Câini în bazine: de ce înotul este bun pentru animalul dvs. De companie

"Este timpul din nou al anului!"Pentru a utiliza vechiul clișeu. Vara este încă aici, și este destul de cald este cele mai multe părți ale țării, indiferent dacă suntem fani ai căldurii sau nu. Este timpul ca oamenii să înceapă să rezerve programele lor cu activități de vară pentru a-și umple zilele. Una dintre aceste activități, care este atât populară, cât și distractivă, este înotul - deși majoritatea oamenilor, în general, nu cred că iau câinele în piscină cu ei.

Având o stropire în piscină cu animalul dvs. de companie este o activitate excelentă pentru amândoi. Înotul este o formă excelentă de exerciții care este bună pentru mușchii, articulațiile, sistemul cardiac și favorizează sănătatea și bunăstarea dvs. generală.

Dacă acest lucru nu este suficient de un motiv pentru a vă aduce în piscină cu poochia, înotul este, de asemenea, o mare experiență de legare care vă va consolida relația.

Ca orice alt exercițiu pe care îl faceți cu câinele dvs., siguranța trebuie să fie o prioritate atunci când înotați. Există cu siguranță câteva beneficii mari pentru a sări în piscină cu puii dvs., dar câinii pot fi imprevizibili și că ultimul lucru pe care îl doriți în apă.

Acest articol vă va oferi câteva sfaturi și trucuri pentru a vă ajuta să vă bucurați de înot cu animalul dvs. de companie în timp ce sunteți în siguranță în același timp și dacă puii dvs. nu știe cum să înoate, vă vom da niște indicii despre cum să-l înveți.

LEGATE DE: Cele mai bune 5 piscine pentru câini pentru FIDO

Câini în bazine: De ce înotul este bun pentru animalul dvs. de companie

Câini în piscine - De ce înotul este bun pentru animalul dvs. de companie

Sănătatea câinelui dvs. poate fi îmbunătățită foarte mult prin înot. Un minut de înot echivalează cu patru minute de alergare. Rezistența apei înseamnă că o persoană sau un câine în acest caz trebuie să-și dea mușchii foarte intensă pentru a împinge prin ea.

Dacă piscina dvs. este încălzită, este chiar mai bună pentru că asta va face mai ușor ca câinele să se încălzească. Nimeni nu-i place înghețarea apei de piscină și câinele tău, blând, deși poate fi, nu este o excepție. De asemenea, temperatura caldă a apei este atrăgătoare pentru câini care nu pot fi prea siguri de apă.

Pe măsură ce fitness fizic se îmbunătățește, câinele dvs. va putea să înoate pentru exploziile mai lungi la un moment dat.
Dacă aveți un câine în vârstă sau unul care are probleme cu exerciții fizice (cele legitime, nu doar el nu se simte ca exercitarea), piscina servește ca o modalitate de a realiza recuperarea, în special pentru câinii care au probleme ortopedice.

Dacă, de exemplu, animalul dvs. de companie a avut o intervenție chirurgicală, în cele din urmă va fi o nevoie ca zona să fie re-consolidată. După ce a trecut o cantitate adecvată de timp, iar câinele este capabil să se angajeze din nou în activități fizice ușoare, piscina oferă o sursă de exercițiu pentru el care este fără greutate. Exercitarea în Piscina SIDA în procesul de recuperare prin consolidarea articulațiilor, facilitarea circulației și ajutând fortificarea mușchilor.

Alternativele la înot, cum ar fi alergarea sau mersul pe jos, pot determina câinele dvs. să riscă un prejudiciu suplimentar, deoarece labele sale sunt în mod constant în pământ. Exercitarea fără greutate în piscină este o alternativă viabilă și recomandabilă. Chiar dacă câinele dvs. este supraponderal, înotul în piscină este o modalitate bună pentru ca el să încerce să piardă o anumită greutate fără articulații și mușchii deja stresați deja.

Fiind supraponderali pune tulpina pe corpul oricărei creaturi, au inclus câini și înotul arde calorii fără a provoca probleme suplimentare. Înotul în piscină poate servi chiar ca o terapie emoțională în unele cazuri. De exemplu, câinii de lucru și câinii de poliție sunt luați înot pentru timp pentru a-și îmbunătăți starea mentală și pentru a ușura orice stres.

LEGATE DE: Un ghid de bază pentru drumeții cu câini

Învățând câinele să înoate

Câini în piscine - De ce înotul este bun pentru animalul dvs. de companie

Câinii nu sunt neapărat în mod nerușit în apă ca versiunea canină a lui Michael Phelps. Deci, când luați câinele în piscină, observați-l. Dacă pare nesigură despre ce să facă, îndrumați-l în jurul piscinei în mod înconjurător până când devine atârnă de paleta Doggy. Nu ar trebui să dureze prea mult.

