Poliția din tennessee k-9 ucisă de bank robber inspiră o nouă lege

Poliția din Tennessee K-9 ucisă de Bank Robber inspiră o nouă lege

Terry Burnett, ofițer de poliție veteran de 29 de ani, își amintește ziua în 1998 că a răspuns la chemarea unui jaf de bancă în desfășurare. El a răspuns cu ciobanul său german de 2 ani, ARON. Deși Burnett a numit în mod repetat câinele înapoi, ARON a fost instruit să alerge spre focurile de armă și, din păcate, nu a supraviețuit incidentului.

Acum, Burnett este recunoscător sacrificiul partenerului său canin are șansa de a trăi dacă legiuitorul de stat decide să treacă "Legea lui Aron."Dacă a trecut, proiectul de lege ar stabili taxe de penalizare pentru uciderea intenționată de a ucide în mod intenționat căutarea și salvarea, poliția sau animalul de incendiu.

Burnett spune că, la 14 mai 1998, viețile multor ofițeri au fost salvate, inclusiv pe cont propriu, când Aron a distras un hoț la sucursala Băncii Regiunilor. Ora după jaf, suspectul a fost împușcat și ucis de membrii echipei SWAT și, din păcate, Aron a decedat mai târziu în acea zi la un spital local de animale.

LEGATE DE: 10 sfaturi utile germane de formare a păstorilor

Burnett dorește ca oamenii să știe că această lege este numită Legea lui Aron, dar este dedicată tuturor câinilor de serviciu care și-au pierdut viața în linia de serviciu sau au fost răniți la locul de muncă. De asemenea, este dedicat tuturor câinilor de servicii care lucrează în prezent cu departamentele de poliție, departamentele de incendiu și echipele de căutare și salvare.

Poliția din Tennessee K-9 ucisă de Bank Robber inspiră o nouă lege

K-9 ofițerul Brett Spivy este forța motrice din spatele legislației și a spus că această lege este crucială deoarece ofițerii K-9 îi cer câinilor să se îndrepte spre pericol în mod regulat. Acești câini sunt instruiți să lupte împotriva criminalilor periculoși și să ajute la detectarea amenințărilor. Ei nu conduc de la Peril, alerg la ea; făcându-și locul de muncă unul dintre cele mai periculoase locuri de muncă pe planetă.

Spivy a reamintit, de asemenea, legiuitorilor că ofițerii și K-9-urile lor treceți prin antrenament extins împreună și formează o legătură care este diferită de orice altă relație de câine uman. Ei și-au pus viața pe linie unul pe celălalt în mod constant, și asta formează o legătură mai puternică decât mulți oameni își pot imagina.

LEGATE DE: Certificarea antrenorului câinilor: Ghid pentru începători

În prezent, legea protejează doar câinii și caii de poliție și este evaluată ca un furt. Aceasta înseamnă că criminalii ar putea coborî cu un delict pentru uciderea unui ofițer K-9. Legea lui Aron ar schimba acest lucru și ar face o pedeapsă minimă a unei criminali de clasă.

Reprezentantul de stat, Jeremy Durham (R) a fost de acord să sponsorizeze proiectul de lege deoarece consideră că funcția cheie de aplicare a legii pe care aceste animale le servesc și investițiile contribuabililor în formarea lor merită o consecință a criminalității. Aceste animale valoare față de comunitate merită mult mai mult decât o taxă greșită. El este optimist că votul va trece.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Poliția din tennessee k-9 ucisă de bank robber inspiră o nouă lege