Snake bites pe câini: ce să știi și ce să facă

Snake Bites pe câini

Câinii sunt animale aventuroase și dragoste pentru a alerga sălbatice în aer liber. Cel mai adesea, lor jucăuş și comportamentul social le primește în pericol. Unul dintre aceste pericole este șerpi. Acest articol vă va ajuta să vă informați mai bine despre mușcăturile de șarpe pe câini, ce să știți și ce să faceți dacă vreți să vă găsiți câinele în această situație.

Când jocul Doggie devine periculos

Șerpii sunt peste tot. De-a lungul secolelor, ei au reușit să se adapteze la împrejurimile lor și să meargă neobservate de oameni în jurul valorii, dacă nu au fost observate. Când mușcă, ei devin amenințați și riscați victimelor.

Majoritatea puiilor sunt animale de companie sociale și nu ar fi timid să fie în jurul altor animale. Ei ar căuta o oportunitate de a juca cu un nou animal sau animal de companie care vine în jur. Datorită naturii lor jucăușă, ei nu ar deranja să fie în compania unui șarpe. Acum, aici se află problema.

Necunoscut puilor tăi, șerpii sunt destul de periculoși, iar o singură mușcătură de la un veninos ar fi amenințătoare de viață. În orice moment, ar trebui să aveți o idee despre ce să faceți atunci când se întâmplă acest lucru, iar acest articol are doar răspunsurile.

Când și unde apar mușcăturile de șarpe?

Șerpii sunt animale foarte inteligente și pot trăi oriunde. Ei sunt în jurul multor locuințe nelocuite și chiar locuite. Pentru capacitatea lor de a se adapta rapid, ați fi greu să știți dacă aveți unul în jurul vostru, ei sunt buni că sunt liniștiți.

Acum, ceea ce este sigur este că, deși șerpii pot fi aproape tot timpul, ele sunt, de obicei, latente în sezoanele reci. Ele sunt pline de viață și tind să provoace mai multe mușcături în jurul sezoanelor calde, care se află între martie până în octombrie în fiecare an. Ele sunt foarte active în acest moment când s-au întors din hibernare. Cu toate acestea, nu trebuie să excludeți posibilitatea de a vă mușca și animalele de companie în timpul sezonului rece atunci când vin în contact cu ei.

Șerpii sunt în mare parte în în aer liber și se pot deghiza în unele tufișuri în apropiere fără notificarea dvs. Sunt în jurul valorii de surse de apă, cum ar fi lacurile, râurile și chiar iazurile. Când luați câinele în astfel de zone, ar trebui să aveți un ochi. Este probabil să traverseze căi cu șerpi.

Unii șerpi ale căror venin pot fi dăunători puii dvs. sunt rattlesnakes, copperheads, mocasine de apă și un întreg. În orice moment, asigurarea siguranței ar trebui să fie o prioritate mai ales atunci când luați animalul dvs. de companie la în aer liber.

Șarpe în iarbă

Simptomele mușcăturilor de șarpe în câinele dvs

Mușcăturile de șarpe pot fi dăunătoare și mortale pentru câinele și animalul dvs. în general. Efectul unei mușcături de șarpe se bazează în mare măsură pe maturitatea șarpelui. Cu cât este mai în vârstă, cu atât mai mult venin pe care îl are în colții ei și cu atât este mai periculos pentru câinele dvs.

Datorită blănurilor lor, câinii au protecție împotriva mușcăturilor și rănilor, astfel încât mușcăturile de șarpe sunt provocate în zonele din jurul capului și gâtului.

Unele simptome de a privi în ceea ce privește mușcăturile de pe puii dvs. sunt detaliate aici.

  • Vânătăi și umflături: În cazul în care câinele dvs. are o vânătăi sau o mică umflătură pe corpul său, ar putea fi de la mușcătura unui șarpe. Un astfel de simptom este de obicei asociat cu șerpi ne-veninoși, iar veterinarul dvs. ar trebui să-l trateze cu îngrijire adecvată. Acest lucru ar împiedica efectele pe termen lung ale mușcăturilor de șarpe de la stabilirea vreodată.
  • Sângerări generale: Este posibil să vedeți un anumit nivel de sângerare de la vânătăi și răni pe câinele dvs. după o mușcătură. Atenția și sfatul medicului ar trebui sortate pentru a avea tendința de a răni, deoarece pot avea unele efecte adverse asupra câinelui dvs.
  • Slăbiciune: Dacă câinele dvs. experimentează brusc slăbiciune și nu este la fel de activă și plină de viață, ar trebui să verificați o mușcătură de șarpe. Slăbiciune, mai ales în limbă (tetrapareză), se datorează uneori mușcăturilor de șarpe. Venomul de la aceste mușcături paralizează pupa ta și o face slab.
  • Pupile dilatate: Ochiul câinelui vă arată dilatat și nu răspunde la lumină? Un semn că câinele dvs. a fost mușcat de un șarpe poate fi văzut chiar în ochi. Ochiul câinelui tău ar trebui să arate plin de viață și receptiv, dacă nu este cazul, ar trebui să vezi un veterinar.
  • Durere: După o mușcătură de la un șarpe, un semn sau simptom imediat, veți vedea că spectacolul dvs. de câine este o durere intensă. Venomul de la mușchi poate pune câinele în atâta durere și ar trebui tratată cât mai curând posibil.
  • Paralizie și comă: Acestea sunt unele dintre principalele efecte pe termen lung ale mușcăturilor de șarpe la câini. Venomii de la mușcături în funcție de cât de aproape sunt în inima lor sunt periculoase. Dacă nu au participat imediat, poate provoca paralizie puilor sau chiar puneți-o într-o comă.

