19 Cele mai ușoare rase de câine pentru a se antrena

19 cele mai ușoare rase de câine pentru a se antrena

Oricine a deținut vreodată un câine știe cât de dificil unii câini pot fi să se antreneze. Și un câine greu de antrenat poate deveni un câine care nu face un animal de companie grozav. Dar nu este întotdeauna vina câinelui. Indiferent dacă este de bază de călugări sau mai avansate trucuri, chiar câinii care sunt ușor de instruit necesită un angajament de la proprietarul lor. Nu puteți începe să vă antrenați un câine, să opriți și apoi să porniți din nou. Antrenamentul câinilor necesită consistență și răbdare. Cu toate acestea, unii câini sunt mai ușor de antrenat decât alții.

Finalizarea unui câine implică o varietate de factori. Inteligența lor este una dintre ele. Dar așa sunt rasa, personalitatea, genele și instinctul lor. De exemplu, un câine cu un instinct puternic de pradă ar putea găsi imposibil să se concentreze asupra învățării unei comenzi atunci când există veverițe care rulează în apropiere. Și un câine care este accentuat ar putea prefera să urmeze un miros decât să-și folosească auzul pentru a vă asculta comenzile.

În plus, metodele de instruire pe care le utilizați pentru un câine de o rasă ar putea să nu funcționeze pentru o altă rasă. Unii câini sunt mai alimente, în timp ce alții sunt mai conduși de afecțiune și laudă ca recompense. Cu atât de multe rase diferite de câine de pe planetă, toate crescute în scopuri diferite, nu este de mirare că unele sunt mai ușor de antrenat decât altele.

Păstrați toți acei factori, aici sunt 20 dintre cele mai ușoare rase de câine pentru a se antrena.

Poodle fiind instruire

1. Pudel

În funcție de cine cereți, podele sunt de acord să fie cea de-a doua rasă inteligentă din lume. Acest lucru adaugă la ușurința lor de formare. Cu toate acestea, este vital ca formarea și socializarea să apară la începutul vieții lor. Fără aceasta, ele pot fi foarte anxioase și participă la comportamente nedorite.

Datorită inteligenței lor, polițele au nevoie de stimulare mintală obișnuită. Jucăriile de rezolvare a problemelor sunt, de asemenea, minunate pentru Poodles, deoarece își provoacă inteligența și le păstrează angajați mental. Ei se bucură de încercări de ascultare, Agilitate, Vânătoare și urmărire. În absența unor astfel de activități, acestea ar trebui să fie oferite o mulțime de oportunități de exerciții regulate. Fără exerciții fizice, ele sunt predispuse la obezitate și pot deveni distructive.

Poodles sunt o rasă extrem de populară pentru câinii de designer și rasele mixte. Mulți crescători combină pudele cu alte rase datorită faptului că Poodles nu s-au vărsat. Goldendoodles, de exemplu, au trăsăturile Poodle și a Retrieverului de Aur, dar fără vărsarea pe care o fac auriu. Orice se termină în "-oodle" sau "-Pooo" este o rasă mixtă care este jumătate de pudel.

Aur Retriever care face munca pe teren

2. Labrador

Retrieverii de aur sunt câțiva dintre cei mai populari câini din Statele Unite, pentru o mare varietate de motive. Ei fac câini de familie mari, chiar și pentru proprietarii de câini noi fără experiență de câini anteriori. Sunt incredibil de dornici să vă mulțumească, mai ales atunci când sunt motivați de recompensele alimentare. Sunt, de asemenea, foarte inteligenți, dar echilibrează inteligența lor cu o personalitate asemănătoare copiilor care îi face să pară ca puii să fie bine la vârsta adultă.

În ciuda naturii lor jucăușă, retrieverii de aur pot fi serioși atunci când lucrează. Ei se bucură de muncă de vânătoare și de teren și fac, de asemenea, câini de ghid mare. Pentru a obține cele mai bune rezultate din Retrieverul de Aur și pentru a oferi un mediu care promovează trainabilitatea, asigurați-vă că le oferiți o mulțime de oportunități de exerciții și o mulțime de companionie. Ei fac bine cu copiii și cu alte animale, precum și socializate la o vârstă fragedă.

câine de munte Bernese cu tratamentul pe nas

3. Câinele de munte Bernese

Câinele de munte Bernese este un câine de lucru mare, pufos, care este considerat un gigant blând. Iubeste activitatile in aer liber, oferind ca vremea nu este prea cald. Aceasta răspunde bine la formare, Furnizarea formatorului utilizează tehnici pozitive. Pedepsirea câinelui în loc de a recompensa, va avea un efect advers asupra câinelui de munte Bernese și le face mai puțin interesați să învețe noi abilități și trucuri. Sunt foarte dornici să vă mulțumească, așa că se simt ca și cum ar fi dezamăgit-o, le veți face să se simtă descurajați, iar antrenamentul nu va mai fi distractiv pentru ei.

