Cei mai buni câini pentru drumeții și alpinism

Un indicator german pe o excursie montană

Dacă sunteți a Proprietarul câinilor care îți aduce câinele cu tine oriunde te duci, atunci ajută dacă ai un câine cu o dispoziție similară. De exemplu, dacă sunteți un călărie arzător sau un alpinist de agrement, este o idee bună să aveți un câine cu un nivel egal de energie și abilități fizice.

Majoritatea câinilor iubesc marele în aer liber. Dar, pentru a avea o ieșire minunată, trebuie să vă asigurați că câinele dvs. poate urmări comenzile dvs. și nu va fugi. Ei trebuie să răspundă în situații precare cum ar fi întâlnirile sălbatice sau run-in-urile cu plante toxice.

Bacsis

Asigurați-vă că discutați cu medicul veterinar despre stilul dvs. de viață activ și confirmați câinele dvs. este în sus pentru provocarea cerințelor dvs. fizice. De asemenea, verificați dublu că o oferiți o dietă adecvată de înaltă performanță.

Deși toți câinii beneficiază de exerciții de zi cu zi, unele rase sunt mai potrivite pentru exerciții cu impact ridicat, cum ar fi drumeții și alpinism montan. Dacă sunteți un junkie în aer liber care caută un tovarășor loial, aceste 10 rase sunt cel mai bun pariu pentru o canină neobosită care vă poate alătura pe trasee.

Cum să mergeți la drumeții cu câinele dvs
01 din 09

Nici o listă de rase de câine energetic ar fi completă fără să includă collie de graniță mereu populară. Cunoscute lumea pentru inteligența, unitatea de muncă și la nivelul energiei, granița Collie este un non-brainer pentru oricine în căutarea unui prieten de exerciții fizice. Excursionalii și alpiniștii pot beneficia de Smarts Smarts Collie de frontieră și de formare de trainabilitate pentru a lovi traseele off-leash va fi o briză. Atâta timp cât poți oferi o mulțime de exerciții fizice și fizice în zile când nu urci un munte, granița collie ar putea fi o mare potrivire pentru tine.

Privire de ansamblu de rasă

Înălţime: 18-22 inci

Greutate: 28 la 48 de lire sterline

Caracteristici fizice: Coaca dublă dublă de dimensiuni medii sau netede medii este puțin mai lungă decât capul înalt, care ajunge la un punct de la nas, cu urechi stând în picioare și sfaturi de curling peste

  • 02 din 09

    Treeing Walker Coonhound

    Dacă nu vă deranjează un câine vocal în timp ce pe un traseu, copacul Walker Coonhound este un alpinism agil care poate naviga cu ușurință terenul de drumeție sălbatic. Ca și diferiții frați în grupul de câine, copaci de coanhounds Walker sunt câini plini de viață cu un ochi dornic pentru pradă. Din cauza conducerii sale înalte, acest câine ar trebui să fie ținut pe o leșie lungă până când sunteți sigur că poate fi încredințată în jurul veverițelor, păsărilor și altor critterii.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 20 până la 27 de centimetri

    Greutate: 45 la 80 de kilograme

    Caracteristici fizice: Alb, negru, și colorant de culoare - strat netedă, stralucitoare - floppy câine de câine de câine - buze superioare atârnate sub nivelul inferior al maxilarului

  • 03 din 09

    Pentru că în aer liber căutând un tovarăș mai robust, Ridgeia Rhodesiană ar putea fi o potrivire fantastică. Ridgebackul Rhodesian a fost popularizat de Hunters Leu african, dar este un animal de companie popular în zilele noastre. Forța și agilitatea pe care le traduc de la vânătoare de leu la drumeții și alpinism montan. Cei noi pentru proprietatea pentru câini ar trebui să fie conștienți de faptul că Ridgeia Rhodesiană necesită o mulțime de socializare și de formare a ascultării în timpul puppyhood. Natura sa independentă și aloof poate face ca acest câine să fie precaut de străini și puterea ei nu este nimic de a bâui la ochi la.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 25 până la 26 de centimetri

