Revizuirea cărților: câinele de top: povestea lui marine hero lucca

Rezervați recenzia de sus Câine Povestea eroului marin Lucca 1

Începi o nouă secțiune - Revizuirea celor mai bune cărți pentru proprietarii de câini! Am enumerat anterior Top 25 cele mai bune cărți de câine vreodată, și am acoperit subiectul a trei cărți cele mai bune pentru Instruirea câinelui. Dar, pe măsură ce mă uitam prin biblioteca mea, mi-am dat seama că există mai multe materiale acolo și de data aceasta prefer să o revizuiesc mai profund. Deci, cataramă, să se scufunde!

Top câine: Povestea eroului marin Lucca este a poveste adevărată despre un păstor german pe nume Lucca și timpul ei de serviciu ca marină K9 în Afganistan și Irak și toate lucrurile eroice pe care această canină le-a realizat.

Scris de New York Times Cel mai bine vândut autor al câinilor soldatului Maria Goodavage, Cartea a câștigat numeroase aprecieri și recenzii uimitoare.

Imagini ca o aventură, cu secvențe de combatere a inimii, tensiune ridicată și suspans, precum și momente de emoție profundă și de legare, și # 8220; # 8221; este o trebuie să citească pentru oricine apreciază eroi atât de tipul celor două picioare, cât și de patru picioare.& # 8221; - Stanley Coren, PhD

Rezervați recenzie Top Câine Povestea lui Marine Hero Lucca 2
Lucca și manipulatorul ei. Credit foto: Philly.COM

& # 8230; o portretizare absolut fascinantă și o precizie a importanței câinilor militari de lucru și a personalilor lor pe câmpul de luptă complex de astăzi. Cartea este extrem de bine scrisă și vopsea cu îndemânare imaginea relației pasionate dintre câinele militar de lucru și manipulatorul său. Are cele mai mari recomandări.& # 8221; & # 8212; Armata locotenent General Rick Lynch

& # 8220; o contabilitate de deschidere a locului de muncă pe care acești câini inteligenți și manipulatorii lor curajoși fac și un titlu de nituire care este umplut cu entuziasm și inimă.& # 8221; & # 8212; Jurnalul Bibliotecii


Revizuirea câinelui de top: Povestea lui Marine Hero Lucca

Rezervați recenzia de sus Câine Povestea lui Marine Hero Lucca
Câine de sus (și portretul lui Lucca)

Premisă: Cartea spune o poveste despre un câine de lucru militar de înaltă calificare, extraordinar și pur și simplu uimitor de numele lui Lucca, numărul K458, care este intitulat oficial ca un câine de căutare specializat. Veți merge într-o călătorie cu această carte care vă va duce prin intermediul povestirilor de inspirație a carierei sale, care acoperă peste 400 de misiuni militare și legătura incredibilă care sa dezvoltat între această canină și agenții ei, Chris Willingham și Juan Rodriguez (ambele marini ). Lucca face parte din grupul cel mai elită și a lucrat alături de infanterie și forțe speciale deopotrivă și a devenit rapid cel mai căutat câine militar solicitat în mod regulat. Ce zici de asta?

În Câine de sus Veți citi despre toate poveștile, bătăliile, aventurile acestui câine, incluzând foarte tensionați, căutări explozive de viață, lupte de incendiu și despre curajul stâlpilor Corpului Marin. În cele din urmă, veți explora și veți experimenta aproape legătura dintre Lucca și manipulatorii ei și cum au depășit toate acele brutalități de luptă ale războiului, rănilor și traumelor de violență. Este o poveste de inimă, inspirată și uimitoare, cu o concluzie și mai bună, care vă va atinge profund. Iubitorii de câine Feriți - veți plânge.

Ce m-am gândit: Pentru a fi sincer, am dat peste această carte complet la accident. Căutam ceva nou pentru a citi despre câini și de a revizui pentru site-ul Top Dog Sfats, și asta a venit, ceea ce era perfect. Am făcut, de fapt, citim primii câini de la Maria - câini de soldat, care au ieșit în urmă cu aproximativ 2 ani, în 2012. Este cu siguranță o necesitate pentru oricine este la fel de fanatic despre canini ca mine. În plus față de povești mari, oferă o perspectivă foarte unică, interesantă și veridică a ceea ce arată o viață a unui câine militar. Cu asta a spus, să vorbim Câine de sus acum.

Ce este interesant faptul că Lucca nu este păstor german pur, dar ea este amestecată cu Malinois belgian. De la început veți înțelege esența cât de adânc este relația ei cu mâna ei marină Chris, care este un sergent de personal. Ei s-au antrenat împreună și dacă sunteți o persoană de câine, veți putea să vă conectați instantaneu. Chris și Lucca sunt absolut inseparabile. Ei lucrează în tandem printre toate pericolele de luptă, încercând să se supraviețuiască, dar, în primul rând, concentrându-se toate resursele pentru a salva viețile umane. Descrierea sufletului-profundă a camaraderiei între un om și o canină este ceea ce vinde această carte. De fapt, aproape că nu le vedeți ca două separate și # 8230; Creaturi. Este aproape ca și cum ar fi o entitate, o inimă bate. Nici măcar pentru o secundă veți ezita să vă gândiți dacă aceste două se pot separa vreodată sau vreodată reciproc în luptă; Pe măsură ce treceți prin carte, știți că este pur și simplu de neconceput, iar loialitatea lor față de cealaltă este ceva rar vedem astăzi sau vreodată.

Din păcate - și nu cred cu adevărat nimic aici - cei doi se separă în cele din urmă și trebuie să-și ducă propriile căi. S-ar putea să fiu prea sensibil la aceste lucruri sau poate îmi iubesc câinii și să admir prea mult relația de câine umană, dar modul în care Maria Goodavage scrie despre asta mă face să mă distrug chiar acum, în timp ce revizuiesc cartea ei. Cu toate acestea, Lucca nu este niciodată uitată și a ratat întotdeauna. Ea este sursa povestirilor de decență, de bine, a vieții frumoase și a respectului pe care la câștigat de-a lungul anilor. Și cu această poveste uimitoare, autorul a inclus, de asemenea, o grămadă de fotografii din zilele lui Lucca în armată. Este o carte definită de 5 stele, și nu va lăsa niciodată raftul pentru că avem nevoie de aceste povești; Trebuie să le avem, să le prețuim și ocazional re-citiți din nou doar pentru a ne aminti ce este adevărată loialitate, iubire necondiționată și camaraderie. Sper că vă veți bucura de câinele de top la fel de mult ca și am împărtășit cu ceilalți!

Notă: Asigurați-vă că nu skip notele și confirmările secțiunii - vă veți bucura și de acele părți, vă promit. Spoiler (nu într-adevăr): Veți învăța și mai multe despre Handler-ul lui Lucca și despre relația lor din aceste secțiuni, iar unele povestiri de la acolo nu au fost sau nu au putut fi incluse.


Dezvăluire: Putem câștiga comisioane afiliate fără costuri pentru tine de la link-urile de pe această pagină. Acest lucru nu a afectat evaluarea produselor noastre. Citiți mai multe aici si gaseste Dezvăluirea completă aici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuirea cărților: câinele de top: povestea lui marine hero lucca