Având în vedere dimensiunea lor (până la 26 de centimetri sau mai mult la umăr și cântărind o medie de 90 de kilograme), este important ca proprietarii de câini de la Bernese să se asigure că câinele lor știe cine este liderul pachetului. Formarea ar trebui să înceapă devreme pentru a face mai ușor ca câinele să realizeze acest lucru.

Frontiere Collie Formarea Agility

4. Collie de frontieră

Colonele de frontieră sunt incredibil de inteligente și au energia să se potrivească. Ele sunt atât de energice, de fapt, că au nevoie de un proprietar care să corespundă nivelului lor de energie. Oricine caută un câine de lapte nu va primi unul într-o collie de frontieră. Va trebui să trăiți un stil de viață activ cu collie de graniță pentru a vă asigura că trăiți împreună în armonie. În afară de formarea de ascultare, unele dintre activitățile de a lua în considerare în aventurile dvs. de zi cu zi ar trebui să fie pregătire de agilitate, herding și urmărire, astfel încât să poată învăța noi abilități mentale în timp ce obține o activitate viguroasă cu disperare. Ei tind să fie muncitori și să se bucure să-și umple ziua cu activități și să se prăbușească la proprietarul lor seara pentru a vă relaxa.

Terrierul de frontieră în picioare în câmp

5. Terrier de frontieră

Să nu fie confundat cu granița cu Collie, terrierul de frontieră poate părea că are o personalitate divizată. Când funcționează sau preocupat de o sarcină, este în afara și independent. Dar când agățat la domiciliu cu familia sa, este afectuos și bine temperat. Ele sunt inteligente și tratare, oferindu-vă să vă luați în considerare natura lor sensibilă. Ca și alți câini pe această listă, ei nu iau bine să strige sau o pedeapsă dură. Armarea pozitivă este esențială. Răbdarea și înțelegerea sunt, de asemenea, necesare. Ca terrier, are o dorință puternică urmăriți alte animale mici, Deci, așteptându-le să învețe trucuri noi atunci când există distrageri în jur nu vor face.

Puppy havan care rulează

6. Havanese

O parte din grupul de jucărie, Havanul este un popor real plăcut. Este, de asemenea, câinele național al Cubei. Havanezii sunt considerați a fi clovni naturali care iubesc învățarea de trucuri noi. Fiind centrul atenției este de obicei un tratament în sine atunci când recompensați haosanii pentru a învăța un truc nou, deși se bucură întotdeauna.

Datorită dorinței lor înnăscute de a-și mulțumi oamenii, este important să aibă o mulțime de companie și socializare regulată începând de la o vârstă fragedă. Un Havean Happy este un câine inteligent, ușor de antrenat, atâta timp cât utilizați metode pozitive. Ele sunt, în general, sensibile și nu răspund bine la comenzile dure. Deși sunt ușor de antrenat, fiind o rasă de jucărie înseamnă că sunt nu la fel de ușor de găzduit ca și ceilalți câini ar putea fi. Cu toate acestea, o pregătire eficientă a cutiei și o mulțime de răbdare vă pot asigura că nu au prea multe accidente pe măsură ce învățau.

Miniatura Schnauzer Folling de Agilitate

7. Miniatura Schnauzer

Miniatura Schnauzers sunt cele mai populare dintre cele trei soiuri Schnauzer - celelalte două fiind schnauzers gigant și schnauzers standard. Pentru Miniatura Schnauzer, învățarea trucurilor și comenzilor noi este o bucată de prăjitură. Ei doresc compania de oameni și sunt fericiți să învețe trucuri noi cu tine atâta timp cât fac ceva cu tine în loc să fie singur. Ei se pot plictisi cu ușurință, așa că veți dori să vă asigurați că aveți o mulțime de trucuri în mânecă pentru a le învăța când au nevoie de mai multă stimulare mentală. Sunt, de asemenea, bune la sporturile canine, fie că este vorba de sporturi de agilitate, de raliu sau evenimente de pământ, unde trebuie să urmeze mirosurile prin tuneluri.

