20 De fapte de retriever labrador pe care nu le cunoașteți

Retrieverii labrador sunt animale de companie fantastice de familie. Ei se adaptează bine în aproape orice situație și sunt relativ ușor de îngrijit. Această rasă a fost America cea mai populară rasă De ani de zile. Unele dintre aceste fapte la Labrador Retriever pot explica exact de ce ne iubim atât de mult laboraș.

Retrieverii labrador sunt peste tot, iar toată lumea se bucură de compania lor. Cereți celor mai mulți proprietari de câini, ceea ce a fost primul lor câine a fost și mulți dintre ei vor spune că primul lor câine a fost un laborator negru, laborator de ciocolată sau laborator de aur. În celebrarea acestei rase uimitoare, aici sunt 20 de fapte despre Retrieverii la Labrador că probabil că nu știați.

Newfoundland - casa de retrievere originale labrador
Newfoundland - casa de retrievere originale labrador.

1. Ei nu sunt de fapt de la Labrador, Canada

Labrador Retrievers sunt de fapt din Newfoundland, Canada. Ei au fost inițial numiți st. Câinii lui John. Ei au fost crescuți cu multe alte rase pentru a da alte rase unele dintre temperamentul fantastic de la Labrador și abilitățile atletice.

2. Rasa aproape a dispărut

E greu de crezut că această rasă aproape a dispărut, dar exact asta sa întâmplat. În anii 1800 în familiile Newfoundland trebuiau să plătească o taxă dacă dețineau un câine. Și au fost permise doar să dețină un câine.Câinii de sex feminin au fost impozitați mai sus, atât de mulți crescători au scăpat de puii de sex feminin, deoarece impozitul pe ele costă mai mult.

Din fericire, laboratorul a fost un câine de vânătoare popular în Regatul Unit că rasa a reușit să prospere acolo. Dacă nu a fost pentru dragostea din Marea Britanie de laboratoare de vânătoare, ar putea să nu mai existe și să se alăture listei de rasele de câini dispărute.

Cel mai tare fapte de retriever labrador

3. Laboratoarele iubesc apa și sunt practic impermeabile

Labradorii iubesc absolut apa. Ei au fost crescuți pentru a fi câini care iubesc apa și chiar au picioarele webbed pentru a le face mai ușor pentru a înota. Dar cel mai mare avantaj al lor în apă este haina lor.

Retrieverii labrador au un strat dublu care le izolează de la apă și îi împiedică să se răcească chiar și în apă rece și vreme mai rece. Toată apa doar se îndepărtează de acea haină dublă, făcându-le prea repede.

4. Sunt cele mai populare rase din America

Numerele nu mint. Laboratoarele au fost Cel mai popular câine în America de aproape un sfert de secol. Retrieverii labrador sunt câinii cei mai populari din America, deoarece sunt atât de adaptabili, precum și multe dintre aceste fapte de retriever labrador menționate mai jos.

Laboratoarele pot prospera ca câini de fermă, câini de lucru, câini de securitate sau ca animale de companie familiale. Nimic nu poate face această rasă, iar americanii îi iubesc pentru dulceața și versatilitatea lor.

5. În Pennsylvania, un laborator neagră a mers la închisoare pentru uciderea unei pisici

La începutul anilor 1900, un laborator negru a ucis o pisică care aparținea soției guvernatorului Pennsylvania. NPR a acoperit această poveste, și cum guvernatorul a avut câinele aruncat în închisoare pentru crimă. Câinele a primit viața fără condiții pentru moartea pisicii și a fost condamnat în penitenciarul de stat de est, unde a trăit timp de 10 ani.

Silver Labradors există

6. Silver Labradors există

Cele mai populare culori ale labradorilor sunt negre, ciocolată și galben / aur, dar acestea nu sunt singurele culori pe care le vin laboratoare. Există, de asemenea, laboratoare de argint, care sunt într-adevăr gri. Și există laboratoare roșii care sunt o culoare roșiatică-maro.

7. Inițial, laboratoarele au fost crescute pentru pescuit

Unul dintre cele mai interesante fapte de retriever labrador este că acești câini au fost crescuți pentru a ajuta pescarul când au fost prinși pești. De aceea au acea dublă haină și labele Webbed pentru a le face mai ușor pentru a înota în orice tip de apă.

