Hovawart: profil de rasa de caine

Câine Hovawart în câmp

Hovawart este o iubită Rasa de câine germană care a fost de mult timp folosit ca un supraveghetor, gardian și pentru lucrările de urmărire și salvare. Numele izvorăște din cuvintele germane Hof, ceea ce înseamnă curte sau fermă, și Wächter, ceea ce înseamnă căpitanii.

Acești câini sunt însoțitori extrem de inteligenți, gândiți liberi, loiali pentru oricine până la provocarea de a-și îndeplini nevoile ridicate de exerciții și de formare. Ele sunt folosite în căutare și salvare, încercări de ascultare și activități de câine terapie. Deși nu este recomandat pentru proprietarii de câini de prima dată, această rasă face un partener minunat pregătit să lucreze alături de cei care sunt dispuși să pună în timp și energie pe care o cer pentru o viață fericită.

Privire de ansamblu de rasă

Grup: Lucru

Înălţime: 23 la 28 de centimetri

Greutate: 65 până la 90 de lire sterline

Coat și culoare: Haina lungă în blondă, negru sau negru și bronz

Speranța de viață: 10 până la 14 ani

Caracteristicile Hovawart

Nivelul de afecțiuneÎnalt
PrietenieMediu
Copil prietenosÎnalt
Prietenos cu animalele de companieMediu
Nevoi de exercițiiÎnalt
JucăușăÎnalt
Nivel de energieÎnalt
TrainitateÎnalt
InteligențăÎnalt
Tendința de a blocaScăzut
Cantitatea de vărsareMediu

Istoria Hovawart

Hovawart este destul de neobișnuită. Creșterea acestei canine inteligente a fost restaurată în 1922 prin introducerea similară Câini de fermă în linia de sânge. Împreună cu asta, păstorii germani, Newfoundlands, Leonbergers, și alte rase similare au fost folosite în istoria timpurie a reproducerii Hovawarts.

FCI a recunoscut Hovawart în 1937. Din 2010, această rasă a fost înregistrată de AKC în Fundația Stock.

Hovawart Care

Formarea este foarte importantă pentru această rasă, deoarece natura sa inteligentă, gândire liberă înseamnă că va dura într-o situație și va forma propria sa opinie cu privire la modalitatea corectă de a răspunde. Cu toate acestea, acest lucru nu se poate potrivi cu așteptările dvs. Orientarea pacientului și expunerea corespunzătoare sunt esențiale.

Deși inteligenți, rasa este lentă să se dezvolte și poate fi de aproximativ doi ani înainte de a ajunge la maturitate. Hovawart poate avea, de asemenea, o lovitură încăpățânată. Cu toate acestea, nu folosiți niciodată metode de formare dure sau disciplinare. De multe ori acest lucru formă de antrenament nu este deloc utilă, ci înapoi și cauzează mai mult Probleme de comportament. Hovawart răspunde foarte bine la armarea pozitivă. Acești canini inteligenți doresc să lucreze cu dvs., nu pentru dvs., așa că încercați să lucrați ca o echipă.

Acești gardieni fermi necesită o mulțime de exerciții fizice și mentale. Ei iubesc o gamă largă de activități în aer liber, cum ar fi drumeții, înot, urmărire și multe altele. Ei au nevoie de cel puțin o oră de activitate viguroasă în fiecare zi și nu fac locuitori de apartamente bune.

Hovawart este un câine de familie extrem de loial, îngrijit, dacă este socializat în mod corespunzător de la o vârstă fragedă. Ei pot avea o natură dominantă cu alți câini, dar atâta timp cât sunt în mod corespunzător socializați, acești câini se înțeleg, în general, cu alte animale de companie.

Hovawart se mândrește cu părul frumos lung, dar nu are un substrat gros. Acest lucru face ca periajul ocazional să fie suficient pentru a le menține curat. Cu toate acestea, vărsarea sezonieră va necesita mai multe periere și băi. Această rasă are unghii puternice, cu creștere rapidă, verificați și tăiați în mod regulat. Asigurați-vă că verificați urechile pentru murdărie sau acumulați și periați și dinții în mod regulat.

Probleme comune de sănătate

Hovawart este, în general, un câine foarte sănătos, fără probleme de sănătate specifice de rasă cunoscută. De fapt, acești câini au o durată medie lungă de viață, variind de la 10 la 14 ani. Ca și alți câini mari, displazie de șold poate fi o problemă, dar ratele acestei boli în Hovawarts sunt foarte scăzute în comparație cu alte rase mari. Hipotiroidismul este, de asemenea, uneori remarcat.

Dieta și nutriția

Hrănirea alimentelor de câine Hovawart de înaltă calitate le va ajuta să trăiască o viață lungă și sănătoasă. Câinele dvs. va avea diferite nevoi nutriționale care pot fi îndeplinite cu alimente diferite adecvate nivelului de activitate și a etapei de viață. Discutați cu medicul veterinar pentru a determina cel mai bun tip de mâncare pentru a vă hrăni Hovawart.

PROS
  • Obligațiuni strâns cu familia sa

  • Protecția pachetului său

  • De obicei trăiesc vieți lungi, sănătoase și active

Contra
  • Poate fi încăpățânat 

  • Se maturizează încet, necesitând formarea diligentă, a pacientului 

  • Are nevoie de un exercițiu ridicat - nu este potrivit pentru apartamente

Unde să adoptați sau să cumpărați un Hovawart

Hovawart este o rasă rară, făcând acest câine puțin greu de găsit în adăposturi sau salvați.

Dacă nu găsiți un Hovawart într-un adăpost sau salvare, asigurați-vă că întotdeauna căutați crescători de reputație pentru a achiziționa un catelus de la. Enumerate mai jos sunt unele salvați Hovawart, crescători și pagini utile pentru a găsi un adăpost în zona dvs.

Mai multe rase de câine și cercetări suplimentare

Hovawart este o canină extrem de inteligentă, independentă, care formează legături puternice cu familiile lor. Evaluările lor intense de exerciții fizice și fizice nu le pot face alegerea potrivită pentru fiecare casă, totuși.

Înainte de a aduce orice câine în casa dvs., asigurați-vă că ați pus o cercetare atentă pentru a determina dacă o rasă de câine se potrivește cu casa și stilului de viață. Încercați să vorbiți cu crescătorii pentru a obține o privire suplimentară în viața de zi cu zi cu rasa de câine sunteți interesat.

Deși fiecare câine este diferit, fiecare rasă are trăsături comune specifice de rasă pe care ar trebui să o luați în considerare. Cu unele cercetări și planificare, puteți găsi următorul cel mai bun prieten! Dacă sunteți interesat de alți câini similar cu Hovawart, consultați aceste rase:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Hovawart: profil de rasa de caine