20 De rase de câine cel mai rău la înot

În timp ce majoritatea câinilor se bucură de apă și sunt Înotătorii naturali, unele rase nu sunt construite doar pentru înot sau pur și simplu displace apa. Proprietarii acestor rase care sunt cel mai rău la înot ar trebui să aibă întotdeauna a vestă de salvare La îndemână dacă doriți să atârnați în jurul apei cu ei.

Deși există excepții și cazuri individuale în care veți avea un câine de rasă de mai jos, care iubește să înoate, sau invers - câini cunoscuți sub numele de înotători care se tem de apă - în general, o capacitate de canin și dorința de a înota este legate de rasă. Este genetic într-o mare majoritate de cazuri. Acest lucru are de obicei de a face cu fiziologia câinelui și anatomia. Și chiar dacă pot face mișcări de paddling pentru a ieși din apă, există încă pericol de înecarea câinelui.

Doi alți factori pot determina dacă câinele este un înotător sau nu: forma și dimensiunea capului, si bot. Canini cu capete disproporționat de mari, cum ar fi buldogul englez, nu vor putea să înoate bine, deoarece greutatea capului îi va face să se întoarcă înainte. Câinii cu muzzle foarte scurte (rachii brahycefalii) nu sunt în măsură să-și păstreze nasul deasupra apei fără a înclina calea în sus, ajungând astfel într-o poziție verticală și scufundare. Există, desigur, excepții de la aceste caz.

OPUSUL: 20 cele mai bune rase de câine de înot

Dacă sunteți proprietar al raselor care sunt rele în înot și sunt mai susceptibile de a fi trase, puteți avea în continuare animalul dvs. de companie cu dvs. atunci când vă apropiați de apă și chiar să le luați în apă cu un echipament de siguranță, cum ar fi vestă de salvare sau Pool Flotats. În general, este mai bine să începeți câinele într-un mediu mai sigur și mai controlat, cum ar fi piscina. Și dacă doriți pur și simplu să vă ajutați pupul răcoros în timpul verii, obțineți-le a Piscina Doggy.

20 de rase de câine care nu pot înota

Câinii Pug sunt unii dintre cei mai răi înotători

Mops

Așa cum am menționat mai sus, la fel ca toți Câini brahycefalice (rase cu un nas scurt și un cap plat), Pugs nu sunt cei mai buni înotători. De fapt, botul lor scurt vine adesea cu probleme de sănătate, în special dificultăți de respirație. Acest lucru își poate împiedica capacitatea de a înota pentru aproape orice perioadă de timp, pe lângă faptul că este greu pentru ei să-și păstreze nasul deasupra apei, adesea ducând la un corp scufundat.

Câinii de câini de la Basset sunt unii dintre cei mai răi înotători

Basset Hound

Nici măcar urechile lui Dumbo poate ajuta această rasă să rămână pe linia de plutire (nici nu zboară!) Hounds Basset nu sunt construite pentru înot deoarece au picioare scurte și un cap disproporționat de mare, precum și o structură osoasă foarte densă. În plus față de capacitatea lor săracă de înot, urechile lor lungi sunt susceptibile la infecții cu apă, deci păstrați-le din apă în orice moment.

Câinii Corgi sunt unii dintre cei mai răi înotători

Corgi

Deși Corgis are un bot suficient de lung pentru a respira în mod corespunzător în timp ce înotați, picioarele lor scurte îi împiedică să o facă bine. Ei au, de asemenea, un corp foarte dens. Pe de altă parte, această rasă iubește apa, așa că lasă-ți pooch-ul să se bucure de o baie într-o Piscină de copil sau stropiți în apele superficiale. Puteți chiar să mergeți cu barca cu un Corgi, dar puneți o vestă de viață asupra lui.

