Problemele de sănătate ale păsărilor pe care ar trebui să le cunoașteți

Medicul medicului veterinar face o verificare a unui papagal

Proprietarii de păsări trebuie să fie în mod constant în căutarea semne că animalele lor de companie devin rău. Chiar și cele mai subtile simptome pot fi "steaguri roșii" pe care animalul le are nevoie de Tratamentul veterinar. Deoarece bolile pot fi o astfel de problemă serioasă pentru păsările de companie, este important să se familiarizeze cu cele mai dificile probleme de sănătate care pot apărea în prietenii noștri cu pene. Aruncați o privire la problemele de sănătate a păsărilor prezentate mai jos pentru a afla mai multe despre unele dintre cele mai mari probleme de sănătate a păsărilor care ar putea afecta eventual animalul dvs. de companie. Creșterea cunoștințelor despre problemele legate de sănătatea păsărilor vă va ajuta să recunoașteți problemele la începutul anului și să vă oferiți tratamentul prompt păsărilor și șansa de recuperare rapidă.

01 din 05

Cu câțiva ani în urmă, cazurile de gripă aviară au făcut știrile din întreaga lume și, recent, au apărut din nou în titluri. În timp ce majoritatea cazurilor s-au axat pe implicarea păsărilor care sunt ridicate ca hrană, proprietarii de păsări de companie ar trebui să știe că gripa aviară poate afecta păsările oricărei specii - ceea ce înseamnă că papagalii și alte păsări de companie păstrate în mod obișnuit sunt, de asemenea, expuse riscului de a contracta acest lucru dacă este expus. Deși riscul de expunere la animalele de companie captiv este considerat minim, există lucruri care pot fi făcute pentru a vă proteja în continuare prietenul cu pene de la acest patogen mort.

  • 02 din 05

    Paraziți pot afecta orice animal, inclusiv păsări și oameni. Este important să vă monitorizați păsările de companie pentru orice semne de infestări interne sau externe de parazitare ca și copii, alte animale de companie, iar alți membri ai familiei pot, de asemenea, să le contracteze dacă sunt expuși. Anumiți paraziți pot fi morți păsări de companie Dacă nu este tratat rapid, astfel încât să învățați cât de mult puteți despre semnele, simptomele și riscurile de expunere sunt imperative pentru a vă proteja animalul de companie și a familiei.

  • 03 din 05

    O problemă de sănătate care lovește frica în inimile proprietarilor de păsări este boala de psittacină și boala de pene, cunoscută și sub numele de "PBFD."Este un virus mortal care provoacă un cioc anormal și o creștere a penei, leziuni și alte probleme. PBFD poate afecta orice specie de papagal, iar în prezent nu există tratament sau vindecare cunoscută. Pentru a face lucrurile mai rău, PBFD este foarte contagioasă și se poate răspândi rapid pe tot parcursul unei întregi turme de păsări care sunt ținute în sferturi apropiate. Este important să înveți despre semnele PBFD pentru a preveni răspândirea acestei boli devastatoare la alte păsări care pot fi deținute de dvs. sau de prietenii și familia dvs.

  • 04 din 05

    Cei care dețin păsări de sex masculin pot respira ușor aici legarea de ouă este o afecțiune care să afecteze numai păsările de sex feminin de vârstă de reproducere. Legarea ouălor este o problemă foarte gravă și poate provoca moartea în păsările afectate dacă nu este prompt tratată de un veterinar avian cu experiență, deci este important pentru cei care dețin păsări de sex feminin să se familiarizeze cu semnele și simptomele de legare a ouălor, astfel încât acestea pot recunoaște orice probleme suficient de devreme pentru a-și salva animalele de companie.

    Continuați la 5 din 5 de mai jos.
  • 05 din 05

    Destul de mult fiecare adult în viață știe ce stres este, dar mulți nu își dau seama că stresul poate afecta, de asemenea papagali și alte păsări de companie, și la fel cum se întâmplă la om, poate provoca o scădere a răspunsului imun și poate face o pasăre mai susceptibilă la alte boli. În timp ce ele sunt subtile, există mai multe semne diferite că proprietarii de păsări pot urmări astfel încât să poată identifica stresul în păsările lor și să împiedice debutul problemelor mai grave. Este important să înveți despre ceea ce poate provoca stres în prietenul dvs. cu pene și ce puteți face pentru ao inversa dacă a devenit o problemă.

  • Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

    Uita-te acum: Cum fac păsările?

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Problemele de sănătate ale păsărilor pe care ar trebui să le cunoașteți