Rase militare de câini

Nu le vezi; Ele se află pe misiuni periculoase cu stăpânii lor; ei ajută la capturarea tipului rău; sau poate că ajută la o petrecere de căutare. Aceștia nu sunt câini obișnuiți cu care vă înghesuiți pe canapea. Ei sunt instruiți și pregătiți să fie curajoși și îndrăzneți. Ele sunt rase militare de câini, destinate unui loc de muncă dur. 

Pe lângă sniffing droguri dure, criminali sau persoane pierdute, pot servi și ca securitate personală. Aici veți afla despre câinii care servesc aceste scopuri. Ratele militare de câini sunt în mare parte dislocate la revolte, lupte și costume de urgență, dar pot, de asemenea, să se comporte bine la protejarea dvs. și a familiei dvs.

Formarea acestor câini este diferită. Unii sunt instruiți pentru un scop specific, în timp ce unii pot fi instruiți în mai multe scopuri. Depinde de locul lor final. Ei îndeplinesc cu vitejie în îndatoririle lor și asta le face demn de recunoaștere. Continuați să citiți pentru a afla mai multe despre această rasă uimitoare de câini.

Ce sunt rasele militare de câini?

Câinii militari au istoria lor datând din vremurile străvechi. De-a lungul anilor, au fost instruiți și utilizați pentru mai multe funcții în armată și dincolo de. Această rasă a fost cercetași la sistries, mesageri, câini de milă și chiar și trackere. Folosieri de rase de câine militare variază în funcție de situație, sunt instruiți să fie pregătiți pentru o anumită misiune. Câinii militari sunt repartizați la un manipulator. Ei sunt instruiți pentru scenarii de război, iar manipulatorii sunt responsabili pentru ei. Armata Rasa de câine este instruită Pentru a satisface cerințele managerilor.

Rolurile pe care acești câini le-au schimbat de-a lungul anilor, datorită evoluției războiului. De exemplu, în cel de-al doilea război mondial, unele dintre funcțiile lor au fost să tragă cărucioare mici de lapte sau să fie un mesageri. Astăzi, rasele militare de câini sunt implicate în Activități eroice

Adesea, rasa de câine militară este de asemenea menționată ca câini de poliție. În Statele Unite și în Regatul Unit, acestea sunt denumite câini de lucru militari. Ratele militare de câini au fost de obicei provenite din Europa, până de curând. Statele Unite reproduce câinii pe care le activează în serviciul lor militar. 

Din cauza fiecărui rasă, unele diferențe unele sunt mai potrivite și adaptate pentru anumite roluri decât celelalte. Prin urmare, datorită rasei lor specifice, acestea vor fi supuse unor formări specializate pe baza a ceea ce sunt cele mai potrivite. 

Militară pentru câini militari labrador retriever

8 roluri efectuate de câini militari 

Câinii devin din ce în ce mai crucial pentru războiul militar decât oricând. Ei îndeplinesc sarcini pe care oamenii nu le pot, la fel ca și să aibă grijă de sarcinile de bază care ajută oamenii să maximizeze numerele pe lucrurile importante. Iată câteva dintre funcțiile câinilor militari efectuează în război. 

Tragerea armei

Acest lucru nu mai este de practică obișnuită. Cu toate acestea, în secolele XIX și XX, acest lucru a fost comună în Belgia și Olanda. Rasa de câine militară a fost folosită pentru a transporta arme în timpul războiului. Ele erau fiabile și mai mici, ceea ce au făcut mai ușor ca ofițerii militari să le ia în buncăre și alte zone ascunse. Acest lucru este aproape imposibil cu caii. 

Atac

În trecut și încă astăzi, rasele militare de câini sunt folosite pentru a ataca. În trecut, acești câini erau mai acerbă și întotdeauna în modul de atac împotriva inamicului. Cu toate acestea, datorită formării avansate, astăzi au fost învățat să dețină poziții defensive, și numai atunci când această poziție este amenințată, ei atacă și fixează intrusul sau inamicul. Acest tip de formare este avansat și implică instruirea câinelui pentru a înțelege diverse scenarii și a lua decizia corectă. 