Câinii Shih Tzu sunt unii dintre cei mai răi înotători

Shih Tzu

Aceasta este o altă rasă mică cu picioare scurte și un bot scurt care doar nu este făcut pentru înot. O altă problemă pentru Shih Tzu este stratul complet care devine ușor prea greu dacă devine apă, în plus față de acoperirea feței pentru a face respirația în apă chiar mai greu. Câinii mici se tem de apă și devin ușor, așa că stați departe de apă dacă aveți un shih tzu.

Staffordshire Bull Terrier Câinii sunt unii dintre cei mai răi înotători

Staffordshire Bull Terrier

Chiar dacă asta rasă activă este binecunoscută pentru rezistența lor și dragostea pentru exerciții fizice, datorită masei musculare dense și a greutății lor, acestea nu sunt potrivite pentru înot. Ei au, de asemenea, un cap mare care este disproporționat față de corpul lor, ceea ce poate face greu pentru ei să-și păstreze capul deasupra apei.

Câinii de păr terrier sunt unii dintre cei mai răi înotători

Terrier de taur

Ca și verișorii lor Staffordshire, Târrierii Bull sunt înotătorii medii, deși din alte motive. Vinditorii de aici sunt picioarele lor scurte, în plus față de corpul lor greu. Cu toate acestea, această rasă iubește de fapt apă, așa că țineți un ochi pe ele dacă sunteți lângă el și lăsați-i să se bucure de capetele de mică adâncime cu o jachetă de viață.

Câinii de chow chow sunt unii dintre cei mai răi înotători

Chow Chow

În timp ce câinii mai mari sunt în general înotători buni, chow chow este o excepție pentru că are picioare scurte și piept adânc. O altă problemă pentru câinele chow chow este botul lui plat, care duce la dificultăți de respirație, precum și la haina lui groasă și grea, care îl poate cântări când devine înmuiat.

Câinii boxer sunt unii dintre cei mai răi înotători

Boxer

Boxerii sunt ciudați atletici și au picioare lungi, care este cea mai importantă trăsătură a marei înotători în rândul câinilor. Cu toate acestea, boxerii sunt, de asemenea, o rasă brahycefalică și aceasta este o problemă greu de depășit atunci când vine vorba de abilitățile de înot. Această rasă se bucură de apă, deci nu ezitați să lăsați pooch-ul dvs. să alerge pe țărm sau să se joace într-o piscină de copil. Puneți o vestă de viață pe câinele dvs. dacă vă apropiați de un corp mai mare de apă.

Câinii maltezi sunt unii dintre cei mai răi înotători

Malteză

Această rasă este de fapt bine echipată pentru înot atunci când vine vorba de mici rase, deoarece are piept mai mic și un bot plin. Un alt lucru bun este ușor. Cu toate acestea, malteza poate avea de multe ori probleme diferite legate de apă, cum ar fi reumatismul, artrita și frisoanele. Din aceste motive, este mai bine să rămâi la pământ dacă ai o malteză.

Câinii Dachshund sunt unii dintre cei mai răi înotători

Dachshund

Aceasta este o altă rasă de greutate ușoară, cu un bot mai lung, dar nu este suficient ca dachshunds să fie considerați înotători buni, deoarece au și picioare scurte. Chiar și în apele superficiale ar trebui să țineți întotdeauna un ochi pe Dachshund, pentru că se poate îneca dacă va fi scos afară.

Câinii englezi englezi sunt unii dintre cei mai răi înotători

Bulldog englez

Buldogul englez este probabil unul dintre cei mai răi înotători ai tuturor raselor de câine. Are un bot scurt, cap mare, piept de butoi și picioare scurte - aproape fiecare trăsătură a unui înotător rău. Buldogii sunt astfel de înotători răi că trebuie să vă păstrați piscina împrejmuită pentru a preveni orice accidente.

Câinii buldogi francezi sunt unii dintre cei mai răi înotători

Buldog francez

Francezii nu sunt departe de verii lor englezi. Ele sunt puțin mai bine echipate pentru apă, dar sunt încă înotători extrem de răi. Forma și dimensiunea capului lor este din nou o problemă aici. Întotdeauna păstrați un ochi pe câinele dvs. dacă sunteți aproape de apă și asigurați-vă că francezii dvs. are o vestă de viață în astfel de cazuri.

