Cum să-ți faci câinele un câine de terapie

Câinii de terapie sunt instruiți să ofere confort și afecțiune persoanelor într-o varietate de situații și medii. Multe animale pot fi folosite ca animale de terapie, dar câinii sunt cu siguranță cele mai frecvente. Dacă te-ai întrebat Cum să-ți faci câinele un câine de terapie, Poate fi mai ușor decât credeți.

Câinii de terapie sunt minunați pentru persoanele care se luptă cu boli mintale și fizice. Studiile au demonstrat cum ajută câinii de terapie Autism, depresie, doliu, PTSD, stres, probleme fizice, ADHD, sau multe alte condiții psihologice și handicap. Ei pot ajuta, de asemenea, oamenii care se ocupă de traume, copii care luptă în cursanți și chiar oameni care suferă de demență.

În timp ce majoritatea câinelui poate deveni un câine de terapie, unele rase sunt mai echipate pentru acest lucru. Știm cât de mult câinii noștri ne ajută să ne ocupăm de încercările și necazurile vieții de zi cu zi, deci de ce să nu lăsăm că puii noștri îi ajută pe alții? Învățați cum să faceți câinele dvs. Un câine de terapie este un proces destul de simplu. Cu toate acestea, va dura ceva timp și o mulțime de muncă din partea dvs.

Cum să-ți faci câinele un câine de terapie

Cum să-ți faci câinele un câine de terapieCâinele dvs. are ceea ce este nevoie?

Primul lucru pe care trebuie să-l cunoașteți este că Câini de service și câini de terapie nu sunt același lucru. Câinii de serviciu oferă asistență unei persoane, în timp ce câinii de terapie oferă confort multor persoane diferite.

Majoritatea experților cred că sunt născuți câini de terapie, nu au crescut. Puteți învăța o maniere bune de câine și cum să se comporte în public, dar dragostea, compasiunea și afecțiunea pe care câinii de terapie trebuie să arate nu pot fi învățați. Un câine fie are acele trăsături de personalitate, fie nu are.

Un câine de terapie trebuie să fie tolerant și de ieșire pentru toți oamenii și la toate celelalte animale. Aceasta este o altă trăsătură care nu poate fi predată. Dacă câinele dvs. este în mod natural anxios, stresat sau înalt, nu va face un câine de terapie bun.

Formarea unui câine de terapie

Dacă credeți că câinele dvs. are ceea ce este nevoie pentru a fi un câine de terapie, ar trebui să luați în considerare serios angajarea unui a antrenor profesionist care are experiență cu câini de terapie de formare.

Înainte de a petrece timpul și banii pe procesul de certificare îndelungat, obținerea unei mici pregătire sub centura dvs. ar fi foarte benefică. În plus, un antrenor experimentat va ști ce să se aștepte prin procesul de certificare.

Formarea câinilor de terapie vă va ajuta să vă înțelegeți câinele într-un mod diferit și veți întări legătura dintre voi doi. Nu numai că, dar vă va pregăti amândoi pentru ceea ce să vină cu procedura de testare și să vă ajute să vă pregătiți în mod corespunzător.

Certificarea câinilor de terapie

Există organizații din întreaga țară care certifică câinii de terapie. Puteți face o căutare rapidă Google pentru o organizație de renume în zona dvs. sau să priviți această listă de AKC recunoscut Programe de câini de terapie.

Cele mai multe programe au o cerință de vârstă pentru dvs. și câinele dvs. - de obicei de cel puțin 1 an pentru câini și de 18 ani pentru cerințele de manipulare și de formare. Există, de asemenea, un test pe care tu și pooch-ul tău va trebui să treci pentru a deveni certificat. Testul va include aspectele de manipulare și temperament canin.

Câinele dvs. va fi testat cu privire la reacțiile sale la alți câini (și alte animale), străini, zgomote ciudate și mirosuri, diferite tipuri de oameni, medii diferite și o serie de situații diferite.

Dacă tu și câinele tău sunt capabili să treacă procesul de certificare, veți putea să vă înregistrați puiul ca câine de terapie. Puteți găsi locuri de muncă și # 8221; Pentru câinele dvs. pe cont propriu sau înscrieți-vă la voluntar cu o organizație de câini de terapie în zona dvs.

Citiți următorul: Formarea câinilor de terapie - Cum să vă certificați câinele

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți faci câinele un câine de terapie