    Greutate: 65 până la 90 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Câine puternică, musculară, atletică, lumină colorată de grâu de grâu cu o creastă caracteristică de păr formată de părul care crește în direcția opusă a restului stratului

  • 04 din 09

    Altă trebuie să aibă pe listele de câini de mare energie, Shepherd australian este un partener activ și agil care iubește o aventură în aer liber. La fel ca vărul său de collie de frontieră, Aussie este un păstor cu energie aparent nesfârșită. Aussie este orientată spre muncă și iubește un loc de muncă, așa că venirea cu jocurile de a juca de-a lungul traseului va da acest câine o zi bine rotunjită și obositoare a exercițiilor fizice. La fel ca granița Collie, un Aussie are nevoie de o mulțime de exerciții de zi cu zi - o majorare pe săptămână nu o va tăia. Dar dacă este păstrat bine exercitat și instruit, acest câine va face un proprietar fericit câine din tine.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 18-23 inci

    Greutate: 40 la 65 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Corpul robust de dimensiuni medii - strat mediu până la lung, în albastru, merle roșu, negru, sau roșu cu pene pe partea din spate a picioarelor și o coadă generoasă în jurul gâtului

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Un alt tovarăș de vânătoare statornică, indicatorul german de scurtă durată este un câine extrem de mare de energie perfect pentru a aduce pe excursii de drumeții. Ca și alți vânători, pointerii se dezvoltă atunci când sunt o mulțime de exerciții fizice și sunt însoțitori extrem de prietenoși, iubiți. Cel mai bine cunoscut pentru agilitatea și rezistența lor, acest câine are nevoie de o mulțime de exerciții zilnice pentru a împiedica să devină anxietate și distructivă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 21 până la 25 de centimetri

    Greutate: 45 la 70 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Atletic construiește cu un strat scurt, scurt, scurt, care este un ficat solid sau o combinație de ficat și de culoare albă

  • 06 din 09

    Jack Russell terrier

    Dacă câinii mari nu sunt stilul dvs., dar totuși doriți un prieten de drumeții energetici, Jack Russell Terrier este puiul pentru tine. Înaltă energie, mare și incredibil de inteligentă, Jack Russell are personalitatea unui câine mare într-un corp compact, de 15 lire. Jack Russell a fost crescută pentru vânătoarea verminului și are o mașină de înaltă pradă, atât de lungi seturile de exerciții precum excursii de drumeții sunt un vis devenit realitate pentru ea.

    Deși mici, este, de asemenea, puternic - Jack Russell Terrier nu este nici o plimbare în parc pentru a avea grijă de. Headstrong și incredibil de inteligent, Jack Russell poate deveni distructiv dacă nu este bine exercitat atât mental, cât și fizic. Dar dacă puteți dedica timpul pentru instruire și exercițiu în fiecare zi, Jack Russell este un partener excelent în aer liber.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 15 inci

    Greutate: 13 până la 17 kilograme

    Caracteristici fizice: Construcția compactă pătrată - capul este mic și blocat, cu urechi cu ochii întunecați în formă de migdale, setați coada ridicată și subțire, erectică

  • 07 din 09

    Un alt câine mic, cu o personalitate mare, Pinscherul miniatural-sau Min Pin-este un însoțitor spunky pentru proprietarul dedicat, puternic. Min Pins sunt fiare neînfricate condensate într-un corp compact de 10 lire. Personalitatea minunată a lui Min Pin, o personalitate aventuroasă, o face un amic de explorare fantastic. Deși PIN-ul MIN nu are aceeași rezistență ca și Jack Russell Terrier, statura mult mai mică vă face ușor să alegeți acest câine în sus și să îl transportați dacă în cele din urmă anvelope.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 10 până la 12 inci

    Greutate: 7 până la 11 lire sterline

    Caracteristici fizice: Coaturile scurte, elegante includ roșu, negru și rugină, și ciocolată și rugină - arată foarte mult ca un miniatură Doberman Pinscher