Câinii malamute din Alaska sunt unii dintre cei mai răi înotători

Alaskan Malamute

Malamutele nu sunt iubitori de apă, dar ați putea găsi unul rar care îi place să se udească. Desigur, ei iubesc zăpada, dar din anumite motive nu-i plac apa. Ei nu sunt cei mai răi înotători, în special în comparație cu mulți alți câini pe această listă, deși greutatea și haina groasă le pot cântări.

Câinii de la Greyhound sunt unii dintre cei mai răi înotători

Ogar

În timp ce Greyhounds par a fi construite pentru înotul cu greutatea ușoară, picioarele lungi și capul perfect rotund, dar ei par să aibă o aversiune cu adevărat puternică la apă. Chiar și un duș regulat poate deveni o luptă dacă aveți o oglindă. Din nou, nu sunt cei mai răi înotători de pe această listă, dar nu sunt minunați la ea.

Doberman Pinscher sunt unii dintre cei mai răi înotători

Doberman Pinscher

Există multe dezbateri online despre abilitățile de înot ale lui Dobermans. Fie că sunt înotători răi sau nu, nu este atât de important, deoarece mulți dintre ei nu par să se bucure foarte mult de apă. Dacă aveți un Doberman, nu încercați să-l forțați în apă, lăsați-l să-l ia pe cont propriu dacă este de până la el.

Câinii mastifici sunt unii dintre cei mai răi înotători

Mastiff

Toți mastiff-urile sunt brahycefalice și ei greutatea mult, astfel încât acestea nu sunt într-adevăr o mare potrivire pentru apă. Chiar și mai mare o problemă îi trage în siguranță dacă încep să se scufunde deoarece sunt atât de grei. Ei sunt, de asemenea, destul de leneși, deci este greu să-ți imaginezi să ai un mastiff care este dornic să meargă oricum înot.

Câinii Chihuahua sunt unii dintre cei mai răi înotători

Chihuahua

Această rasă mică este generală unul dintre cei mai răi înotători de acolo. Picioarele lor mici nu sunt construite pentru înot, dar problema și mai mare este natura lor înfricoșătoare. Chihuahuas sunt atât de ușor de speriat încât ar putea obține un atac de panică și se îneacă într-o chestiune de secunde, deci evitați să le luați în apă deloc.

Câinii chinezi de pei Shar sunt unii dintre cei mai răi înotători

Chineză Shar Pei

O altă rasă cu fața în față, chineză Shar Pei de asemenea, are o piele greu de uscat când este înmuiat. Această rasă este, de asemenea, bine cunoscută pentru a fi încăpățânată, astfel încât ar putea fi dificil să-l păstrați aproape dacă îl luați în apă. Riscul de înot va fi întotdeauna prezent, deci ar putea fi mai bine să rămânem la piscine și ape puțin adânci cu această rasă.

Câinii de la Pewingese sunt unii dintre cei mai răi înotători

pechinez

Această rasă este echipată cu structură facială brahycefalică în plus față de picioarele scurte. Care este mai mult decât suficient pentru a face pekingese rău la înot. Un alt motiv pentru a evita apa dacă aveți o peziune provin din lipsa de atletism și faptul că această rasă este rapid să se obosească.

Câinii pomerani sunt unii dintre cei mai răi înotători

Pomeranian

Pomeranii sunt bine-cunoscuți pentru agilitatea și rezistența lor, dar nu le place să arate aceste abilități în apă. Ei au, de asemenea, un strat foarte gros, care le cântărește când devine înmuiat. Păstrați-vă pomerania departe de apă sau puneți o vestă de viață pe el dacă vă apropiați de el.

Citiți următorul: Câini în piscine - De ce înotul este bun pentru animalul dvs. de companie

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Cele 20 de câini se rase cel mai rău la înot

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De rase de câine cel mai rău la înot