Corgi pui de vânzare

Corgi pui de vânzare

Toate căptușele apar drăguțe și adorabile, dar puii Corgi iau tortul. Arătau ca niște bebeluși bebeluși, iar aspectul lor nu este nimic scurt de cartoon. Cu ochii lor expresivi, precum și mișcările lor sălbatice și neclintite, aceste mutts sunt pur și simplu adorabile. Părinții potențiali de animale de companie pe căutarea Corgi de vânzare ar trebui să rețină că sunt de două tipuri, Pembroke Welsh Corgi și cardiganul Welsh Corgi. Citiți mai departe pentru a obține detalii complete.

Pembroke Welsh Corgi Puppies într-un coș

INFORMAȚII CORGI

Dacă vă aflați după un Corgi, câteva aspecte vitale de luat în considerare este domeniul de viață și atributele fizice ale rasei Corgi. Cele de mai jos oferă o perspectivă mai detaliată:

Corgi Lifespan

În medie, durata de viață a unui câine Corgi este de 12 ani, iar acest lucru este remarcabil în comparație cu speranța obișnuită de viață medie de 11 ani în toate caninii de rasă pură. Datorită dimensiunii compacte, unele Corgis au depășit durata medie de viață cu un număr destul de ordonat care trăiește până la 15 ani. Femelele tind să trăiască mai mult decât bărbații cu un an sau doi.

Corgi dimensiune (înălțime și greutate)

Corgiul feminin poate cântări până la 20 de kilograme, cu bărbații cântărind până la 30 de kilograme. Înălțimea câinelui variază în mod egal de la 10 la 12 inci.

Ce să vă uitați la cumpărarea unui Corgi

Iată câțiva factori care trebuie luați în considerare la cumpărarea unui catelus Corgi;

  • Lăiniile

Orice crescător de renume care oferă puii Corgi de vânzare ar trebui să poată oferi cumpărătorilor toate documentele necesare cu privire la linia catelului. Acest document va lua un cumpărător înapoi mai multe generații într-o ofertă de a determina factori importanți, cum ar fi sănătatea, moartea, vârsta, temperamentul și COI (coeficientul de încrucișare). Cu toate acestea, ONU-ul este pe cumpărător pentru a verifica toate informațiile despre pedigree de câine. Acest lucru va expune în continuare orice potențială boală ereditară sau condiții de sănătate pe care câinele le poate dezvolta în viitor.

Motivul pentru care subliniem că crescătorii de reputație este că, de obicei, pretest perechi de reproducere pentru a se asigura că ambele sunt complet libere de boli genetice care ar putea fi transferate pe puii lor. Această clasă de crescători consideră, de asemenea, temperamentul perechii de reproducere înainte de a lua pași. În plus, părinții cățelușului vor avea o influență semnificativă asupra potențialului lor durată de viață.

  • Sunt hipoalergenice?

Dacă sunteți alergic la Dander, atunci Corgi nu este cel mai bun câine pentru tine, deoarece nu sunt hipoalergenice deloc. Cel mai bun pariu este să mergi pentru alte rase de Câini care sunt hipoalergenici.

  • Sunt bune cu copiii?

Un al treilea factor care trebuie luat în considerare înainte de a merge la un Corgi este compatibilitatea lor cu copiii. Câinele poate trăi cu copii, dar trebuie să le socializați mai întâi. În afară de aceasta, interacțiunea lor trebuie supravegheată, iar copiii ar trebui să fie descurajați să tragă urechile și coada câinelui. Rezultatul nu este niciodată plăcut văzut pe măsură ce câinele poate să-și piardă gleznele sau picioarele copilului ca răspuns.

Pembroke Welsh Corgi Puppy

Corgi temperament, personalitate și instruire

Ca o rasă, Corgisul este foarte inteligent, alertă și prietenos, cu un nivel ridicat de energie, ca atare, pregătește-te pentru un pachet de energie. Acești câini mici atletici sunt foarte rezistenți, cu o încântare pentru activități fizice; De fapt, un Corgi este cel mai fericit când are o sarcină de a realiza. Deși câinele este evaluat înalte pe clasamentele de inteligență, poate arăta niște dungi încăpățânate și iubește să fie independenți în cea mai mare parte a acesteia.

Cât de mult coaja corgis?

Corgisul sunt destul de mult în mijloc când vine vorba de lătrat, totuși, câinele este destul de vocal. Ele sunt excelente ca vegheri, mai ales pentru că sunt destul de suspecte de vizitatori și străini. Un Corgi nu va pierde timp în lătrat cu voce tare dacă se simte amenințat de ceva sau de cineva. În plus, ea lansează să avertizeze intruși și să protejeze familia și casa.

Sunt ușor de antrenat Corgis?

Da, este destul de ușor să antrenezi un câine Corgi, dar nu te aștepta la subordonarea prietenului tău de canin, deoarece tind să aibă o minte proprie. Deși au întotdeauna scopul de a vă mulțumi familiilor lor umane, mâncarea servește drept bunator bun în timpul procesului de instruire. Cu toate acestea, trebuie să călcați cu prudență, deoarece câinele este un iubitor de alimente cunoscut cu o mare șansă de a deveni supraponderal. Astfel, moderarea ar trebui să fie cuvântul dvs. de ceas.

Ați putea dori, de asemenea: Dog alimente pentru Corgis

La fel ca orice altă rasă de câini, puii dvs. Corgi ar trebui să fie expuși la socializarea timpurie. Ei trebuie să fie expuși unor oameni, sunete, atracții, precum și experiențe. Socializarea vă asigură că obțineți un puști bine rotunjit în cele din urmă. Dacă observați că vânătoarea a devenit o problemă, încercați Catedra de antrenament. De asemenea, rețineți că acest câine are tendința de a intra la un tocuri de copil, datorită instinctului său de herding înnăscut. Este, de asemenea, destul de melodramatic și tinde să reacționeze uneori. Indiferent de dimensiunile lor, câinii Corgi sunt foarte exuberanți, iar acest lucru ar trebui să se potrivească cu o doză sănătoasă de exerciții fizice zilnice.

