6 Motive pentru care bufnițele fac animale de companie rău

tawny-bufl.jpg

Filmele Harry Potter nu au făcut lumea avicultură (Păsările practice și păsările de reproducere ca animale de companie domestice) orice favoruri atunci când Hedwig Owl de zăpadă a apărut ca animale de companie Harry Potter, începând cu primul film franciză în 2001. Oamenii s-au înnebunit pentru bufnița mică de zăpadă, la fel ca interesele la câinii dalmați să fie înfricoșați peste noapte după eliberarea filmului original Disney "101 Dalmații" în 1961. Peste noapte, oamenii au avut un interes în menținerea bufnițelor de companie, cum ar fi Hedwig.

Dar spre deosebire de câini, care sunt crescute pentru domesticire, bufnițele sunt creaturi sălbatice și păstrarea unuia într-un cadru tipic la domiciliu aproape imposibil.

1:19

Uita-te acum: Owls face animale de companie bune?

Owls sunt unul dintre cele mai adaptate raptori sălbatici pe Pământ. Ca o aeronavă stealth vie, bufnițele zboară aproape în tăcere, datorită penelor încrucișate și serrate pe marginea de vârf a aripilor care se înmulțesc sunetul de aer. Ei pot ataca pradă făcând foarte puțin zgomot.

Dar acesta este un animal care a evoluat pentru vânătoare și uciderea pradă și nimic nu va schimba acel instinct. Ca mulți vânători de rapitori, acele vânători de păsări și trăiește în mare parte singuri, și nu are instinctul de turmă care face niște specii de păsări, cum ar fi papagali, astfel de animale de companie excelente. Owls nu se supun cu un contact frecvent cu oamenii, deoarece este în întregime împotriva naturii lor evoluate. Aceste talonii ascuțite de ras sunt concepute pentru piercing și tăiere, fără a vă pătrunde pe umăr. Dacă nu sunteți familiarizat cu modul de a gestiona Raptors, puteți ajunge să arătați ca victima într-un film Slasher. Aceasta este o pasăre că evoluția a proiectat să vâneze și să omoare prada mică, să nu distreze proprietarii umani într-un mediu de origine.

Există cel puțin șase motive inevitabile pentru care o bufniță este o alegere foarte slabă pentru un animal de companie.

01 din 07

Owls sunt carnivores

Dacă păstrați o bufniță, veți fi hrăniți zilnic carne proaspătă. Bufnițele sunt strict consumatoare de carne și hrănirea unei carne crudă animală nu este o sarcină plăcută. Deși majoritatea carnivorelor sălbatice păstrate în captivitate sunt alimentate de carne congelate, care sunt dezghețate, făcând acest lucru în fiecare zi și de a face sângele și resturile nu sunt pentru cei slabi de inimă. Și aceasta nu este o creatură care să mănânce hamburger sau bufnițe de fripturi, mănâncă doar animale întregi, cum ar fi rozătoare, care trebuie achiziționate din surse comerciale. Nu mulți oameni se bucură cu adevărat de stocare a șobolanilor și a porcilor de guinee lângă alimentele congelate ale familiei în congelator.

Și bufnițele sunt notorii răsturnați. Procesul de alimentație este de a rupe prada la bucăți pentru a mânca mușcături mici, iar această mizerie trebuie curățată după fiecare hrănire. Owls vânează rozătoare mici în sălbăticie folosind auzul și vederea. Multe bufnițe au spații de găuri de urechi la diferite înălțimi de pe capetele lor, permițând creierului să creeze o hartă audio tridimensională a împrejurimilor lor. O bufniță într-un mediu intern va simula că instinctul de vânătoare și mânca violent, chiar și în casa ta. Instinctul de a scufunda talonii ascuțite în orice sursă de alimente - inclusiv o mână umană care livrează masa - face o bufniță periculoasă pentru oricine nu este experimentat și calificat.

  • 02 din 07

    Owls au nevoie de spațiu

    Owls nevoie de o mulțime de spațiu. O cușcă de papagal în colțul camerei de zi nu este suficient. Va fi necesară o setare considerabilă a aviației și va trebui să fie făcută din sârmă robustă de la bufniță Talonii ascuțite va transforma o incintă de lemn în scobitori în ordine scurtă. Amintiți-vă dacă reușiți să îmblânzi ușor o bufniță și să lăsați să zboare în jurul casei dvs. - mobilierul dvs. nu are șansa.