Alte simptome Câinele dvs. poate apărea ca rezultat al mușcăturilor includ;

  • Sânge în urină
  • Tremor
  • Respirația lentă
  • Vărsături
  • Contracția mușchilor

Ce să faceți atunci când câinele dvs. devine mușcat

Câinele dvs. poate prezenta unele semne de mușcături de șarpe din semnele și simptomele menționate mai sus. Ar trebui să vă simțiți că puiul tău a fost mușcat de un șarpe, iată câteva dintre lucrurile de făcut.

  • Păstrați-vă calmul - Îți iubești câinele și nu-l poți face să-l vezi în durere. Există o mare posibilitate de a fi anxios și îngrijorat. Fiind îngrijorat nu și nu ar rezolva problema. Ar trebui să fii calm pentru a lua măsuri care nu vor ieși într-o grabă.
  • Minimizați mișcarea câinelui dvs. - Având ca câinele dvs. să se mute în jur nu ajută la situație. Mișcarea se agravează numai situația. Chiar și când sunteți calm, este, de asemenea, bun să vă păstrați calmul de companie.
  • Vedeți medicul veterinar cât mai curând posibil - Nu așteptați să vedeți dacă semnele ar scădea. Ar trebui să vedeți imediat un veterinar când câinele dvs. este mușcat.

Un veterinar este cea mai bună opțiune pentru dvs. și puștiul dvs. când vă aflați într-o situație cum ar fi acest lucru. Un diagnostic adecvat ar fi făcut ca câinele dvs. să primească cel mai bun tratament.

  • Nu încercați remedii acasă - Ei bine, puteți într-un moment dat, doriți să încercați câteva remedii acasă pentru câinele dvs. Este recomandabil să nu încercați deloc. Acest lucru ar putea aduce riscuri grave de sănătate pentru animalul dvs. de companie și agravei durerea pe care o poate trece.

Tratament pentru mușcături

Așa cum am menționat deja, văzând veterinarul când puii dvs. devine mușcat de un șarpe merge mult timp să-și ușureze durerea și să le vindece.

Acestea sunt unele dintre modalitățile comune de tratament VET este probabil să vă prescrie câinele dvs .;

  • Examinarea câinelui dvs. pentru a fi sigur de prognoza potrivită pentru aceasta. Înainte ca VET să precedă orice metodă de tratament, primul pas spre recuperare provine din diagnostic. Examinarea corectă vă ajută VET să determine cel mai bun mod de a vă trata puii.
  • Folosind antibiotice, medicamente antiinflamatoare și altele pentru a vindeca rănile și vânătăile câinilor. Acest lucru este în principal pentru mușcături care nu sunt din șerpi veninoși. Ar reduce umflarea și, de asemenea, diminuează durerea pe care câinele dvs. se poate confrunta.
  • Curățarea zonei câinelui care este afectată. Veterinarul dvs. după observarea semnelor unei mușcături de șarpe ar curăța zonele afectate pentru a preveni alte infecții.
  • Prescripție anti-venoană. Anti-Venom este pentru câinii care au fost mușcați mai ales de șerpi veninoși. Un anti-venin este administrat pentru a atenua efectele mușcăturii și a ajuta câinele să se recupereze.
  • În funcție de cât de severă este mușcătura, câinele dvs. poate primi unele fluide IV sau chiar plasate pe suportul de oxigen pentru ao ajuta să se recupereze.

Ce trebuie să faceți pentru a preveni mușcăturile de șarpe

Există o zicală care este aproape un clișeu și spune; Prevenirea este mai bună decât vindecarea. Într-adevăr, luând măsuri pentru a vă preveni și câinele dvs. de la a fi mușcat este întotdeauna grozav.

Acestea sunt câteva metode practice pentru a vă ajuta să împiedicați mușcăturile de șarpe pe animalele de companie.

  • Păstrați-vă împrejurimile ordonate și îngrijite în orice moment - Șerpii fac o casă în zone nelocuite, inclusiv locuri care sunt nevăzute și murdare. Aceste zone devin locuri de reproducere și locuințe pentru ei. Tufele în jurul tău ar trebui să fie tăiate, iar împrejurimile tale ar trebui să fie păstrate curate tot timpul.
  • Aveți dvs câine pus pe o lesa și să țină ochii pe ea - Cel mai rău lucru pe care îl vrei pentru câinele tău este să-l ai în jurul unui șarpe când ești afară pentru un picnic. Aveți câinele în vedere, mai ales când mergeți la o plimbare sau plimbare.
  • Rămâneți pe teritoriile cunoscute și marcate - Nu vedeți în locuri care nu sunt șterse sau cunoscute. Lăsați câinele dvs. să se joace în locuri pe care le puteți localiza și care sunt cunoscute ca fiind libere de șerpi.

Aceste precauții simple, atunci când sunt luate, ar ajuta la menținerea câinilor dvs. în siguranță.

A rezuma

Venin dacă un șarpe conține toxine moarte și potențial dăunătoare care ar putea afecta câinele. Este bine să adere la instrucțiuni simple și măsuri de precauție care vă vor păstra în siguranță pentru animalele de companie.

În cazul unei mușcături, ar trebui să căutați întotdeauna un consiliu de experți. Nu există un expert mai bun în ceea ce privește animalul dvs. de companie decât VET. Un veterinar este cel mai bun prieten al tău când animalul tău devine mușcat.

Tratamentul imediat trebuie sortat pentru a ajuta câinele dvs. să supraviețuiască o astfel de încercare. Majoritatea câinilor supraviețuiesc și se simt bine după o mușcătură. Puneți măsurile în vigoare și faceți întotdeauna un efort pentru a vă menține câinele în siguranță.

În legătură cu o postare: Cel mai bun bandaj lichid pentru câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Snake bites pe câini: ce să știi și ce să facă