Sunt corgis bun cu pisici?

În general, Corgisul sunt câini care se comportă bine și sunt capabili să co-habita confortabil cu alte animale de companie cum ar fi felinele. Pupul a fost observat că este decent în compania pisicilor dacă sunt bine socializate. În plus, este, de asemenea, bun cu alți câini, iar instinctele sale înnăscute de herding fac posibil ca Corgi să se amestece bine cu efectivele de animale.

Corgi catelus

Corgi apariția

Corgiul este o rasă pitică cu un corp destul de aproape de pământ. Ele vin cu capete triunghiulare asemănătoare vulturului, alături de o firmă, cu urechi de dimensiuni medii, ușor conice la două puncte rotunjite. Rasa are, de asemenea, ochi în formă de oval. Când vine vorba de acoperirea coloringului și a combinațiilor de culori, există o gamă disponibilă. Așa cum am menționat mai devreme, există două soiuri, dar sunt practic aceleași în aparență, cu excepția faptului că Pembroke Welsh Corgis are un corp mai scurt față de cardiganul Welsh Corgi. Pembroke are, de asemenea, urechi mai mici și picioare mai drepte. Apoi este faptul că vine cu o "șa de zână" pe spate, care are o semnificație mitică.

Cât costă corgisul?

Când vine vorba de vărsare, rasa Corgi este unul dintre acei câini care vărsau extensiv. Acești câini pitici s-au vărsat zilnic, în cea mai mare parte a acestuia, acest lucru este destul de minim. Acum, acest lucru nu poate fi comparat cu "explozii" care apar de câteva ori pe an.

Ce culori vin Corgis?

Culorile cele mai predominante pentru câinii Corgi sunt roșii și albi, dar putem să le luăm în alte nuanțe și combole. Veți găsi un pic de culori Fawn, Negru, Saby și chiar Tri-Tri (negru, roșu și bronz). Cele mai multe dintre ele vin cu modele albe sau marcaje pe piept, picioare, botul, gâtul și burta. În plus, o flacără îngustă poate fi evidentă pe capetele lor.

Aveți nevoie pentru a muri un corgi?

Corgis sunt pupuri cu dublu acoperire, sportând un substrat dens, alături de o haină exterioară mai lungă sau un topcoat. Ca rezultat, vărsarea este o apariție continuă, iar arbitrul mai greu vine de două ori pe an. În ciuda straturilor lor duble, îngrijirea este relativ ușoară; Cu toate acestea, periajul trebuie luat în serios și trebuie crescut în timpul perioadelor grele de vărsare.

Se recomandă să vă periați cotidianul Corgi și să se îmbăiescă când apare nevoia. Rețineți că îmbăierea unui Corgi ajută în mod regulat în controlul vărsării grele. Îngrijirea dentară trebuie tratată zilnic, dar o dată sau de două ori pe săptămână va fi suficientă acolo unde nu puteți gestiona rutina zilnică de rutină. Unghiile trebuie să fie inspectate și tăiate o dată sau de două ori lunar. Urechile trebuie să fie verificate și curățate în mod egal atunci când sunt observate să fie murdare.

Întotdeauna gestiona labele puiilor Corgi de la o vârstă foarte fragedă pentru a le aclimatiza la practică, deoarece câinii sunt destul de sensibili la labele lor. Îngrijirea pentru ei ar trebui să fie o experiență pozitivă însoțită de recompense și laudă. Acest lucru, la rândul său, pune o bază bună pentru examinări veterinare fără probleme, precum și alte trasee.

Cât costă un Corgi?

Dacă sunteți în căutarea pentru Corgi pui de vânzare, cel mai bun pariu este să mergi la un crescător de renume care vă va oferi toate informațiile necesare cu avantajul suplimentar de a notifica un preț bun. În ceea ce privește valoarea lor, această rasă pitică de canină este cunoscută ca fiind destul de scumpă, cu o piață care merită de la $ 550- $ 2.000.

Două pui Corgi

Este un drept Corgi pentru tine?

Înainte de a începe să întrebați de unde să cumpărați puii Corgi, trebuie să vă întrebați dacă un Corgi este un câine ideal pentru dvs. Cu toate acestea, răspunsul este cel mai probabil da, deoarece câinele este cunoscut a fi afectuos cu o dragoste pentru viața de familie. Ei iubesc să-și urmeze familiile umane și sunt întotdeauna dornici să vă rog. Acest lucru explică dorința lor de a învăța, ceea ce face ca formarea să fie mai ușoară. În ceea ce privește inteligența, Corgi ocupă cea de-a 11-a post pe lista celor mai inteligente rase de câine, făcându-le o bună adăugire la orice gospodărie. Dacă aveți o familie, atunci puii poate fi doar ceea ce aveți nevoie ca fiind la fel de bun cu copiii și alte animale de casă de casă.

Cei care doresc să adopte un a caine de paza nu va merge prost cu un Corgi, deoarece au fost inițial păstrați ca câini de vânători. Ca atare, vigilența inerentă și vigilența îi fac destul de potrivite ca vegheri. În plus, dimensiunea compactă îi face perfect pentru apartamente și spații mici. Deci, chiar nu aveți nevoie de un conac înainte de a obține unul. Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că ei primesc doza zilnică de exerciții fizice și activități din cauza nivelului lor ridicat de energie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Corgi pui de vânzare