    Owls trebuie să se scalde în mod regulat datorită prafului și murdăriei care se acumulează pe pene. Acest instinct oferă pasăre un avantaj ca un vânător, deoarece aripile murdare provoacă pene pentru fluierul în timp ce pasărea este în zbor, trădând prezența bufniței la animalele de pradă. Instinctul de a scălda păstrează pene curate și tăcut. Când sunt păstrate în captivitate, bufnițele au nevoie de o tavă mare de baie care este curățată și reumpletă în mod regulat. (Bufnițele se încadrează în timpul zilei, care prezintă unele probleme pentru bufnițe în sălbăticie. Rapori rapizi cum ar fi Goshawks sunt vânători de zi. Goshawks prezintă cel mai mare pericol pentru bufnițe, care de multe ori se prăbușesc în timp ce se îmbăia.)

    În mod ideal, bufnițele păstrate în setările interne sunt cele mai bune în aviarii în aer liber. Acest lucru învinge în mare măsură scopul de a păstra o pasăre de animale de companie, deoarece este greu de legat cu o pasăre care nu vine niciodată în interior și este păstrat într-un mare pasiar în aer liber, unde cel mai bun lucru pe care îl puteți spera este să îl vizitați o dată sau de două ori mai mare zi. În ciuda acestui fapt, bufnițele devin obișnuite la prezența umană și vor deveni stresați dacă sunt ignorați. Când vă interacționați cu bufnița, va fi în cea mai mare parte pentru treburile de hrănire sau curățate după ea. Acest lucru nu este un animal de companie cald și fuzzy, dar unul care necesită multe fără a oferi mult în schimb.

  • 03 din 07

    Owls necesită o autorizație

    Owls sunt Specii sălbatice, și va trebui să fiți instruiți înainte de a obține o licență pentru a păstra o specie nativă în captivitate. Numai după ce ați fost instruiți și licențiați, puteți păstra legal o bufniță. Și chiar această licențiere de către Serviciul american de pește și sălbatic (USFWS) nu vă permite să transformați o bufniță într-un animal de companie domestic numai pentru a servi drept specialist în reabilitare. În conformitate cu reglementările, odată ce o bufniță este sănătoasă și potrivită, trebuie eliberată înapoi în sălbăticie.

    O bufniță cu dizabilități permanente nu este un "animal de companie" adecvat fie. Dacă o bufniță are un prejudiciu care împiedică eliberarea, trebuie să aveți și un permis de educație, care vă va ține extrem de ocupat. Acest permis de educație vă obligă să faceți programe educaționale pentru public - un anumit număr în fiecare an. Cerințele de educație variază de la stat la stat, dar trebuie să îndepliniți aceste cerințe minime pentru a menține permisul. În cele din urmă, există doar un număr limitat de leziuni care permit unui raptor să se califice ca o pasăre educațională.

    Cu alte cuvinte, restricțiile autorizației de licențiere și educație sunt foarte stricte, ceea ce face foarte dificil să păstreze legal un raptor într-un mediu de origine. O bufniță "PET" este, de obicei, una fiind păstrată ilegal.

    Cu excepția circumstanțelor speciale, menținerea bufnițelor sălbatice este împotriva legii în SUA, dar acest lucru nu este cazul în alte națiuni. În Marea Britanie, de exemplu, menținerea bufnițelor sălbatice. Cu toate acestea, descendența inspirată de la Harry în proprietatea bufniță a fost rapidă urmată de păsările care au fost renunțate. Familiile purtau pur și simplu la cerințele de a păstra o bufniță în captivitate.

  • 04 din 07

    Owls sunt nocturne

    Owls sunt nocturne, ceea ce înseamnă că sunt activi și vânează în timpul întunericului de noapte. Spre deosebire de alte păsări, bufnițele își fac zgomotul pe timp de noapte, mai ales în timpul sezonului de împerechere. Papagalii domestici, în timp ce pot fi foarte zgomotoși în anumite momente ale zilei, tind să fie tăcute în orele întunecate ale nopții și, astfel, nu deranjează vecinii. Dar bufnițele socializează și se împerechează zgomotos și sunt instinctiv la cel mai zgomot în timpul orelor întunecate când vecinii pot fi cei mai deranjați. O bufniță mare cu coarne într-un aviar în aer liber, care hoots toată noaptea, în fiecare noapte, prin întreaga lună a lunii octombrie nu te va face popular cu vecinii tăi.