Crucea Rosie

Această rasă de câine militară este, de asemenea, cunoscută ca câini de mila. Ei joacă un rol important în timpul războiului. O mare parte din experiența lor eroică era în cele două războaie mondiale. Locuiesc persoanele rănite cu simțul mirosului și auzul dornic. În timpul războaielor, câinii Crucii Roșii sunt implementați la Găsiți soldați, Cine ar putea să se ascundă în așteptare pentru salvare. 

Detectarea dispozitivelor explozive

Acești câini sunt instruiți să detecteze explozivi. Această rasă de câine militară ajută la alertarea soldaților de pericol de explozivi sau mine pe măsură ce se îndreaptă spre un teritoriu necunoscut. Câinii obțin acest lucru cu simțul mirosului. Ei suferă de câteva luni de formare doar în acest scop. Numărul de câini care efectuează această funcție pentru marinarii din SUA a crescut la aproximativ 600 de ani.

Santinelă

O altă funcție majoră a raselor militare de câini este de a proteja locațiile importante. Ei au reușit foarte reușită în ceea ce privește inamicii de oriunde s-au desfășurat. În timpul războiului rece, au fost folosite pentru a păzi armele nucleare. Unii civili folosesc rasa de câini militari instruiți pentru a-și proteja casele și proprietățile. 

cercetaș

Această funcție specializată este atunci când au fost instruiți să caute magazine sau muniții, luptători inamici și ambuscadă. Cea mai comună rasă de câine militară pentru a face acest rol sunt păstorii germani. Ei își dau managerilor un avertisment dacă vor pune un pericol pe drum. Scout-ul este foarte eficient în trupele de avertizare și le face mai puțin susceptibile de a surprinde atacurile inamice. Soldații pot fi apoi într-o poziție defensivă. Acest câine poate fi, de asemenea, instruit pentru a detecta dușmanii ascunzând subacvatice. 

Negru ops

Această rasă de câini militari este instruită pentru a fi folosită în operațiuni speciale. Ele sunt, de obicei, foarte rapide și se îndreaptă înaintea manipulatorilor lor. Acestea detectează explozivi, căutați prin clădiri și pot oferi informații prin intermediul unei legături de cameră. Câinele instruit cu Ops Black este prevăzut cu echipament, cum ar fi veste de asalt canin tactical, doggle (Cu o viziune de noapte, abilitatea de a vedea prin ziduri, la fața locului de căldură umană alături de capabilitățile infraroșii). Ei lucrează în mod obișnuit cu echipele de etanșare ale Marinei. Acest câine suferă o pregătire riguroasă la fel ca și formatorii lor.

Mascotă

Rasele militare de câini instruiți pentru o varietate de scopuri diferite, au fost cunoscute că devin un tovarăș sau o mascotă. Deoarece au un fundal bine rotunjit, completând o varietate de misiuni în timpul războiului și lupta, ei ajung inseparabil de la manipulatorul lor. Suportul emoțional devine la fel de vital ca munca grea, deci poate deveni mascota trupelor.

Rase militare de câini

10 rase militare de câini

Câini de ciobanești germani

Această rasă este folosită în mod obișnuit în armată. Mai multe motive pentru care sunt fizic foarte puternice, agile și ușor de antrenat. Această rasă militară de câine, prin natura, nu este prea agresivă ca și alte rase de câini. Acest lucru este important în momentele când trebuie să rămână calm în condiții ostile. Ciobănesc german este foarte loială și previzibilă. Acest lucru le face doar dreptul la armată. 

Belagian Malinis

Această rasă de câine militară are un aspect fizic similar cu ciobanul german. Ele sunt foarte dependente, inteligente și sunt ușor instruite. Această rasă are o structură fizică mai mică, astfel încât să poată efectua niște misiuni pe care păstorii germani sunt prea mari pentru a face. 

Labrador Retriever

Această rasă militară de câini este folosită în principal ca cercetari și detectoare. Sentimentul lor de miros este excepțional. Acestea sunt potrivite atunci când sunt instruite corespunzător pentru misiunile de căutare și de salvare. Din cauza simțului lor excelent de miros, ele sunt, de asemenea, minunate la snifful explozivilor. Labrador Retriever este eficient la locul de muncă și foarte ascultător. 

