Păsările de animale de companie trebuie să fie greșite?

Macaw predică pene

Întrebare: Păsările de companie trebuie să fie greșite?

Am observat că niște proprietari de păsări își scot animalele cu o sticlă de pulverizare în fiecare zi. Ar trebui să fac asta pentru pasărea mea de companie și, dacă da, care sunt beneficiile?

Răspuns:

Scufundarea păsării dvs. de companie cu apă proaspătă în fiecare zi poate oferi o varietate de beneficii prietenului dvs. cu pene.

Păsări în sălbăticie Ia dușuri în mod regulat de fiecare dată când plouă. Aceasta este modalitatea naturii de a oferi dușului natural că păsările trebuie să-și păstreze pene în stare de sus. Veți vedea, de asemenea, ocazional căderea păsărilor în bălți și la marginea fluxurilor și lacurilor. Bătarea este instinctivă și este o parte naturală a sarcinilor lor de îngrijire. Zborul este o parte necesară a supraviețuirii pentru o pasăre și o scăldată vă ajută să păstrați pene în condiții de top pentru zbor.

În afară de faptul că multe păsări se bucură de un bun spritz, scriitorul poate promova o preîncălzire sănătoasă a penelor, ducând la reducerea unor cazuri de picking și scufundare, precum și pentru a vă invigora pielea păsărilor tale.

Scufundarea este deosebit de importantă pentru păsările care se plutează, deoarece pot ajuta la slăbirea Keratina de teatru care acoperă noi pinfeathers. Acest lucru face mai ușor pentru pasărea dvs. să elimine această teacă în timpul comportamentului normal de preîntare.

Un alt lucru pe care ligarea zilnică poate face pentru păsări este îmbunătățirea sănătății sistemelor lor respiratorii. Păsările captive în casă sunt adesea lipsite de umiditate în aer, care ar fi în mod normal în mediile lor naturale. Înlocuirea o parte din această umiditate prin eliminarea animalului dvs. de companie și a incintei în fiecare zi vă poate ajuta să vă asigurați că plămânii păsărilor rămân cât mai sănătoși.

Scufundarea este utilă în special în zonele uscate ale lumii, precum și în timpul de uscare a anului când umezi în casele scade. Îndepărtarea poate crește umiditatea nu în pene, dar este liniștitoare pentru pielea lor sub toate aceste pene.

În scopul de a difuza în mod corespunzător pasărea dvs., trebuie să obțineți mai întâi o sticlă de pulverizare nouă, care nu a avut niciodată substanțe chimice în ea, deoarece reziduul ar putea să rămână în sticlă și să fie toxic pentru animalul dvs. de companie. Dacă sticla are o duză reglabilă, asigurați-vă că este setat să pulverizați o ceață fină și nu un flux. Utilizați apă simplă care este temperatura camerei și ceață a păsării peste tot corpul. Asigurați-vă că nu vă saturați pene de păsări - numai ceață până când puteți vedea margele de apă acumulate pe corpul animalului tău.

În timp ce există mai multe produse de baie și de pe piață, apa simplă este preferabilă, cu excepția cazului în care pasărea dvs. este sub îngrijirea unui medic veterinar aviar și există o nevoie medicală de o ceață de prescripție medicală.

Dacă nu v-ați înșelat niciodată pasărea, el sau ea poate fi îngrijorată de procedură. Încercați să o lucrați lent în rutina zilnică și măsurați cum reacționează animalul dvs. de companie. Dacă pasărea dvs. este înspăimântată de sticla de pulverizare la început, încercați să o lăsați prin cușcă pentru câteva zile, astfel încât să se poată adapta la acest obiect nou. Mifați-vă cu sticla și arătați-vă animalul cât de minunat și liniștitor este. Puteți încerca, de asemenea, să vă oferiți animalelor de companie un tratament special după ce a fost înmormântat, pentru a-l ajuta să aștepte cu nerăbdare "dușul" zilnic ".

În timp ce scufundarea poate fi o activitate distractivă și răcoritoare, nu este un substitut real pentru un duș sau o baie. Învățându-ți pasărea să se scalde într-un castron de apă, chiuveta sau fundul unei cadă cu un duș moale liniștitor, plouă în jos pe pasăre este o modalitate foarte sănătoasă de a păstra păsările proaspete și curate. Păsările mai mici ar putea să se bucure de rularea în frunze foarte umede de verdeață cu frunze, cum ar fi Chard elvețian sau Kale. Pur și simplu umezi frunzele, le puneți pe o tavă și lăsați-le păsările să candideze prin frunze sau să se rostogolească în ele.

Cele mai multe păsări vor veni să se bucure de faptul că sunt greșite după un timp scurt. Dacă pasărea dvs. necesită un pic de ajutor suplimentar pentru a vă obișnui să fiți înmormântat, să rămâneți cu el și să nu renunțați. Este uimitor ce poate face un simplu spray mic pentru un aspect al păsărilor, sănătate și fericire!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Păsările de animale de companie trebuie să fie greșite?