Este personalitatea și capacitatea atletică care face laboratoarele mari la alte sarcini, precum și pescuitul. Labradorii sunt atleți naturali și câini de lucru care au devenit animale de companie populare de familie.

8. Retrieverii labrador sunt foarte rapizi

Nu ați crezut că la început, dar Labradorii sunt făcuți în sprint. Aceasta este una dintre calitățile care le face ca câini de vânătoare și de lucru fantastici. Pot să nu fie Cea mai rapidă rasă de câine pe planetă, dar oricum sunt relativ rapid și pot ajunge la o viteză de 12 mile pe oră în doar trei secunde.

Laboratoarele negre, ciocolată și galben pot fi toate în același gunoi

9. Laboratoarele negre, ciocolată și galben pot fi toate în același gunoi

Un mai surprinzător de faptele de la Labrador Retriever este culorile neașteptate ale catelusului dvs. de laborator. Din cauza machiajului genetic al rasei labrador, este într-adevăr contează ce este culoarea părinților. Puppies în același gunoi pot fi negru, ciocolată sau galbenă.

10. LED Zeppelin a numit o melodie pentru un laborator negru

Dacă sunteți un fan Zeppelin LED, s-ar fi putut întreba de ce cântecul "Black Dog" nu are de fapt nimic de-a face cu câinii. Asta pentru că cântecul a fost numit pentru Un laborator negru care a venit în studio atunci când trupa înregistraau cântecul. După vizita de la prietenul prietenos, ei au numit cântecul după acest Retriever Black Labrador.

11. "Laboratoarele engleze" și "laboratoarele americane" sunt într-adevăr doar diferite tipuri de corpuri

"Laboratoarele engleze" nu sunt chiar doar din Anglia. Care înseamnă pur și simplu că au tipul de corp drept pentru a fi ca câini. "Laboratoarele americane" nu sunt doar din America. Care înseamnă pur și simplu că au tipul de corp drept pentru a lucra câini și nu ar fi foarte bine în ringul de spectacol.

12. Un laborator negru a devenit primar

În timp ce un laborator a fost închis, pe partea opusă a spectrului lumii Labrador Retriever, în statul California, într-un mic oraș Sunol, un laborator negru a fugit pentru primar, și câștigate! Păi, câinele a câștigat un post ca primar "onorific". Dar câinele a fost mult mai popular cu votul public decât oricare dintre ceilalți candidați.

Laboratoarele fac cei mai buni câini de ghidare

13. Laboratoarele fac cei mai buni câini de ghidare

Până la 90% din Ghidul câinilor care sunt instruiți pentru a ajuta pe orbii și surzii să fie labradori. Există mai multe motive pentru care laboratoarele fac cele mai bune câini de gardă. Ei au o mare personalitate ușoară. Ei sunt dornici să vă rog. Și le place să lucreze.

Nimic nu este nimic mai bun decât să fii util. Ei sunt, de asemenea, loiali, nu agresivi și pot învăța repede. Care face laboratoare rasa ideală pentru a fi instruiți pentru a ajuta oamenii.

14. Laboratoarele sunt folosite pentru a elimina cancerul

Știința începe să descopere cât de mulți câini pot face. Una dintre cele mai recente științe de descoperire a făcut este că Labradorii își pot folosi abilitățile excepționale de sniffing pentru a detecta boala în corpul uman. Labs Can mirosi cancerul și alte boli.

Ei pot spune, de asemenea, când un epilept este pe cale să aibă o confiscare. Și pot intra în acțiune pentru a calma o persoană cu PTSD care are un atac flashback sau de panică.

15. Labradorii sunt încă utilizați ca câini de lucru

Labradorii pot fi cel mai popular câine de familie din America, dar sunt, de asemenea, încă câini de lucru foarte populari. Ei lucrează la ferme de vânătoare. Laboratoarele funcționează, de asemenea, ca câini de serviciu. Acestea sunt încă folosite pentru vânătoare. Există multe locuri de muncă pe care laborații le pot face mai bine decât alte rase și le place foarte mult să lucreze.

