8 Cele mai populare păsări de companie ca animale de companie

Monk Parakeet mănâncă fructe sălbatice

Dacă intenționați să adoptați a pasăre de companie Pentru a fi un partener strâns, există multe specii populare de ales, dar toate au cerințe unice de socializare cu privire la alți colegi și nevoi de formare. Ca și în majoritatea păsărilor, compania este o specie de stradă cu două sensuri care oferă o companie bună pentru oameni necesită adesea aceeași legătură socială în schimb. Iată o privire la opt dintre speciile de păsări cunoscute a fi cei mai populari însoțitori pentru "turmele umane", împreună cu detalii despre cerințele lor sociale.

Bacsis

Utilizați salvarea păsărilor locale în timpul procesului de selecție a speciilor - aceste organizații de adopție și educație sunt foarte calificate la potrivirea unei păsări unui individ sau unei familii. Când cumpărați orbește o pasăre fără a ști nimic despre trăsăturile și nevoile unei anumite specii, neconcordanțele dăunătoare sunt comune.

Cum funcționează adoptarea păsărilor
01 din 08

Parakeet-ul comun sau Budgerigarul face un animal de companie minunat pentru copii sau pentru cei care sunt noi pentru păstrarea păsărilor - sunt inteligente și jucătoare, dar au nevoie de mai puțin spațiu și întreținere decât speciile de păsări mai mari. În timp ce aceste păsări sunt mai mici decât colegii lor mai mari, ei necesită aceeași atenție și îngrijire. Budgiile sunt destul de inteligente în ciuda dimensiunii lor mici și, în timp ce majoritatea sunt mulțumiți de fluierul și cântă, mulți au fost cunoscuți să învețe cuvinte și fraze. Aceste păsări mici mici vin într-o serie de culori frumoase, iar speranța lor medie de viață este de 12 până la 14 ani.

Prezentare speciala

Lungime: 7 inci

Greutate: 1 uncie

Caracteristici fizice: Corp verde deschis, cu marcaje de aripi negre și culori galbene cap-captive de albastru, gri, verde, alb, violet, galben / albastru

  • 02 din 08

    Aceste păsări de dimensiuni medii sunt pur și simplu o încântare pentru a păstra. Membrii familiei papagalului, acești nativi australieni sunt cunoscuți pentru abilitățile lor surprinzător de flubire și de cântare. În timp ce cockatielii sunt capabili să învețe să vorbească, mulți proprietari constată că păsările lor preferă să fluiere și să imite sunete ciudate, cum ar fi sunetul unui telefon. Aceste păsări sunt disponibile în combinații de culori din ce în ce mai diverse și au o speranță medie de viață între 15 și 20 de ani.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11to12 centimetri

    Greutate: 2.5to3.5 uncii

    Caracteristici fizice: Corpul gri deschis, cu coadă lungă, gri închis, creastă galbenă și gri, plasture galben-portocaliu și alb pe aripa - Bill gri închis

  • 03 din 08

    Finișii și canarii (o specie de Finch) sunt păsări de companie populare. Cu cele mai multe soiuri care măsoară doar cinci centimetri sau mai puțin, finchii și canarii necesită mai puțin spațiu decât aproape orice altă specie de păsări de companie. Spre deosebire de papagali, care sunt toate greu Hookbill Păsările, finisajele și canarii sunt cunoscuți sub numele de softbles sau păsări Waxbill - au oarecum pliabile, ciocuri ceroase. Aceste păsări mici se dezvoltă în turme mici și, în general, să acorde o atenție deosebită oamenilor, ceea ce le face animale perfecte pentru cei care iubesc să urmărească păsări, dar doresc un animal de companie care necesită mai puțină interacțiune. Un finch sau canar poate trăi până la 10 ani dacă este bine îngrijit.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 6 inci

    Greutate: 1/2 uncie

    Caracteristici fizice: Strălucitor galben, albicioasă sau roșiatică

  • 04 din 08

    Lovebirds sunt una dintre cele mai mici specii de papagal. Aceste păsări colorate mici nu ar trebui să fie trecute cu vederea în favoarea unor papagali mai mari, mai exigenți, deoarece păsările de dragoste posedă toată inteligența și personalitatea celor mai mari macawuri. Aceste păsări sunt însoțitori destul de liniștiți, făcându-i ideali pentru cei care locuiesc în apartamente sau condominiumuri. Lovebird are o speranță de viață de până la 20 de ani.