Doberman Pinscher

Această rasă este slabă și foarte atletică. Ele sunt renumite pentru inteligența lor, ușurința de antrenament și vigilența. Din cauza acestor trăsături, ei fac cercetași mari sau câini de patrulare. Doberman Pinscher sunt în mare parte pe linii din față în timpul războaielor și misiunilor de luptă. 

Rottweiler

Aceasta este o rasă frumoasă este încrezătoare și în sine. Rottweiler este gata să lucreze și cunoscută pentru loialitatea lor. Această rasă de câine militară este cea mai bună folosită ca mesageri. Ei au o devotament puternic față de personalul lor. Ele sunt diligente și trec prin gros și subțire pentru a livra informații când oamenii nu pot. Această rasă nu poate fi întotdeauna pe prima linie a bătălilor, dar sunt utile atunci când vine timpul pentru schimbul de informații între forțe. 

Boxer

Acest câine este super-alertă în jurul străinilor. Este puternic, atletic și agil. Poate servi ca câine de mesager, cercetaș sau câine de patrulare. Această rasă de câine militară este versatilă și sunt utilizate pe scară largă în armată. 

Airedale Terrier

Uneori, această rasă de câine militară poate fi dificil de manevrat, dacă nu este instruit corect. Cu toate acestea, ele ascultă în cea mai mare parte câini și iau comenzi bine. Ei rămân loiali, dar nu-i plac străinii. Funcția terrier Airedale este în principal ca un câine de scout sau de patrulare. Terrierul Airedale are, de asemenea, foarte mult Sentimentul puternic de miros

Gigant schnauzer

Această rasă militară de câini este rezervată și atențională a străinilor. Dacă un străin traversează liniile inamice, ele sunt excelente la alertarea imediat a trupelor. 

Alaskan Malamutes și Huskies

Această rasă este renumită pentru capacitățile lor de căutare și salvare. Acestea sunt adaptate pentru munca în regiunile reci și zăpadă. Ceea ce îi face neprețuit dacă este nevoie de un câine militar în acest climat. 

Răsitarea câinilor militari Păstorul german

Fapte Este posibil să nu știți despre câinii militari

Câinii militari au o istorie lungă, mai ales în Statele Unite și Europa. Ratele militare de câine au fost întotdeauna la război cu soldații americani, totuși, au început doar să obțină recunoașterea pe care le-au meritat în timpul celui de-al doilea război mondial. În timpul războiului, ofițerii militari au recunoscut valoarea pe care o aduc la tabără și au fost onorați pentru asta. 

Cele mai multe rase militare de câini sunt crescute în Germania și Olanda. Sellii de sânge dau înapoi sute de ani. Acești canini s-au născut la locul de muncă în aceste țări. În ultima vreme, Statele Unite folosesc mai mulți câini militari care sunt crescuți în Statele Unite. 

Doar aproximativ 50% dintre câinii militari o fac prin instruire. Ele sunt instruite riguros și au învățat mai multe abilități de supraviețuire. Acest lucru este esențial pentru câinii din echipa de etanșare în special. Aceste rase sunt așezate cu misiuni dificile, deci sunt gata pentru ceva dincolo de ceea ce sunt abilitățile lor naturale. Nu toți câinii trec testul.

De asemenea, rasele militare de câini pot suferă de la PTSD. Este obișnuit ca soldații umani să sufere de la PTSD atunci când părăsesc serviciul activ. Același lucru este valabil și pentru câinele militar. Războaiele pot duce la traume emoționale, iar pentru unii pot fi copleșitoare. Câinii militari au fost cunoscuți că plânge când manipulții lor mor. În calitate de manipulatoare prea plâng când câinii lor mor. Asocierea unui handler și câine este pe termen lung, ambele se conectează emoțional. Există o loialitate puternică între ele. 

În concluzie

Ratele militare de câini sunt pur și simplu uimitoare. Stilul lor de viață este diferit de orice alt câin. Ei au o bogată istorie de serviciu care nu a fost întotdeauna recunoscut și recompensat. Cu toate acestea, în ultima vreme, câinii militari sunt tratați în mod corespunzător în timpul serviciului activ și post-service. Câinii militari sunt pur și simplu cap și umeri deasupra restului.

Citiți următorul: 15 cele mai populare rase de câine de poliție

Rase militare de câini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rase militare de câini