7 Cele mai bune bloguri despre ciclism cu câini

Ciclismul este o modalitate excelentă de a obține exercițiul de care aveți nevoie, Dar ce zici de tovarășul tău canin? Nu vrei să-l lași acasă singur. Ați auzit concepția greșită comună că ciclismul nu este sigur pentru câini? Ciclism cu câini poate fi de fapt o modalitate foarte bună pentru a obține exercițiul de care aveți nevoie și cu măsurile de precauție adecvate pe care le poate fi în siguranță și distractivă.

Unul dintre câinii noștri are o condiție cardiacă care limitează capacitatea ei de exerciții fizice. Chiar nu ar trebui să facă nimic mai obositor decât mersul pe jos, așa că trebuie să fim atenți la activitățile pe care le planificăm pentru ea. Celălalt câine, un laborator de ciocolată de 8 luni, se află la celălalt capăt al spectrului.

Cele mai bune bloguri despre ciclism cu câiniSaddie este plină de energie, care este destul de comună pentru un laborator. Speram că cu cât a devenit mai în vârstă, a devenit mai calmă. Deși avem o cale lungă de a merge, până acum se pare că în fiecare zi se trezește cu o mai mare energie decât a avut o zi înainte.

Găsirea modalităților de a arde că energia oprit poate fi uneori o provocare.

Ciclismul cu câini este o modalitate excelentă de a ajuta puii ca Saddie să ardă o parte din ei excesul de energie. Puteți controla viteza bicicletei pentru a vă satisface nevoile câinelui. Saddie iubește să fugă, dar nu pot ține pasul cu ea pe jos. Ea știe că atunci când mergem la o plimbare cu bicicleta, ea poate alerga cât de repede vrea până când se obosește.

Când sunt pe bicicletă, Saddie știe că poate pune ritmul, ceea ce nu este posibil dacă sunt pe jos.

Ar trebui să-i vezi fața când am ieșit din lesa liberă. Știe asta înseamnă că mergem la o plimbare cu bicicleta și ea devine atât de emoționată. Ea a învățat să aștepte până când vom ieși din drumul nostru, dar de îndată ce ajungem pe drumul pe care îl începe să alerge. O face fericită!

Ea sprintează aproximativ un sfert de mile și apoi începe să încetinească. Ea merge și mirosi puțin și apoi va începe să alerge din nou. Ea o iubește și este mult mai ușoară pentru mine. Ciclismul cu câini este un mod distractiv pentru voi doi să vă bucurați de ceva timp împreună.

LEGATE DE: Top 5 cele mai bune biciclete de câine leagă pentru ciclism

7 cele mai bune bloguri despre ciclism cu câini

Cele mai bune bloguri despre ciclism pentru câini

Am avut o mulțime de prieteni și vecini mă întreabă despre bicicleta cu câini. Majoritatea oamenilor cred că este periculos, dar asta nu este pur și simplu adevărat. Ca orice altă activitate pe care o faceți cu animalul dvs. de companie, poate fi periculoasă dacă nu aveți echipamentul potrivit și nu luați măsurile de siguranță adecvate.

1. Bicicleta.COM

În această săptămână am vrut să mă uit la postările de blog de la proprietarii de câini și experți despre ciclism cu câini. Este de fapt mult mai ușor decât să vă gândiți să vă antrenați animalul de companie pentru a merge sau a alerga lângă bicicletă. Caitlin Giddings a scris un foarte bun Articol frumos pentru biciclism.com despre introducerea câinelui dvs. la ciclism.

Acest post de blog explică propriile probleme cu ciclismul cu câini și modul în care terrierul ei a crescut să se gândească la vehicule cu două roți ca inamicul său jurat. Ea oferă o mare explicație a procesului de desensibilizare și cum vă puteți învăța câinele că bicicletele nu sunt o amenințare.

  • Expunerea timpurie poate fi esențială pentru a accelera un catelus predispus la chase pentru a fi în jurul bicicletelor. Dar ce faci cu un câine adult care este deja hardwired să ia în considerare bicicliști pradă?