Antrenamentul de ascultare de la o vârstă fragedă este importantă, în special pentru a-și reduce tendințele de lătrat. Cu o pregătire adecvată și stimulare mentală, schnauzerul miniatural poate face un mare partener.

câine boxer purtând un baston

8. Boxer

Boxerul frumos este un câine foarte prietenos cunoscut pentru că este deosebit de răbdător cu copii. Un boxer care are o legătură puternică cu familia sa tinde să fie un câine fericit, mai ales dacă familia sa ia timp să-i învețe noi trucuri și comenzi. Ei iubesc provocările mentale și fizice și sunt foarte reușite la evenimente de performanță. Dar inteligența lor poate, de asemenea Fă-i încăpățânați, Deci, au nevoie de un proprietar care este răbdător și persistent. Sunt destul de sensibili, de asemenea, astfel încât armarea pozitivă este esențială.

Un lucru pe care ar trebui să-l antrenezi rapid boxerul este comanda "jos."Asta pentru că ele pot deveni atât de ușor de încântați când salută oamenii că ei sari și sări în jur.

Doberman Pinscher pe lesa

9. Doberman Pinscher

Doberman Pinchers sunt câini foarte inteligenți. Sunt atât de inteligenți, de fapt, că sunt instruiți la o vârstă foarte fragedă. Ei ar trebui să fie înscriși în clasele de socializare și ascultare de la tipul de care sunt de 10 săptămâni, dacă formatorul îi permite. În mod obișnuit, formatorii preferă un câine care este cel puțin 6 luni, dar așteptând acest lung să-i riscă să devină prea încăpățânat, Willful și Headstrong.

Dobermans sunt cel mai potrivit pentru proprietarii de câini cu experiență care sunt capabili să demonstreze că sunt liderul pachetului și oferă o formare consecventă. Fără echilibru în viața lor, ele pot deveni agresive și distructive. Plictiseală și singurătatea nu sunt prieteni la Pinscherul Doberman. Dacă intenționați să dețineți un Doberman Pinscher, este o idee bună să puneți toate energia lor pentru o bună utilizare ca un câine de terapie sau pentru eforturile de căutare și de salvare.

Păstorul german care este instruit

10. Ciobănesc german

Păstorii germani au o mulțime de mari calități care, atunci când sunt combinate, le fac câini foarte instruiți. În primul rând, sunt incredibil de dornici să vă rog. În al doilea rând, ei iubesc să aibă un loc de muncă de făcut. În al treilea rând, sunt foarte activi și prosperă pe stimularea mentală și fizică. În plus, ei au o abilitate ciudată de a învăța și de a păstra comenzile pe care le înveți.

Ca și Pinscherul Doberman, Shepparards german ar trebui să înceapă pregătirea încă de 8 săptămâni. Începeți simplu cu comenzile de bază. Ei ar trebui să poată veni atunci când s-au numit numele lor la o vârstă fragedă. Pe măsură ce îmbătrânesc, ei vor iubi pregătirea de agilitate, precum și în mod regulat jucând jocuri de preluare afară.

Proprietarul păstorului german ar trebui să fie în măsură să arate că sunt liderul pachetului de la o vârstă fragedă. Dacă nu, Sheperd-ul german va lua rolul dominant și va deveni dificil de socializare și de a se antrena.

Pembroke Welsh Corgi fiind lesa instruit

11. Pembroke Welsh Corgi

Pembroke Welsh Corgi este foarte inteligent, energic și dispus să-i plăcească, făcându-i un mare candidat pentru instruire. Ei sunt sensibili, totuși, adică consolidare pozitivă pentru sarcinile pe care le fac corect sunt mai importante decât să le cerșească pentru o sarcină pe care o fac greșită. Ei iubesc să aibă un loc de muncă de făcut, care poate fi benefic. Una dintre aceste locuri de muncă este herding, astfel încât să le găsiți care rulează cercuri în jurul tău dacă sunt plictisit. Ei pot deveni, de asemenea, bossy dacă nu le arătați că sunteți responsabili.