Dacă câinele dvs. este frică de apă, veți avea ceva mai mult de făcut. Câinii vor face aproape orice pentru un tratat de câine, astfel încât să puteți folosi acest lucru în avantajul dvs. Începeți cu o cantitate mică de apă - la câțiva centimetri într-o piscină de copil ar fi un început minunat. Lăudați-vă câinele și dați-i tratați pentru a rămâne în apă. Continuați să lucrați până când el se va supune confortabil în apă. Atunci sunteți pregătiți pentru piscină!

Întotdeauna supraveghează animalul dvs. de companie când este în piscină, indiferent cât de bine de un înotător credeți că poate fi. Dacă nu l-ai lăsa pe copiii tăi acolo, nu-ți lăsa câinele. Oamenii nu ar trebui să înoate singuri, chiar și adulți, iar aceeași regulă se aplică caninilor. Niciodată nu știi ce s-ar putea întâmpla și ar lua doar o mică problemă pentru a deveni dezastru.

Siguranța în primul rând

Ca și cu oricare dintre ele sport sau exercițiu, Există măsuri de siguranță pentru a lua în considerare și luați în considerare când vă aduceți câinele pentru o înot. De asemenea, avem câteva recomandări excelente pentru dvs. pentru a vă arunca o privire la. Aceste produse au primit recenzii excelente de la consumatori care au achiziționat și le-au folosit cu animalele de companie.

Câini în piscine - De ce înotul este bun pentru animalul dvs. de companie

În primul rând, să fiți conștienți de faptul că câinii sunt mai sensibili decât oamenii când vine vorba de clor. Aproape toți am avut experiența neplăcută de înot în apă care era supra-clorurată, provocând mâncărime, ochi roșii și doar disconfort general. Câinii nu sunt imuni la acest lucru.

Nu utilizați o mulțime de clor în piscina dvs. dacă veți lua câinele înotați în mod regulat. De fapt, o alternativă non-clor pentru a încerca este bromul, care funcționează mai bine în apă mai caldă și are un timp rezidual mai lung. Deși bromul este mai scump decât clorul, va trebui să-l cumpărați mai puțin des.

Câinii tind să se gândească la piscină (și totul, într-adevăr) ca un castron gigant de apă, care poate fi foarte rău dacă există o mulțime de clor în ea. Clorul nu este consumabil. Dacă decideți să mergeți cu o piscină clorurată, spălați-vă câinele cu furtunul când iese și curăță urechile și bot-ul doar pentru a se asigura că nu există reziduuri rămase.

Există chiar și dispozitive de flotație pe care le puteți cumpăra pentru cainele dvs. pentru a-l păstra în siguranță în apă. Labe la bord face jachete de viață pentru toate dimensiunile câinilor. Câinii ar trebui să aibă întotdeauna o vestă de viață dacă nu sunteți la îndemâna lor. Outward Hound Pupsaver Ripstop Jacket de viață câine este un alt brand popular, bine testat. Are un mâner superior pentru salvare ușoară și se face în culori neonice care oferă câinelui dvs. un grad ridicat de vizibilitate. Dacă nu sunteți încrezător în capabilitățile de înot ale câinelui dvs., vestele de viață pentru câini sunt o opțiune excelentă (și accesibilă).

Aduceți niște jucării și distrați-vă

Câini în piscine - De ce înotul este bun pentru animalul dvs. de companieÎn cele din urmă, nu uitați să faceți distracție la piscină! Adu-ți câinele pe niște jucării de câine pentru a juca cu - doar asigurați-vă că plutesc. Chuckit! Inel de zbor de apă este o jucărie distractivă care plutește și poate fi aruncată la o distanță lungă. Alte jucării de preluare bine revizuite includ Air Kong Flatch Fetch Stick si Kong Wet Wubba câine Jucărie piscină.

Toate acestea vă vor oferi câinelui dvs. și câinele dvs. cu mult pentru a vă juca în timp ce sunteți în piscină împreună. Asigurați-vă că evitați să vă depășiți câinele, deoarece ar putea începe să se deplaseze și că este periculos. Păstrați apa și alimentele apropiate și luați tone de pauze. Apa este deosebit de importantă deoarece temperatura caldă poate duce la deshidratare.

Înotul cu câinele dvs. va fi o experiență distractivă și plăcută pentru amândoi. Atâta timp cât sunteți în siguranță și amintiți-vă să vă mențineți un ochi apropiat de câinele dvs., nu va trebui să vă faceți griji. Înotul este un exercițiu excelent pentru câini și oameni și va favoriza legătura pe care voi doi împărtășiți.

Aduceți consumabilele de câine adecvate cu dvs. și amintiți-vă că va trebui să vă ocupați de ritmul de înot. Dacă câinele dvs. se bucură de apa, va dori să continue până când se epuizează. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați că el ia o mulțime de pauze, rămâne hidratate și are un moment minunat în piscină.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câini în bazine: de ce înotul este bun pentru animalul dvs. De companie