    Continuați la 5 din 7 de mai jos.
  • 05 din 07

    Owls nevoie de îngrijire constantă

    Toate animalele de companie solicită atenție de la proprietarii lor, dar în mod normal, nu este prea greu să găsești o facilitate de îmbarcare sau un Sitter de companie atunci când trebuie să călătoriți sau să doriți să călătoriți fără animalul dvs. de companie. Dar o bufniță nu este un animal de companie care se îndreaptă spre nici un stil de companie. Nu este ușor să găsești un îngrijitor dispus să dezgheț rozătoare înghețate, să-i hrănească cu o bufniță letală, apoi curățați mizeria sângeroasă.

    Păstrarea unei bufnițe va reduce foarte mult opțiunile de călătorie. Fi gata să rămână acasă dacă insistați să dețineți unul.

  • 06 din 07

    Owls sunt murdare

    Ei bine, ești pentru un tratament. Owls poop. Ei se potrivesc foarte mult. Ei se potrivesc peste tot. Și spre deosebire de papagali care sunt în primul rând mâncătorii de legume, Owl Poop conține deșeurile de carne digerată și miroase. Și bufnite regurgitate Pelete care conțin biții nedigerați de oase și pene ale carcaselor de animale pe care tocmai le-au mâncat.

    Toate păsările sunt creaturi dezordonate, dar bufnițele sunt printre cei mai buni din toate. Păstrarea unei bufnițe înseamnă că veți curăța frecvent excrementele, peletele regurgitate, pene și toate celelalte detrituri rămase pe podeaua aviarului tău uriaș. Păstrarea unei bufnițe face ca o papagalitate mare să pară fără griji prin comparație.

  • 07 din 07

    Linia de jos

    Orice număr de experți confirmă faptul că o bufniță nu este o specie bine adaptată ca un animal de companie. Când a fost întrebat despre o potrivire a unei bufnițe ca un animal de companie, Handler Raptor Tamara Barker-Hanley a răspuns: "Owls fac animale de companie proaste pentru că sunt animale sălbatice. Ele sunt o specie protejată federal protejată în cadrul Legii de păsări migratoare și vor provoca vătămări majore dacă nu sunt tratate corect."

    Steve Malowski, lider de echipă pentru departamentul de păsări la grădina zoologică Cincinnati, constată că este puțin probabil ca persoanele private să se califice pentru permisele de a păstra o bufniță. "Aș lăsa-o experților și ignorăm toate videoclipurile cutești ale bufnițelor presupuse ca animale de companie. Europa și în altă parte pot fi diferite, dar USFWS (Statele Unite ale Americii și Serviciul Wildlife) este foarte strictă."

    Și în cele din urmă, câteva cuvinte de la Joe Krathwohl "Omul de păsări din Las Vegas: "

    Owls nu au fost niciodată, nici nu vor fi, considerate animale de companie, cu excepția celor mai lipsiți de respect față de captori. În ultimul timp, vedem tot felul de videoclipuri de pe Internet, de oameni din întreaga lume care au găsit o modalitate de a obține bufnițe și apoi să le trateze ca și cum ar fi jucării. Nu este nimic mai puțin drăguț decât să vedeți o bufniță care suferă de neputință învățată în mâinile unei persoane care demonstrează o lipsă totală de înțelegere a științei comportamentale și nu are respect față de comportamentele naturale ale bufnițelor.

    Owls sunt rapori fascinante care merită admirația și interesul tău. Dar dacă vă place bufnițele, este mai bine să sponsorizați unul făcând o donație în numerar la a Centrul de Rehab lângă tine. Puteți vizita și vedea "pasărea dvs." când este convenabilă și lăsați îngrijirea și hrănirea experților care știu ce fac ei.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 6 Motive pentru care bufnițele fac animale de companie rău