    Prezentare speciala

    Lungime: 5 până la 6 inci

    Greutate: 2 uncii

    Caracteristici fizice: Cea mai mare parte verde, corpul superior portocaliu, cap, spate albastru și rump, ciocul roșu, eyerings alb

    Continuați la 5 din 8 de mai jos.
  • 05 din 08

    Monk Parakeet

    Parakeetul călugărului sau Quaker este de fapt un papagal mic. Este bine cunoscut pentru capacitatea sa de a construi un vocabular mare sau cuvinte și fraze. Cu cât explică mai mult ceea ce faci în jurul cuștii, cu atât mai mult această pasăre va ridica cuvintele pentru lucruri și cum să imite aceste cuvinte. Monk Parakeets au o speranță de viață de 20-30 de ani.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 inci

    Greutate: 4 până la 5 uncii

    Caracteristici fizice: Bright verde, alb sau albastru-gri-sân, obrajii și gâtul seamănă cu imbracamintele Colonial-Era Quaker - ciocuri portocalii

  • 06 din 08

    Porumbel

    Doves sunt cunoscute pentru dispozițiile lor dulci și blânde. Spre deosebire de papagalii de cârnați, softbles Doves rareori încearcă să muște sau să deterioreze cu ciocurile lor. Totuși, întotdeauna ajută la utilizarea socializării calme și pozitive și legare Tehnici cu aceste păsări. Doves poate fi o alegere bună ca un animal de companie pentru copiii mai mari care înțeleg cum să fie calm și blând cu animalele de companie. Doves au nevoie de companie prea și, dacă sunt păstrate singure în interior, aceștia ar trebui să li se permită o mulțime de timp liber de zbor din cușcă pentru a interacționa cu îngrijitorii umani. Oglinzile și leagănele din incinta unei porumbei sunt o idee bună.

    Prezentare speciala

    Lungime: 11 până la 13 inci

    Greutate: 5 până la 8 uncii

    Caracteristici fizice: Piură albă, gri, alb cu gri, mandarină, pied și portocaliu - ochi negri, negru de lege, picioare violet închis

  • 07 din 08

    Parrotlet

    Din pădurile tropicale ale Ecuadorului și Peru, parrotilele sunt cele mai strâns legate genetic cu mult mai mare Parrot Amazon. Chiar dacă aceste păsări sunt mici, au același temperament și inteligență ca și verișorii lor mai mari. Relativ nou la captivitate, o dungă sălbatică a lui Parrotlet este încă intactă. Fără devreme manipularea corectă, Parrotletele pot deveni competitive. Deoarece pot fi agresivi cu alte păsări, luptele teritoriale s-ar putea iztura în timpul hrănirii timpului - prin urmare, adesea fac mai bine atunci când sunt păstrate singure. Când papagali miniaturați acționează fără teamă, asta îi poate face în dificultate într-o casă cu câini și pisici. Feisty Parrotles nu poate să se întoarcă de la o confruntare cu animalele de companie blană. Aceste parrotole diminutive au o durată de viață de până la 30 de ani.

    Prezentare speciala

    Lungime: 4 până la 5 inci

    Greutate: 1 uncie

    Caracteristici fizice: Cele mai multe culori verzi de albastru strălucitor pe spatele lor și în spatele ochilor (bărbați) - picioarele zigodacil: două degete de îndreptare înainte, două degete din spate în spate

  • 08 din 08

    African Grays s-au spus că sunt cele mai inteligente păsări, cu unele vocabulare foarte mari. Deoarece aceste păsări sunt atât de inteligente, au tendința de a solicita animale de companie care se vor plictisi și deprimate foarte repede, dacă nu sunt stimulate timp de cel puțin cinci ore pe zi. Dar dacă sunteți în căutarea unui prieten foarte inteligent și afectuos pentru totdeauna, griul african poate fi potrivit. Grays sunt păsări uimitoare care sunt ușor instruite odată ce învățați tehnicile de formare de consolidare pozitivă și condiționarea operatoarelor.

    Prezentare speciala

    Lungime: 13 inci

    Greutate: 15 până la 18 uncii

    Caracteristici fizice: Nuanțe diferite de gri pe pene de coadă roșie

  • Urmăriți acum: Cum să selectați pasărea de companie potrivită pentru dvs

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 8 Cele mai populare păsări de companie ca animale de companie