Labrador retriever ca câine de căutare și de salvare

16. Sunt câini remarcabili de căutare și de salvare

Lista de fapte Labrador Retriever sunt pline de abilități remarcabile ale acestei rase și care continuă să continue. Laboratoarele sunt cele mai bune rase ale câinelui care urmează să fie utilizate pentru operațiunile de căutare și salvare. Ei au un simț uimitor de miros și pot lucra la orice tip de teren sau în orice mediu.

Abilitățile lor naturale combinate cu dorința lor de a vă face și dragostea lor de oameni le face alegerea perfectă pentru câinii de căutare și salvare.

17. Laboratoarele sunt cele mai bune animale de companie familiale deoarece sunt foarte sociale

Laboratoarele au o mulțime de talente atletice naturale, rezistență și pricepere. Dar ceea ce le face ca câinele ideal de familie să fie temperamentul lor. Laboratoarele sunt câini foarte sociali. Îi place să fie în jurul oamenilor și să fie în grosul lucrurilor din punct de vedere social. Ele sunt bune cu alți câini și iubiți copiii. Toate aceste trăsături le fac Câine de familie perfectă.

18. Un laborator negru australian a reapărut după ce a dispărut în Afganistan timp de un an

E adevarat! Un laborator negru care a fost instruit de armata australiană pentru a mirosi IEDS în Afganistan a dispărut după o misiune. Militarii a plâns pentru câinele pierdut.

Dar peste un an mai târziu câinele a găsit un soldat american și a mers direct la el. După ce am descoperit că câinele știa comenzi militare, armata americană și-a dat seama că câinele a fost câinele australian care lipsește și a întors câinele la armata australiană.

Experții câinilor spun că câinele a fost probabil îngrijit de săteni sau copii care au fost atrași de natura dulce a câinelui și dragostea oamenilor.

Magazine de viață 1938 Capac negru labrador

19. Un laborator a fost primul câine care a apărut pe coperta "Viața # 8221; Revistă

Unul dintre momentele mandru Labrador Retriever este că această rasă a fost una dintre primele din multe zone. De exemplu, chiar dacă americanii i-au iubit câinii de sute de ani, nu a fost până în 1938 că un câine a făcut coperta unei publicații majore de știri. În 1938, pentru ediția lor de 12 decembrie, Life & # 8221; Magazina a pus un laborator negru pe copertă.

20. Laboratoarele au pus totul în gură

Dacă aveți un laborator sau ați avut vreodată un laborator, probabil știți deja că vor pune totul și orice în gură. Inclusiv picioarele proprietarilor, mâinile, brațele și alte părți ale corpului. Dar asta pentru că laboratoarele au fost crescuți să-și folosească gurile pentru a aduce păsări de joc și pește fără a le deteriora când au ajutat cu o vânătoare.

De-a lungul anilor, laboratoarele au fost crescute să aibă o gură de obicei, tocmai pentru că o folosesc atât de des în sarcinile atribuite ca Câini de vânătoare și alți câini de lucru. Dar ele sunt întotdeauna blânde și rareori pun lucrurile în gură pentru a mușca sau a rupe.

Sa spus că un Retriever Labrador poate purta un ou în condiții de siguranță în gura lor, fără să-l spargă nici măcar. Așa sunt talentați și cât de adepți sunt la folosirea gurii lor pentru a îndeplini sarcinile. Deci, data viitoare când un laborator vă pune brațul sau piciorul sau piciorul în gura ei, nu vă faceți griji. Nu vei fi rănit. Laboratorul face doar ceea ce a fost creat să facă.

21. Altceva?

Deci, câți dintre aceste fapte de la Labrador, ați știut deja și care dintre ele credeți că le-am pierdut și ar trebui să fie adăugate la listă? Spuneți-ne în comentariile de mai jos, astfel încât să putem continua să fim mândri de această rasă plimbându-ne între noi!

Citiți următorul: 23 fapte de taur pit și de ce ar trebui să adopți o groapă de groapă

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Top 20 de fapte de retriever labrador

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De fapte de retriever labrador pe care nu le cunoașteți