9 Fotografii drăguțe de păsări pentru copii care vă vor topi inima

Puiul copilului

Dacă aveți suficientă teren, iar orașul dvs. permite acest lucru, este posibil Păstrați găinile ca animale de companie. Puteți chiar să luați găinile de salvare și le puteți oferi o viață mult mai fericită.

Ele sunt animale de companie relativ scăzute, oferind compania, un spațiu interior și în aer liber adecvat și alimente adecvate. De asemenea, poate fi o modalitate frumoasă de a vă bucura de unele ouă dacă nu sunteți dornici de a sprijini operațiunile controversate de producție de ouă mai mare.

01 din 09

Puii pot face animale de companie bune

& # 64-westoakfarm "date-caption =" "date-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Există o mulțime de rase diferite de pui, inclusiv adorabil pufos și unic caută silkie. După cum puteți vedea în această fotografie, chiar și ca puii de copii, ei sunt deja fuzzy în jurul picioarelor lor.

Continuați la 2 din 9 de mai jos.
  • 02 din 09

    Cel mai mare dintre toate cockatiels arată adorabil ca o pui

    & # 64-threespockatiels "date-caption =" "date-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-4 "Container de date =" Adevărat "/">

    Black Palm Cockatoo, De asemenea, cunoscut sub numele de cockatoo Goliato, este cea mai mare dintre aceste tipuri de păsări.

    Această pușcă mică de cocker poate arăta adorabilă, dar nu tind să fie cea mai bună rasă pentru a opta ca un proprietar de păsări novice. Ele sunt extrem de inteligente, dar și foarte încrezătoare și pot deveni nesupuse dacă nu acordă suficientă atenție și formare. Acest lucru, combinat cu dimensiunea lor, le poate face o provocare.

    Continuați până la 3 din 9 de mai jos.
  • 03 din 09

    Ducklings sunt adorabili, dar păstrarea rațelor este un angajament mare

    & # 64-Greyfeatherphotography "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-8 "Container de date =" Adevărat "/">

    Care nu pot fi desenate de pufinerea cu adevărat adorabilă a unui mic rață? Păstrarea rațelor pentru animale de companie este un angajament considerabil, iar după ce se întorc de la o mică rață dulce, te-ai putea aștepta să ai prietenul tău cu pene de până la 20 de ani!

    Ele pot fi foarte sociale, inteligente și afectuoase, dar nu sunt un animal de companie. Ei au nevoie de un spațiu mare, sigur în afara și accesul la apă sigură și curată.

    Nu uitați să vă verificați legile locale. Unele zone nu vor permite nici o păsări de curte în zonele orașului, iar unele zone interzise în mod special împotriva găinilor.

    Continuați până la 4 din 9 de mai jos.
  • 04 din 09

    Lovebirds, cele mai mici specii de papagal, sunt animale de companie populare

    & # 64-Xlilian071011 "Data-caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-13 "Container de date =" Adevărat "/">

    Lovebirds au fost una dintre cele mai populare specii de papagal pentru a păstra ca un animal de companie de sute de ani. Sunt păsări mici, inteligente și foarte sociale. Nu este adevărat că trebuie să fie ținute în perechi așa cum se gândește în mod obișnuit. Ei prosperă în atenție și fiind sociabili, dar, oferind că au o mulțime de interacțiuni cu omul lor, ei pot face bine ca păsări solo.

    Ele sunt potrivite pentru locuința de viață, dar sunt o rasă activă și au nevoie de o mulțime de îmbogățire și exerciții fizice.

    Piersia sau Rosia LoveBird (ca două dintre pui din fotografie) este cea mai populară dintre toate cele nouă sub-specii de păstori de dragoste.

    Continuați la 5 din 9 de mai jos.
  • 05 din 09

    Păsările de păsări au nevoie de o dietă specială

    & # 64-ZAWADIPRINT "DATA-CATION =" "DATA-EXPAND =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-18 "Container de date =" Adevărat "/">

    Păsările de păsări necesită alimente speciale pentru a supraviețui în prima lor stare de viață. Pentru a obține o nutriție adecvată pentru o creștere sănătoasă, ei trebuie să mănânce insecte, carne, pește sau alți critters, în funcție de specie. În timp ce unele specii cum ar produce flamingos culturi lapte, alte specii cum ar fi shorebirds învață tinerii lor la furaj.

    Continuați până la 6 din 9 de mai jos.
  • 06 din 09

    Conurarea afectuoasă, tare și pur și simplu uimitoare este un animal de companie popular

    & # 64-kiiwiiit "date-caption =" "date-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-21 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Conseu, Chiar și în calitate de tineri, aveți unele dintre cele mai izbitoare marcaje de culoare ale speciilor de papagal.

    Această pasăre de dimensiuni medii este un animal de companie popular și sunt cunoscuți pentru personalitățile lor inteligente și afectuoase. Ei nu sunt pentru toată lumea, totuși. Ei au nevoie de multă spațiu și îmbogățire și sunt destul de puternice!

    Continuați până la 7 din 9 de mai jos.
  • 07 din 09

    Bufnițele de bebeluși pot părea adorabile, dar nu sunt animale de companie bune

    & # 64-cocodrilacio "date-caption =" "date-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-25 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    S-ar putea să fi fost o urgență în popularitatea lor după filmele Harry Potter, dar, indiferent cât de drăguț ar putea arăta, bufnițele sunt păsări sălbatice. Sunt nu este potrivit pentru a conduce un stil de viață domesticat.

    Ei au nevoie de o mulțime de spațiu, au o dietă foarte specializată și necesită o autorizație de a fi păstrată în captivitate. Dacă nu sunteți expert și îngrijiți o pasăre care nu poate fi eliberată în sălbăticie, atunci aceste păsări sunt cele mai admirate în habitat natural.

    Continuați la 8 din 9 de mai jos.
  • 08 din 09

    Cockatiel roci mohawk, chiar ca o pui

    & # 64-mazăre.Bo "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-29 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Cockatiels nu sunt doar adorabil drăguț ca puii cu coafura lor mohawk, dar sunt unul dintre cele mai populare tipuri de păsări de companie. Ele sunt de obicei unul dintre cele mai libere și afectuoase ale speciilor de papagal și adesea formează legături puternice cu proprietarii lor.

    Aceste păsări inteligente se bucură de interacțiune și de formare și răspund bine la metodele de formare pozitivă a armăturii. Ele sunt whistlers prolific și vin într-o mare varietate de combinații de culori.

    Continuați până la 9 din 9 de mai jos.
  • 09 din 09

    Poate fi dificil să identificați o rasă de rață atunci când sunt rațe

    & # 64-Geraldag "date-caption =" "date-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-33 "Container de date =" Adevărat "/">

    Multe rase de rață au pene galbene când primesc prima dată. Acest lucru poate face o provocare pentru a identifica rasa lor până când vor crește în penajul lor adult, care va fi o culoare complet diferită.

    Uneori poziția corpului poate fi o giveaway. Ducele de alergare indiene, de exemplu, rulează aproape vertical, în timp ce cele mai multe alte rațe funcționează la un unghi de 45 de grade.

    Uneori, culoarea ciocului și picioarelor poate fi, de asemenea, un indiciu. Rațele comune pekin sunt portocalii. Indiferent de rasa ei, nimeni nu poate nega cât de adorabili sunt bebelușii cu pene galbeni.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 9 Fotografii drăguțe de păsări pentru copii care vă vor topi inima