De ce câinii de căutare și de salvare nu sunt afectați de stresul de călătorie

Căutarea și câinii de salvare prezintă stres semnificativ de călătorie în timp ce zboară spre locurile de dezastru, dar depășesc rapid acest lucru pentru a-și îndeplini locurile de muncă.

Proprietarii de câini care sunt adesea îngrijorați de ei câinii care se confruntă cu stres În timpul călătoriei sau a altor situații care pot spike anxietatea în animalele de companie vor fi fericiți să știe că există modalități mai bune de a călători cu câinii pentru a reduce stresul pentru animalul dvs. de companie (dar nu întotdeauna). Căutarea câinilor de căutare și de salvare sunt aici pentru a dovedi acest lucru.

Având în vedere modul în care câinii răniți sunt de furtuni și focuri de artificii, ar putea fi greu de crezut, dar știm cu toții că atunci când apar situații dezastruoase, cum ar fi tornade, cutremure sau bombardamente de zonă de război, câinii sunt printre unele dintre cele mai bune resurse pentru a ajuta la salvare și eforturile de recuperare.

Este adevărat că câinii suferă de stres care intră în aceste situații la fel ca oamenii să facă. Cu toate acestea, în ciuda acelui stres, câinii își cunosc scopul mai înalt și se schimbă rapid în modul de salvare pentru a îndeplini sarcinile la îndemână.

Câinii sunt cele mai bune instrumente pe care le avem

Erin Perry este un profesor asistent în Departamentul de științe animale, alimente și nutriție la Southern Illinois University. Potrivit ei, u.S. a cheltuit 16 miliarde de dolari încercând să devină mașini care pot detecta mirosurile mai bune decât câinii - și nu a fost încă îndeplinită.

Deoarece câinii de căutare și de salvare localizează supraviețuitorii în timpul dezastrelor, protejează soldații în luptă și salvează nenumărate vieți, Perry spune că este important să le protejați performanța.

Perry a fost un handler canin în Departamentul de Securitate Internă pentru 14 ani. Ea a colaborat cu u de om de știință de animale Kelly Swanson, Printre altele, și împreună au stabilit să învețe cum influențează stresul locurile de muncă ale acestor animale.

Știința stresului de călătorie la câini

Speriat și a subliniat câineleCălătoria și Flying cu câini în mod specific pot fi produse anxietate pentru animale de companie. Fără avertisment, ele pot fi puse într-un avion și au escortat pe un site de dezastru. Aici, ei se așteaptă să se descurce imediat la cele mai bune.

Echipa de cercetare a vrut să știe Cât de exact stresul zburător a afectat câinii, și a elaborat două studii care au analizat efectele secundare ale accentului de deplasare a aerului asupra fiziologiei și performanței locului de muncă ale animalelor.

Potrivit lui Swanson, unii câini prezintă semne de stres în timpul sau după zbor, cum ar fi diareea și temperatura crescută a corpului.

De ce ar produce stresul scaunelor slăbite?

Un motiv poate fi acela că Microbiome Gut de câine Schimburile și schimbările apar în fiziologia intestinului atunci când stresul lovește în. Un microbiome este comunitatea microbilor care trăiesc în curajul mamiferelor. Stresul poate, de asemenea, să producă o căptușeală intestinală scurgeri și poate produce, de asemenea, microbi "răi", care pot provoca tulburări de stomac.

În timp ce aceste simptome au fost observate în câinii de căutare și de salvare, oamenii de știință nu au studiat încă microbiomii câinilor în cauză.

Într-un studiu realizat de echipă, câinii au fost zburat într-un zbor rapid și, în alta, câinii au fost zburat într-un zbor extins. Primul grup a fost pus pe un zbor de elicopter de 30 de minute, în timp ce al doilea grup a suferit un 2.Zbor de 5 ore într-un avion comercial (cu verificări de securitate din aeroport incluse).

LEGATE DE: 25 cele mai multe rase de câine prietenoase de călătorie

Echipa lui Perry și Swanson a observat că zborul elicopterului a produs mai puțină stres - numai temperatura câinilor și nivelurile de cortizol (hormon de stres) au crescut. Dar câinii de pe zborul mai lung au fost cei care prezintă schimbări de microbiome modificate.

Câinii pe zborul mai lung au arătat o prezență sporită a populațiilor de clostridia și bacteriliditatea în intestinul lor, care păreau să contribuie la stomacul supărat. Mai multe cercetări vor fi necesare pentru a înțelege impactul pe termen lung pe care acest lucru îl poate avea asupra sănătății câinilor.

Ceea ce a impresionat cercetătorii cel mai mult a fost că în ambele studii, În timp ce câinii au fost stresați, au arătat încă o performanță optimă la locul de căutare și salvare. Deci, în timp ce ei au fost afectați fizic de stres, ei au reușit să o depășească mental și să ajungă la locul lor de salvare vitală.

Ce înseamnă acest lucru pentru toți proprietarii câinilor

În ciuda stresului care nu are impact asupra performanței acestor câini, cercetătorii ne reamintesc că animalele stresate fac ocazional Miss Work. Dar această cercetare poate ajuta la prevenirea acestora în viitor.

În plus, această cercetare poate fi extinsă în viața de zi cu zi. Toți proprietarii de câini se pot referi la un câine care se teme de lucruri precum Thunder, Vacumuri și alte întâlniri de viață cotidiene comune. Potrivit lui Perry, obținerea unei mai bune înțelegeri a răspunsurilor de stres ale câinilor ne poate ajuta să ajutăm animalele noastre de companie - nu doar cei din câmpul de lucru.

Această cercetare poate, de asemenea, să ajute proprietarii de animale de companie ale căror animale de companie călătoresc cu ei.

Potrivit lui Swanson, cercetarea viitoare va avea scopul de a dezvolta strategii de intervenție și management nutrițional care să contribuie la evitarea schimbărilor fiziologice negative asupra sănătății intestinale a câinilor și pentru a menține performanța pozitivă.

Citiți următorul: 6 sfaturi importante pentru distanțe lungi care călătoresc cu câinele dvs

Referinţă:

  1. E. Perry, N. Gulson, T.-W. Liu Cross, K. S. Swanson. Efectele fiziologice ale stresului legate de elicopterul de călătorie în agenția federală de management de urgență căutare și de salvare canini. Jurnalul de Știință nutrițională, 2017; 6 DOI: 10.1017 / JNS.2017.25
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce câinii de căutare și de salvare nu sunt afectați de stresul de călătorie