2. Câine responsabil

Odată ce știți că dvs. nu este nervos în jurul bicicletelor sau agresiv față de ei, formarea poate începe. Nu poți atașa doar o lesa la câinele tău, să sară pe bicicletă și să pleci. Nu este atât de ușor.

In acest postare pe blog din Câine responsabil, Puteți afla ce se întâmplă atunci când un câine nu este instruit corespunzător să urmeze lângă o bicicletă.

  • Cu ocazia, am observat că câinii fiind biciclete care nu par instruiți. În aceste câteva cazuri, steagurile roșii sunt câinii care nu funcționează fără probleme; Ele par să stea în fața roții de biciclete din față. Câinii de ciclism pentru exerciții fizice ar trebui să solicite același tip de considerații pe care le folosim când începem un program de exerciții. Vrem să fim plăcute dacă nu vă distrați, dar dorim, de asemenea, să evităm rănile, ceea ce înseamnă că ar trebui să punem puțin gândire în activitate.

3. Petmd

Așa cum am spus, ciclismul cu câini este un exercițiu foarte intens, chiar dacă nu vă pedalei rapide și pupul dvs. poate doar trot de-a lungul. Nici măcar nu ar trebui să începi să-ți antrenezi câinele să meargă lângă bicicletă până când îl vei examina de medicul veterinar.

La fel de Acest articol Din explicațiile PETMD, chiar câinii care par a fi în cea mai bună sănătate pot avea o condiție subiacentă care să-și limiteze nivelul de activitate. De asemenea, vorbește despre importanța asigurării faptului că animalul dvs. de companie este potrivit din punct de vedere fizic înainte de a începe un regiment de exerciții ca acesta.

  • Dar chiar dacă câinele dvs. pare să fie în cea mai bună sănătate, ar trebui să aveți medicul veterinar să vă verificați câinele înainte de a începe o nouă rutină de exerciții cum ar fi joggingul și # 8212; care este, în esență, ceea ce este acesta. Veți dori să vă asigurați că câinele dvs. nu are condiții de bază care ar putea fi înrăutățite de exerciții intense. De asemenea, dacă câinele dvs. este supraponderal, joggingul nu este, de obicei, cel mai bun mod de a începe o nouă rutină; Trebuie să fie construit mai întâi cu o rutină obișnuită de mers pe jos.

4. Labe și pedale

Pawsandpedals este un blog minunat plin cu sfaturi excelente despre ciclism cu câini. Cele mai elementare ale acestor posturi este intitulată "# 8220;Cum să biciclete cu un câine.& # 8221; Este un post de blog de adâncime, cu o mulțime de fotografii foarte frumoase. Acesta acoperă toate cele esențiale și # 8220; trebuie să știe & # 8221; lucruri înainte de ciclism cu câini.

Multe bloguri se concentrează pe câine, care, bineînțeles, ar trebui să fie prioritatea dvs. de vârf, dar acest post se referă, de asemenea, la importanța asigurării că bicicleta dvs. este de sus pentru slujbă.

  • Este suficient de sigur? Gears - Verificare, Anvelope - Verificare, Frâne - Verificare, Casca de siguranță - Verificare! De asemenea, ajută dacă sunteți un ciclist încrezător. Asigurați-vă că dvs. și bicicleta dvs. sunteți pregătiți pentru călătoria rutieră. Păstrați câinele dvs. pe partea care este departe de trafic - dacă câinele dvs. trage atunci ar trebui să vă ducă departe de drum, nu în el.

Este deasemenea o Partea 2 la acest post, care intră în mai multe specifice despre echipamentul pe care autorul îl utilizează. Ea nu explică tipul de echipament, dar ea vorbește și despre cum îi atașează bicicleta ei. Nu toate echipamentele trebuie atașate la aceeași parte a bicicletei dvs.

Multe lucruri, cum ar fi lesa, pot fi atașate oriunde găsiți confortabil. Autorul acestui blog descrie cum și de ce alege să atașeze lesa sub scaunul bicicletei ei.

