnă pentru câini și Veste de răcire pentru câini

7. Începeți cu mulțimile

Chiar și câinele cel mai bine comportat are zilele rele. Chiar dacă câinele dvs. este obișnuit cu mulțimile, nu presupuneți că oamenii vor fi fericiți să-l vadă. Mulți oameni sunt speriați sau alergici la câini. În timp ce ar trebui să evitați cu siguranță mulțimile în primele zile ale ciclului de munte, este o idee bună să fiți precauți și să vă faceți tot posibilul pentru a evita traseele aglomerate ca regulă generală, chiar ca încrederea în abilitățile câinilor dvs. crește.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Face și nu pentru ciclism montan cu un câine