Pembroke Welsh Corgi este, de asemenea, cunoscut pentru că a fost rasa preferată a Reginei Elizabeth, II. Ei pot face animale de companie excelente pentru familia potrivită.

negru labrador care joacă în apă

12. Labrador Retriever

O altă rasă foarte iubită în Statele Unite este Retrieverul Labrador. De fapt, este cel mai popular câine din țară din mai multe motive. Sunt incredibil de ușor să se antreneze și să se adapteze la viață ca un câine de lucru, un câine de familie sau ambele. De asemenea, se întorc în jurul membrilor familiei și a altor animale, rareori dacă arată vreodată o natură agresivă. Ei, totuși, necesită o mulțime de exerciții fizice.

În ceea ce privește exercițiul, țineți cont de faptul că au fost crescuți inițial pentru a recupera plasele de pescuit pentru pescarii. Aceasta a fost, în parte, datorită picioarelor lor webbed și a gâturilor puternice. Sunt mulți înotători, iar haina lor dublă îi ajută să rămână caldă chiar și în apă rece. Fără acces la o zonă de înot, plimbări regulate și unele jocuri hard-core de preluare ar trebui să facă câinele dvs. fericit. El va fi chiar mai fericit cu un loc de muncă pentru a face totuși. În afară de a fi mare tovarășii de vânătoare, ei fac și câini de terapie mare. Fără activitate obișnuită în viața lor, ele pot deveni distructive și anxioase.

Australian Shepherd Herding

13. Shepherd australian

Păstorul australian, numit și un Aussie, are capacitatea de a învăța ceea ce îl învață, atâta timp cât păstrați-l distrați. Deoarece este atât de inteligent, se poate plictisi cu aceleași trucuri vechi. Este o mașină puternică de lucru adaugă la trainabilitatea sa și va stăpâni adesea trucuri noi mult mai devreme decât ați anticipat.

Pentru a instrui și a gusta un catelus Aussie eficient, veți avea nevoie de o modalitate de a-și schimba energia. Ca atare, au nevoie de între 30 și 60 de minute de exercițiu zilnic. Au o unitate foarte puternică de herding, care se poate traduce într-o dorință de a controla alte animale și copii acasă. Dar puteți folosi acea unitate și energia lor înaltă pentru a le permite să concureze într-o varietate de evenimente canine. Alternativ, ei iubesc drumeții și alergând, de asemenea.

Terrierii Norwich din spatele gardului

14. Norwich Terrier

Terrierul Norwich este unul dintre cele mai mici rase de câine de lucru. Ele sunt foarte energice pentru câinii mici și au nevoie de o mulțime de oportunități de exerciții pentru a fi fericiți. Deși sunt distractivi și fericiți-norocoși, sunt, de asemenea, foarte neînfricați și curajoși. Aceasta este o vedere interesantă, având în vedere că acestea ajung doar la 10 centimetri la umăr și se cântăresc o medie mică de 10 kilograme.

Terrierii Norwich sunt notorați ușor de antrenat, datorită inteligenței și dorinței lor de a vă mulțumi. Ei excelează într-o varietate de activități canine care includ ascultarea, agilitatea și Evenimente EarthDog. Cu explozii mici de exerciții în timpul zilei și o șansă de a învăța noi trucuri, câinele va fi fericit curbat în poala lui umană seara. Este important să continuăm sesiunile de formare, totuși, deoarece acestea pot fi încăpățânate și pierd interes. Armarea pozitivă este, de asemenea, esențială.

Papillon face antrenament de agilitate

15. Papillon

Papilonul este adesea considerat cel mai instruit și mai ascultător al tuturor raselor de jucărie puse împreună. Inteligența și curiozitatea lor joacă roluri mari în trainabilitatea lor, la fel ca și dorința lor imensă de a-și mulțumi proprietarii lor. Ei au nevoie de o legătură puternică cu proprietarul lor, deși. Cu un proprietar care nu oferă o armare pozitivă și lipsesc dedicarea, formarea nu va fi la fel de ușoară.

Papillonii sunt concurenți foarte dur în competiții de agilitate. Ei iubesc absolut să învețe noi modalități de a-și mulțumi proprietarul, așa că fi pregătit pentru o mulțime de stimulare mentală și fizică dacă aveți în vedere un Papillon ca un animal de companie.