  • Am aflat că cel mai bun loc pentru a atașa lesa este sub scaunul meu de biciclete. Acest lucru pare a fi cel mai apropiat de centrul meu de greutate și îmi permite să mențin echilibru dacă câinele meu trage sau face ceva neobișnuit. Pentru a atașa lesa pe bicicletă, folosesc un alt accesoriu ezydog - reținerea mașinii. Luând scaunul bicicletei mele, am alunecat partea de centură pe scaunul meu și o fac să stea deasupra reflectorului din spate. Trebuie să păstrați această parte înalte pe scaunul de siguranță, deoarece dacă atașamentul alunecă pe lesa poate deveni încurcată cu anvelopa din spate. Piciorul și corpul rămân în fața leșiei odată atașate. Consider că piciorul meu acționează ca o braț dacă câinele meu trage și păstrează distanța mea de câine de la bicicletă.

5. Câine de găină

Există multe alte sfaturi și trucuri pe care ar trebui să le țineți cont atunci când și ciclismul cu câini. Boingydog este un blog despre aventurile active ale unui mutt urban. Acest post împărtășește detaliile unei aventuri de ciclism montan și importanța hidratării corespunzătoare în timpul exercițiilor cu animalul dvs. de companie.

Aventurile precum călătoriile de ciclism sunt interesante și câinele dvs. poate deveni distras în timpul opririlor de groapă. Noile atracții și mirosuri sunt peste tot, deci va trebui să acordați o atenție deosebită FIDO și să căutați semnele că el poate avea nevoie de o pauză de apă.

  • Nu am putut să purtăm atât de multă apă, ci amândoi am adus suficientă apă pentru câini pentru a ajunge la o parte a traseului unde este fântâna. În plus față de a avea apă potabilă, dosing kayo cu apă a ajutat-o ​​să se răcească într-o zi fierbinte. Am oferit câinii de apă de mai multe ori și de câteva ori nu au vrut; A trebuit să fim atenți să încercăm să determinăm când aveau nevoie de apă.

6. Mnn

Apa este doar una dintre numeroasele lucruri pe care le veți avea nevoie când ciclismul cu câini. Dacă vă dați o călătorie lungă, ar trebui să împachetați alimente sau gustări. Veți avea nevoie de a oferi câinelui dvs. cu ambele și ar trebui să împachetați și o mulțime de pungi de câine pentru a curăța după prietenul tău blană.

Desigur, cele mai importante bucăți de echipamente pe care le aveți nevoie sunt un ham sigur și confortabil și o lecție adecvată. Jaymi Heimbuch a scris un excelent și foarte bun Blog detaliat pentru Mama Nature Network Despre ciclism cu câini și discută cele mai bune tipuri de echipamente de utilizat.

  • Cel mai sigur mod de bicicletă cu câinele dvs. este de a folosi un atașament care vă conectează câinele la corpul bicicletei, cum ar fi postul scaunului. Există o serie de opțiuni în magazine care vor maximiza siguranța pentru dvs., vor minimiza capacitatea câinelui dvs. de a trage și vă va păstra câinele la o distanță sigură de la bicicletă, astfel încât să nu vă încurcați.

7. Ciclismul țiganilor

De asemenea, puteți bicicleta cu câinele dvs. fără să-l dați drumul de lângă dvs. Există multe modalități de a vă purta câinele cu dvs. în timp ce ciclismul. Remorci și coșuri de biciclete sunt două dintre cele mai comune căi. Acest blog din Ciclismul țiganilor explică numeroasele modalități de a aduce FIDO-ul dvs. de-a lungul ciclului și chiar împărtășește câteva proiecte interesante de biciclete DIY și proiecte.

  • De ce lăsați canisa să adună praf când îl poți folosi? Pentru acei proprietari de animale de companie care dețin deja o canisa aeriană din plastic, remorcile lui Tony din Canada, Cycletote din SUA și Back-Bus Free Libery oferă o soluție. Aceste companii oferă cadre de bază de bază dimensionate pentru a se potrivi cu multe dimensiuni standard de canisare.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Cele mai bune bloguri despre ciclism cu câini