  • 08 din 09

    După cum sugerează și numele, câinele de munte Bernese este un nativ alpin care se bucură de bine în aer liber. Câinele de munte Bernese este a Rasa de lucru elvețiană. A fost crescută să tragă cărucioarele prin Alpi, deci nu este o surpriză faptul că Berner face un mare amic de alpinism. Proprietarii noi la rasă ar trebui să știe că această rasă are genetic o serie de preocupări de sănătate, inclusiv displazie de șold și cot și umflături. Înainte de a aduce acest câine pe o excursie la munte, scoateți-o verificată de un medic veterinar pentru a vă asigura că activitatea obositoare este în regulă.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 23 la 28 de centimetri

    Greutate: 79 până la 110 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Un strat dublu gros cu un strat exterior mai lung și un negru sub acoperire negru, rugină și alb, pieptul este de obicei alb, așa cum este locul dintre ochii ei și vârful coada sa

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Pentru persoana în aer liber care ia o abordare de lades, Husky Siberian poate fi un meci mare. Personalitatea Husky este hilar și unic - răutăcios, independent și înșelător inteligent. Bred în nord-estul Asiei, Husky este în mod natural rezistent la rece și se simte chiar acasă pe vârfurile de munte cu zăpadă. Nivelul său de energie îl face un amic de drumeție neobosit. O husky are nevoie de provocări mentale și fizice constante (de preferință pe un program), altfel, husky-ul dvs. ar putea să devină distructiv sau să fugă în protest. Această dungă independentă a rasei face ca dispunerea să pregătească un proiect mare. De exemplu, nu ar trebui să vă așteptați să aveți o excursie husky off-leash până când veți stabili o conexiune profundă cu câinele dvs. și acesta internalizează comanda de rechemare.

    Privire de ansamblu de rasă

    Înălţime: 20 până la 24 de centimetri

    Greutate: 35 până la 60 de lire sterline

    Caracteristici fizice: Mijloace de dimensiuni medii, groase, duble, alerte, ochi multi-colorate sau albastre, aspect asemănător lupilor, coada de pescuit

  • Rase pentru a evita

    Deși majoritatea câinilor iubesc marele în aer liber, unii câini ar trebui să fie ținute de pe traseul de drumeții. Această decizie nu este specifică, dar, în schimb, depinde de vârsta câinelui, starea fizică și condițiile meteorologice unde veți fi. Câinii de vârstă avansată sunt mai predispuși la bolile mai vechi de câine, cum ar fi artrita și boala renală. Puii tineri ar trebui să evite drumeții atunci când implică rezistență ridicată și distanțe lungi, deoarece acest lucru ar putea deteriora oasele în creștere. Dacă câinele dvs. are probleme de sănătate, evitați să o luați pe drumeții lungi. În cazul în care ceva nu merge bine, doriți să fiți aproape de îngrijirea medicală și nu în mijlocul pustiei.

    Brachycefalic (cu fața în față) Pugs sau Bulldogs nu sunt, de obicei, o potrivire bună pentru exerciții intense, deoarece sistemele lor respiratorii tind să se supraîncălzească, iar rezistența nu sunt, de obicei, un punct forte pentru aceste rase.

    În ceea ce privește clima, dacă intenționați să fiți la temperaturi mai reci, un câine dublu acoperit poate să se ocupe de frig mai bine decât un câine cu părul scurt, cu părul scurt. Câini ca Greyhounds, whippete, și Chihuahuas nu poate dura mult timp în temperaturi mai reci. De asemenea, dacă vă așteptați la vreme foarte caldă, este cel mai bine să nu vă plimbați cu câinele dvs. deloc. Câinii sunt predispuși la încălzirea sau epuizarea căldurii.

    Surse de articole
    Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
    1. Packer, Rowena M a și colab. Așteptări mari, adevăruri incomode și paradoxurile relației proprietarului câinelui pentru proprietarii de câini brahycefaliciPlus unu vol. 14,7 E0219918. 19 Jul. 2019, DOI: 10.1371 / Jurnal.ponei.0219918

    2. Bruchim, Yaron și colab. Pathofiziologia căldurii la câini - revizuităTemperatura, vol 4, nu. 4, 2017, pp. 356-370. Informa Britanie Limited, DOI: 10.1080/23328940.2017.1367457

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Cei mai buni câini pentru drumeții și alpinism