Bruxelles Griffon mergând în iarbă

16. Bruxelles Griffon

În ciuda faptului că a fost considerat un câine de înaltă întreținere, Bruxelles Griffon este unul dintre cei mai ușor caini de a antrena. Există o singură excepție de la acest lucru, totuși, și atunci când vine vorba de vânătoare. Dar asta este tipic pentru orice rasă de jucărie.

Griffonul Bruxelles este o rasă foarte bine rotunjită, care se înțelege bine cu alte animale de companie și copii. Dar ele au tendința de a-și convinge compania umană mai mult decât alte rase și Nu-ți place să rămâi singur. Sunt cunoscuți pentru fețele lor drăguțe, barbe lungi și abilitatea lor de a farmeca în ringul de spectacol. Sunt, de asemenea, minunate la ascultare, studii de raliu și agilitate.

Rottweiler de așezare pe iarbă

17. Rottweiler

Există un motiv pentru care Rottweilers sunt utilizate în mod obișnuit ca câini de poliție; Sunt muncitori care se străduiesc să aibă un loc de muncă de făcut. În plus, ele sunt inteligente și puternice. Dar sunt, de asemenea, câini de familie dedicați, oferind că sunt instruiți și socializați devreme. Fără formare, socializare, exerciții fizice și stimulare mentală, rotile pot deveni distructive. Ele pot fi, de asemenea, teritoriale. Prin urmare, trebuie să vă afirmați dominația față de Rottweiler de la o vârstă fragedă.

De asemenea, este important să fii atent când joci cu un rotweiler. Poate fi natural să se rupe cu această rasă robustă, dar asta le învață că jocul dur este acceptabil în orice moment. Ei nu știu când dur este prea dur. Care poate fi periculos când copiii mici sunt în jur și Rottie vrea să joace. Obținerea copiilor implicați în activități de formare, totuși, este o modalitate excelentă pentru Rottie să afle că omul este șeful casei, promovând, de asemenea, legătura cu familia sa.

Shetland Sheepdog Recuperarea jucării

18. Shetland Sheepdog

De asemenea, cunoscut ca un Sheltie, Sheetland Sheepdog este un farmer popular în sporturi agilitate. Ei au un patrimoniu bogat de herding și sunt foarte dornici să învețe noi abilități. Ei iubesc, de asemenea, să-i placă proprietarii și să le ofere afecțiune. Sheetdog Shetland ar trebui să fie oferit o mulțime de oportunități pentru exerciții bazate pe sarcini pentru a fi mai fericiți.

Este important cu un Sheltie să-i antreneze la o vârstă fragedă, astfel încât să nu perceapă tendințele lor de vindecare. Se știe că a urmărit ceva care se mișcă, așa că gard-in curte este ideal. În plus, se știe că sunt barkeri. Recompensarea lor pentru că nu lătrat este o modalitate bună de a le împiedica să facă o apariție regulată.

Engleză Springer Spaniel Vânătoare

19. Engleză Springer Spaniel

Română Spaniolă Springer iubesc compania proprietarilor lor umani. Fără aceasta, ele pot deveni depresive și distructive. Acest lucru se datorează faptului că au fost crescuți pentru a lucra în zilele lungi în domeniu, Vânătoare cu oamenii. Sunt oameni naturali plăcuți și foarte ușor de antrenat.

English Springer Spaniels au nevoie de socializare timpurie și de formare a ascultării pentru a se asigura că învață să fie tovarăși buni. Care include asigurarea că proprietarul arată că sunt în control în orice moment. Fără îndrumări consistente, dar blânde, Spaniel Springer ar putea fi tentat să-și îndeplinească nevoile de a explora și de a face față liber. Sunt câini activi care au nevoie de exerciții regulate pentru a preveni comportamentul nedorit. De asemenea, nu le place să fie singuri pentru perioade lungi de timp. Totuși, aceștia fac animale de companie excelente pentru familiile active care nu vă deranjează o etichetare a câinelui de-a lungul aventurilor lor.

Concluzie

Este important să știți că există o mulțime de alți câini care ar putea fi ușor de antrenat, chiar dacă nu sunt pe această listă. Acestea, totuși, au o reputație pentru trainabilitate. În mod similar, doar pentru că un câine este pe această listă nu garantează că vor fi ușor de antrenat. Fiecare câine este unic în felul său.

Citiți următorul: 25 cele mai dificile trucuri și comenzi pentru a instrui câini

19-mai ușoare de câine - la-tren

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 19 Cele mai ușoare rase de câine pentru a se antrena